22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #13958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hajóból a végén a zöld választásnál EDI, Joker és a románcolt karakter lép ki, a másik kettőnél Joker, románcolt karakter és Javik. Legalábbis nálam így volt. Azt nem tudom, h ki száll ki a hajóból ha vkinek nincs meg Javik. Mindenesetre nem az száll ki okvetlenül, akit magaddal viszel utolsó küldire, mivel én Liarát és Garrus-t vittem. -
Lol tényleg, sorry!
-
Darun #13956 Ember! Fél oldallal alább lineklték! Ennyire azért ne legyetek már lusták visszaolvasni! -
-
Darun #13954 Arra már sikerült rájönnöm hogy nekik is van páncéljuk, csak még cserélni nem tudtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sikerült másodszor is végig csinálnom a ME3-t. 7000 pont felett végeztem, de úgy hogy a multi miatt kaptam 225-t (ez 3 promózás volt) különben nem lett volna meg. Megmentettem Andersont, bár az kiderült számomra hogy a TIM-es beszélgetésnél az utolsó választásnál csak akkor lehet kék/piros ha fullos a repu. Azt buktam. Természetesen a végén elpusztítottam a Reapereket. A hajóból Joker, Liara és Javik szállt ki. Azon tűnődök hogy aki utolsónak száll ki, az mindenképpen olyan csapattag akit magammal viszek a végén? Mert fura volt hogy a végén pont Javikot és Garrus-t vittem magammal. Igaz, amikor először végigtoltam, meghalt Shep, a csapatból senki nem élte túl, Andersont se sikerült megmenteni, egyedül a Föld és a galaktitkos civilizáció menekült meg. Vagyis a végső célt elértem, csak ez minden ismerős szereplő életébe került.
Nekem ma sem volt problémám a multival. Max a játékosokkal. Megint voltak olyan lámák akik nem voltak hajlandóak extraction-re menni, kódot törni, stb. Viszont a rádió problémám megoldódott. Tudom eddig miért nem működött :D
Én is attól félek hogy az EA pénzéhsége tönkre fogja vágni ezt a frenchise-t is. Rengeteg lehetőség lenne benne, akár fps, akár rts, akár mmo. Szerintem épp azt mérlegelik az EA-nál, hogy a ME3 körüli felhajtás pozitív vagy negatív irányba befolyásolja egy esetleges mmo kiadását.
yesname: én úgy szoktam megoldani hogy 95%-ban én vagyok a leader. Egy pálya van ami a kedvencem, egy amit nagyon utálok az összes többin meg jól elvagyok. Alapból az van beállítva hogy ha host-ot keresek, akkor csak a kedvenc mappom, random ellenfél és bronz. Erre elsőre berakott arra az egy pályára amit utálok. Hát a ***** ******!!! Ilyenkor el is megy a kedvem attól hogy másokhoz beálljak. Baromira zavaró hogy az miatt az egy pálya miatt nem állíthatok random map-ot. 17-es vanguarddal a második wave-ben már meghaltam, az 5. wave-ben már háromszor review-eltek, mire a páyla végére értünk addigra vagy hatszor, hétszer. És az is szánalmas hogy 0:10-nél bedarál a Reveger, 0:05-nél nyomok egy élesztést magamra és az az 5 mp nem elég hogy élőnek vegyen. Nekem is volt már olyan hogy a host kilépett, akkor anyáztam én is. Főleg ha már magas wave-nél voltunk vagy jól ment a map. Viszont engem még nem dobott le soha amikor host voltam és szerencsére kilépnem se kellett játék közben. -
Inkabb aludj. -
Szövegalkotás? -
Evoluti0N #13951 Sikerült rájönnöm, de már csak a játék vége felé és akkor is véletlenül :D -
megnéz és megvilágosodik
mondtam, arra kerestem, ugyanazon az oldalon van ez is. szövegértelmezés?
azért dobtam be, mert gondolom nem vagyok egyedül azzal, h észre sem vettem: különböző páncélok csapattársaknál nem csak kozmetikai jellegűek, hanem elég komoly módosítókat adnak. főleg mert sehol sincs játékon belül említés róla, ha csak nem nyomsz rá info gombra csapatkiválasztó képernyőn. -
Most mi van? Érted ezt az angol szöveget? Mert köze nincs se az első részhez, se a medigelhez. -
Kizárólag multis játéknak tudnám elképzelni. Amúgy nem néz ki rosszul, még a gunshippel is lehet repülni. Hammerhead, MAKO mi kell még? Ha olyan lenne mint az Quake Wars, vagy BF. Egymás ellen jó játék lehetne. Ugyan úgy különböző kasztok, karakterek. -
"Armor for squad members has a predetermined bonus, and two different outfits are available immediately, with each providing a different boost for that particular squadmate. A third outfit can be gained, but it repeats one of the bonuses already available by downloading the From Ashes DLC. Changing the outfits of squadmates can drastically affect how they perform on certain missions. Some squadmates can have up four outfits depending on DLC and preorders, but only two different stat boosts."
ezt ti vágtátok? mert baromira nem rágja az ember szájába a játék, és spec én végig észre sem vettem, csak most h wiki-n keresgettem h első részben hol lehet medi-gel capacity-t feltápolni... -
A lelőtt fps-ből egy rövid videó
Vélemények?
