Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
Oké. Igaz hogy már egyszer leírtam, de én se olvasok el minden postot. Annyiból én sem voltam vele kibékülve hogy sokféle Shep-et lehet csinálni, és akad közte olyan amelyikhez ez a vég illett volna jobban (az hogy életben marad). Mint írtam, én is örültem volna egy olyan befejezésnek ahol békésen eléldegél Talival, végtére is egy katona is emberbõl van, õ is vágyhat normális életre. De mivel 99% hogy valamilyen formában lesz folytatás (pl MMO) ezért a lehetséges elágazásokat minimalizálni kellett. Gondolom én. tehát még egyszer biztos ami biztos leírom:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is örültem volna egy happy end befejezésnek, de ne értem hogy ez ellen amit kaptunk, miért kell ennyire lázadni. Nem feltétlen rád gondolok, hanem azokra akik szaroznak és a BW-t ócsárolják. Szerintem egyáltalán nem lett olyan rossz, jobban is el lehetett volna cseszni. Az igaz hogy a végén én is éreztem egy kicsit hogy mint ha összecsapták volna, de végsõ soron akkor sem tudok teljes mértékben egyet érteni az elégedetlenkedõkkel. Igaz hogy a War pontok gyûjtése csak árnyalja "kissé" a három féle végkifejletet, de végsõ soron sztem elfogadható ez a megoldás is.
BoneDragon
Én is örülnék neki, de swtor után nem bíznám biowarera ezt az mmo-t. :/

Fpocok
Én kifejezetten örülnék neki. Imádom az ilyen scifi mmokat. Több potenciál van benne, mint egy sw mmoban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Na latod, ilyen egy normalis komment. Leirod, hogy mi nem tetszik, miert nem tetszik, es mindjart maskent hat az egesz, mint az egyszeru "szar fostalicska kep" komment, amely neha szokott jonni, mint konkret velemeny. Koszonom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BoneDragon
Én nem lepõdnék meg ha ezután egy mmo lenne...

Fpocok
Fõleg, hogy lesz még ME játék. Ha nem is Shepardel, de mással.
Végülis van olyan, ahol tûléli. Számomra az az egyetlen, ami megfelel. Sry, de én happi endet akarok 😄

Szerintem meg nem kéne mindenképpen meghalnia. Szeretem a szomorú végû filmeket, könyveket, játékokat is, vagy azokat, ahol egy nagyobb cél érdekében meghal a fõhõs. Sõt, Mordin, Thane, Legion áldozata is bármilyen szomorú volt, tetszett a megoldás. Mindhárman szép és nemes halált haltak. Azonban elvártam volna, h ha már 3 részen keresztül mindent megtettem azért, h a lehetõ legjobbakat cselekedjem, akkor legyen mód arra, h Shepard megkapja a végén, amit megérdemel. Hogy éledben maradjon, letelepedjen valahol Liarával és gyártsák ezerrel a gyerekeket. Nem tudom, h hányan vannak így, de nekem igazán jól esett volna egy ilyen mézes-mázas, "amerikaias" megoldás is. Tudom, h ez nem annyira "epikus", de nekem megfelelt volna. Persze emellett lehettek volna szomorú befejezések is
Az a kép botrányosan szar, és nem a forrással van elsõsorban baj, hanem az igénytelen "munkával". Egy átlag deviantart-os 3 perc alatt igényesebb munkát végzett volna, mint amit a játékban látsz.

Ha más nem tûnik fel nézd meg a kezét, 2 ujjat meg a fél kezét leárnyékolták (mert hát manapság ennyit tud a technika), nagy tenyér, semmi csukló, tiszta amorf. A többi részlet meg ehh..
TBTPumpa
Van Originre beregisztrálható kulcs 5500 Ft-ért is Magyarföldrõl:
http://hardverapro.hu/apro/mass_effect_3_3/hsz_1-50.html

Megbízható a srác, már vásároltam tõle - igaz nem Mass Effect 3-at, hanem NFS The Run játékot 990 Ft-ért! <#nevetes1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SZEG007
jo nektek, én még mindig arra várok hogy a multiplayer bugot kijavitsák, és viszakapjam a cuccaimat<#szomoru1>

Hol és mennyiért?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Van olcsóbban is. Le is csapok rá. 😊

MerlinW

[merlinw.org]

Fpocok
hardveraprón 6k ért dobálják az alapot.

