22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Caterpillar #13758 Nem nem csak te vagy vele így...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én spec nagyon is el tudtam volna viselni ha a Rannoch -on Tali által tervezett házba látom besétálni őket...
Ettől még ez a sorozat valóban szükségessé tesz egy worst case befejezést is! -
Negritis #13757 nekem a végével annyi gondom van mindössze ahogy bemutatják a 'következmény'ét a döntésemnek, ezt lehetett volna elegánsabban is
a többivel semmi gond -
Nekem is volt ma lagg, többször. -
Még mindig itt tartasz?
Látom, még mindig nem értetted meg, miért szar. -
Evoluti0N #13754 Én azt a kis csoportot képviselem, akit az zavar a végével, h nem lett happy end :P
Más: Nektek nincs ma multiban brutális lag? Néha-néha jó, de többnyire katasztrófa hogy mi van. -
De a vegen miert kellene barmilyen korabbi dontesnek szamitania? A dontesek abban szamitanak, hogy eljuthass a Catalysthoz. Ott mi koze van barminek is ahhoz, hogy Shep mit csinal? Es a korabbi dontesekbol kapott assetsek alapjan szamit valamicsket, mert a lehetseges befejezes az az EMS-tol is fugg. De miert beszelne veled maskent a Catalyst, ha megmented a Rachni kiralynot vagy sem, ha elpusztitod a Collector bazist vagy sem, miert lenne fontos, hogy a Geth-Q kibekult e, vagy hogy a Kroganok vegre szaporodhatnak megint mint a nyulak? Ezek a kovetkezmenyek majd maximum a teljes sorozatot lezaro DLC-ben lesznek fontosak, es fogjak megalapozni az erkezo MMO-t.
A tobbi jogos, van az utso 10 percben logikai baki, ha valaki nem tud elrugaszkodni, es csak a szemenek hisz, es igaz az is, nem ragta a szadba a BW, kivel mi lett, nem lett szepen elmagyarazva.
Arra nem gondol senki, hogy ha a BW most kinyalja a hangoskodok tomporat a mar beharangozott "nesze nektek akkor magyarazos ending, csak hogy kuss legyen es legkozelebb is vegyetek a jatekainkat", hogy akkor a tobbi DLC es/vagy kiegben mi lesz? Ha most konkretan, es veglegesen lezarja a sztorit, amit koveteltek, akkor innentol vege minden karakternek. Ha pedig uj karakterekre fog epulni a kovetkezo resz, az lesz a baj. -
RAMyMamy #13752 én is azt hittem, hogy a monitorom kaki, de ezek szerint nem :) a fényekkel általában semmi gond nincs, azok nagyon szépek, de az árnyékok néhol nagyon rondák
nálam így néz ki a játék max grafikán:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezen a haja vége kicsit 'érdekes'
itt meg a gyönyörű árnyék látható
-
Ezzel rengetegen így vagyunk... Nem az a probléma, hogy happy end vagy sem, hanem összefüggéstelen, logikátlan, átgondolatlan, összecsapott és figyelmen kívül hagyja mindhárom játékból a döntéseket. Az már csak hab a tortán, hogy nem tudunk meg semmit sem a társakról az utolsó küldetés után. (Dragon Age-ben és más BioWare játékokban ezt jól megoldották, itt miért nem?) (KotoR 2-nél volt ilyen idétlen befejezés, de az Obsidian játék és nem BioWare). -
Hát akkor ez gáz. Azt hittem a TN monitorom miatt van.
Egyébként ma végigvittem, hát a vége nem tetszik de nem azért, mert nem teljesen happy end hanem, mert logikátlan. -
Evoluti0N #13749 Az semmi! Láttátok, h egy helyben álló, szobor emberek vannak a háttérben a Citadel-en? Pl az Embassy szinten menj egész az Udina irodáján túlra a korláthoz. Lent, az alsóbb szinten "szobrok" vannak :D -
Caterpillar #13748 Jaja, bár elsőre csak akkor tűnt fel amikor felvettem a brightnes -t, később viszont máshol is előjött alap beállításokkal is... -
RAMyMamy #13747 igen -
Nálatok is nagyon rossz a grafika a háttérben lévő textúráknak? Olyan mintha 16 bites színű lenne kb. -
Caterpillar #13745 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helium-3 meghajtással kísérleteztünk (2137), később megtaláltuk a Marsi Prothean technológiát (2148), és ezek után kezdődött meg az FTL meghajtás fejlesztése. Rá egy évre fedezték fel hogy a Plútó holdja (Charon) nem más mint egy Relé. -
Na bazdmeg.
