22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sforzan
    8000? az hogy jött össze? jó nem túrtam fel teljesen a netet, de bárhol néztem 7200-7300-ra írják a single-be maxra összerakható mennyiséget. Aztán még lehet multizni, hogy feljebb nyomd a tényleges készültséget, ami alapból ugye 50%. Persze, ha beimportálsz 10-15 20-as szintű multi karaktert, akkor értem, de azért az elég időigényes, nem?:)
    de igazából mindegy, mert tegnap teljesen elgurult a gyógyszerem mikor 4600 környéki ponttal megint nekiálltam a végének

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az én infoim szerint attól függően, hogy a 2-be meghagytad-e a collectore base-t van egy kis különbség a szükséges minimum pontok tekintetében, de a "fellélegzős páncél" 10 másodpercért minimum 4000 ponttal kell nekivágni a Föld visszahódításának. Ilyenkor csak arra kell ügyelni, hogy rányomjunk időben a renegade opcióra és "megmentsük" Andersont, aztán a szíjjel lövöm a cuccust válasszuk a három lehetséges közül. Ha 5000 vagy annál többel vágsz neki még Anderson is mehet a levesbe (ami azért naaaaaagyon nem szép). Én, mint írtam 4600 felettivel (Effective Military Strenght) kezdtem neki, nem engedtem, hogy TIM lelője, aztán sehol nem kapkodtunk levegő után...
  • Fpocok
    VÓTMÁ :D
  • RAMyMamy
    a játék fájljai között megint találtak valami érdekeset

ahova leszáll a játék végén a normandy, ott a növényzet textúráinak neve "dream"-mel kezdődik. furcsa véletlen?

• Ulthane
    Végre valahára, megoldják a karakter import problémát!
  • Darun
    Egy kis statisztika: alapból 12-es vanguard-al indultam, erre gyúrtam még 4 szintet. Ehhez képest a harmadik körig húztuk, igaz hogy csak ketten voltunk. Utána promóztam a soldier kasztomat, tehát újráztam egy 1. szintű krogannal. Ez azt jelenti hogy se carnage, se gránát. Egy sniperrel nyomtam. Igaz hogy negyedik lettem, de alig pár száz ponttal maradtam le, és még egyszer mondom, ez egy első szintű krogan volt, egy szál puskával. De még azzal se lehet vádolni hogy sunyin kempeltem mert volt egy 10-es melee kill awardom. És először a 6 wave-ben haltam meg, akkor is azért mert sarkon túl belerohantam egy Reveger-be. Így sikerült első szintről hatodikra ugrani. A köv menetben a 6-os krogan már mindenkit bealázott, pedig volt valami 300+ level-es társam is. A második kör végére már 9. szintű vagyok. Előtte a 19-es krogannal nyomtam olyan köröket, hogy a 2. és a 3.-nak volt összesen annyi pontja mint nekem. és én még mindig csak egy lelkes amatőr vagyok.

Ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy mindenkinek más kaszt jön be. Én szoldzsával aratok, a vanguard nekem hullámonként meghal. Más meg pont fordítva van vele. Ez alapvetően nem a kasztok hibája, egyszerűen eltér a játékstílusunk.

Egyébként jól láttam hogy a promo szingliben az Alliance/N7 Spec ops-nál van feltűntetve?

Nekem a kvarián engineer-t nem akarja beadni, pedig kipróbálnám már! Az infiltartor amit nem használok bezzeg ki van lockolva. Meg az aszári vanguard is :/
  • Sir Quno Jedi
    Jah én ma kora délutántól toltam mostanáig. Vicces volt mikor lagos időszak volt, mert az infiltratoromnál csak egy egylövetű (aztán újratölt) sniper pityu volt. Namost az ellenfelek meg teleportálgatnak és nem ott vannak ahol éppen látod őket, úgy azé vicces eltalálni őket. Kicsit sem voltam ideges. :D
  • Evoluti0N
    Ma unlockoltam asari vanguard-ot. Shotival mészárszék :D Mondjuk kicsit még bele kell jönnöm, mert az mellett, h szinte mindig első lettem vele, haltam is elég szépen. Elég gyakran sikerült veszélyes zónába "berepülnöm" :D
  • Sir Quno Jedi
    Na csináltam silver publicokat és most már random csapattal is szépen nyertünk párat. Nem is olyan vészes. Bááár azé szerencse kell hozzá. Mosmá van egy 20-as human adeptem, egy 20-as turian sentinel-em és egy 20-as quarian infiltratorom. Most már a salaraian mérnökömet akarom felhúzni. Van drell adeptem és turian, meg krogan szoldzsám is, de azok valahogy nem fogtak meg.