Attól függ neked mi számít olcsónak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Hol lehet a játékhoz olcsón cd kulcsot venni?

rámhoztad a szívbajt 😄
Fpocok
Pedig érdemes 😄

Szerintem is k*rva jó az elsõ. Csak a szemének kéne olyannak lennie, amilyen átlátszódik a maszk mögött. Kellõképpen idegen, mégis szép. Az asarik is elsõre ijesztõnek hatottak nekem a fejnyúlványuk, és a fülüregük miatt. Most azonban annál jobban tetszenek.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Botond
Nem voltam itthon 4 napig, 796 új üzenet, asszem nem olvasok vissza. 😊
Én speciel akkor tapsikoltam volna, ha face-to face belenyomták volna a képembe a csinos pofiját a Rannoch-on. Magával a kinézetével a kis gondom, hogy a haj nem illik oda. Ha már az asarik kaptak poliphajat, a quarianoknak is el tudtam volna képzelni valami hasonlót. De akár olyat is, mint a predatoroknak van.
Ja, és tudom mi van a párizsiban, mégis szeretem.Pl kármin=tetû.<#idiota>

Szerintem az elsõ néz ki a legjobban. A másodiktól kiráz a hideg 😄

A kulisszák mögött ez tényleg így mûködik, de sajnos az életben senkit sem a készítés folyamata érdekel, hanem a végeredmény. És ha a termék minõségével valami baj van akkor bizony megy a reklamálás. Így is úgy is a készítõk hibáztak, vagy egy késõn meghozott döntés miatt, vagy egy rossz elképzelés miatt. Nem akarok gyûlölködõnek tûnni, mert õszintén szólva értem a készítõk célját Tali fényképével, meg annyira nem érintett meg a kép-botrány, de ne a rajongókat hibáztassuk amiért fel vannak háborodva.
PiszkosFred
Az a vicc, hogy ha nem derul ki, honnan a kep, akkor te is tapsolsz, hogy "jajdejo, pont igy kepzeltem el". Kiderult, es abban a pillanatban atvalt az orom csalodott duhbe. Mert nem a keppel van a baja senkinek sem, hanem a forrassal.

A parizer/parizsit is szereti az ember, amig egyszer utana nem nez, mibol keszul 😊

Most akkor mi a baj, a kep forrasa, vagyis hogy nem egyedi munka, vagy ahogy Tali abrazoljak a kepen, mert harom szemunek es ket orrunak kepzelted?

Nekem az túl "emberi" (mármint a második). Am már néztem én is, de nm igazán jött be, Mivel a ruhán keresztül is "patásdémonnak" néz ki, az elsõ még poén is lenne. De én maradok a másiknál.
Anthrax
Soldier az amivel pont nem játszok ,így nem tudok nyilatkozni 😄

Jó, én mezei soldier vagyok, nekem még a sima trooperekbe is ki kell táraznom. 😉
Anthrax
Én infiltratorral megyek ,GP pajzs nélkül 2 lövés, Atlas 3 ,de gethnél a hunterek a szopatósak

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Marci0115

Persze mindent meg lehet magyarázni. De ez akkor is pofán rúgás volt a rajongóknak. És ezen nincs mit szépíteni.

Ha normális lett volna a befejezés, akkor most senkit nem érdekelne Tali arca 😄. Szerintem csak poénnak szánták a képet, de ilyen szar befejezés mellett nagyon nem jó poénkodni.

PiszkosFred
Profi jatekkeszitoknek kisujjaban van a szakma. De ha nincs idod, akkor jon a kapkodas, hiaba vagy profi, az ido kegyetlen ellenfel. Ha a vezetok a megjelenes elott 2 hettel beleszolnak ("tegyetek bele Tali arcat"), es uj helyzet all elo, az barmilyen egyszerunek is tunhet, az ido szoritasa miatt a megvalositas nehez. Ekkor jon a kompromisszumos megoldas, jelen esetben a hirhedt kep.

http://gamerant.com/mass-effect-3-art-robk-80760/tali-zorah-portrait-mass-effect-3/

