Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszódjon csak a rendes, teljes univerzumban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én eltudnék képzelni egy olyan sztorit, hogy egy földi ûrhajó egy olyan relén halad át, mely valamiért csak egy irányú (pl. mert a túlsó oldal sérült), így ott ragadnának. De hamar kiderülne, hogy már más fajok is jártak így korábban.
Tudom kicsit szabadjára engedtem a képzeletem 😄 De, azért nem lenne rossz.
Erre ha odafigyelnek és nem csinálnak benne logikai hurkokat, akkor simán ki lehet hozni egy érdekes fasza sztorit az 1-2-3 szereplõivel is.
"the upcoming title may be a prequel. As a result, it could be set before the events of the first three main games of the franchise."
Természetesen nincs kõbe vésve.
[merlinw.org]
Honnan tudod hogy elõtte fog játszódni? Még egy pár hónappal ezelõtt ezt találgattuk hogy vajon mi lesz a sztori, mikor fog játszódni, ilyenek 😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyedül olyan hangzik el, hogy az ûr eddig nem látott területei lesznek benne a játékban.
Ez jelenthet új galaxist is, de az is lehet, hogy maradunk ebben a galaxisban, mindössze új területeket fedezhetünk fel. Az elõzõ epizódokban említették is, hogy a hosszútávú ûrutazást a relék elhelyezkedése eléggé megszabja, valamint hogy számos felderítetlen relé is található még a galaxisban (amik használatát a törvény tiltja).
Viszont úgy tûnik magunk mögött hagyjuk a Tejutat és valami új galaxisban teszünk rendet.
Még ha mutattak volna normális rajzokat. De tulajdonképpen csak új rucikat mutogattak semmi mást. JA meg volt egy üvöltõ krogan, aminek olyan hangja volt mint egy t-rex-nek...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
mondjuk konkrétan én sem tudom, hogy kell
Evoluti0N: klassz! <#eljen>#eljen>

Nem lehet importálni vele 3d karaktert?
Amúgy találtam egy egész pofás zenét
Mass Effect 4 - Soundtrack - Prepare for War
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://www.twitch.tv/ezekiel_iii
engem is elkapott az értés hogy újrakéne tolni, de max késõbb 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Kaszások.
Köszönöm!!!!!

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."