Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké. Igaz hogy már egyszer leírtam, de én se olvasok el minden postot. Annyiból én sem voltam vele kibékülve hogy sokféle Shep-et lehet csinálni, és akad közte olyan amelyikhez ez a vég illett volna jobban (az hogy életben marad). Mint írtam, én is örültem volna egy olyan befejezésnek ahol békésen eléldegél Talival, végtére is egy katona is emberbõl van, õ is vágyhat normális életre. De mivel 99% hogy valamilyen formában lesz folytatás (pl MMO) ezért a lehetséges elágazásokat minimalizálni kellett. Gondolom én. tehát még egyszer biztos ami biztos leírom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Végülis van olyan, ahol tûléli. Számomra az az egyetlen, ami megfelel. Sry, de én happi endet akarok 😄
Ha más nem tûnik fel nézd meg a kezét, 2 ujjat meg a fél kezét leárnyékolták (mert hát manapság ennyit tud a technika), nagy tenyér, semmi csukló, tiszta amorf. A többi részlet meg ehh..
http://hardverapro.hu/apro/mass_effect_3_3/hsz_1-50.html
Megbízható a srác, már vásároltam tõle - igaz nem Mass Effect 3-at, hanem NFS The Run játékot 990 Ft-ért! <#nevetes1>#nevetes1>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Ja, és tudom mi van a párizsiban, mégis szeretem.Pl kármin=tetû.<#idiota>#idiota>

A parizer/parizsit is szereti az ember, amig egyszer utana nem nez, mibol keszul 😊
Most akkor mi a baj, a kep forrasa, vagyis hogy nem egyedi munka, vagy ahogy Tali abrazoljak a kepen, mert harom szemunek es ket orrunak kepzelted?
http://upsimple.com/uploads/anonymous/my_wife__s_tali_zorah_redesign_in_3d_by_nebezial-d4szlc_4f661e2e3f0cc_7811.jpg
http://nebezial.deviantart.com/art/my-wife-s-tali-zorah-redesign-in-3d-290554560?offset=30
meg ugye itt van EZ, ami talán a legelfogadottabb fan-art
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem még mindig ez a kedvenc.
rossz dolog a várakozás, de látjuk mi a vége, ha - többek között - a rajongói nyomás miatt nem akkor jön ki az anyag, amikor készen van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Inkabb arrol van szo, hogy az utolso utani pillanatba raktak bele Tali arcat, es surgette oket az ido. A jelentet scriptelni nem nagy melo, de arra mar nem volt ido, hogy Tali arcat lemodellezzek, erzelmekkel es mindennel. Hiaba van concept art rola, mindezt meg is kell valositani. Nem nagy melo, de ha nincs ra idod, akkor a legkisebb munka is gyilkos tud lenni. Ezert maradtak egy koztes megoldasnal, valaki emlekezett ra a stabbol, hogy latott egy fizetos es ujrafelhasznalhato kepet anno egy csinos lanyrol, majd azt megvettek, es beraktak texturanak egy digitalis kepkeretre, es meg is van oldva. Nem lustasag, inkabb a kesoi dontes es az utana kovetkezo kapkodas es idohiany ami miatt ez kialakult. Szerintem.
ez egy stock-kép, aminek kifizette a használati jogát az EA/Bioware, egy grafikus meg átdolgozta egy kicsit. én is nap, mint nap csinálok ilyet, ha van megfelelõ kép és nem kell fotózni. olcsóbb, jóval olcsóbb
megint ez a lustaság dolog. az a bajotok, hogy csak a végeredményt látjuk. lehet, hogy készültek rajzok, festmények is, de ezt ítélték a legjobbnak - hasamra csapok - 5 különbözõ verzió közül
tudom én, hogy sokaknak ez nagy dolog. rengeteg elképzelés volt Tali arcáról és vannak tényleg jó fan-artok is, de ez van, ezt kell elfogadni, így néz ki Tali a készítõk szerint
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !