22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Egen nekem is mondták, hogy lőjek a lábam elé rakettát, ha megszorul a csapat helyben. Namost tettem is ilyet, de aztán mikor legutóbb rámszóltak, már nem volt rakettám egyáltalán senem. Mitcsináljak, szüljek??? :D -
Darun #14037 Én tudom hogy noob vagyok, de inkább magamat szopassam mint mást (ráma listából csak 1,5 igaz). Tegnap volt egy olyan pálya ahol 3 inf, 1 soldier. És semmivel nem voltunk rosszabbak mint más felállásban. Az meg hogy bronzon rakétázok... én már láttam olyat is aki arra használta a raksit hogy belőtt 3 geth trooper közé. Ha én Atlas ellen használom és noob vagyok, akkor ő mi? Nah mindegy. Egyébként meg amikor a csapat betáncolt egy banshee, 2 reveger meg 5 cannibal közé és kilövöd a banshee-t hogy instantba haljon a csapat az nem noobság. -
Én pl. noob vagyok! :D Me használtam rakettát public bronzban mindég, el is fogyott... -
LOL
Eddig nem nagyon figyeltem arra, hogy itt kommentelni szoktál, de ezzel az egy kommentel sikerült bemutatnod magadat. Ülj le egyes, te paraszt. -
gratulálok....
nagy NOOB észmester lehetsz, amúgy nem csak a képességektől függ silverben, level 3-as infivel is második voltam rangban meccs végén, fegyverek sokkal többet számítanak...
-
Én voltam olyan csapatban, hogy én hoztam a quarina infimet, meg mindenki átváltott ugyanúgy infire, csak egy krogan sentinel maradt velünk! Vicces volt a három quarian folyamatosan álcázva. :DDD -
Bhalage #14032 1. aki bronzon raksit használ az egy NOOB, de nem szopatja a csapatot csak magat
2. aki 2 fegyvert visz magaval az egy NOOB, magat szopatja
3. 2 v annal tobb infis csapat bukoag es szopatja a csapatot
4. lvl15 alatt silverre bejelentkezni NOOB es szopatja a csapatot
5. aki nem csinal meg legalabb 3 aranyat a jatek vegere az NOOB
6. aki NOOB az NOOB
egyelore ennyi jutott az eszembe -
Miért nem lehet csatlakozni egymáshoz multiba? Joining game-nál megáll.. -
Vagy ami az új divat... hogy bejön lobbyban, azonnal ready, de egész végig afk a játékban. XPt, pénzt ugyan úgy kap mintha játszott volna. Csak ugye a többiek szívnak miatta. -
Darun #14029 Kár hogy az ilyet nem lehet játék közben kidobni. Meg hogy hiába vagyok host, akkor is mindenki beleegyezése kell a kick-hez. Szóval választhatok, hogy vagy megyünk még egy kört a bénával, vagy kilépek és csinálok egy új pályát, megszivatva ezzel a ét másik játékost aki esetleg normálisan játszana.
Láttam már olyat is hogy van egy kemper hely ahová előszeretettel állnak be az emberek. Én is. Folyton ott dekkolok ha nem előz be más. Az egyik wave-ben el kellett mennem valamiért, visszamegyek, ott áll a srác. Elindulok hogy beállok mellé (onnan is jól lehet kempelni) erre a srác félreállt és "visszaadta" a helyem. Szóval van ilyen is. -
Ő összekempel magának több exp-et, mint amennyit ti buktok és szarik a többiekre, van ilyen. Én ha figyelek a pontszámra, akkor második-harmadiks zoktam lenni, ha nem, szinte mindig harmadik-negyedik, mert én objektív alapon tolom (mint általában multikban), a küldetést akarom telejsíteni, nem versenyzek a többiekkel, hogy ki gyaksizik le többet, baromira nem érdekel a dolog. Szal. míg ők rohannak ki ölni mindent és mindekit ahol érnek (öngyilkos kommandó), csak nehogy más öljön előbb/többet, addig én próbálom őket támogatni, segíteni nekik és csinálni közben az objective-et. -
A vip elimination a legszemetebb, mert nagyon kevés időt ad egy-egy vip-re. Ha valahol belefuttok egy erősebb ellenállásba, akkor mire átvergőditek magatokat, buktátok is. Ugyanakkor, ha meg átrohantok, akkor ott kerülhettek olyan kereszttűzbe, hogy mindenki ott hal meg. Néha a hosszú hekkelésénél is olyan helyre küld, ami addigra már kb. tarhatatlan állás, mert konkrétan ott dzsesszelnek a prime-ok stb. -
Darun #14026 Ezzel azért vitába szállnék. Egyrészt nekem Bf2-n nagyon nagy siker szokott lenni ha olyan csapatot győzünk le akik egyénileg jobbak nálunk. Pont olyankor van igazán szükség csapatmunkára, amikor az ellenfél egyébként sokkal jobb, jobban figyel és nem csinál olyan hibákat mint a gép. ha veszítünk se mindig van rossz érzésem, tudom hogy mikor/mit rontok el, a köv körben próbálok jobb lenni. A hibázás a fejlődés része.
