22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nem tudom mennyire valós, de a Reaper egységekhez (multiban) erősen hozzá nyúltak. Brute alig jön, fele annyi. De a Canibal és Marauder valami hihetetlen erős lett cserébe. Silveren is, most mentem egy kört random csapattal. Dagger mapon, bejött 2 mara és ledaráltak mindenkit... Goldon Norgii-ékkal, pajzsot/barriert 1 lövéssel szedték le. A sentinel tech armorjat is... -
sanyiiiii #13997 A legerősebb karakter a salarian infliltrator :) -
Nekem pl még egyetlen krogan-om sincs és a quarian engineer is hiányzik. Pedig már nem 1 és nem 2 spectre dobozt nyitottam már. -
az asari adept, a human vanguard és a krogan (soldier vagy sentinel, mindegy) tűnnek számomra a legtáposabb karakternek.
asari adeptem még nekem sincs, de drellem igen, és írtam, hogy a geth-ek ellen kicsit gyengusz, de organikusok ellen über a reave alapból is, pull és reave meg még jobb.
a human vanguard-dal meg nagyon ment. a krogan meg egyértelműen ütős, bár engem a combat roll hiánya kicsit zavart. -
sanyiiiii #13994 Asari adeptben pont az a jó hogy mindenre van válasza. Pyro ellen warp -> pár lövés -> throw. Az ME2vel ellentétben itt a warp mindenre rárakja a debuffot, tehát shieldes/barrieres targetre is lehet kombózni. Healthre throw spam. Stasis bubble nagyon hasznos, főleg phantomok ellen. -
Gondolom pajzsos genyák ellen nem jó. De arra viszel magaddal egy shuriken smg-t tárnövelővel, csőhosszabbítóval (felfejleszteni is könnyű 5-ösre azt a fegyót mert asszem az alap recruit pack-ból gyakran esik). Namost ez a buta smg úgy szedi le a pajzsot, mintha nyalnák. Én is meglepődtem, de igen hasznos segédeszköz pont egy adeptnek. Célozni azt NEM lehet vele, kicsit lejjeb tartod, oszt jól felránt a rövid sorozata végére, de így pont leibesoroztad az ellent és mivel a pajzsa mindenhol van, tök mind1 hol lövöd meg, lényeg, hogy eltaláld és zsupsz, ugrott is a pajzsa. Tűzsebesség meg brutális. -
sanya200 #13992 nekem beadta hál istennek :D
20-as adept stasis-el faszán megy, csak nem minden ellen jó,pl lángszóros gethet nem lehet stasis-be rakni. -
Naja de istennek sem ad asari-t unlockba (elsősorban adept kéne, vanguard nekem nem stílusom, nem szeretek közelharcba bocsátkozni), így nem tudok stasis-t rakni senkire, a singularity meg pfüst. -
sanya200 #13990 A trutyit kell lőni?xDDDD
Amúgy Phantomok ellen a legjobb az a stasis azán a többiek leszedik ha te nem tudod. -
a ravagerek ellen meg nem tudom észrevettétek-e, de ha kilövöd a legnagyaobb zsákját, kifolyik a trutyi a földre és AZT lövöd, akkor többet sebződik a rohadék. -
Jah, csak vigyázni kell mert a kivégzésével rögtön megöl, tegnap sikerült kinyíratnom magamat így egy Atlas-szal. -
a banshee ellen meg nagyon hatékonyak a biotikus robbantások, elég gyorsan leamortizálja a védelmét. ha szar a helyzet, beszorít vagy ilyesmi, akkor megvárom míg abbahagyja a teleportálást és a közelünkbe ér, majd a kislábujja körmét kilövöm egy rakétával. -
Áhhh, fantomoknak megy a maxos overload, vagy a maxos energy drain és bumm heccsát (vagy incinerate, bármi). Azoknak csak a pajzsa jó, tizesével lehet őket kaszálni, mert hp-jük alig. -
En shotgunnal egy lovesbol szoktam kinyitni oket, nem is viszek magammal mast egy snipergun-t es egy shotgunt. -
