Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megõrülök lassan. Egyszerûen nem tudom feltelepíteni a magyarítást...
A döntés lehetõsége ki van írva magyarul, de a videó alatt lévõ beszélgetések nincsenek lefordítva, felíratozva. Mit nem csinálok jól???
Evoluti0N:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saját magukat is veszélyeztették, tönkrevágták a saját bolygójukat, erõszakosak, primitívek, másokra is veszélyesek szóval a génfaló tökéletes választás volt, ami amúgy sem irtotta ki õket hanem csak "szinten tartotta" ami persze kegyetlen de szükségszerû. Szerintem.
Ugyanakkor jó belebújni a renegát bõrbe is, és akkor renegát döntéseket hozni fõként. Jó volt végigjátszani a 3at is renegáttal, pl. újszerûen hatott a Mordinos sztori is. De nem is csak azért, hanem mert az egész más hangulatú. Speciel nem éreztem magam jobban, hogy Mordin él, hanem azt éreztem, hogy a kötsög Kroganakkel nem foglalkozunk, le vannak tojva, Mordint pedig elintéztem. Más feeling.
Köztes karakterrel nem nyomtam, annak nem nagyon láttam értelmét, és azonosulni sem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Most azt szeretném kérdezni, hogy
http://sg.hu/cikkek/88411/mass-effect-3-igy-menthetsz-meg-mindenkit - itt írja, hogy el kell halasztani, de nekem mindkét verzióban meghal (vagy én lövöm le vagy felrobban) nincs más lehetõség. A megmentése a jó/rossz pontjaim számától függ, vagy hogy megmentettem-e a 2. részben a társa feljegyzéseit? mert én ott töröltem az adatokat.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De a karakteremnél egy csomó dolog ki van fejlesztve (ami nem választható, mert az elõzõ részekben kifejlesztettem) és erre fel kaptam még 25 pontot amit ha teljesen elköltök akkor majdnem egy "full" karaktert kapok amit a játék vége felé kellene, nem?
A társaimnál az a helyzet, hogy ott nincs egy képességükre sem pont adva automatikusan viszont van 28/30 amit én költhetek el ami azért kezdésnél szerintem megint sok. Tehát 20 perc játék után miért kapok 30 pontot a társaimra? vagy ennyire díjazza a játék, hogy ezzel a karakteremmel mentem végig az elsõ-második részben is?
Most az érdekelne, hogy ha egy karaktert vittem az elsõ két részben akkor itt a 3. részben beimportálva hány elosztható pontot kapok én és a csapattársaim?
Normál szinten kezdtem el, és én 25 a társaim 28 meg talán 30 pontot kaptak amit eloszthatok, nem sok ez?
Tudom van ahol 5-pont ér egy fejlesztést de valahol meg 1-et, szóval kezdésnél majdnem kimaxolhatom azt amit akarok, ez nekem furcsa.
Hát ezért!
Csak magamat tudom idézni:
"Normál mentést használni okos döntés. Bug miatt is vissza lehet tölteni és én is azon a véleményen vagyok hogy egy rpg-ben minél több save legyen."
És még engem néztek hülyének a Skyrim topikban is, mikor megkérdeztem mivan ha a Steam felhõ betelik a mentésekkel.
Jöttek is a "mi a f**nak mindig új mentést készíteni" meg a "egy save-t használok" válaszok.
Tessék nagymentést használni, dammit<#integet2>#integet2>
Lehet én nézek be valamit, de sokkal inkább az a gyanúm hogy valami bugba ütköztem.
A fegyvernek nem a jelnél kéne lennie? Felfele már nem lehet menni, és lentrõl jöttem. (vissza menni nem is lehet)
Ez most hogy?
Ha a mentést importálok a 2. részbõl akkor azt írja, hogy 11 taggal fejeztem be az öngyilkos küldetést, holott én mindenkit megmentettem és 12 társ van a játékban, most akkor meghalt valaki?
Persze lehet kukacoskodni hogy mennyire térnek ezek el videóügyileg, de ezek mind lehetséges végigjátszások.
- Köszi az ötlete, megnéztem néhány videót és ez nagyon furcsa amit láttam: Minél kisebb haderõt gyûjtünk össze, annál többen élik túl a bolygókon, kevesebb ember pusztul el a flottilla hajóin. Veszítenek ugyan még a kitörés elõtt, de valahogy mégis sookal jobban átjött nekem a happy end feeling. Érdekes.
Én csak quick savet nyomok, bár a 3ban elég jó a quick save is. Nem hülye helyeken menti.
Amúgy én is minden játék abbahagyáskor csinálok mentést, de egymást felülirva. Talán 1-2. végigjátszásnál volt olyan (inkább ME2), hogy valamiért rájöttem, hogy nem azt kellett volna csinálni és visszatöltöttem. Egyébként annyira nem drámaiak a döntések, 3-ban pláne (ne túlozzunk az RPGvel a 3 esetén 😄).
Viszont ha legközelebb majd ME3mal játszom, eskü elmentem az illusive man es részeknél, mert mindig a legvégén derül ki, hogy 1* valamikor nem gyõztem meg az illusive mant és emiatt nem tudom meggyõzni a legvégén. Az marha bosszantó, pedig úgy emlékeztem, hogy minden megvolt.
Normál mentést használni okos döntés. Bug miatt is vissza lehet tölteni és én is azon a véleményen vagyok hogy egy rpg-ben minél több save legyen.
Én örülök a saveknek fõleg hogy a nyomorult csekpontos korszakot éljük.
Ha meg más döntéseket akarsz hozni, ahhoz meg úgyis érdemes új karaktert indítani (és hozni).
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
[merlinw.org]
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
elõre is köszönöm