22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• TokraFan
    Kisebb fáziskéséssel, de letoltam a harmadik részt. Nekem tetszik, és a vége is. Ami miatt viszont simán kivégeznék valakit a fejlesztőknél, az a buzi karakter. komolyan mondom, a hányinger keerülgetett néha. Már nem mertem beszélni a buzival, nehogy nekem még a végén elkezdjenek buzulni vagy ágyba vinni egymást.
    Aki ezt kitalálta -váéhetően egy buzi a Bioware-nél-, azt azonnali hatállyal kibasznám onnan de úgy, hogy a játékfejlesztés közelébe se mehessen hátralévő életében.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.14. 17:54:47
  • Although
    Elvileg voltak hírek, miszerint az ME4 megkapja a DA3 taktikai rendszerét. Ami relativ jónak néz ki legalábbis egy lépést visszalépet a EAware. Ami tényleg kellemes meglepetés. Ráadásul muris is volt mert egy akcióhős kalandját már közé is tette a Gamebanshee, miszerint eszetlen rohanását egy instant death spellel rendelkező ellenfél lefékezte. :) Ennél többen jelen idő szerint nem reménykedhetünk :)
  • ldavid
    na, hát ez egy gyász...

kezdeném ott hogy megvettem a dobozost, mert az előzők is megvannak.
    a kedves origin viszont nem engedte lemezről telepíteni, így rám lett erőltetve a letöltés.
    (ha ezt tudom vehettem volna féláron egy kódot)

mág csak pár órát raktam bele, de ez tényleg egy lebutított shooter lett -pedig reménykedtem hogy nem lesz annyira vészes.

a dialógus menüt muszáj volt lezsugorítani, mert biztos nem volt elég hely, de az persze nem gond ha emberünk a fél képernyőt kitarja az elrakhatatlan fegyverek miatt!
    a semleges válasz eltűnését még elviselem, de ez a sok piros/kék szín nagyon irritál (ok, egyéni probléma).
    a Normandy is valami rendőrségi járgánynak néz ki, és belülről sem sokkal jobb, sőt a deck 2 hátsó része egyenesen csúf lett.

továbbá nem tudok semmit felvenni anélkül hogy rácéloznék és így állandóan vetődik meg bukfencezik ez a szerencsétlen, áhhh

köszönöm, hogy elmondhattam (még ha kicsit megkésve is)
  • Evoluti0N
  • Fpocok
    :)

• TomStorm
    köszi
  • Marinecorps
    Itt tudod kikapcsolni:
    Binaries/MassEffect3Config.exe

• TomStorm
    Üdv.Most kezdtem el 3.részt nagyon-nagyon jó game:) de kérdezném,hogy miért mosódik el a kép forduláskor?Nem találok erre opciót,hogy kivenném.Blur effectre tippelek,hogy az lehet de nincs ilyen:/
  • koschwarz
    google: mass effect 3 wiki
  • xblades
    Inkább úgy írom mi kell ahhoz hogy az egyes karakterek és népek túléljék, majd mindegyik történetvég választási lehetőség meglegyen ?
    Egy ilyen leírást keresek.
  • xblades
    Hello

Hol találom meg azt a magyar leírást ahol kifejtik hogy az első két rész és a 3. rész döntései milyen hatással vannak az egyes végkifejletekre?

Kösz
  • Evoluti0N
    Van egy ún. tökéletes befejezés, ami egy mod. A neve MEHEM (Mass Effect Happy Ending Mod). Ugyanakkor az alap 4 befejezés közül egyik se perfect, ugyanis mindegyikben van valami negatívum. Bármelyiket választod, egyik se tökéletes.
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én még nem láttam sehol, hogy így hivatkoztak volna rá, de ez jó nagy hülyeség. attól, hogy a végén fellélegzik shepard (ha az tényleg ő), még nem jelenti azt, hogy életben is marad. ráadásul ott a szintetikusok "élete" árán menekül meg. tehát akkor hiába békítetted ki a quarianokat a gethekkel, ha a végén a getheket meg kiírtod.

nekem a zöld a kedvencem és szerintem az a legértelmesebb befejezés. ott mindenki, akiért addig küzdöttünk heppi lesz, nem lesz több háború a szintetikusok-organikusok között, blabla... mióta végigtoltam a 3. részt, azóta az elsőben Saren is sokkal szimpatikusabb lett nekem. akkor még abszolút gonosznak tűnt, de egyáltalán nem volt ő gonosz, csak a módszerei voltak rosszak, meg a sulykolás miatt csak egy báb volt és elvesztette az ítélőképességét.
  • genndy
    "Perfect" ending:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A piros, aminek a végén fellélegzik Shepard.