sanya200 #13984 én a rakétás majmokat utálom mert átlő a fedezéken is meg bemegyek a sarok mögé és utánam jön oda is a rakéta.A másik meg a cerberus kardos csajszi amit még utálni tudok,meg a geth álcázott shotgunos szar. -
Én a phantom-ot jobban gyűlölöm, a banshee-kből 1 hullámban rendszerint csak egy van, de tegnap volt olyan amikor 3 phantom is volt bent. Rohadt kis férgek, elugrálnak a lövések elöl, rejtőzködnek és baromi nagyot sebeznek. -
A legparább a "sötét űrbázisos" pályán (sorry, most nem tudom a nevét,mert nem volt időm egy hete játszani :P), amikor a sötétben a távolból hallani a sikolyát :D -
Én összes közül a Bansheet utálom a legjobban, de mégis az tetszik a leginkább a sikolyaival és A Kör féle hirtelen felém teleportjaival :) -
sanya200 #13980 Csak tudni kell játszani, a benshee nem nehéz csak akkor macera ha millió másik szar is jön mellette, amúgy el lehet lődözni elég ha hátrálsz és nem ér útól. -
Namost random silverbe letoltunk 4 prime-ot 1xrre és raketták nélkül, csak jó csapat kell hozzá és ördögi szerencse. Igazándiból azt kell megtanulni, hogyan lehet raketták nélkül letolni a durva ellenfelet. Mindegyik megfektethető valahogy gyorsba, ha használunk jó kombókat, gránátokat, megfelelő fegyókat és jó az összmunka.
A banshee az egyetlen amit nem nagyon hat meg semmi sem, még a fejlövések sem. Az egy nagyon gecó ellenfél. Ugyanakkor ki lehet dodgeolni a lövéseit, szal. mégsenem. -
A geth a leggyengébb mert nincs elit egységük, mint a banshee vagy a phantom. Ráadásul a quarian infiltrator-ok végig sabotage-ban tudnak tartani bármelyik geth egységet, múltkor azt játszottuk, hogy egy prime-al lövöldöztettük le a saját társait.
Egy reaper különítmény már baromi kemény silver-en is, banshee-brute-ravager combo sokszor megoldhatatlan ha nincs rakéta. -
sanya200 #13977 LOL
mi a véleményetek?Ettől az fps nézettől sírva fakadtam volna.
-
sanya200 #13976 Random és gold felejtős, az esetek 90%-ba csak szívás van vele, volt hogy nem szólt másról mint 10mp-ként újra kellett éleszteni valakit.De egyébként goldot is meglehet az is lehet könnyű ha jó csapatba vagy.Volt hogy ledaráltuk a getheket mint a rongyot. -
Meg merem kockaztatni, hogy a legtobb jatekos "csak" sejti, hogy egyes esetekben mi a cel, mi a teendo, de pontosan, reszleteiben nem tudja. Ilyen esetben jol jonne valami egyszeru chat, amelyben fel lehetne hivni a jatekos figyelmet arra, hogy mit is kellene csinalni. Silverre meg nem minden esetben sajat szandekbol megy az ember, lehet a random rakja be. Hozzateszem, en a random helyett bronze-t valasztom ki mindaddig, amig ugy latom, eselytelen vagyok magasabb szinten, foleg randommal. Ismerosokkel beprobalunk mindent, max nem sikerul, de szivni ismerosokkel nem idegesito legalabb :) -
Én voltam olyan játékban amikor a többiek is használtak rakétát amikor szorított az idő. Szépen be is fejeztük a silver-t, tény, hogy az ilyen random party viszont ritka.
Kedvencem a tegnapi eset volt, amikor a 11-es hullámban az egyik csávó nem jött vissza a kivonási pontra hanem jó messze tőle lőtték le. Odamentem, felélesztettem, de nem jött velem hanem kicsit arrébb kempelt megint. Megint lelőtték, de akkor már otthagytuk. Aki hülye, haljon meg.
