Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de mondatodra felelve, szerintem a bioware pont így látta a dolgot
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Animefox: <#rolleyes>#rolleyes> aham... hát ha csak a grafika számít.
Ryder62: osztom a véleményed <#eljen>#eljen>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Remélem hogy bio nem lesz gyökér és kiad egy ending dlc-t amiben kicsit helyre teszik a dolgokat. Ha már megszerettem egy univerzumot minden fajájával, világával, történelmével, és több 100 órát töltöttem benne ne az legyen már hogy minden befejezésben vissza küldjük a középkorba.Sztem nem csak én vagyok vele így.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha nem volt lojális a 2. rész végén, mindenképpen meghal.
Ha nem figyelmezteted a Citadellán Kai Leng-re, és késõbb nem adsz neki Alliance infot, amikor kér, akkor is meghal. Asszem ezen esetekben mindig Kai Leng öli meg (belehal a sérüléseibe).
Ha pedig a Horizon-i küldetés végén elbaszod a "túsztárgyalást", akkor lelövi az apja, még akkor is, ha az elõbbi 3 felsorolt dolog stimmel.
Szóval elég sok helyen el lehet kúrni.
Shepard arca miért repedezik? Ez is tökre Metal Geares mert Snake arca is repedezett ugyanígy, nameg a bazi nagy gépek olyanok mint a metal gear robotok még a hangjuk is ugyanaz... ez a játék tiszta de ja vu... épp hogy csak lopakodás nincs...
[merlinw.org]
Nem tudom, segitettem neki a hugat megmenteni. Roviden: keson ertem oda, ez a kinai halalos sebet ejtett rajta, de ketten megmentettuk a hugat, megoltem a faterjat kozben, aki tuszul ejtette a sajat lanyat, de sajnos o belehalt a korabbi serulesbe, illetve az apja utolso lovese se gyogyitott rajta 😊 Igaz, boldogan halt meg es megkoszonte, hogy megmentettem a hugat az apja es a Cerberus tudosok karmaibol.
[merlinw.org]
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Az eredmény:
3761 like - 2257 dislike
Tényleg sokan elégedetlenek, de ha a youtubeos arányból indulunk ki akkor az elégedettek még mindig többen vannak. Egyszerûen csak nem járnak a bioware fórumára panaszkodni. Minden játék hivatalos fóruma 90%ban panaszkodókkal van tele. Akinek minden szép és jó, azok nem zavartatják magukat ilyennel 😄
Evoluti0N: akkor meg még párszor a számra fogom venni bizonyos felmenõik nevét, egy szép jelzõvel megtoldva