Másrészt meg amikor egy ember miatt nem megy valami (pl 11. wave-ben a pálya túlfelén kempel) akkor igenis rossz szájízzel gondolok vissza, mert egy "társ" figyelmetlensége miatt bukunk 10k pontot. -
Hoz_Hun #14025 Amikor elkezdtem multizni, kaptam egyszer egy olyan privátot: "USELESS FUCKING RETARD" :D
Tegnap előtt meg mikor silveren , szinte egymagam húztam végig a bandát (több mint 90.000 pontal a végén), meg két privi:" you are a God", meg "You are my hero". :D
Szóval több idö, több fegyvert, több gyakorlat, pályaismert, ellenfél ismeret, több unlockolt karakter. Ennyin múlik. -
engem bosszant, hogy egy "béna" csapatban is a bronze szint nagyon simán hozható. a kezdetben gyenge drell adept egy szál pisztollyal is simán életképes bronzon, néha még a fegyvert is elfelejtem használni. aztán egy váltás silverre, és olyan mértékben tud sokkal nehezebb lenni, hogy az hihetetlen. ott már észnél kell lennie mindenkinek, és a legbosszantóbb, hogy sokszor a 10. wave-n bukom (bukjuk), főleg ha vip-elimination. -
Már csak azért sem, mert a hosszabb időtartamnál van fontosabb fejlesztési ág. Meg úgyis álca, lövés, álca, lövés... a szisztéma. Akkor szar ez, mikor hekkolcni kell kicsibe és nem tart ki az álca a hekkolás végéig, csak majdnem. Nyilván hosszabb idővel egyedül is tudnál mindég hekkolni, mert nem szúrnak ki. -
Darun #14022 Azért silverre is tuti sok láma jár. Amíg bronzon nem tudják az emberkék hogy a 11. wave-ben extraction-ra kell menni... Pont a Brute event miatt akartam hogy legyen egy sikeres silver köröm. Vagy 4-5 próbát tettem, de a 4-5 wave-es csapathalálok után feladtam. Vagyis akkor adtam fel amikor ilyen bóvli hülyeségek miatt kihalt a team a 10. wave-ben, mert nem bírtunk együtt maradni aztán persze hogy bedaráltak. -
Amúgy azé jó ez a multi, pedig nyúlfarknyi, mert coop multi, négyfős, mint a borderlands, vagy left4dead, vagy dead island stb. és ez sokkal jobban bejön, mint a playerek gyilkolászása. Rászorít a csapatmunkára és a gép az ellenfél, nem élő emberek, így senkinek sincs rossz szájíze a végén. -
az a jó a tactical cloak-ban, hogy ha benyomod, majd gyorsan célzol és lősz - ez által ugya extrém sebzést tudsz okozni és a cloak ugye eltűnik -, akkor mivel nem töltötted ki a teljes lehetséges időtartamot az álcázásban, akkor időarányosabban gyorsabban megy a cooldown. tehát szerintem a tactical cloak specializációknál már nem is érdemes sem a durationt (az az "alap" 10 mp bőven elég mentésre), sem a gyorsabb visszatöltődést sem fejleszteni (szerintem). -
Azé silver az már menni szokott randommal nekem is. Nem mindig, de ha jó csapat jön össze, akkor néha majdnem olyan olajozottan megy, mint prvát csapattal. -
