Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Egy Ashley-vel kapcsolatos kérdésem lenne:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt olvastam hogy amíg Ashley a kórházban van, lehet venni neki ajándékot és odaadja neki Shepard amikor meglátogatja. Utólag jöttem rá hogy a verses kötetet kellett volna venni neki, mert az elõrelendít valamit a kapcsolatukon. Viszont sajna nincs mentett állásom arról a részrõl hogy visszatöltsem. Lesz ennek késõbb jelentõsége?
nálam semmi nem történt
Calver
de akkor meg egy idegengyûlölõ vallási fanatikus marad életben, aki úgy néz ki, mint egy kacsa parókában <#idiota>

szokjatok hozzá: szinte mindent BioWare játékba kell legalább egy hím rinyagép. BG2 és Anomen? gah. KotOR óta ezt a szerepet Carth/Kaidan tölti be, és nagyon jól csinálja, elég sûrûn pofánvágnám. ME2 maradt egyedül ki talán ebbõl, bár ott meg szállította más a rinyálást...

btw, mi történik akkor, ha
hagyjátok, h Kaidan lelõle Udina-t? összeomlik a lelkem, vagy valami? érdekelt volna, h milyen lelki sérüléseket okoz a srácban, de nem volt már hangulatom visszatölteni.

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
1. részhez inkább valami optimalizáció kellene, mert borzalmasan csinálták meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

köszöntem 😊

Ja mondjuk az logikus, a másik kettõnél eléggé észrevehetõen "alakul át", csak a pirosnál látunk egyszerû robbanást.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csak a pirosnál van.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Elkezdetm vele en is jatszogatni par napja, ahoyg idom engedi. Eleinte nem akarts s 1920*1080-t, csak valami kisebb gagyi felbontast, de azt is valami iszonyat lowres texturakkal. Na mondom, miaf... A prolog csunyabb volt, mint 4 evvel ezelott. Aztan a konfigban ujra beallitottam mindent, masodszorra is, es igy mar tokeletes. Sot, szep eles es korrekt minden full hd felbontasnal, meg is lepodtem, mert akartam en is valami textura modot keresni, de igy mar nem nagyon kell.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én úgy tudom megfelelõ magas EMS esetén mindegyik esetén túlélheti, bár nem néztem utána az összes kombinációnak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Kössz.

de ez csak a pirosnál van, nem?
PiszkosFred

Van egy resz, amikor mindenki a Citadellan akar veled beszelni. Egy utolso laza este mindenkinek, aztan indultok a Cerberus bazis ellen. Ha jol emlekszem, onnantol indul a finale.

Hackett majd szól. Amúgy meglátogatod egy régi barátod otthonát, az a "Point of no return".

Fpocok
Valaki tudja, mi az a küldetés, amire nem szabad menni, mert akkor elindul a vége és nem lehet tovább gyûjteni? Olyanra gondolok, mint mondjuk a másodikban az IFF. Most megyek a quariánokhoz.

Hát akkor biza simán életben kellene maradnia, legalábbis annyit látsz, hogy a romok közt fellélegzik. A választás meg csak annyiból áll, hogy a gyerekkel való beszéd után elindulsz valamelyik irányba a három közül.

Az elsõ részhez nincs vmi grafikai mód nem tudtok róla?

PiszkosFred
Eloszor en is igy jartam, aztan neztem ki a fejembol. Aztan reloag az autosavet, es rajottem, hogy direkt mutatjak is, hogy kell valasztani. Csak hat annyira porgott a jatek es kapott el engem is a gepszij, hogy ilyenkor mar figyelmetlenebb az ember 😊

mindenki eletben maradt a 2 ben nekem, csak genfalo gyogyitas kozben meghalt most mordin a toronyban felrobbant
PiszkosFred
Mondta neked, hogy ki kereste meg, es milyen lehetoseggel. Majd osszefuttok meg, ne aggodj 😊

Fpocok
Szerintem nem lehet semmiképpen.

Bazz ne, neee 😄 Ennyire béna lennék? Majd újrajátszom a végét 😄 Középre mentem, nem tudtam, h van jelentõsége 😄. Azt hittem, h arra mek és választok mikor odaértem.
Lehet, h akkor Shepard is életben maradhatott volna ha mást választok? o.O

@Pares Effective volt 7000 mivel multival felvittem 100%-ra a readiness-t. Egy videónál láttam, h valaki azt írta, h neki 10k lett a végére, csak nem értem, h az fizikailag hogy lehetséges. 3 mellékküldit nem csináltam meg. Egy "bebugzódott", egyet nem adtam le idõben, a 3. meg egy mellékküldi volt az Eden Prime-on, ahol nem találtam meg mind a 3 izébizét az ellenállásnak (ráadásul az dlc-s mellékküldi). Ezeken kívül mindent.
PiszkosFred
Aki eletben maradt a ME1 es ME2 soran (csapattars, npc, egyeb), az mind felbukkan a ME3-ban, vagy szemelyes cameo erejeig, vagy csak hirkent olvasva/hallva. Aki meghalt a korabbi reszekben, ilyen-olyan okbol kifolyolag, az ertelemszeruen msot is halott. Mindez importalt ME1 -> ME2 -> ME3 mentesekkel. A default kezdesek elternek, arrol lentebb van egy link, hogy defaultkent kinek milyen sors jutott.

sziasztok valaki megtudja mondani nekem ,mordint meg lehet menteni vagy mindenkepp meghal , a toronyban?A masik dolog aschley mar nincs a korhazban mikor kerul viszza a normandiara?
PiszkosFred
Nem, te mentel elore es "valasztottal". De van lehetoseged jobbra es balra is fordulni, ahogy lattad a kis filmekben. Valoszinu elsiklottal felettuk.

A War Asset pontjaidból volt 7000 vagy az Effective Military Stregth-bõl? Ha az elõbbibõl, akkor érthetõ, mert ha nem multiztál, az csak 3500 pontnak számít, de ez esetben is ahhoz a véghez sétálsz oda, ahova akarsz. Ha utóbbiból volt 7000, akkor meg végképp nem értem, bõven meg kellene lennie a legjobb befejezésnek, nem beszélve a választási lehetõségrõl...

NEM szabad beköpni, még pont te is írtad, hogy "Tali is NOT exiled (+2 points)"
ergo, ha beköpöd, akkor számûzik
Automatikusan választott.
Mivel mindenki bezöldült, így gondolom az egybeolvadást vagy hogy mondjam
ProGabe
igen. a lényeg, hogy meglegyen az 5 pont, de ezen felül szerintem a leglényegesebb az, hogy a 2-ik részben Tali tárgyalásán be kell köpni a fatert

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem 7000 felett lett vmennyivel.
Hát a legjobbhoz (ha annak vesszük azt, amikor Shep túléli), ahhoz több kell, mert még nekem is meghalt. De ha úgy igyekeztem volna, hogy nem lettem volna ultra geci néhány esetben, akkor simán össze tudtam volna hozni azt a 4-5 ezer pontot.

Fpocok
Annyi kell a jóhoz?

Most akkor választottál a három közül, vagy nem?

Biztosan nem volt War Asset pontod... Mondjuk ahhoz, hogy ne tudj választani, már olyan kevésnek kell lennie, hogy akarni kell az egészet. Én is megcsináltam minden mellékküldetést az elõzõ két részben, ráadásul nem úgy játszottam, hogy a pontokra mentem, hanem volt, amikor kinyírtam embereket, volt akinek nem segítettem, plusz a harmadik részben is meghalasztottam pár War Asset pontot érõ embert, de még így is multi nélkül simán összejött a 3500+ pont.

