Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt meg el lehet beszélgetni a társakkal, a másik meg a mimika és a testbeszéd, mesterien meg lett csinálva le lehet olvasni a karakterekrõl az érzelmeiket.Mikor shep rosszat álmodik felmegy liara, shep meg tördeli a kezét meg látszik rajta hogy kivan bukva..stb ilyenek nem voltak a 2-ben.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
My streams: https://beam.pro/oriic
mindig is vártam, hogy kicsit a magam elvont és drasztikus fantáziám megelevenedjen egy játékban, és ne mindig ugyanaz a hollywoodi sablon jelenjen meg, és az, hogy ezt a kedvenc játékomtól kaptam meg, leírhatatlan! végsõ boss fightnak ott a gears of war...meg az összes többi csoda... ez a játék sosem arról szólt! zsibadt a hátam és libabõrös voltam a játék utolsó perceit szemlélve, zseniális!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
One more story
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ettõl függetlenül a játék kurva jó, csak a vége lett összecsapott.
@Edios
One more story
A ME 3 szerintem jobb az 1-nél a 2-bõl átvett újítások és továbbfejlesztések miatt, és egy hajszálnyival, de számomra a 2 mögött van... Személyes véleményemet olvashattátok.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mert baromság😊
[merlinw.org]
sajnálom hogy egy ilyen játékból pont egy boss fight hiányzik neked
van epilógus, csak a képzetedre bízták a fejlesztõk a részleteket. ezt pl. filmeknél gyakran szokás csinálni.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ami belefér az egy kicsit részletesebben (de továbbra sem szájbarágósan) kidolgozott utolsó néhány perc.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Simán mondhatták volna, gyerekek át letettek verve, de nem...
Amiket hiányolok az a végsõ boss fight, a végsõ csatában a csapatok irányítása, a mostaninál egy sokkal epikusabb befejezés. És a legfontosabb, az Epilógus.
One more story
MÁS: Most fejeztem be a krogan bolygót.
[merlinw.org]
Majd jól megnézem youtuben 😊
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy kivel mi történt a story befejezése után.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Egy gy?r? mind fölött\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"