Az is vicc, hogy mennyire nem figyelnek az emberek, a 10-es hullám után mindig a kivonás jön, fix helyekről. Nem ám odaindulna mindenki, hanem az ellenség spawnolásánál kapnak észbe, hogy most csak ki kell bírni azt a 2 percet amíg jön a sikló. Akkor aztán van szaladgálás, meg esés-kelés. -
oké, nyilván ha nincs rakettyája a játékosoknak, akkor nem fog lőni :DDDD
de akkor mi a bánatnak kezd bele silverbe? tele van a tököm azzal, hogy a 10. menetben ki kell iktatni a 4 vip-et, és lejár az idő a 2. vagy 3. vipnél. már ha addig eljutunk. legutóbb pl. gethek ellen 3 prime volt egymás után a vip, elsőt leszedtem a maradék rakétámmal, 2.-at nagy nehezen együtt, de addigra már annyira sokan körbevettek bennünket, hogy épphogy életben maradtunk, és a jön a 3. prime is :DD. reménytelen ilyenkor rakéta nélkül, főleg ha az épületbelsős pálya. -
aki megvette a játékot, annak nem kell külön online pass, benne van alapból. -
Konzolosoknak talan. -
Cef #13970 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sehogy. Ha van elég reputation-öd és időben közbeavatkozol paragon/renegade opcióval, csak annyit variálhatsz, hogy TIM lelövi-e vagy sem, de így is úgy is meghal. -
Randommal én se használok se rakétát se medigelt, felesleges -
Egyébként mi a péló ez az online pass??? kinek kell ilyet vennie egyáltalán??? nem jár minden verzióhoz a multi alapból?? (kivétel a wirágbolti persze :D ) -
Megnyugtatlak ÉN sem, sőt már medigelt sem sokszor. Ennek 1xű okai vannak, konkrétan fullra kifogytam a rakétából. ZÉRÓ darabbal rendelkezem. A medigelem is kifogyott teljesen, most próbálgatok feltankolni belőle és így nem használmo, csak végső esetben, vagy akkor sem. :D
Szóval ha az ember meccsenként eltol 2 rakettát, akkor NEM lesz rakettája elég, ez csak idő kérdése. -
most hétvégén katasztrófa volt az online játék. minden belépésnél kiírta hogy online pass kell a multihoz, de aztán természetesen beengedett. a lagokról ne is beszéljünk, sokszor nem is értettem, miért haltam meg.
és a playerek többsége azóta sem használ rakétát silveren. :D -
Nekem volt, hogy egy szál mesterlövéspuska volt nálam és az ellenfél a lag miatt össze-vissza telrportálgatott. Az vicces. SŐt ha éppen nem mozog és fejbecsűröd, akkor sem biztos, hogy még ott volt, ahol te láttad, így ugyan te simán fejbelövöd, de a játék szerver/host oldala szerint nem, így kb. meg is halsz, mire bármit tudnál csinálni, mert ledarálnak (úgy hogy nem is látod, kik és honnan és miért). :DDD
Így azé izgisebb... :((( -
Bhalage #13964 sziasztok,
tegnap este felmentem 2 korre,
iszonyatosan laggos (killek abilitik 1 teljes masodpercet kestek, celozni szinte nem lehetett) volt
,
eddig ilyet soha nem tapasztaltam mindig minden game tukorsima volt
: ( -
felhúztam most egy drell adeptet. a reave szuperjó képesség (csökkenti az ellen életerejét, megakadályozza a regenerálódását, míg nekem sebzésvédelmet ad), és a másik biotikus képesség (pull) után elsütve ráadásul biotikus robbanást lehet előidézni.
csak egy szívás van vele, hogy geth-ek ellen gyengusz a karakter, még a pull elmegy ellenük, de a reave nem túl sok vizet zavar, bár sima trooperek ellen még összejön a gyors biorobbantás. -
Tegnap vanguardal fennragadtam a pálya fölött 2 méterrel, alig tudtam mozogni, lőni, ha kilőttek ugyan úgy visszarakott a pálya fölé, még szerencse, hogy az utolsó kör környékén. -
Multiból nem kilépegetnek az emberek, ahnem leszakdnak, az más. Tegnap is panaszkodtak, hogy szétkapcsol az origin. Így gyakran ketten maradunk a végére. Elvileg vissza lehet menni, ha megvan az új/aktuális host barátlistán és csatlakozol újra a játékához. Idegenekkel ugye ezt bukták, mert mire jönnének vissza, már van bent helyettük valaki, de amúgy sem tudják ki volt a host, így nincs kihez csatizni. -
Namost első dolgom volt megnézni az info-ban, hogy mék outfit mit ad és aszerint váalsztottam ki. Mi ebben a nehézség????? Csak figyelni kell picit. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a pékbe lehet megmenteni Andersont a végén???