Kéne a quarian mérnök a tornyok miatt és az asari adept a buborék sztázis miatt (singularity kispista ahhoz képest). Node ilyesmit nem ad (esetleg még asari vanguard jól hangzik).
  • Evoluti0N
    Szerver leállás és hatalmas lagok. Mondjuk sikeresek voltak, engem sikerült meglepniük :D
  • Prince23
    A hétvégi meglepetés a szerverek leállításáról szól? :D
  • edios
    ez spec teljesen egyértelmű, nem is vita tárgya, amit leírtál
  • sanya200
    Nem pusztul ki a galaxis, például shep hogy ébredne fel akkor egy szupernova után?Meg hogy zuhanna le a normandy egy olyan bolygóra ha szupernova lett volna, kiesik a hipertérből akkor valószínű hogy valami relé közeli bolygóra zuhan és nem évekig sodródik pláne nem hajtómű nélkül.Szal ha szuupernova lett volna akkor nem virágoznának a fák a bolygón ahova lezuhantak.Lehet maga a bolygó se maradna utána.Meg mekkora poén lenne már az emberek ott ujjonganak hogy a reaperek elmennek/elpusztulnak majd jön egy szupernova és elpusztul minden?xDDD Másrészt semmi értelme nem lenne se a paragorn se a sintesys befejezésnek,gondolj bele írányítjuk a reapereket aztán felrobban a relé és azoknak is annyi.Akkor mind3 befejezés teljes kipusztulással járna sok értelme van xD
  • SZEG007
    vindicator a legütösebb szerintem.
  • Darun
    A Paheston és a Mattock is uc, tehát már veteránból is lehet bontani. Nekem épp msot esett a kettő egyszerre :D
  • Chipii
    Ez http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=13821 -re ment:)
  • Chipii
    Már írtam, arra az időre nem egy DLC tartalom fog beférni:D
  • Chipii
    "egész" - nyilván idézőjelben, de semmi nem utalt rá, hogy ne Arrival-féle robbanás legyen, még a galaktikus térképen is fényévnyi méretű robbanások látszottak. A Normany meg éppen csak megmenekült egy robbanásból, és lezuhantak egy lehet, hogy lakatlan bolygóra. Majd ők kezdik el újra benépesíteni a galaxist?:)
  • PiszkosFred
    Pont ezt akartam irni :) Aki az Arrival fele totalis pusztulas miatt aggodik, annak beraktak a Joker-Edi+harmadik triot, meg a nagyfatert az unokaval. Irtak, hogy csak szimbolikus a jelentese... lehet, hogy pont ez.

Egyetlen egy dologra vagyok kivancsi, ami mindennek ertelmet ad, vagy minden ertelmet veszit. Az, hogy Shep meddig volt kiutve a Harbinger lezere utan? 1 sec, 1 perc, 1 ora, 5 ora, 1 nap, stb. Ahogy ezt megtudjuk, minden mas ertelmet nyer (Normandy, Anderson, tobbi tars, stb)
  • SZEG007
    Igen valoszinüleg megsemmisült az egész galaxis, azért ölelgeti egymást Joker meg EDI a végén...
  • Chipii

Amíg olyan alapvető dolgok nem egyértelműek egy ilyen befejezés után, hogy vajon csak a relék semmisültek meg, vagy mag a galaxis is (azaz Arrival féle robbanás), addig nem is fognak csitulni a kedélyek. Amíg ez nem tiszta, addig hiába bízzák a fantáziádra a dolgokat:) És addig igenis lesznek, akik piszkosul kiakadnak egy lehetséges teljes pusztulásos befejezésen.

Persze van a megsemmisülésnek ellentmondó utalások, mondjuk az, hogy miért lenne szempont az, hogy a Geth-ek megsemmisülnek-e az egyik választásnál, ha úgyis pusztul minden, de ez már nyakatekert logikai következtetés eredménye.
  • Chipii
    Én még megfontolnám a 6950-est is, kicsivel lassabb mint a 6970, de jóval olcsóbb. Sebességben kb a GTX 570-nel van egy szinten.
    teszt - van benne fogyasztási adat is, elvileg minden el fog menni az 560-as táppal, hacsak nem valami noname.
  • Különc
    Egyidős az internettel
  • davidka003
  • Lunki88
    Márpedig ki kell találjanak valami egész galaxist fenyegető veszélyt, különben a végén elmarad a katarzis. :)
  • yesname #13814
    Multiban a packok azok hogy működnek? Mert én veszem-veszem, de valahogy nem áll össze a kép, hogy akor mit is veszek meg?
    Már csak egy ötletem maradt: Nem az egész packot, hanem csak azt az egy itemet, amit kijelölök a packon belül. Jól gondolom?
    Másik, a későbbi packok csak akkor lesznek ewlérhetőek, ha már 100% a galaxis állapota?
  • Botond #13813
    És amikor kiderült, hogy a catalyst terve ciklusról ciklusra vándorol tovább, akkor gondolom mindenkinek leesett miről is van itt szó, szóval azért nem kellene, hogy ilyen hűdenagy meglepetés legyen a vége szerintem.
  • Prince23
    Ha nem is kutatnak a relék után, 50.000 éven belül úgyis feltalálják majd :D Csdak egy picit szét kéne nézni a Cerberus bázison. probléma megoldva... de ha a köv mass effect is reaperekről fog szólni, sokaknak lerágott csont lehet majd a téma...
  • Botond #13811
    Na a végére értem én is. Nekem tetszett a vége. :)
  • Prof William
    Hát igen néha én is megskalpoltam volna. :)
  • RAMyMamy
    itt van
  • Fpocok
    prohardver fórumra menj az ilyennel.
    Én csak azt tudom, hogy bármilyen márka mehet bármilyen márkába. Mármint ami a VGA-proci vonalat érinti.
  • Bizarro
    Sziasztok!

Tudom, hogy nem ide tartozik de légyszi segítsetek ha tudtok.
    A véleményeteket szeretném kérni 2 videókártyával kapcsolatban.
    1. Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
    2. ASUS EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5
    Az egyik kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érdemesebb venni illetve melyiken szebbek a játékok (pl. Mess Effect sorozat).
    A mostanim egy ati 4890 ami sajnos már haldoklik.
    A másik kérdésem, hogy egy 560 wattos táp el birja-e a kártyákat vagy mindenféleképpen kell vennem legalább egy 600 wattosat.
    Az utolsó kérdésem pedig ha nvidia-t veszem az kompatibilis lesz az amd-s procimmal?
    A válaszaitokat előre is KÖSZÖNÖM!!
  • sanya200
    Igen a riporternőé :D
    Amúgy pont ilyen hajat hiányoltam a játékból.Amúgy nem értem ha már egyszer megvan csinálva a játékban,le van modellezve akkor miért nem lehet belerakni a face editorba?Vagy ashley haját meg az össszes, férfi-női hajat amit az npc-k használnak miért nem lehet belerakni.Vicc de az első rész óta semmivel se változott a face editor ugyanazok vannak benne, nem igaz hogy nem lehetett volna bővíteni egy kicsit.Így meg kicsit búgos mert más ruhánál nem is látszik hogy hosszú mert nem a ruhára simul rá mint pl ashley-nél hanem a ruha alatt lesz :S
  • PiszkosFred
    Riporterno haja, korabban volt link, hogy lehet berakni.
  • Evoluti0N
    Mi ez a haj?
  • sanya200
    Vélemény? :P
    Kedvenc shepem ilyen lett :D :P

• Fpocok

• Lunki88
    Ja ez a "I'm in the middle of some calibrations." szövege kb. olyan netes mém lett mint a skyrimes "nyilat kaptam a térdembe" vicc. :)
  • PiszkosFred
    Beraktak egy mondatot a dalszovegbol :)
  • Darun
    Lemaradt Garrus, aki 3 éven keresztül ágyút kalibrál :D És persze jobban csinálja mint Legion xD