Darun #14018 Párszor már leírtam hogy én csak bronzon játszom. Ha nem csak egy hsz-t olvasnál el, akkor nem írnál ilyen hülyeséget. Mivel nincsenek ismerőseim, random csapattal meg még a silver se megy, ezért értelem szerű hogy nem fogok goldon bohóckodni. -
Főleg, mikor a Krogan röhög, meg üvölti, hogy for tuchanka, vagy a quarian for rannoch stb.-stb. :D Nagyon jó hangulatot ad. -
Darun #14016 Ez igaz. Amikor elkezdtem ultizni, sokszor haltam. Olyankor volt időm nézni a társakat. Volt hogy a csávó bebújt fedezékbe és ott állt mögötte a Marrauder, ő meg próbált kempelni egy kanibált. De pl ha sniper vagyok, sokan mennek valakire, akár hátulról is, én meg éppen tárazok, akkor néha jó lenne szólni hogy fedezékbe. Persze idegeneknek nem szólok, ismerőssel meg még nem játszottam. De ugye extraction-nál néha szólni kell a lámáknak. Meg hogy dekódolásnál legyen már szíves ne a körön kívül táncolni hanem lépjen vissza. Olyankor sajnálom hogy nincs FF, kapna a srác egy fejest. Arról nem is beszélve mikor kempelnék és a hülye beáll elém. Jó, átlövök rajta, csak nem látom hogy mire. Egyébként meg a karakter komment nekem is elég, az is sokat dob a hangulaton. -
Mindent, de mindent a fegyósebzésre kell fejleszteni, meg a sniper sebzésre, meg a fejlövésre az összes skill-jénél. Utána nagyon húzós lesz, még az alapfegyóval is (én azzal tolom, csak már asszem 4-esre van fejlesztve+páncéltörő+csőhosszabítás). -
És maraudert , hunter pyrot centuriot mind 1 lövéssel szeded goldon ? Na ezt még velem se hiteted el -
Valahol ki kéne ezt amúgy kapcsolni, mert bazi illúzióromboló, amikor azt hallgatod, hogy egy kiccsávó fejhangon rinyál és veri a billentyűzetet. :DDD Előfordult.
Beszélnek a karik maguktól, a leader kari jelzi mi jön, mire kell számítani, a karik meg maguktól szólnak, ha leesik a pajzsuk stb. Elég az. -
Darun #14012 Ez igaz, lehet a promo után kipróbálom. Nekem a kvarián inf is bejött, ha jól emlékszem, neki lehet gránátja is. De mindjárt megnézem. A proxi baromira zavar a salari-nál. Egyébként sejtettem hogy a stealth jól fejlesztve ad valami tápos plussz-t, csak eddig még nem éreztem rá késztetést hogy kipróbáljam. -
Darun #14011 Vannak ilyen alapvető hiányosságai a játéknak. Elsőre én is csak néztem és nem értettem miért nem jön a sült galamb. Aztán jött, csak kattintani kellett hozzá.
A másik a mikrofon. Ha csak simán bekapcsolod, azt nem látod sehol. Csak akkor ha beszélsz is. Tegnap volt egy csávó aki végig bekapcsolt mikrofonnal nyomta. Már a belépése után 10 másodperccel kapott egy kick ajánlatot :D Úgy nyomtuk végig a 11 wave-et hogy ott recsegett, de nem szólt semmit. Talán csak a végén hogy extraction, de azt se biztos hogy ő mondta. Szóval... lol -
Namost érted, ha van egy erősebb ellenfél, duplát tudnál bele sebezni ugyanazzal a lövéssel. Csak meg kell nyomni a stealth-et és már lőhetsz is. Kényelmetlen nekem is, de hasznos. Nekem nincs még widow-om se, így különösen.
