22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• nyirog
    kár h nem rakták bele ilyen easter eggnek a 3. részben, pedig elég ismert azért :(
  • Darun
    Az a nem mindegy :P

Nah. Ismét Citadell, shooting range.
    Nem tudom néztétek e hogy egy Shuriken/Phalanx páros mellett még mindig 200 a recharge. És ezek még használható fegyverek is. Brutál :D (már csak ki kell próbálni élesben)
  • Lunki88

• BoneDragon
    Jaj bocsánat. BoneDragoon néven vagyok megtalálható originen. :)
  • PiszkosFred
    Ha poennak szantad, akkor oke, bar eroltetett es semmi ertelme. Ha nem poennak, akkor fuss neki megegyszer a sztorinak :)
  • Corten
    3. végigjátszásra sincs bajom a végével :P . Újra kéne kezdeni az egész triológiát egy femsheppel, általában csajt kezdek rpg-be ofc, de most ME-be nem tudom miért maradtam alap karinál.
  • Fpocok
    Amúgy én rájöttem:
    A tulajdonképpen egy REAPER. Most gondoljatok bele... bármelyik véget választod,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a relék elpusztulnak
    igen? Na. Most a galaxis minden flottája ott van. Az összes többi csillagrendszer, de legalább is a legtöbb teljesen végtelen. Odamehetnek, simán learathatnak mindenkit.
    Persze van olyan, hogy elpusztulnak, de simán elhiszem, hogy feláldozzák a tejútban lévő hajóikat :D Gondoljatok csak bele
  • Shep
    Hát ezt a nagy befejezés mizériát én sem igazán értem. Én le sárga hullámoztam mindenkit :)
  • Hoz_Hun
    Mindenki úgy el van a végével, hogy szerintem ezt most megussza. :))
  • Hoz_Hun
    :)
    Nekem az egyik legnagyob bajom a relék kilövése volt, mert ezzel az egész univerzumra rányomták a bélyeget. Aztán meg Shepard halála azaz hepi end hiánya.
    Én úgy gondolom, és ez az én véleményem, hogy ez egy játék, ami ráadásul egy RPG. Több fajta befejezéssel. Szóval miért fáj az akárkinek is, hogy a több vége közül az egyik happy end.
    Pl ott van a buzizás, amit betettek az ME3-ba. Engem abszolut nem zavar, egyszerűen meg se nézem. Aki rosszul van a happy end-től egyszerűen úgy játszik hogy ne azt kapja és kész. Mindenki örül. Lehetne egy totál full rossz vége is az ME3-nak, max nem úgy játszom ki (na mondjuk azért egyszer megnézném... ha más nem youtube-on).
  • Shep
    OK :)
  • Lunki88
    Ez egész hallgatható szám lett. :D Shepard song
  • Hoz_Hun
    Én mondjuk szeretem a DLC-ket. Úgy is csak ahhoz a játékhoz veszem meg ami érdekel. Az Ilyes Shadow Broker DLC típusuak meg különösen jók tudnak lenni. :)
    Tudom, értem én... lőjetek le nyugodtan. :)
  • Evoluti0N
    A te hibád. Most jön az a rész, h még összeszedek néhány ME fanboy-t, megkeresünk és lemészárolunk. Ja, nem! Előtte itt jól leszidunk
  • ferenc001
    A DA2-höz 10 DLC jött ki (a ruhás pack-eket külön, de a összeseket tartalmazókat nem számítva). A DAO-hoz csak kilenc, plusz a kiegészítő. Nem volt ez fail :)
  • Shep
    Hát gyerekek számomra olyan semmilyen lett ez a rész, 4-5 óra kellett csak ahhoz ,hogy elkapjon az az érzés, hogy ú jó lesz ez de kb 1-2 óra múlva ez tovaszállt és megmaradt az a sótlan üres érzés a hátralévő órákra is amilyenek az elsők is voltak. Amúgy sem vagyok egy ME őrült de az előző 2 rész azért üde színfolt volt a játékpiacon ez valahogy számomra nem igazán talált be. Persze lehet az én hibám is.
  • Evoluti0N
    Fail :D DA 2-höz nem jött kismillió dlc, de csak a játék sikertelensége miatt :P
  • Evoluti0N
    Sajnos ez van. Bármennyire is nagy Bioware fan vagyok (még mindig ők a kedvenc fejlesztőim annak ellenére, h egyre kevesebb okom van rá) sajnos azt kell, h mondjam, h az EA-hez csatlakozással kénytelen voltak eladni a lelküket. Lásd: ME2, Dragon Age 1-2 kismillió dlc-je, a 3-ban meg 0 day fizetős dlc-vel kezdték. Nagyon nem jó irányba haladnak.
  • PiszkosFred
    En meg attol felek, hogy egyre melyebbre fog sullyedni a franchise, mert az EA-t csak a penz erdekli, a BW probalja tisztara nyalni az osszes jatekos segget, legyen az 10 eves anyucikedvence, vagy 50 eves csaladfo, elegedetlenkedo vagy elegedett, stb - aminek a vegen mi jatekosok fogjuk megszopni, mert elveszitjuk ezt a vilagot, egy hibas befejezes, majd az azt koveti rosszabbnal rosszabb megoldasok miatt (lasd ending dlc). Kar erte. Picit is esnek az EA reszvenyek emiatt, az egesz BW megy a levesbe.
  • Evoluti0N
    Hát én még hisztizek és ajtócsapkodok a dlc kijövéséig. Aztán az alapján, h tetszeni fog-e eldől majd, h folytatom-e a csapkodást.
  • PiszkosFred
    Nem is tudja importalni azt a savegamet :)

