Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nem tudom valaki azt mondja csak álmodja ezt a 3 féle befejezést, vagyis csak az õ fejében játszódik le,vagy súlykolják és azért éli túl CSAK renegade-ként mert így úgymond legyõzi a súlykolást és felébred a háború pedig továbbra is zajlik.Legalábbis szerintem így van.Szóval amit te döntöttél mindegy mivolt legalábbis a galaxis szempontjából mert nem történt meg ez az egész csal shep fejében.
Van aki ezt látja van aki mást hát eléggé érdekes a befejezése.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Reaper-ek minden geth-et megfertõztek, így ha csak átírtad õket, akkor erõsebb a kollektív geth flotta.
Annyira amúgy nem fontos az a döntés, mert meg lehet szerezni az 5 pontot akkor is, ha átírtad a heretic getheket. Kell a felsorolt döntésekbõl az 5 pont + sikeres paragon/renegade választ kell adni. Ez így együtt kell.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
ez az egész tipikusan a suspension of disbelief-re alapoz: kell nekik Legion és nem lõ le minket. fogadd el öcsém és játssz tovább 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Samara ha túlélte ott van az Arda-Yaksi-s küldetésen.
Morinth-al Londonban lehet találkozni elég csúnya véget ért szegény...
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Tali sajnos meghalt Rannochon.
Ashley, Garrus, Liara, James, Javik valószínûleg túléli (õk ugye csapattagok). Jacobbal még Londonban tudtam beszélni is.
Viszont Morinth-al/Samara-val, Zaeddel, Katsumival nem futottam össze. Valaki tud róluk valamit, vagy hallott?
2 út pontosítva: 2 oldalról lehet megközelíteni a Catalyst központi egységét (jobbról és balról), ami a 2 eltérõ döntést szimbolizálja. Bármelyik megérintésével meghozzuk a döntésünket. Ismétlem semmilyen kapu nincs, az egy bullshit (nem is tudom ki találta ki ,de nem egy helyen olvastam).
Nekem teljesen jó volt a vége, tetszett! habár még jobb lett volna, ha shep túléli, de sebaj, majd legközelebb.
Összesítve nekem nem rontotta le a játék vége a 3. rész Kiváló minõségét. Minden percét élveztem a 31 órának, amit vele töltöttem és a vége se okozott semmilyen csalódást. Nem vártam habos-babos végkifejletet 0 áldozattal, esküvõvel (shep választottjával) miegymással.
Egyébként a 3. rész igen darkosra sikeredett szerintem. Mestermunka! Kedvencem lett a 3 rész közül! És végre van értelme különbözõ módokon végigvinni újra a 3 játékot, csak hogy lássuk mi változik a 3. részben a döntéseink miatt! Zseniális. Idei éve eddigi legjobb játéka!
Valamint meg kell, hogy csináld Rannochon a 2 mellékküldetést is mielõtt Reaper ölésre mész.
Sheppard sérülten érkezik a Citadellre, ahol találkozik Andersonnal. Mindkettõjüket írányítja TIM, akivel egy elég hosszú beszélgetésbe kezdenek, aminek végén TIm le akarja lõni Anderson-t, de Shephard hamarabb lelövi TIMet (renegád opció bal egér gomb) (elõtte jó pár mondattal TIM demonstrálva hatalmát Shep felett kényszeríti, hogy hasbalõje Anderson-t). Ezután a Citadella kinyílik, miután a Crucible-t beillesztik a helyére.
Shephard és Anderson még társalognak pár percet (mindkettõ súlyosan sérült), majd Anderson távozik az élõk sorából. Hacket Shephardet hívja, hogy a Crucible nem tüzel, ezért nézzen szét hátha tudja aktiválni. Shephard az irányítópulthoz kúszás közben elájul és egy ismeretlen valami lifttel egy új eddig nem látott részére szállítja a Citadellán belül. Ez a valami mint kiderül maga a Catalyst (amit egész végig eddig kerestünk, ugyanis kell a Crucible elsütéséhez, illetve felerõsíti annak hatását).
A Catalyst egy AI (maga a Citedella is része ennek az AI-nak, tehát a Catalyst a Citedella és az AI egyben), aki irányítja a Reapereket, amik periódikusan az õ parancsára kiírtanak minden megfelelõ fejlettségû szintû organikus életformát, hogy elkerüljék, hogy azok intelligens szintetikus életformát kreáljanak (mivel Catalyst szerint ezek elõbb utóbb úgyis a gazdájuk ellen fordulnak (lásd Geth-Quarian) és nem fognak leállni, míg az egész galaxisban ki nem írják az értelmes életet).
Ahogy mondja, így próbálják elkerülni a káoszt és megmenteni az organikusokat. Kiírtott organikusok szervezetébõl 1-1 reaper készül, ezáltal az összes életforma életben marad, csak egy magasabb létezési színtre fejlõdik (értsd minden egyes Reaper ûrhajó 1-1 kipusztított civilizáció megtestesítõje).
Azonban a Crucible csatlakoztatásával és Shephard elért eredményei miatt a Catalystanak be kellet látni, hogy a módszerei immár nem elég hatásosak. Shep-re bízza a választást (ki volt az aki kaput emlegetett itt, semmiféle kapu nincs itt.)
2 út van Shep számára az én végigjátszásomban: Vagy átveszi az irányítást a reaperek felett, vagy elpusztítja õket (ez esetben azonban MINDEN szintetikus életformát kiírt: Reaper, Geth és az összes Mass Relay-t is elpusztítja).
Én végül az utóbbit választottam, így a föld megmenekült, társak pedig lezuhannak egy bolygóra. Shep természetesen belehal a döntésébe!
Nem értem, hogy milyen kapuról írtak itt korábban egyesek. Én semmi ilyesmivel nem találkoztam. És igen is egy epikus történetnek epikus vége kell, hogy legyen és ez az volt (nagyon kíváncsi vagyok, hogy saját mentéssel mit tudok majd belõle kihozni).
Epikus nem mindig = happy enddel (habár az én szememben ez happy end volt: Föld megmenekült, Galaxis megmenekült, Milliárdnyi élet megkímélve, Reaperek elpusztultak, Béke helyreállt, Galaxis egy zászló alatt egyesítve. Az meg, hogy a jövõben kreálnak-e olyan szintetikus fajt, ami háborúba taszítja a galaxis-t korán sem biztos. Ha 1 ember egy több 100 ezer éves körforgást meg tudott szakítani, akkor miért ne jöhetne egy másik, aki késõbb egy másik körforgást is meg tudna szakítani (törvényszerû organikus, szintetikus háború)
[merlinw.org]
-Destroyed the Heretics (+2 points)
-Tali is NOT exiled (+2 points)
-Resolved Legion/Tali conflict either using the Paragon or Renegade options (+1 point)
-N7 Mission: Save the Admiral on Rannoch in ME3 (+1 point)
-N7 Mission: Destroy Geth Squadron on Rannoch in ME3 (+1 point)
-Completed Legion's Mission in ME3 (or no peace) You will need a HIGH reputation for the peace talks. -Yahoo! Answ
anno Tali kérésének tettem eleget és nem köptem be a fatert, a hereticeket újraírtam. nem semmi következményei lettek
gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, de az fullon van! paragon-renegade szinte 1:1 arányban. WTF? néha nem értem ezt a rendszert
A vas: Windows 7 Ultimate 64 bit
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
4 gb DDR2 ram
GTX 550 Ti 1gb
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Quarian vs Geth
szóval jó ötletnek tartottam, hogy a geth-ek mind-mind egyéni individuumok lehetnek, igazi entitások. kiválasztottam, aztán néztem nagyokat. és akkor jött a bejátszás, ahogy a quarian hajók elégnek a légkörben, Tali pedig öngyilkos lesz.
Na ez a jelenet, talán minden idõk legmegindítóbb momentuma a játékok történetében. Tali leveszi a maszkot, hogy elõször és utoljára érezhesse a "szülõbolygójának" levegõjét, "Bocsáss meg, Shepard", szétteszi a karjait és csak engedi, hogy "megölje a bolygó". ezek után még Legion is feláldozza magát. hááát vazzeg!
tényleg nem gondoltam, hogy ennek a döntésnek ilyen következményei lesznek, és nem szoktam ilyet csinálni, de visszatöltöttem a játékot, hogy a quarianok élhessenek. ráadásul 2x öltem meg újra a reapert, mert amikor Tali lezuhan, ugye jön egy paragon-jelenet és azt hittem, hogy elsõre nem sikerült idõben kattintanom és ezért nem kapta el Shep a csajt. hát tévedtem csesszék meg 😄
szóval ilyen jelenetek után tényleg sikerült elcseszniük a végét?! nagyon kíváncsi vagyok. mindenesetre az már egy kicsit aggaszt, hogy itt sem volt középsõ út, csak fekete és fehér
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kezdtem a Mass Effect 1-el 35 óra alatt vittem végig ! Most nyomom a Mass Effect 2-öt aztán megvárom mig kész lesz a Mass Effect 3 magyaritása aztán jöhet az !