Azért jó a salarian infiltrator a quarian helyett, mert van neki energy drain-je. Első skill, leszeded vele a pajzsokat, második a stealth-ből lövés csipával... bárki megdeglik aki nem brute, prime, banshee, atlas stb. -
Meg par ezer ember elso alkalommal :) En sem talaltam eloszor, mondom valami gebasz van. Aztan rajottem, hogy ha a purchase-re kattintok, akkor felugrik egy ujabb valasztas, ahol meg kell erositeni, hogy BW pontokkal fizetek (penzert), vagy ingame credits segitsegevel, es bar elsore nem latszik, de rajuk lehet(kell) kattintani a tenyleges vasarlasert. -
Darun #14008 Az erősebb ellenfeleket leszámítva (Prime, Banshee, Attlas, Brute, Geth pyro, Nemesis, geth rakétás, Reveger) a Widow mindenkit leszed egyből, fejlövéssel. A pajzsos/barrieres ellenfeleket is. A Phantom is 1 fejes, a Marrauder is, az alap lényekről meg nem is beszélek. Azokat még fedezékből is kiszedem. Viszont az érdekes bug hogy ha simán látod hogy kilóg az ellenfél feje a fedezékből és rálősz, meg se sebződik. Máskor meg áll pl a Cannibal a fal mellett, csak a karja lóg ki, belelövök és meghal. Szóval érdekes. -
Darun #14007 Ezért érdemes elmenni a Citadellre és ott kipróbálni minden fegyót a shooting range-nél. Valamelyik smg (asszem a Tempest) tökjól néz ki értékekre, de annyira visszarúg hogy szinte használhatatlan. A Matt meg nem tűnik olyan izmosnak, de mikor rájössz hogy pontra lő, szinte zéró a visszarúgása és elég jó átütő ereje van akkor megtanulod becsülni.
A pisztolyoknál ha jól láttam van egy "sörétes", plussz a shotgunok között van egy golyós.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnap importáltam renegát Shep-et, vele már végig nyomtam a 3-at. Poénból Scorpionnal mentem a Marsi pályára. Eva ellen majdnem beszoptam, mert poénból a kergetőzésnél ellőttem rá az összes skulót, a pálya végén üres tárra csettegettem rá. Amikor kiüti Ash-t, akkor max lőszert kapok, de a tár ugye üres. reload, fejlövés. Az erő hátrataszítja, de ezt a játék másként értékeli, ráadásul a töltény nem robban fel rögtön. Első körben négy bigyót nyomtam a fejére, aztán kivégzett. Ezt még ötször eljátszottuk, mire rájöttem hogy lehet fegyvert váltani, smg-vel leszedtem. De pl a concusive-t sem veszi figyelembe. olyan mint ha meg se sebeznéd. -
Creditem az sokszorosan elég, de mindig csak a cancel opció jött fel a purchase-re kattintva. Valahogy nem nvilvánvaló, hogy még máshol is ki kell választani mit is akarok. Na majd este megnézem. Tuti én voltam nagyon vaksi. -
A láthatatlanság azért kell, mert jól fejlesztve ad vagy 90% bónusz sebzést. ERgó ha van egy jó sniper puskád, akkor bemész stealth-be és onnan tüzelsz. Ekkor majdnem duplát sebzel, ami már azért elég szokott lenni, de ha nem, mész vissza stealth-be megen. Másrészt ha az ellenfél meglát, elkezd mozogni/trükközni, úgy nehezebb fejbecsűrni, szal. jó az a stealth erre is.
