22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hat a wowban ie elvoltunk ket kontinensen 1-2 evig :) Kerdes, mint midnig, az ido. Mennyi telt el a ME3 vege ota? Van mar mukodo hajtomu rendszer? Van mar fejlett technika? Mik a korlatozasok emiatt. Vagy ugrunk 500 evet, es onnan folytatjuk? De hat ez csak egy fanfiction, az iras is, az en gondolatom is, szal almodni barmit lehet.
Irashoz pl, hogy megy vissza Liara segiteni Thessiat ujjaepiteni a MRelay rendszer nelkul? stb. -
nagypite #13917 Terminator leszek és Catalyst és EDI is bennem??? ez biztos fake -
Negritis #13916 igazából a Stargate mmo-t se sikerült még megcsinálni ahogy tudom
szóval ez még neccesebb
valamint ez teljesen más mint Swtor, mivel itt alapvetően fps alapokon nyugszik a dolog -
Nem arra gondoltam.
Hanem hogy csak a földön játszódna. Az borzalmas lenne. -
Pedig, ha lesz valaha mmo, akkor vagy egy ismeretlen faj erkezik, aki el akar minket pusztitani, vagy egymas torkanak fogunk esni. Mivel van mar egy mukodo mmo a spajzukban, ezert az alapok onnan fognak erkezni, csak nagy resze ujragondolva, elkerulendo a mostani swtoros hibakat.
Egesz mass effect triologia vegigviszi a jatekos es az npc kozotti kapcsolat, akar barati, akar romantikus (ezert is vagytok felhaborodva, mert nem tudjatok, kivel mi lett), ezt muszaj lesz belerakni valahogy az esetleges mmo-ba is. Erre pedig kivalo a swtor companion rendszere, azt nagyon jol eltalaltak. -
Na ez nagyon rossz ötlet lenne. Ezt inkább el se kezdjék. -
Van benne spiritusz. En is erre tippeltem korabban, mint MMO kiindulopont, igaz csak a Foldre korlatozva, nem a galaxisra. Vagyis, itt maradt minden nepbol egy korrekt mennyisegu harcos, tudos, stb. Es mint tudjuk, ahol ennyi nep van kis helyen osszezarva, ott jon a haboru. Es akkor johet az mmo, csak a feleket kell szetosztani, ketto vagy harom reszre.
De igy galaxis szinten sem lenne rossz, kezdeni egy kezdo ki katonaval, aki osszegyujti a tarsait, majd hasonlo companion rendszerrel mint a Skyrim/SWToR, hajot szerezve lehetne menni bolygokra kvesztelni, pvp-t gyujteni, stb. Addig megtanuljak az SWToR kapcsan, hogy kell osszerakni egy hasonlo, de immaron tovabbfejlesztett sztorimeselos mmo-t. -
AXX #13911 Mert az eredetibe nincs dlc és várom a magyaritást a single miatt,ezt inkább multira használnám. -
Evoluti0N #13910 Sztem töröld a biztonság esetére. Miért hagynád fenn, ha már megvan az eredeti? -
AXX #13909 Én most vettem meg a játékot de fent van a gépemen a virágbolti is,szerintetek töröljem mielőtt felrakom az eredetit,vagy nem kavar be? -
Hoz_Hun #13908 Biztos festi magát. :D -
Evoluti0N #13907 De egy valami hibádzik benne (lehet több is, de én egy vmit vettem észre). Hacsak nem a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!piros befejezést választjuk, akkor Shepard teljesen kampec, tulajdonképpen molekuláira esik szét. Hogy folytatják azok a játékosok, akik nem a pirost választották? Na meg ha a pirosat választják, akkor EDI is meghal, szal ismét sántít a dolog -
Hoz_Hun #13906 Ez szerintem fake. Már az is gyanus hogy a kiszivárgás helye, 4chan. :) -
Corten #13905 Mert Krogan vér csörgedezik benne, de ha megnézed a színe sincs rendben
kicsit olyan világos a többi Asarihoz képest.