Mindegy, remelem a BW talal olyan folytatasra okot ado esemenyt, amelybol nem lesz megint ossznepi hiszti es ajtocsapkodas, foleg az erkezo "ending" dlc utan.
  • Evoluti0N
    De akkor ilyen erővel a 3. részt se kellett megcsinálni azok kedvéért, akiknél meghalt Shepard a 2-ben. Milyen illúzióromboló már, h a 3-ban megint él.
  • PiszkosFred
    Hja, csak Revannal nem pusztitottad el a vilagot, ha esetleg ugy dontottel, vagy nem csinaltal galaxis szerte mindenkibol turmixgepet :) Itt nagyobb lepteku a dontesed, es hat nehez ugy inditani egy mmot, hogy a vilag...az...varj, nincs is, sziasztok 5 ev mulva, az utolso majd kapcsolja le a villanyt.
  • Fpocok
  • Darun
    Nagyon nagy! :D

Most hogy béke van gépek és organikusok között, elindultam körbe a hajón.

Garrus: - Béke a geth-ek és kvariánok között? Ez igen! Mi lesz a következő? Összehozod a kroganokat és a turiánokat? Ja hogy ezen már túl vagyunk!? Te egy igazi "pacifista" vagy Shepard.

Ez ilyen szabad fordításban a lényeg. De jót röhögtem rajta. Ezért bírom Garrus-t, a cinikus humorával simán tudok azonosulni.
  • Fpocok
  • Evoluti0N
    A TOR MMO-ban is Revan-ról beszélnek néha és olyan dolgokat mondanak róla, ami az én Revanomra nem érvényes mégse akasztottam fel magam a legközelebbi fára. Ne legyen csak azért szar befejezése, mert így jobban tudnak alapozni a következő játékokra.
  • Darun
    Tartok tőle hogy a "folytatása" egy MMO lenne. Egyébként meg rengeteg lehetőség van a világban, szóval sokféle programot el lehetne adni belőle. A kérdés hogy a BW mihez kezd vele. Ugye mostanában nagy divat hogy mindennek bemutatják az előzményét. Elég ha csak a rekni háborúra vagy a "first kontakt war"-ra gondolunk. Már ebben a két témában is vannak komoly lehetőségek, és ez csak kettő a sok közül.
  • chopin42
    A folytatásokról szóló hozzászólásokba csak bele-beleolvasgattam, de őszintén ha jól rémlik a fejlesztők leszögezték h Shepard kalandjai így vagy úgy ezzel a résszel örökre véget érnek. Ami rendben is van, részemről. de pl simán el tudnék képzelni vmi olyasmit h Garrussal (akit tökre bírtam) valamiféle magányos igazságosztó féleségként osztanánk a jót (arkanygal...), laza akciójátékban, kellően izgalmas de közel sem ilyen komoly és csavaros történetben. Vagy épp ellenkezőleg, valami független zsoldosként, esetleg cerberus kialakulása, stb, csomó más irányban elindulhatunk...
  • Darun
    Kösz!

