Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
De basszus.. a rajongók megvették a játékot 50$-ért és még összedobtak a 45 ezer (10 millió Ft) dollárt, hogy készítsenek egy pár animációt... beszarás..😊 Az emberi hülyeség...😊
[merlinw.org]
Na folytatom is...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Ez már több mint bosszantó, hogy soha nem mûködik a képbeszúrás...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy örülök, hogy mindenki használja a spoiler makrót. 😄
Saját tapasztalatból csak a 2.-at éltem át.
1. TIM lelövi Anderson-t.
2. Bejön egy renegade opció és lelõjük TIM-et.
3. TIM ráébred hogy indoktrinálták és fõbe lövi magát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt nem fordítva kellett volna a játékba építeni? 5000 fölött megmenthetõ Anderson, 5000 alatt pedig nem.... Szerintem.
Vagy ha valaki érti ennek a logikáját az homályosítson már fel legyen szíves
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Volt már korábban ez a táblázat:
If your readiness ratting is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
1,750 rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is destroyed.
2,050 rating, if you choose to become a reaper, Earth is saved.
2,350 rating, if you choose to destroy the reapers Earth is devastated but still there.
2, 650 rating, if you choose to destroy the reapers, earth is saved.
2,800 rating, you're able to create synergy between organics and synthetics, saving earth and the galaxy..
4,000 rating, if you choose to destroy the reapers and "saved" Anderson, shepard Lives
5,000 rating, if you choose to destroy the reapers and did not "save" Anderson, Shepard Lives
If the collector base was destroyed.
Below 1,750 rating, earth is destroyed regardless of what you choose.
1,750 rating, if you choose to become a reaper, earth is destroyed.
1,900 rating, if you choose to destroy the reapers earth is devastated but still there.
2,350 rating, if you choose to become a reaper earth is saved.
2,650 rating, if you choose to destroy the reapers, earth is saved.
2,800 rating,you are able to create synergy between organics and synthetics, saving earth and the galaxy.
4,000 rating, if you choose to destroy the reapers and "saved" Anderson, Shepard lives.
5,000 rating, if you choose to destroy the reapers and did not "save" Anderson, Shepard lives.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Priority: Mars. In the office, on a dead trooper.
Samara/Morinth, Grunt, Zaeed, Kasumi pedig nem fog megjelenni. (Állítólag) forrás
[merlinw.org]
- Legion-el emlékeim szerint Rannochon kell találkoznod, már ha túlélte a második rész végét és ha importáltad a ME2 mentést. Piszok jó küldetése van, import nélkül lemaradsz jó pár quest-rõl.
- Samara-val nem tudom mi van én megöltem korábban, Morinth-al pedig találkozhatunk Londonban a rakéta védésénél egy sikoltozó formájában, (nemrég volt videó is beszúrva róla).
- Zaed a Citadell Dokkban található a játék közepétõl,
- Katsumival pedig már a játék elején találkozhatsz egy Citadell mellékküldetésben (A Hanar-os, amit a C-Sec iroda elõtti majom ad)
- Mirandát egyszerû megmenteni,
- Talit pedig kitárgyaltuk korábban.
Az én játékomban egyedül Thane, Legion és Mordin halt meg. (ME2-õt mindenki túlélte, ME1-et Wrex és Ash élte túl)
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Jokes have specific structure. That was "messing with you". <#nevetes1>#nevetes1>
[merlinw.org]
Sosem fogom megérteni, amikor lefordítanak bizonyos szavakat... amik aztán nagyon hülyén hangzanak magyarul. Dolgok neveit szerintem nem kéne átfordítani...
\"Egy gy?r? mind fölött\"
A történetet és az utolsó felvilágosítást tekintve pedig a reaper-ek nem gonoszak, ergo az elpusztítós választás egyébként sem jöhet szóba. Legalábbis így nem, hogy van más alternatíva is.
[merlinw.org]