Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SgtMathias
Még lehet hogy vmi hasonló volumenû dolog sül ki az egészbõl.Tovább.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Hát van aki szerint igen van aki szerint nem.

cataflam02
WTF ??!! Mirõl maradtam le ?😄 igaz az indoktrinálós teória ?

One more story

MerlinW
Csodálkozom, hogy nem indult belõle kickstarter projekt 😊

De basszus.. a rajongók megvették a játékot 50$-ért és még összedobtak a 45 ezer (10 millió Ft) dollárt, hogy készítsenek egy pár animációt... beszarás..😊 Az emberi hülyeség...😊

[merlinw.org]

kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl 😄D
Lol. Hát azért ilyen még nem gyakran fordult elõ a játéktörténelemben.
Fpocok
Bassza meg. Már nagyon kíváncsi vagyok, mi az, ami így felizgatta a gamereket, ugyanakkor annyira nem várom, mert szar lesz.
Na folytatom is...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Primarch*

Ez beszarás gyerekek:
New ending

\"Egy gy?r? mind fölött\"

JethroHUN
Egy screenshot, ha nem lenne FB-d

Ez már több mint bosszantó, hogy soha nem mûködik a képbeszúrás...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Na végre valami fejlemény.

Facebookra írták ki 30 perce.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Na csak azért is, hogy spoilerben legyen 😄
Nincs.
Még xD <#eplus2>

Fpocok
Ja ez most nem szarkazmus volt. Komolyan örülök neki. Még nem futottam bele semmi olyanba, ami miatt szétverném a monitorom 😄

MerlinW
Miért ki nem használja? Az egész oldal egy nagy spoiler😊

[merlinw.org]

Fpocok
Van olyan scenario,
hogy a patriarch fia nem hal meg?

Amúgy örülök, hogy mindenki használja a spoiler makrót. 😄

Igen. A 3.-hoz maximális reputáció kell. A 2.-hoz az elsõ renegade gyorsgombot el kell kapni. Az elsõhöz csak a 2. renegade gyorsgombot kapod el. (Ha azt se kapod el, lelõ TIM és game over)
Saját tapasztalatból csak a 2.-at éltem át.
Értelmezd úgy, hogy ha megmented Anderson-t a kivégzéstõl, akkor az +1000 EMS-t jelent a "shep is alive ending"-re nézve.
Nekem 5000 feletti war assetem volt, és le tudtam lõni TIM-et. Ez nem a war assettõl függ, hanem hogy mennyi a reputációd és milyen opciókat választasz a párbeszéd közben. 3 végkimenetel van:
1. TIM lelövi Anderson-t.
2. Bejön egy renegade opció és lelõjük TIM-et.
3. TIM ráébred hogy indoktrinálták és fõbe lövi magát.
Utána olvasva kiderült, hogy Anderson megmentése azt jelenti, hogy nem hagyjuk, hogy TIM kivégezze. De mindenképp belehal a haslövésbe.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amit nem értek ebben a táblázatban az az utolsó 2 ending! Ha maximalisták vagyunk Anderson mindenképp meghal, ha meg csak 4-esre teljesítjük az elõkészületi vizsgát (nem maximális csak 4000 Ms) <#smile>, akkor meg tudjuk menteni.

Ezt nem fordítva kellett volna a játékba építeni? 5000 fölött megmenthetõ Anderson, 5000 alatt pedig nem.... Szerintem.

Vagy ha valaki érti ennek a logikáját az homályosítson már fel legyen szíves

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Collector bázis-ról hozott döntés is befolyásolja a 2. részbõl.

Volt már korábban ez a táblázat:

If Collector Base was saved:

If your readiness ratting is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
1,750 rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is destroyed.
2,050 rating, if you choose to become a reaper, Earth is saved.
2,350 rating, if you choose to destroy the reapers Earth is devastated but still there.
2, 650 rating, if you choose to destroy the reapers, earth is saved.
2,800 rating, you're able to create synergy between organics and synthetics, saving earth and the galaxy..
4,000 rating, if you choose to destroy the reapers and "saved" Anderson, shepard Lives
5,000 rating, if you choose to destroy the reapers and did not "save" Anderson, Shepard Lives

If the collector base was destroyed.

Below 1,750 rating, earth is destroyed regardless of what you choose.
1,750 rating, if you choose to become a reaper, earth is destroyed.
1,900 rating, if you choose to destroy the reapers earth is devastated but still there.
2,350 rating, if you choose to become a reaper earth is saved.
2,650 rating, if you choose to destroy the reapers, earth is saved.
2,800 rating,you are able to create synergy between organics and synthetics, saving earth and the galaxy.
4,000 rating, if you choose to destroy the reapers and "saved" Anderson, Shepard lives.
5,000 rating, if you choose to destroy the reapers and did not "save" Anderson, Shepard lives.
Ez így van. Én például 2db assault rifle-t
Egyet Sanctuary-ban egy Podban nem vettem fel, a másikat a Cerberus fõhadiszálláson a hangárból kivezetõ úton felejtettem el felvenni
el is buktam így. Minden mást megtaláltam.

Megerõsítem! És én ugye nem importáltam, mert nem volt mit.