Nemrossz, de nekem túlságosan is elüt a ME világától. -
Ja nekem is ez a bajom. Ritka, hogy be tudok fejezni egy meccset, mert mindig kilépnek... -
Az a kedvencem. Ott hangosan fölnevettem.
-
Aria meg néz rád szúrós szemekkel. :) -
RAMyMamy #13942 4 végigjátszás alatt nem vettem észre egyszer sem a facepalmos részt, most néztem meg youtube-on. tényleg hatalmas XD -
Én mindég leittam magamat a bárban, asse rossz ám! :D -
Evoluti0N #13940 Szegény Conrad. A háromban kiderül, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs is felesége :D -
hatalmas arc a pultos, amikor csinálod Conrad küldetését, és megkérdezed a páncéljáról, elmondja hogy miként szerezte, meg hogy a felesége segített neki kifizetni az út díját is... miközben a háttérben a pultos lenyom egy akkor facepalmot, hogy amikor én először megláttam, percekig röhögtem rajta
-
Ez a multi. A Host mindig elhagyja a pályát. Tököm tele. Hogyan oldjátok meg ezt a problémát? Esetleg akik privát multiznak és nem bánják felvennének a listájukra? -
Corten #13937 Én kérek elnézést a pontatlan fogalmazásom miatt :D
Kedvenc jelenetem még mindig az amikor Ashley részegen fekszik a padlón és fogalma nincs mivan, Shepard meg g*ecizik
-
nem kicsi, hanem pontosan negyed... :D -
Corten #13935 Citedallán kilehet őket békíteni és akkor mondja hogy van benne egy kis Krogan vér. Ez még valamikor a játék eleje felé van. -
RAMyMamy #13934 me2-ben, illiumon, az eternity bárban hosszasan regél a szüleiről :D érdemes meghallgatni, jót lehet rajta nevetni -
Ez a "krogan a nagyfater" dolog eddig kimaradt, nem tudtam rola, vagy atsiklottam felette. :) Mindig tanul az ember, hiaba. -
Evoluti0N #13932 Melyik része nem érthető? :D -
He? :) -
Evoluti0N #13930 Az apja asari, de az apjának az apja (Liara nagyapja) krogan. -
pries #13929 Wait what? Liara pureblood, asari az "apja" is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és most sikerült realizálnom, h ME2 legcoolabb Asari-ja igazából Liara apja...
gyááá, hogy a fenébe kerültem én el ezt a részt végigjátszásom során? -
Evoluti0N #13927 Katasztrófa a multiplayer ezen a hétvégén. Lagok, dc-k, most még ez a vásárlós mizéria. -
Isten ments hogy ME-ből legyen mmo. -
RAMyMamy #13925 ááá, besírtam :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Jaja, csak negyedrészt krogan, oszt mégis sokkal agresszívabb tőle. :D Apja mondja is neki, hogy ugye hogy vannak olyan pillanatok, mikor fejeket szeretne szétütni. -
-
Amig az EA penzt lat belole, a BW azt csinal, amit parancsolnak neki. Nincs beleszolasa mar regota, sajnos zsinoron rangatott babok, hiaba is nyilatkoznak mast. Ha valami penzugyi guru kiszamolja, hogy profitot fog hozni az me-moo, akkor lesz mmo 3-4 even belul. Esz erveket es logikat ne keress az mmo piacon :) -
pont ugyanaz a fejlesztő fog mmo-t készíteni, akinek van egy frissen kiadott mmo-ja.
pont ugyanaz a fejlesztő fog SCI-FI mmo-t csinálni, akinek van egy frissen kiadott SCI-FI mmo-ja.
pont ugyanaz a fejlesztő fog SW-hoz IGEN hasonló világú SCI-FI mmo-t csinálni, akinek van egy frissen kiadott SW SCI-FI mmo-ja.
seems legit -
-
RAMyMamy #13919 szerintem tetoválva van neki vagy ilyesmi
most belegondoltam, hogy hogy nézne ki szemöldök nélkül... elég bénán XD