Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdem a jóval:
Ez az eddigi összes közül a legjobban összerakott Mass Effect játék. Nagyszerû látvány, remek játékmenet, rengeteg apró utalás az elõzõ részekre, easter eggek és minden ami kell. Profi munka. A harcok sokkal élvezetesebbek, a közelharc jót tett a játékmenetnek.
Ami nem tetszett:
A befejezés. Ezt már leírtam, hogy miért, nem akarok újabb vitát kezdeni vele. Számomra ez az egyetlen negatív dolog a játékban. Ezen kívül csak a párbeszédekkel nem voltam megelégedve, egyes szereplõkkel alig lehet valamit kommunikálni. Persze minden küldetés után lehet velük 1-2 mondatot csevegni, mint az ME 2-ben a DLC karakterekkel, van akinek ez így is jó volt, de én inkább a felelet-választós párbeszédet részesítem elõnyben, így ezen a téren hiányérzetem volt. Persze jó volt látni, hogy a csapattagok egymással is beszélnek, mászkálnak a hajón, illetve a Citadellán, ez nagy újítás volt.
A játékmenet és a kidolgozás terén ez a legjobban összerakott rész a trilógiából. Történetvezetés szempontjából viszont nálam az elõzõ kettõt nem sikerült megelõznie. Ez nem azt jelenti, hogy a történet rossz, igenis jó története van, tele megható, szomorú és vidám pillanatokkal, amikre évek múlva is emlékezni fog az ember. Csupán az elõzõ két rész mint történet jobban tetszett. Viszont játékmechanikailag abszolút ez a nyerõ. Méltó harmadik rész lett, kár, hogy a lezárásra ezt nem tudom elmondani, de szerencsére nem rontja el az összképet.
9/10
"The trees move. Do you not see it?"
Most ezt mire értik a befejezést? ( a lezáró részt, a végénél, a tartály utáni bejátszásra) vagy (a londoni küldetés epilógusára)
ui: nem néztem rá még a bw-re, csak gamer siteokat nézegetk
viszont készítsd a lelked: undorítóan néz ki, nekem elsõ dolgom volt megvétele után alakítani úgy coalesced.bin-t, h normál páncélban futkároztam IA effektjével.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem vittem tovább mentést, hanem teljes új játékot kezdtem az ME3-ban? Természetesen Legion nem is volt nevén nevezve, csak Geth VI-nak hívták, mivel gondolom alap esetben halottnak veszi a játék korábbi mentés átvitele nélkül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
az elején egy csomó hely nem érhetõ még el, majd idõvel.
ITT MI VAN? Hallom a csippanást, látom, hogy mutat a piros csík, de nincs semmi. Bug? Vagy késõbb lesz jó?

Parasite Eve 2, best game EVER!
Segít a károk helyreállításában és átadja a mass effect technologiát a hajók méreteiben. De megtartva a relék használatát a "fiatal" fajok felügyelésére. Még az elõtt felfedve hogy kipusztítanák magukat.
Kiküldi a felújított Citadell-en keresztül a reapereket a mélyûrbe addig amíg szükség nem lesz rájuk, Harbinger-t Sovereign helyére irányítja hogy felügyelje a galaxis ciklikusan kifejlõdõ fajait, elõírva hogy figyelmeztesse ha olyan eset történne ami egy fajt veszélyeztet (totális háború) amikor is behívja õket hogy "intézzék" el a dolgot.
Mindenkor felajánlja a megfelelõ szintet elérõ fajok tagjainak a szintézist mint egy következõ lépcsõfokot...
Ez már hosszú idõn keresztül ciklikusan fog zajlani amikor is egy ciklus fajai elérnek odáig hogy õnekik ez nem megfelelõ 'lehetõség' és elkezdõdik a ... Final Effect <#idiota>#idiota>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ami Michael Bay-nél komolyabb, amiatt már hisztizni kell.
köszi 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Õk eredetileg ezt gondolták a végérõl. Februári interjú Mike Gamble producerrel. Most, hogy már ismerjük a végét, pár kijelentése egyenesen nevetséges.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mi lett azzal a krogannel aki szerelmes verseket írt egy Asarinak, miután megtudta hogy meggyógyították a génfalót? <#eplus2>#eplus2>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csapattagok:
A 800 éves liara
Garrus ük-üki-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük unokája
Tali ük-üki-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük unokahúga
Conrad Verner, aki hibernálta magát, hogy majd akkor ébresszék fel, amikor a galaxisnak újra szüksége lesz egy vérbeli Shepard fanra
<#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Játék vége: Ha az ending videók majdnem ugyan azok is, a választások hatásai merõben mások. Nincs közös kiindulópont, amin elindulhatnának.
Elõzmény? Az elsõ rész mindössze az elsõ kapcsolati háború után 26 évvel játszódik. Milyen eseményt ragadnak ki? Minden számottevõ dolog valamilyen formában említve volt(képregény/regény/játékban megemlítés), és a poén is le van lõve.
Megint eljátszanák a dragon age esetét? Kapunk egy kisembert, és az õ életútját követnénk végig? Semmi világmegváltó dolog?
Hiába lenne érdekez, túlságosan visszamenni az idõben nem lehet. Idegenekkel való kapcsolatba lépés elõtt? Nem érne az egész semmit turian/asari/salarian stb, nélkül. Ember elõtti idõ? Semmit sem lehet eladni emberek nélkül.
Az egyetlen logikusnak mondható dolog az MMO. Erre meg rengetegen azt mondanák: menjenek a k*rva anyukba. Már van egy sci-fi MMO-juk. Akkor se lenne értelme, ha az old republic kiforrása után adnák ki. A végén a Bioware lenne a Blizzard 2. 10 évente talán kiadnának egy k*rva jó játékot, amit persze húznak, halasztanak. Közbe rámennének, hogy pénz,pénz,pénz,és kiadnának 86 teljesen fölösleges kiegészítõket az MMO-hoz.