Azt én sem értem hogy miért ennek nevezik, de valamiért tényleg így hivatkoznak rá a neten.
    Ha valami "perfect", akkor inkább már a zöld szvsz.
  • PhantomAss
    nem hiszem hogy tökéletesen megértetted amit írtam, lehet hogy pontatlanul fogalmaztam, megpróbálom még egyszer:
    szóval a perfect ending (így hivatkoznak rá az interneten kb. mindenhol) számomra nem olyan perfect
  • RAMyMamy
    "perfect ending"? nem értem, miről beszélsz, a 4 közül egyik sem "tökéletes" befejezés
  • PhantomAss
    üdv
    én a minap fejeztem be a ME sorozatot, végignyomtam mind a 3 részt egymás után, az első rész karakterét importáltam a másodikba, és a másodikét a harmadikba. Minden DLC-t végigvittem, összes bolygót átszkenneltem, stb. Nem kevés időt beleöltem, de természetesen nagyon tetszett :)
    Egy valami van amitől egy pici hiányérzetem van, és ez a sorozat végén a perfect ending:
    -egyrészt nem tudom hogy ez most a túlélést jelenti-e, vagy az utolsó lélegzetet?
    -másrészt abszolút semmi epikus nem volt a végében, egy sima darálás az egész, ennél valahogy többet vártam. Ha én rendezném a perfect endinget, akkor nem egy 1mp-es lélegzet lenne, hanem mondjuk mint a Sötét lovag: Felemelkedés végén, amikor Alfred Velencében egy kávézóban meglátja Bruce-t a csajjal amint ott beszélgetnek, és biccent neki.
    Valami ilyesmi...
    Szóval olyan összecsapottnak érzem a végét, mintha sürgősen ki kellett volna találniuk valamit és már nem volt idő.
    Amúgy a történet/karakterek zseniális, az egyik kedvencem.
  • CHROME
    Szia!

Ezt próbáltam, de akkor elkezdett csak lvl4 ammo-t adni...na mindegy, próbálkozom még.
    Thx!
  • gerey
    Csak azt a DLC-t rakd fel vásárláskor amiből éppen kell valami. (Mappából kivágod őket, ha végeztél visszamásolod)
  • CHROME
    Szia!

Ez poén! Ki kell próbálnom :)
    Mindenkinek fel kell rakni, vagy csak a host-nak?

Apropó...van valami ötlet arra, hogy hogyan lehet normális drop rate-et kicsalni a játékból? Már minden rare fegyver maxon, vannak hiányzó ultra rare-ek, de az arsenal pack csak karaktert dobál... :(
  • Sir Cryalot
    Casey Hudson’s Departure from BioWare/EA
  • sanya200

• sanya200
    Mi a rossebb volt ez?
    Platinum Collectors meccs csak egy pillanatkép.
    Csak cirka 50 husk ha nem volt egyszerre a pályán akkor egy se
    Csak a lépcsőn lefele min 15 mellett rohantam el,a lépcső után már nem jutottam el az egész pályát beteritették semerre nem lehetett elmenni
  • Evoluti0N
    Nekem angol nyelvű dobozos ME1-em van. Azt beregisztrálták nekem supportnál. Nem tudom, hogy a magyar nyelvű verzió kódjával beregisztrálják-e neked, de szerintem nem kéne, hogy gond legyen. Egyébként csak a ME2 van fent Originen magyarul. Szóval az elsőt csak angol nyelven tudod letölteni. Fel lehet telepíteni magyarítást, de előtte valami orosz patchet is fel kell rakni, valamint crackelni is, mert az orosz patch miatt más verziójú lesz a játék, mint a nemzetközi.
    A 3. részhez meg tudod venni a DLC-ket Originen keresztül, valamint a Bioware oldalán keresztül is. Mindkét esetben BW pontokért, amit szintén tudsz mindkét helyen vásárolni. Szal veszel pontot pénzért, majd a ponton DLC-t. Hülye rendszer, de ez van.
  • Ryder62
    Van egy dobozos, magyar ME1-em.

