Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azaz igazság, még sosem láttam ennyi felháborodott emberkét. Nem tartom kizártnak a BioWare részérõl - mint gesztust - hogy akár ingyenes formában bepakol vagy két befejezést egy +DLC-be.
...pedig, már kezdett érdekes lenni a topik...
A lényeg az interjú folytatásában van: "Nagyon fontos számunkra, és mindig is hallgatni fogunk a visszajelzésekre, megvitatjuk és megpróbáljuk a rajongók számára helyes dolgot cselekedni."
Gyanítom, hogy a nagy felzudulásra tekintettel jó esélye van egy Ending DLC elkészítésének. Ezzel kaszálhatnak. Már most többen kijelentették, hogy hajlandóak fizetni ilyen contentért. (Amúgy én is).
Ezzel a végével így nem is lenne gond, hogyha tudnánk többet is arról hogy mással mi történt de ott egy marha nagy kérdõjel a végén hogy akkor most mi a fészkes fene történt az emberiséggel, a galaxissal, a reaperekkel.Nekem csak ez nem tetszik benne hogy ott az a bazi nagy kérdõjel hogy akkor most mi is az igazi vége.Mert így kaptunk egy olyan befejezést aminek nem tudjuk mi lett a vége.
Most ez olyan mintha pl a gyûrûk ura 3nak ott lett volna vége hogy frodo odaér a vulkánhoz és ott lenne a vége aztán találd ki hogy beledobja-e a gyûrût vagy enged a gyûrû hatalmának.
En egy dologra lennek kivancsi. Nem emlekszem mar ra, hogy Bailey-vel mi lett? Az utolso infom rola, hogy ul a C-Sec irodaban, majd segit a Cerberus tamadaskor. De utana? Remelem, volt annyi lehetosege, hogy lelepjen onnan, mielott a Reaperek bevontattak a Citadelt, kedveltem az oreget, sajnalnam, ha odaveszett volna a Citadellel egyutt.
Abban bizok, hogy a vegen Londonban ott volt, csak nem vettem eszre, vagy annyira porgott mar ott a sztori, hogy atsiklottam felette.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy majd a kovetkezo reszben lesz rola egy konyv, feljegyzes, kuldetes, stb. Esetleg olyan memorial dlc, mint a Crash of the Normandy (vagy mi volt a neve) volt a ME2-ben, amelyben elmeselik a legendas Shepard utolso harcat, es a legenysegevel mi tortent.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"lesugározza", mielõtt felrobban a Citadella + Crucible. Úgy hogy Cerberus a környéken nem volt, a földet és a flottákat támadták, mindenki az életéért küzdött😊 Ugyanmár😊 A másik két befejezésben pedig értelemszerûen kizárt, hogy hogy túlélje, hiszen egyesül, vagy elpusztítja önmagát.
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bocs a kérdésért csak mivel nem tudok sokat angolul ezt így nem értem.De úgy a történet nagy részét azért igen.
1 Hogy ki lehessen próbálni a többi befejezést meg war assetet gyûjteni
2 Hogy Sheparddel más DLC-s kalandot is le lehessen majd nyomni. Halála után ez értelemszerûen nem lehetséges
3 A nagypapa meséli a történetet a gyerekének. Az hogy Shepard visszakerül, olyan mintha a nagyapó mesélne el egy újabb történetet Shepardrõl, vagy egy régebbit mesélne el újra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem olvasom a topikot mer kúrva sok a spoiler (és van amikor a zidiota bongeszom automatikusan nyitva mutatja) no a lenyeg:
a multi pakkok kozott van valami kulonbseg,
hogy a recruit/veteran/spectre pakkban milyen fegyokat lehet unlockolni van valamilyen intervallum, vagy mindegyikben lehet mindegyiket csak a olcsokban nagyon kicsi az esely? vagy konkretan meg van hatarozva melyik pakkba mik lehetnek?
anti hero
[merlinw.org]
A dögcédulán befigyel az N7.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA