22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
A vilag legjobb tudosai ragadtak a rendszerunkben, megoldjak :) -
akkor pedig szeretném kérni a linket, amiben le van írva, hogy a Földön a reaper harc idején nincs jelen semmilyen formában element zero. -
Hoz_Hun #13716 Ez szép és jó, csak senki sem jut messzire, ha nincs hol tankolni. A probléma az, hogy nem tud hol felvenni element zero-t. Egyszerűen nem jut el a következő rendszerig sem.
Elméletben lehet akár 200x fénysebességel is menni. Gyakorlatilag nem jutnak messzire. (Ez szintén kódex) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=12071]#12071[/URL] -
Caterpillar #13714 Valószínűleg a köv. karakter nekem is egy Liarás Shep lesz. :) -
nagypite #13713 Nekem nem tetszik ez a 200 év múlva kezdjünk egy új mass effectet mert nálam mindenki android lett... -
Hoz_Hun #13712 Dehogy én is Talifan vagyok. :)
De azért van egy Liarás Shepardom is. :) -
Caterpillar #13711 Akkor ezek szerint csak én vagy Tali fan?
-
Jaja a szárnysegéded úgy szereti, de Seph még a ruhát sem veszi le ehhez, csak rámászik. -
Lehettek volna annyira tökösek a BW-sek mint a CD Projekt-es srácok :) -
Hoz_Hun #13708 Azt olvastam, hogy a leszbis jelenetben a zuhanyzóban is fehérnemüben zuhanyoznak. Na az a gáz. :D -
Jaja, azon be lehet halni. Direkt az egészet végighallgattam többször is. -
Hoz_Hun #13706 Legjobb mikor a "faterjával" dumál Liara. :) -
Áhhh én kis porbafingó vagyok ehhez. Ugye Liara igen magas rangban áll már csak az anyja révén is. Meg én nem mentek galaxisokat hétköznap és nem térek vissza a halálból (ahonnan kiderül hogy kb. ő hozott vissza minket, csak nem tudtunk róla, ha nem teszi amit tesz, maardtunk vón halottak). Szóval bár én magam nyilván hűséges lennék hozzá, de nem vagyunk egy súlycsoport. :D -
Bazeg hogy ti nem tudtok relék, meg citadel nélkül élni... 100-200 év, és ujraépitik a civilizáciot, felfedeznek valami uj modszert a nagy távolságok leküzdésére, vagy egyszerüen csak épitenek uj reléket, mertha Protheánoknak ment akkor másnak miért ne. Ezek után meg kezdödhet egy uj kaland a Mass Effect világába, egy uj föhössel, egy uj fögonosszal, a köztes idöt meg áthidalják pár regényel/animácios filmel stb.
Akik ennyire nyávognak a vége miatt, azok mehetnének pszichologus-hoz, mert nemigazán tudnak megválni a saját kis virtuális Shepard énjüktöl. -
Azért az kiábrándító, hogy Ashley nem volt képes levenni a fehérneműt sem magáról, bezzeg az első részben még meg tudta tenni :) -
nagypite #13702 gondolom ez is volt már, de ez mindig feldobja a forumot
-
Hoz_Hun #13701 Mer? Mi hibádzik? -
Kéne neked egy ilyen otthonra szerintem :) -
Első részben olyan kis naív hamvas kislány volt még Liara, teljesen meghatódtam és rögtön beleszerettem (mármint a karakterem). Ellenben a második részben már nagyon megváltozott, nodepláne a haramdikra. Viszont ha kitartóan jársz a nyakára, újra megnyílik és látszik, hogy mégiscsak ugyanaz a romantikus, érzékeny lány aki volt, csak hétköznapra viseli a shadowbroker álarcot. Sokmindenen keresztül ment, de meg tudta tartani önmagát annak ami, ideális társ egy epic Shepard mellé egy ilyen akár ezer évet is lazán elélő, druva biotikus poweres, életveszélyes, ámde csúcstudós/kutató asari kislány... :DDD -
pedig vót :D -
lol, olvasgass egy kis codexet mielőtt ilyesmit írsz -
Evoluti0N #13696 Rendszeresen nézem a fórumot és nem találkoztam vele :P -
vótmá -
Evoluti0N #13694 -
Hoz_Hun #13693 Az ME4 már úgy fog kezdődni, hogy "Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban..." :) -
Cef #13692 Én az első részt kezdtem el újra. Most megyek Liaráért. Hihetetlen mennyire más a játék minden tekintetben. Nagyon furcsa vele játszani így, hogy még viszonylag friss élmény a harmadik rész. Mintha nem is egy sorozathoz tartoznának :D -
Caterpillar #13691 Én most azt tervezem, hogy egy teljesen más stílusban (Vanguard volt a karakter) kezdek neki, lehet hogy nem az első résztől, mert annyira sok időm nincs de legalább a másodiktól, mire azzal végzek úgyis lenyugodnak a kedélyek. -
Mondjuk érthető a relé pusztulás, hisz a reaperek terelgettek minket. De most hogy ennek vége ideje valóban felfedezni a galaxist. Rá lesznek kényszerülve a fajok hogy egy új technológiát készítsenek. Ha ez meglesz barangolhatunk ide-oda. Gondolom egy rakás faj van még akik fejlettek de még nem jutottak el a relékig. (most már nem is fognak XD) Mekkora lenne már a ME4 egy ilyen korban játszódna: Elmagyaráznák hogy hogyan oldották meg az utazást, amivel szinte bárhova ellehet jutni. És vagy 10 új faj lenne már akik csatlakoztak a galaktikus közösséghez. Így kapnánk egy nagyobb világot, amiben már vagy 20 különböző faj élne és sokkal egységesebb, nagyobb lenne a bejárható galaxis.