Na ez már kicsit érthetõbb, köszönöm.
Azt értem, csak ha egyszer valamit mond a kölyök és akkor a pontok maitt mégse úgy történik az elég kaotikus.
Ezt úgy lehet értelmezni (legalábbis én úgy értelmeztem), hogy

Kevés war asset esetén nem szereztél megfelelõ mennyiségû erõforrást, ezért a Crucible sem épült fel tökéletesen (ha tetszik nem kalibrálták jól, ala Garrus). Amolyan mellékhatása a Crucible alkalmazásának, hogy leég a Föld.
MerlinW
Assetnek számolja ugyan, valószínûleg nem gyûjtötted össze az összes Crucial feljesztést a galaxisban.

[merlinw.org]

Érti ezt valaki?
Van ugyebár az a választás, hogy "wipe out all syntetich life forms" tehát a szintetikus életformák kiírtása, reaprek,geth-ek. Viszont én olyan befejezést kaptam ennél a választásnál, hogy az egész Föld elpusztult, nem csak a szintetikus életformák. Azt olvastam, hogy ez a war asset pontok miatt van. Ha több van akkor Shepard túléli ennél a befejezésnél és a Föld is. Komolyan a pontok miatt változik meg egy befejezés teljesen? Ez rohadt nevetséges.
MerlinW
Jaja, be kell nézni minden sarokba, minden kõ alá, mert elõszeretettel dugdossák oda a pályákon a fegyvereket, kiegészítõket😊

[merlinw.org]

MerlinW
A DLC karakterekrõl értelemszerûen lemarad az tuti.

[merlinw.org]

M4 Shuriken

Acquisition:
Priority: Mars. In the office, on a dead trooper.
Most olvastam, hogy aki nem importál karaktert, annak:

Jack, Thane, Wrex halott.
Samara/Morinth, Grunt, Zaeed, Kasumi pedig nem fog megjelenni. (Állítólag) forrás
MerlinW
Az komoly, mert már az elsõ Citadell utáni küldetéseden van SMG és Sniper is. A boltok polcairól ne is beszéljünk😊

[merlinw.org]

Ha jól emlékszem az M-4 Shurikent nekem odaadta alapból. <#nemtudom>
MerlinW

- Legion-el emlékeim szerint Rannochon kell találkoznod, már ha túlélte a második rész végét és ha importáltad a ME2 mentést. Piszok jó küldetése van, import nélkül lemaradsz jó pár quest-rõl.
- Samara-val nem tudom mi van én megöltem korábban, Morinth-al pedig találkozhatunk Londonban a rakéta védésénél egy sikoltozó formájában, (nemrég volt videó is beszúrva róla).
- Zaed a Citadell Dokkban található a játék közepétõl,
- Katsumival pedig már a játék elején találkozhatsz egy Citadell mellékküldetésben (A Hanar-os, amit a C-Sec iroda elõtti majom ad)
- Mirandát egyszerû megmenteni,
- Talit pedig kitárgyaltuk korábban.

Az én játékomban egyedül Thane, Legion és Mordin halt meg. (ME2-õt mindenki túlélte, ME1-et Wrex és Ash élte túl)

[merlinw.org]

Fpocok
16 órája tolom de csak most találtam meg legelsõ SMG fegyverem 😄

Ez a játékban a szép. Van, akinél már a 2. részben meghalt, van akinél meghalt a 3. részben, és van akinél életben maradt. 😊
De nálam igen.

Calver
benne is van a végén credits között, h stockphoto-ról szerezték a képeket.

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
Ket ilyen "stock photo" is van a jatekban - ami eleg ciki es olcso megoldas volt a BW reszerol -, de a nagyobb gaz az a masik kep (foleg, hogy nagyon sok ember vart valamire, es...). De persze mindez nem von le a jatekelmenybol, de valahol ezt nagyon elcseszte az designer, aki azt hitte, a google hitlist elso oldalarol berak ket fizetos kepet 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tali nem hal meg, a végjáték elõtt szépen el is köszönt tõlem! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem, mert:
Jokes have specific structure. That was "messing with you". <#nevetes1>
cataflam02
wtf ? 😄

One more story

MerlinW
A szerverek is állnak. Vagy valami nagy frissítés van, vagy támadás érte õket. Amin nem lepõdnék meg a sok nyomoronc felháborodása után😊

[merlinw.org]

Fpocok
Minden tiszteletem azoké, akik fordítják az ilyeneket. Tudom, hogy nehéz munka, mert én is csináltam. DE.
Sosem fogom megérteni, amikor lefordítanak bizonyos szavakat... amik aztán nagyon hülyén hangzanak magyarul. Dolgok neveit szerintem nem kéne átfordítani...

Te érzéketlen szadista állat! THAT WAS A JOKE.<#nevetes1>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

orichalcos
Összes bioware fórum lezárva. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

MerlinW
Végül is nézõpont kérdése. Nálam pl. szóba se jöhet Shep túlélése. Ilyen végjáték után baromságnak tartom. Haljon csak meg😊
A történetet és az utolsó felvilágosítást tekintve pedig a reaper-ek nem gonoszak, ergo az elpusztítós választás egyébként sem jöhet szóba. Legalábbis így nem, hogy van más alternatíva is.

[merlinw.org]