Nekem még mindig ez a kedvenc.
Én is tudom, hogy a fotóért fizettek jogdíjat, de akkor is igénytelenség. Akár direkt volt így akár idõhiány miatt döntöttek így ez egy igénytelen, összecsapott megoldás.
Valaki mintha írta volna hogy a Atlas sokkal nehezebb a GP-nél. Mármint megölni. Sztem a három fõ egység közül pont az Atlas a leg gyengébb. Mellesleg az este én se voltam formában, kb 1 óra után sikerült visszazökkennem, annyira visszaszoktam a ME1-es irányításhoz. Ráadásul én is elég bénán nyomom.
Palinko
azért érdekes hogy semmi sem nagy meló, de azért mégis elég sokan kellenek egy játék elkészítéséhez 😄
ProGabe
azért azt hozzáteszem, hogy a végén tényleg érzõdik a kapkodás. ha megint eltolják fél évvel, akkor nem lettek volna ilyen gondok. sajnos ez nem a Blizzard 😞

rossz dolog a várakozás, de látjuk mi a vége, ha - többek között - a rajongói nyomás miatt nem akkor jön ki az anyag, amikor készen van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Marmint, Tali arcat nem akartak mutatni az utolso hetig, akkor ezt megvaltoztattak, es mar nem volt ido, csak erre a megoldasra, ha nem akartak csuszni a megjelenessel - marpedig ezt a felso vezetes nem nezi jo szemmel. Ha lesz kieg, es lesz benne Tali, le lesz modellezve az arca, minden, biztos vagyok benne.

PiszkosFred
Plagiumrol szo sincs, fizettek erte, es a creditsben a vegen ott a forrasmegjeloles.

Inkabb arrol van szo, hogy az utolso utani pillanatba raktak bele Tali arcat, es surgette oket az ido. A jelentet scriptelni nem nagy melo, de arra mar nem volt ido, hogy Tali arcat lemodellezzek, erzelmekkel es mindennel. Hiaba van concept art rola, mindezt meg is kell valositani. Nem nagy melo, de ha nincs ra idod, akkor a legkisebb munka is gyilkos tud lenni. Ezert maradtak egy koztes megoldasnal, valaki emlekezett ra a stabbol, hogy latott egy fizetos es ujrafelhasznalhato kepet anno egy csinos lanyrol, majd azt megvettek, es beraktak texturanak egy digitalis kepkeretre, es meg is van oldva. Nem lustasag, inkabb a kesoi dontes es az utana kovetkezo kapkodas es idohiany ami miatt ez kialakult. Szerintem.

Marci0115
hát legalább

ProGabe
plágium? mi van???? 😄

ez egy stock-kép, aminek kifizette a használati jogát az EA/Bioware, egy grafikus meg átdolgozta egy kicsit. én is nap, mint nap csinálok ilyet, ha van megfelelõ kép és nem kell fotózni. olcsóbb, jóval olcsóbb

megint ez a lustaság dolog. az a bajotok, hogy csak a végeredményt látjuk. lehet, hogy készültek rajzok, festmények is, de ezt ítélték a legjobbnak - hasamra csapok - 5 különbözõ verzió közül

tudom én, hogy sokaknak ez nagy dolog. rengeteg elképzelés volt Tali arcáról és vannak tényleg jó fan-artok is, de ez van, ezt kell elfogadni, így néz ki Tali a készítõk szerint

Fpocok
Tali arca a játék legnagyobb rejtélye. Sokkal nagyobb tisztelettel kellett volna kezelni. Igenis üljön le egy grafikus, adjon neki egy vagy mennyi napot és rajzoljon valami nagyon szépet. Ne a netrõl keressen.

Anthrax
Randommal még a reaper is nehéz silveren, többi okés, de Cerberussal csinálhatnának valamit, az még goldos is gyenge

Animefox
Tényleg az mit csináljon Kei Lenggel akinek csak sima rohampuskája van? Nekem nincs olyan impulzus fegyverem és csak flash granedem van... hozzám hasonlók beszopják?

Renjike
most az átdolgozásról volt szó nem arról hogy mit kapok , adok érte.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Azért van egy kis különbség, hogy átveszek valamibõl dolgokat, ötleteket, motívumokat amik jók, átdolgozom õket, esetleg még javítok is rajta egy kicsit. Vagy fogok egy képet, átfestem és kész. Ez egy elég lusta és igénytelen megoldás. Már éppen-hogy súrolja a plágium kategóriát. Komoly munkák esetén szólni kell érte. Ne egy középiskolából indulj ki. Egy nulla beadandónál jó hogy nem figyelik, hiszen magasról leszarja még a tanár is. Még egyetemen se nagyon érdekli a tanárok többségét. De ahol igazi tétje van, mint például, egy szakdolgozatnál, meghúznak ha észreveszik (kivéve ha te vagy Schmitt Pál). Itt pedig még fizetni is kell a tartalomért. Ha ingyen lenne nem lenne gond, de azért érthetõ ha az emberek elvárnak valamit a pénzükért.
Az szép! Nekem az este egyetlen sikeres ezüst sem jött össze. Legkésõbb a 10.-nél folyton bebuktuk. 😞
ProGabe
látom értesz hozzá...