Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sanya200: Ez is igaz, engem is kaptak már el párszor.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Erdemes kettot-kettot probalkozni/szkenelni a rendszerekben, akar tobben is, majd egy gyors kveszt, es folytatod. A reaperek amikor megjonnek, lassuak, van ido elerni a relay-t, de nalam is volt, hogy ketszer-haromszor ki be kellett repkednem, hogy sikeruljon.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor azért nem resetelõdött nekem még ,mert három órája csak felfedezem a helyeket és nem csináltam még küldit azóta 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
-Ezt passzolom...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-Ha szarrá scanneltem magam, és jönnek a hajók, akkor most már mindig jönnek egybõl, ha visszamegyek, vagy resetelõdik egy idõ után a scannelés?
-Van valami bill gomb, amivel be tudok menni mass effect relaybe, vagy mindig kattintanom kell az egérrel oda jobb alulra?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez úgyis egy ahogy esik úgy puffan végigjátszás (egy bizonyos ponton 4 mellékküldim bent ragadt, amit nem tudtam elvégezni egy bizonyos bekövetkezett esemény miatt.
Egyébként meg mérlegelve, hogy hogy járok jobban, mégis csak a jelenlegi döntésem tûnik kifizetõdõbbnek (és valljuk be ez az igazságosabb megoldás: az agresszor elbukik, az igazság gyõzött!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
én sem találom most hirtelen, de sztem ugyanez vagy hasonló volt, tessék
Idézem:
"Köbö 2-3 napja kezdtünk aktívan fordítgatni. Ez alatt az idõ alatt 54654 bejegyzésbõl 8317-tel készültünk el (illetve annál egy kicsit többel, amit egyelõre még nem tüntet fel a számláló), ami azt jelenti, hogy a játék fordítása jelenleg ~15,2%-nál tart. Bár igaz, hogy a lefordított bejegyzések nagy része párszavas karaktersorozat, semmiképp nem fog 6-12 hónapig tartani a játék magyarítása."
Van egy fordító aki szerint áprilisra készen lehetnek vele ha ilyen tempóba halad továbbra is a projekt mint most.
Tudomásom szerint kb 15-16%-on jár a fordítás.
ha nagyon érdekel akkor itt nyomon követheted az állást, 2-3 naponta adnak friss infór hogy hogyan is áll a forditás.
És mikorra várható a teljes magyarositás és hol lehet megtalálni hogy hány %-nál járnak?
My streams: https://beam.pro/oriic
Részlet a fordító brigádtól:
" Köbö 2-3 napja kezdtünk aktívan fordítgatni. Ez alatt az idõ alatt 54654 bejegyzésbõl 8317-tel készültünk el (illetve annál egy kicsit többel, amit egyelõre még nem tüntet fel a számláló), ami azt jelenti, hogy a játék fordítása jelenleg ~15,2%-nál tart. Bár igaz, hogy a lefordított bejegyzések nagy része párszavas karaktersorozat, semmiképp nem fog 6-12 hónapig tartani a játék magyarítása."
My streams: https://beam.pro/oriic
esetleg ezzel próbáld meg ME2 mentésbõl elõszedni, hátha.
"The trees move. Do you not see it?"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
szokásosan kurvajó <#idiota>#idiota>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Jethro: a geth-ek legerõsebb tagját (ami a Cerberusnál az Atlas volna) sokkal könnyebb likvidálni azonos szinten, mint az Atlast... legalábbis én így vettem észre
http://youtu.be/4v8qae11_-M
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Kep1[/url [url=http://www.kephost.com/view3.php?filename=yuwzrl0ugpqcg7atl9yb.jpg
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!