Multizni nem tudok haverral, ha nincs bekapcsolva origin layout.
Viszont ha nincs kikapcsolva, akkor nem megy a cinema mod... most össze vissza másolhatom, törölhetem majd a fileokat. -
xerdi #13743 Ki is javítottam magam (13740). -
Te nem érted jól. Amit én írtam, azt arra írtam, amire írtam. Utána, miután kiderült, hogy nem azt akarta kérdezni, javítottam. -
Alternatív befejezés dlc: a teleport előtt pont lesz eldobva valahol h egy M-920 Cain. Így Harbinger
-hatja. Vicc, de vicces lenne.
-
xerdi #13740 a 13721-re válasz -
xerdi #13739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem jól érted. A 2. részben Legion és Tali közt akkor lesz béke, amikor Legion és Tali a szerverszobában nézeteltérnek, Te meg mész és paragon vagy renegade (ez a nehezebb) opciót választva ráveszed őket, hogy béküljenek ki. -
xerdi #13738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez fura, a Rannoch után túl voltam 8e-n és még fogalmam sincs mennyi van hátra. Mondjuk az is igaz, hogy békét kényszerítettem ki a quarianok és gethek közt. A geth flotta és csapattest meg a prime alakulat 1e feletti asset pont. A quarian flották is majd ekkora hozamúak. -
Hát mondjuk ennél valami látványosabbat.
Meg mi az h lezuhan a Normandy? Sokba került felfejleszteni a 2ben
Az a hajó még üzemanyag nélkül is repül
erre Joker össze töri
-
Bhalage #13736 barki barmit mond h szar a vege minimum ilyesmit vartam volna el, nem azt h kiszall joker a hajobol... -
Ha, ott lebegnek, latvan mi lett a Normandyval. De az teny, hogy a Cruciblet epito csapat, a vilag jobb tudosai itt vannak, van egy raklap roncsunk es mukodeskeptelen hajonk amelyet a MEH nem vesz at, vagyis nem a kobaltatol kell indulnunk, ossze lehet rakni valami mukodokepes technikat.
Foleg, hogy az emberi flotta is eljutott valahogy a tobbi bolygora, es valahogy megtalalta a Mass Relayt, vagyis lehet, hogy van valami mas megoldas is az utazasra, mint az eezo. Bar ennek nem neztem utana, nem tudom milyen hajtomuvekkel jutottunk el a Mass Relay felfedezeseig.
Es ha mar tudomany, a reaper roncsok is tuti rejtenek par meglepetest, uj technologiat, amelyet az elmult evezredekben "asszimilaltak". -
Namost pár flotta ott lebzsel a föld körül, összedobnak annyi zéró elemet atankokból amennyi kell egy bazi nagy tankerhajóhoz és eldzsanálnak vele a legközelebbi töltőállomásig, elrekvirálják a készletek és már jönnek is vele vissza. Onnan már csak egy jó kis zéró anyag bányászható bolygóhoz kell átruccanni és mehet a kitermelés, utánpótlási vonalak kiépítése stb. EZ csak logisztika. A civilizációt lényegesen 1xűbb úgy felépíteni, ha a legkorszerűbb vívmányai ott lebegnek orbitális pályán. -
Hoz_Hun #13733 Gondolom EDI tartalékra kapcsol olyankor. Elég gáz lett volna, ha kiírják hogy "Critical Fail" mert Shepard ottragadt két naprendszer között. :D -
Jogos. De ha elfogyott a nulladik elem, ment a verda mas alapanyagbol is :) -
mkfdd #13731 Egy lehetőség a nulladik elem pótlására:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A reaperek nem robbantak fel, tehát ha mass effect technológiáját használják az utazásra, akkor elég átkutatni a roncsaikat. Egy egész flottányi készlet ott rejtőzhet náluk. Ha valami más technológiát használnak, akkor elég lemásolni. Lehetséges hogy más technológiát használnak. Normandy a galaxis leggyorsabb hajója elvileg, a reaperek mégis képesek leturbózni.
Szintézis esetén nincs okuk a reapereknek hogy ne segítsenek az újjáépítésben.
Kontrollnál meg Shepard irányít. Max nyit egy turisztikai irodát :D -
??? -
Hoz_Hun #13729 Te melyik játékkal játszottál?