Jó sniper pukival, páncéltörővel, stealth-ból több ellenfelet is keresztül lövök EGY LÖVÉSBŐL. Ebbő már sportot űzök néha, megvárom/úgy mozgok, hogy legyen több célpont egy vonalban és BUMM, keresztül rakom rajtuk a skulót. Gyönyörűséges. :DDDDD -
Ha van eleg Credited, akkor a recruit packtol felfel minden vasarlasnal meg kell ujra erositened, hogy mivel akarsz fizetni (ujra katt a credits-re), es ugy. Ha pedig nincs eleg Credited, gyujts hozza. -
Az miért van, hogy csak recruit packot tudok vásárolni? Mit kell teljesíteni, hogy mást is tudjak? -
Darun #14002 Én is megkedveltem az infiltratort, a láthatatlanságot használom a legkevesebbet :D Volt olyan hogy 2*11 wave alatt háromszor használtam. Csak olyankor nyomom be ha valamit deaktiválni kell, meghalt a társ a pálya túl felén, vagy ha át kell verekednem magam az ellenfélen magam valamiért és baromi gyorsan. Ezekben a helyzetekben viszont egész jó. De vannak olyanok akik még a wave-ek közötti reload időben is láthatatlanul rohangálnak :D
Nekem egész hétvégén nem volt semmi bajom, nem laggoltam egyszer sem, nem dobott le szerverről, talán kétszer volt hogy nem tudtam vásárolni, egyszer újra kellett hozzá indítani a gépet és az is megoldódott.
Én azt veszem észre hogy még Bronzon is csak én használok raksit. Egy-másfél hete láttam egy srácot aki egy lövéssel leszedte az Atlas-t. Jah mondom, ilyet is lehet? Azóta én is.
Azért ha egy geth pyro közel kerül, az kellemetlen tud lenni. Engem ritkán szokott zavarni, mert krogannal simán legránátozom+heavy melee, de a csapattársakat elég jól leszedik. A Reveger-ek ellen, főleg ha csapatba vannak akkor infernal gránát. Volt olyan hogy egytől megfeküdtek, de kettő tuti elég. Én mindent a gránát sebzésre nyomtam, Brute is megfekszik háromtól. A Phantomokat én is utáltam, bár szinte soha nem ők okozzák az igazi bosszúságot. Az a jó bennük hogy hallod ha célba vesznek. Plussz látod is. Az elmúlt pár napban már simán előbb fejbe célzom őket, mint ők engem. Aztán megy a fejlövés, Widow-val ritkán kell kétszer lőni.
Bronzon 4 vip: volt olyan hogy 4 Cannibal-t kellett megölni. Vagy 4 Guardiant-t. Sima geth trooper is volt már vip párszor. Az eddigi legjobb köröm az volt, mikor a 11 wave-ből berakot 3 vip wave-et, Cerberus ellen. A Guardianok olyan gyorsan elhullottak hogy én is csak néztem. -
Ami sokkal gázabb, hogy a sebzés amit a fegyóknál ír, az nem mérvadó. Mondjuk van egy faja golyós pisztolyom, meg az arc pisztoly, akkor az arc-ra többszörös sebzést mutat, valójában élesben bevetve szart sem ér a golyóssal szemben (tökmind1 milyen ellenfél). Sokat próbáltam ilyesmit és az a csík csak hozzávetőleges, néha az sem. Persze ott a fegyók átütő ereje (+force), de azt meg nem is mutatja.
Így csak kísérletezni lehet a fegyókkal, mert a statjaik alapján fingod sincs mire képesek. Az oké, hogy leírja infóban, hogy hrmaslövő, felcharge-olható stb., de a sebzését nem tudod megítélni, csak ha már próbáltad. Lásd. pl. Mattock, az nagyon durván átüt, mintha egy sniper lenne, ezt írja is, de csupán a sebzését nézve nehéz eldönteni egy másik fegyóról, hogy jobb-e. -
Pedig marákat én szedem szépen silverbe is. energy drain, vagy overlaod és onnantól fejlövés (vagy pár) és kussol. Akkor meg már a cannibal-ok sem kapnak armort tőle és azokat is le lehet darálni. Én amúgyis általában igyekszem páncéltörő modot rakni a fegyókra, mivel szingliben is ehhez szoktam (páncéltörő mod és ott még páncéltörő ammo is hozzá, az itt nem éri meg, mert elfogy), szóval engem hidegen hagy, hogy armored target, sőt ha fedezékben van (ismerni kell milyen fedezék körülbelül hány centi vastag), akkor kicsinyt megsorozom, felugrik, hogy hóhahé, mégsenem ér a fedezék és akkor bumm. -
Caterpillar #13999 Brute azért jön kevesebb mert 2 hete volt event és mivel sikerült összesen cirka 3 milliót kiölni a rendszerből ezért visszább vették a brute-ok számát... :)