-
Evoluti0N #13904 És eszembe jutott valami. Miért van Liarának szemöldöke, ha a többi asarinak nincs? :D -
Evoluti0N #13903 Hm, lol, jé. Nem semmi. Ha fake, akkor nagyon jó képzelőereje van a kitalálójának :D -
Jah. Benne van. -
Hoz_Hun #13901 Akkor is elvisz Liara "utazásra", ha nem ő a párod. Én Talival románcoztam és ugyan azt a "gift"-et kaptam. :)
Tetszett az a jelenet (nagyon), egy igazi békés pillanat, abban borzasztó háborúban. :) -
Hoz_Hun #13900 Ööö, de hát benne van a játékban hogy néz ki Tali. -
RAMyMamy #13899 valszeg fake, de érdekes olvasmány! -
Evoluti0N #13898 Játszani tudok, csak vásárolni nem. -
:D -
Youtuben a BW Product csatornáján: ME 3 Classes: Krogan Soldier Multiplayer gameplay coming soon...
gondolom a krogan felkapott lehet sokaknál, vagy alig játszanak vele, azt most bereklámozzák :D -
Darun #13895 Játszani tudsz? Mert nekem is volt ilyen valamelyik nap, de engem multizni se engedett. -
Evoluti0N #13894 Na ma egyfolytában "One or more of your purchases failed to process" hibaüzit kapok, amikor megpróbálok multiban vmilyen packot venni. A zsémet visszakapom, de amint kilépek a játékból az is eltűnik, a megvásárolt packot meg persze nem kapom meg... -
hasonló még első részben is volt, ott is halálos nyugalommal gyilkolod Saren embereit a Citadel utcáin 
az aláírásod meg kurvajó
-
Látom megszületett ifjabbik Shepard. Grat a párnak :D
Calver: Ha jól tudom ott ahol civilek is vannak (citadel, omega, illium stb) még a fegyót sem tudod elővenni, nem hogy tüzelni.
Erről jut eszembe emlékszem Kotorban mekkora volt mikor a nyílt utcán megtámadtak a sithek. Gránátok robbantak, villámok szórodtak, egy kisebb háború dúlt az utca azon részén, a civil lények meg csak sétálgattak össze-vissza. Nem nagyon érdekelte őket XD
-
mármint melyikben? BG sorozatban tudom h voltak gyerekek, de azt írtam is.
JethroHUN: hja, Bethesda újabban ezt játssza... jobb mint az Oblivion-os teljes kölyökhiány, de Fallout 3-ban nagyon, nagyon hiányoltam Little Lamplight kiirtásának a lehetőségét
-
Skyrimben van gyerek... csak sebezhetetlen titán mind, és tök idegesítőek.
-
nagypite #13889 Dehogy nem volt. A végén ott volt egy isten gyerek kapott is pár golyót a fejébe... -
megszokott jelenség
KotOR-ban sem voltak emlékeim szerint gyerekek, Baldur's Gate sorozatba még igen, legalábbis BioWare játékain belül.
de készítők "valamiért" nem szeretnek gyerekeket rakni olyan játékokba, ahol a kétlábú teljesen szabadon futkározhat egy rakétavetővel - ettől függetlenül ME sorozatban igazán lehetne, hiszen nem tudsz mindent és mindenkit halomra gyilkolni. -
Tök mindegy kivel létesít kontaktot az aszari, legyen az hímnemű vagy nőnemű egyed. És tök mindegy mely frakcióval (ember, turián) csinálja a "szertartást". Ráhangolódik az ember agyhullámira és az szári kihordja a gyereket. Szexuális kapcsolat tehát nincs köztük, már mint úgy értve mint az embereknél a szex. -
Evoluti0N #13886 Jaaah. Én eddig úgy gondoltam, h ha nővel fekszik le egy asari, akkor a nő hordja ki a gyereket (aki asari ugye), mivel az asari az "apa" olyankor. -
A kölkök bent gépeznek, azért nem láttuk őket ingame :D
am jogos -
RAMyMamy #13884 ez nagyon cuki 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lol Látom megy a téma :D Ha már itt tartunk miért nem látunk egyetlen egy gyereket sem a játékban? Kivéve azt a kölköt aki elég nagy figyelmet kapott. De az is ember. Rohangálhatnának kis asarik a citadelben vagy Illiumon :D -
nagypite #13882 Mondjuk az egész elmélet nagyon össze van csapva, mert feltételezi, hogy a többi fajnak is van DNS-e és nem valami más az örökítő molekulájuk... -
nagypite #13881 A Salarian nőnek csak a dns-e kell és az assari szüli a gyereket (a gyerek is assari) -
Caine #13880 Most végeztem a sztorival (insanityn is) és idáig direkt elkerültem a fórumokat, írásokat.
Éppen hangot akartam adni nem tetszésemnek a befejezést illetöleg (nincs igazi választás / befolyás az eseményekre) de úgy látom komoly mozgalmak is indultak erre ... -
Evoluti0N #13879 Arra azért kíváncsi lennék, h egy női salarian és egy asari közös gyermeke hogyan jönne világra. Mondjuk a salarianok társadalmi felépítése miatt nem hiszem, h ilyen frigy valaha is születne, de ha mégis, akkor tojásból kelne ki a kis asari? :D Aligha hiszem, h a salarianok fiziológiája alkalmas egy kis asari kihordására.