Te sosem tankoltál a renszerk között mikor FTL-re ugrottál? Ehhez még kódex sem kell. Persze hogy kifogy! Újra lehet tölteni, csak nem jutnak el a következö töltő álomásik relék nélkül. -
Darun #13728 Köszönöm a gyors válaszokat. Pont az utolsó küldi előtt vagyok a Ranooch-on, szóval kb fél óra és kiderül hogy Tali életben marad e vagy sem. (sajnálnám a geth-eket feláldozni, de a geth serveren látottak után renegát Shep simán feláldozta a kvariánokat.) -
Caterpillar #13727 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A béke nem ettől függ, mindenesetre, én felülírtam anno a Heretic getheket, viszont elfelejtettem a Tali loyal mission előtt beszélni az admirálisokkal, ha ezt nem teszed meg és nem elég magas a charm (ha jól rémlik) akkor kiutasítják a flottából... Mint ahogy nekem is kiutasították, cserébe a nagy "összeveszést" békésen sikerült zárnom és mindkettő loyal maradt.
Aztán jött a 3 és ott voltam hogy akkor most feltöltsem a Reaper kódot vagy sem, elkezdtem és jött a pofára esés, hogy nem volt 3. lehetőség, így a geth ment a levesbe sajnos, pedig megcsináltam a mellék küldetéseket is (igazából a 3. részben csak egyetlen mellékküldetést nem csináltam meg ami Javikhoz és a cerberus intelhez tartozott...)
Megelőztek... :) -
Hoz_Hun #13726 Amikor összevesznek a hajon, kibékited-e őket vagy sem. -
Szerintem azt, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legion el akarja küldeni az övéinek a quad hajó pozicióit vagy mit, Tali meg nem akarja és vitáznak a core roomban. Te meg ki tudod őket békíteni, paragon beszéddel.
Szerintem. -
le van írva valahol a codexben, h ftl-el nem lehet utazni, mert kifogy és nem lehet újratölteni? (esetleg volt szó az újratöltő állomások felrobbanásáról, vagy a nyersanyagok kibányászhatatlanná válásáról?) vagy esetleg csak a saját verziódat próbálod ráerőltetni másokra?
mint ahogy a hozzászólásomban, most is arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy mivel egy viszonylag nyitott befejésről van szó, arra kell hagyatkoznunk, amit leírtak codexben (ill más helyen előfordult a játékban), és arra persze lehet építeni saját teóriákat, de azokról már nem lehet tényként beszélni.
az h szerinted nem lehet utazni ftl-el szép dolog, szerintem pedig megoldható. jelenlegi ismereteim alapján egyik teória sem cáfolható meg egyértelműen. -
Darun #13723 Akkor pontosítanám a kérdésem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Broker peace between Legion and Tali in Mass Effect 2 (+1 point)
Ez pontosan mit is jelent? Illetve ezt hogy lehet megcsinálni? -
Nem. Illetve nem múlik ezen. Én úgy csináltam békét, hogy ezt a lépést kihagytam.
[spoiler]Jól értem hogy a béke Tali és Legion között akkor jön létre ha Legion-t elviszem a 2. részben Tali loyal küldijére és ott beszél az admirálisokkal? -
Darun #13721 Én már az első rész óta az vagyok, csak ott nem volt olyan opció hogy vele is össze lehessen jönni. Ezért maradt Liara. És bár a 3. részt először a renegát/rasszista Sheppel játszottam végig aki annyira nem szereti az idegeneket, azért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én rendesen lesápadtam mikor a döntésem miatt meghalt Tali. És nagyon úgy néz ki hogy megint meg fog, mert nem lesz 5 pontom a békéhez :( Jól értem hogy a béke Tali és Legion között akkor jön létre ha Legion-t elviszem a 2. részben Tali loyal küldijére és ott beszél az admirálisokkal? Vagy azt hogy lehet megoldani? Mivel én nem pusztítottam el a heretic geth-eket a kettőben, ezen múlik most Tali sorsa. -
Hoz_Hun #13720 Tök mindegy hogy van-e a Földön eezo vagy sem, el fog fogyni útközben. A probléma az, hogy nem tudnak hol tankolni. A ME3-ban ráadásul látjuk, hogy a legtöbb rendszerben lerombolták a tankhajókat is. Azt meg nem mond már, hogy a földön akkora eezo készletek vannak, amivel keresztülröpülik a galaxis? Ráadásul több hajó, pláne egy vagy több flotta.
De majd lekérem Systems Alliance-től a Föld eezo készletének mennyiségét. Még megvan a Spectre belépőm. :) -
Hogy merészeled kiemelni a plothole-okat? :D
MÁS: 9. perctől.