Ezt valahogy hozzá lehet adni supportal az Origin fiókomhoz?
    Magyar nyelvű ami Originen van? Ha nem, a magyarítást rá lehet dobni valahogy?
    Steamen is megvan a játék de pont azért nem szedtem le, mert kérdéses a magyarítás hozzá.

Másik: megvan a ME3 Originen. Originen keresztül megtudom venni a DLC-ket?
    Ha jól tudom itt is vannak BioWare pontok amiket ha megveszek, azok kódjaival tudok Originen keresztül DLC-ket venni a játékhoz.
  • Ryder62
    Mindhárom Mass Effectnek is van Nexus oldala ;)
  • RAMyMamy
    a mass effect 3 nehezen, de valamilyen szinten modolható, úgyhogy nem csak textúrákat lehet beletenni. annak is van már nexus oldala, de még nem sok cucc van rajta. én tumblr-ön szoktam látni csomó embernél olyan shepardokat, amiknek egyéni hajuk meg ruhájuk van (nem csak textúra, hanem új 3d-s modellek) és meglepő, hogy mennyivel jobban néznek ki így a karakterek. ahogy egyik barátnőm mondta, alapból olyan "sült hal képűek", főleg a 3-ban.
    a másik, ami számomra érthetetlen, hogy az alap női arc textúrák szinte babapopsi simaságúak, míg a férfi textúrák tele vannak ránccal, simán 10-20 évvel többnek néznek ki, mikor elvileg 30 körül van shepard. de szerencsére erre is van megoldás.
  • genndy
    Persze, mert ahhoz kiadták a toolsetet. Nem véletlenül van külön Nexus oldala is. Amihez van hivatalos, hozzáférhető szerkesztő, ahhoz a közösség már tud gyártani tartalmakat (Oblivion, Skyrim, stb.). De anélkül nehéz.
  • Negritis
    egyébként érdekes hogy pl a Dragon Age: Originshez elvileg vannak közösségi küldik
  • Evoluti0N
    Hivatalos DLC-k vannak a játékhoz. Azonban mod támogatás nincs hozzá, szóval játékosok által készített tartalom nem igazán van. Textúramodok előfordulnak, amiket rá lehet erőszakolni. Ezen kívül van még pár mod, de nem hiszem, hogy egy leányálom a feltelepítésük az előbb leírt okok miatt.
  • genndy
    Nincs. Nem adtak szerkesztőt a játékhoz, anélkül meg nehéz. Textúramod van.
  • Ryder62
    Nincs.
  • hNeo2
    Új történetszálak, karakterek, skillek. Tudom tudom google és ME4! De hátha valakinek van tippje...
  • genndy
    Mégis mire gondolsz? Grafika? Játékmenet? Történet?
    Ha teljesen meg akarod változtatni a játékot, akkor inkább játssz mással...
  • hNeo2
    sziasztok.

újra kezdeném a ME3-mat (korábban kb a 75%-áig jutottam), van-e valami full mod ami teljes egészében megváltoztatja a játékot?
  • gerey
    Ugyanennek a hírnek jobban lehetne örülni, ha Mac Walters neve lenne ott.
  • BoneDragon
    Nem hiszem, hogy kb a fejlesztés háromnegyedénél sokat változtatnának rajta...
  • Negritis
    igazából kb m1, elég nagy dolgokat vitt véghez és remélem az új helyén is hasonlóan jó játékok várhatóak

valamint ugye innentől még inkább más játék lesz az ME4
  • Evoluti0N
    A pletykák arról szólnak (nem tudom, hogy mennyi igaz belőle), hogy sokáig nem volt meg, mi lesz a befejezés, aztán állítólag ő dobta össze az egészet, anélkül, hogy az íróknak bármi beleszólása lett volna. Ráadásul ő maga nyomta a nagy kamu dumát még jóval a megjelenés előtt, hogy nem úgy lesz, hogy odaérsz a végéhez, majd kapsz A, B, C lehetőséget és azok közül kell választanod egy befejezést. Aztán meg pont így lett.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.08. 21:38:13
  • Negritis
    abban azért az EA és Karpyshin távozása inkább benne volt mint ő