Persze az lenne az űber király ha nem 5-10 év múlva jönne egy ilyen ME4 hanem 2 év múlva.
-
majd ha kész a magyarítás akkor viszem újra végig, habár sok újdonságot nem fogok megtudni, értettem így is... szal nem tudom, nekem is életem legjobb játéka sim city 4 után, half life 2 -vel vannak fej-fej mellett :), de az biztos h utóbbi idők egyik legjobban kidolgozott sci-fi története és univerzuma, és az érzés h saját hajód lehet a játékban.... -
ez igaz, de anno még az első mass effectben olvastam a kódexben h ha a mass effect field szabadjára kerül akkor hatalmas robbanás következik be (lásd arrival), egy hajó mass effect mezőjét sem lehet csak úgy leállítani, ki kell sütni őket (kódex ez is), nem vagyok atom fizikus de egy magfúziót sem lehet csak úgy leállítani h utána még el is viseljen egy robbanást... -
Hoz_Hun #13687 Én gyógyírként nekiáltam az ME3 újra előről. Addig jutottam, hogy felvettem Garrust, ami eléggé a játék eleje... valahogy nincs kedvem tovább játszani. Inkább multiztam. Azt nem akarom, hogy ennyi volt a Mass Effect mert életem legjobb játéka, és nem fogom azt mondani, hogy f** vége miatt kikukázom. Sajna akkor is elég keserű érzés újra játszani. :( -
Nem azért más, mert most kaptak egy jelet, aminek hatására alkottak (vagy pusztítottak) valamit, ergó az, hogy a processz közben belepistultak egyben, az nem jelenti azt, hogy viszik magukkal a rendszereket is, ahol voltak. Mondhatni ez egy új "üzemszerű" működésük volt, ami nem olyan veszélyes. Szóval a Crucible nem elpusztította őket, hanem felhasználta őket egy új feladatra, aminek folytán sajnos használhatatlanná váltak. -
RAMyMamy #13685 azt hittem már, hogy csaké n vagyok ilyen elvetemült, de akkor megnyugodtam. :D nálam a depi bő 1 hétig tartott
-
mivel ennyi logikai buktató van benne én inkább azt mondanám h ez a legolcsóbb és leglustább megoldás, meg a leg időigánytelenebb...., nem lenne rossz amit kitaláltak h jól csinálták volna meg, de egy ráhagyom a játék befejzését a játékosra (vagy nézőre, olvasóra, attól függ milyen médiumban látod) az nem azt jelenti h telepakolom a mű végét mindenféle megmagyarázhatatlan dologgal mindenféle szisztematika nélkül; persze az is igaz h így lesz bőven mit megmagyarázni.... de ez akkor se vígasz és mentség -
jah, csak nem lett elmondva miért is más (mert egy godchild pusztítja el őket? fasza!
) így pedig az előző részek alapján lehet csak követekztetni, ez a logikus :D, persze lehet spekulálni...
-
detto ugyanez van velem is, annyi különbséggel h én most train simulator 2012-t nyomtam tegnap :DDD, most szociális életet élek me3 után :D -
De itt nem. EZ másképpen történt ugye. -
Hoz_Hun #13680 Persze lehet. Lehet, hogy föltalálják az ugrást relé nélkül. Bármi lehet. Ránk van bízva, úgymond. Ez a NAGY eredmény. Képzeljük hozzá, ami tetszik. Thx Mac Walters. -
nem tudom, engem az első rész óta foglalkoztatott h legyen lehetőségünk felfedezni a reléktől túl távol eső területeket is amit a sima ftl-vel nem tudtunk elérni, ha fejlődik az ftl rendszer (mert rá vagyunk kényszerülve) akkor erre lesz lehetőség, plusz mindig érdekelt h próbáltak e más galaxisokkal is kapcsolatot felvenni vagy esetleg felderítő szondákat küldeni. VISZONT, amint nagyon hinyoltam h a magellán felhők nem szerepeltek, tudniillik ők a tejút kisebb kísérő galaxisai van 2 lényeges van belőlük a kis és a nagy magellán felhő; (anno azt hittem h a reaperek a 2 közül valamelyikben tanyáznak, de hát nem került megemlítésre, csak az h dark spcae ami elég tág fogalom), meg h ott is van e relé, szóval zavar h senkinek eszébe se jutott vagy meg se említették.... pedig az is a tejúthoz tartozik és van bennük pár millió csillag