Nekem eleve nem sikerülhetett elsőre, mert renegát Shep mident ellenkezőleg csinált, mint ahogy kellett volna. (átírta a geth-eket, nem mentette meg az admirálist, és a kettőben sem békítette kia két felet ha jól emlékszem) Raádásul ott annyira nem is bántam, mert sztem abban a szituban a kvárik megérdemelték a halált. Ők kezdték az egész háborút, miattuk lázadtak fel a geth-ek és végl saját magukat nyírták ki. Meg sztem eleve paragon pontom se lett volna elég. hogy mi lesz a renegátnál azt meg szintén ne most fogom megtudni.
  • Caterpillar
    Pl. a collector bázis felrobbantása -10 pont amin én spec eléggé meglepődtem, bár logikusnak tűnik.
  • PiszkosFred
    Hat igen, korabbi rossz dontesek, amelyekben a szivedre hallgattal es nem egy printelt EMS-Asstes tablazatra, altal kapott kevesebb pontok igy korrigalhatoak voltak.
  • Negritis
    grata :D nekem elsőre sikerült, nemtom a 2. mentéssel meglesz-e :D
  • Caterpillar
    Nekem egyik kedvencem volt Legion, őt nem szívesen lőttem keresztül, amikor úgy hozta a sors, és ezt Tali is így gondolta. Thane egyébként is haldoklott, így volt jó. Mordin pedig szvsz vágyott a megnyugvásra, túl nagy volt a felelősség a vállán.
  • PiszkosFred
    Aztan ha jon a ME4 vagy a ME-MMO, akkor lenne siras, hogy "jajj, en nem is igy fejeztem be!", mert ezer fele keppen nem lehet kezdeni egy uj jatekot. Latod, akar Anderson, akar Udina volt a tanacsban, a ugy alakult a sztori, hogy Udina legyen ott, ellentetben a jatekos dontesevel. Mar ez kiverte a biztositekot a jatekosokban, itt a forumon is. Akkor egy komplett ending semmibe vetele mit okozna? Ha folytatast akarsz, muszaj olyan veget csinalni, amibol lehetseges valamit osszehozni.

Es meg igy, a harom lehetseges veggel is necces lesz a folytatas.
  • BalMat
    "A dontesek abban szamitanak, hogy eljuthass a Catalysthoz." Viszont ha eleget multizol, lesz elég pontod, így a döntéseid legfeljebb arra vonatkoznak, hogy a mellékküldetések során ki hal meg.
  • Darun
    Sikerült az első Shepemmel megcsinálni a geth-quarián békét. Érdemes volt vele annyit szenvedni.

Én a Citadell/ Purgatory-nál, ha az erkélyről lenéztek, látjátok a Purga fő bejáratát. Ott nem elég hogy szobrok állnak, de még enyhén hullámzanak is hogy úgy nézzen ki, mint ha mozognának. Azért ez tényleg szánalmas. :S
  • Negritis
    de mér nem lehet felfogni hogy egy ilyen mélységű háborúba nincs hepi end?!
    a legnagyobb hepi end az lehetett volna hogy nem pusztul el az összes relay, de annál komolyabb nehezen, és az is el van mondva h mér pusztul el
    mert nem bírják el a Crucible energiáját
  • Evoluti0N
    Pontyosan. Legyen 3, 4, 5 vagy mittomén mennyi befejezés (elég nekem a 3 is). De legyen köztük egy nagyon happy end (majdnem nagyon
    Legion, Thane, Mordin halála rész tetszett
    ), meg legyen köztük egy nagyon nem happy end. Reaperek kiirtanak mindenkit, sötöbö. Éééés mind3 rész eseményei hatással lennének rá, h melyik következik be.
  • PiszkosFred
    Te nem erted. Ket hettel a premier ment a nyig, hogy nem tudjak kivel mi tortent. Ha ket evvel a vege utan se tudnank, oke. De igy? En is kivancsi vagyok, kivel mi tortent, mindenki az. De miert kellene ezt egybol tudnunk, kvazi totalisan lezarva a tortenetet? 2012 elunk, ha tudni akarod mi lett veluk, fizess baratom! - az a mai trend, az EA pedig ki is hasznalja ezt. Biztos, hogy jott volna valami DLC, amibol tobbet megtudtunk volna. De ehelyett jott egy felhaborodas, ket hettel a premier utan, es innentol akarmit csinal a BW, az nem jo, es vege a dalnak.

A logikai hibak oke, az es a videok nem voltak szerencsesek a vegen, mert a sok jatekos, aki a szemevel gondolkodik, azokat ez nem elegitette ki.