Vagyis na én mentem oda vele, de aztán már nem választottam, h mit csináljon.
Shepard beleugrott, nyekk lett, Joker menekült a hajóval, lezuhantak bolygóra és mindenki ilyen félig zöld izés lett. Csak nem értem ha választani lehet, akkor miért nem választhattam o.O
Hát automatikusan odament a cucchoz és semmi választás lehetõség nem jött ki, hanem csinált, amit csinált.
Plusz láttam olyan végigjátszás az elõbb, ahol életben maradt. Azt meg hogy a picsben?! Elsõ két részt végigjátszottam, minden mellékküldit, gyûjtögetést, amit találtam megcsináltam a 3-ban, plussz multival felvittem 100%-ra readinesst. Szal nem tom, h mit kellett volna még csinálnom, h a "perfect ending" legyen.
A multi nagyon is élvezetes. És ha a vége elõtt lenyomsz 5-6 meccset, akkor bõven elég pontod lesz.

Te meg mi a szarról beszélsz? Mi az, hogy nem választhatod ki? <#fejvakaras>

Fpocok
Tudom. Arra is hajtok, hogy minden meglegyen.
Ha még valami jó kis coop kampány lenne, akkor azt mondanám, hogy persze. De talán egy hülye horda módnak ne legyen már köze, hogy milyen vége lesz az epikus történetnek.

Végigjátszottam.
Most komolyan meg kellett ölniük Shepardot? Nem kicsit felb@szott a vége. Meg mi az már, h 3 lehetõséget ajánl fel a kölyök és ki se választhatjuk, h melyiket akarjuk.

Sok helyen olvastam, h nem tetszett az embereknek a játék vége. Hát most már értem, h miért.
És akkor most így játsszam újra végig a teljes trilógiát, h a végén meghal Shepard? Na ne már!
Mert? Ha mindent megcsinálsz, akkor csak egyjátékos móddal is el lehet érni a legtöbb EMS-et követelõ befejezést.

Fpocok
Ami egy elég nagy fail, valljuk be.

Egyébként ha esetleg valakit érdekel:

Nyáron jön a felújított Baldur's Gate.

Szerintem csak egy galaxis van a játékban 😄 Amúgy a Multival tudod növelni az Effective Military Strength-edet, ami multi nélkül 50%-on csücsül, de multival hamar meg lehet növelni.

Multi kell hozzá azért csak a fele mert 50% áll a galaxis, így megfelezi.Multiba pár meccs alatt feltornászhatod 100%-ra.

Egyáltalán nem statikusabb, mint az elõzõ részek. Sõt, sokkal élettel telibb, hisz szinte minden látogatáskor másokkal találkozhatsz, és a csapattársaid is máshol vannak meg minden. A statikusságot szerintem nagyon jól orvosolták.

Egy dolgot viszont nem értek. Az összes galaxist 100%-ra átszkenneltem, s mégis a War Assetem (6200) - ból az effective asset az 3400 volt, de full végig ért a zöld csík. Hogyan lehet az effektív assetet növelni? Mindent megcsináltam, amit lehetett, mindenkit összebékítettem, szóval nem értem, miért nem lett több.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nekem is tetszik, és nekem is kurvára elegem van már ebbõl a folyamatos és szánalmas rinyából. De egyébként is, a rinyán kívül is, és Casey Hudson is úgy beszélt, hogy szerintem tuti fog valami jönni, ami kiegészíti ezt az egészet. Persze nem most, szerintem megvárják, míg a többség kijátsza a játékot, szóval maximum valamikor április végére várok valamit, korábban tuti nem.

Az érzelmi részben igazad van, de a citadella ebben a részben full statikus. Minden szinten minden ember mindig ugyanott áll, akárhányszor mész vissza, és ugyanazt csinálja. A Presidiumban van egy asari, aki elõtt akárhányszor elmentem, azt mondta, hogy Her name is XY, a névre már nem emlékszem, de teljesen kiidegelt!!

A kórházban dettó ez van, pláne a karanténes szinten. Engem ez kifejezetten idegesített.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch