Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Ez király, tetszik <#eljen><#taps>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem ott volt a kék befejezésnél is. Emlékszem. De akkor nem ölelte Jokert csak állt mellette. Ha jól emlékszem, pedig nagyon ez a kép rémlik. Más, egyedül a kéknél marad meg a Citadell? Fuck yeah... megmarad a Purgatory klub, már megérte<#zavart1>

Még egy ilyen befejezés is jobb lett volna:

Azért "kicsit" máshogy viszonyulsz a társaidhoz, ha egyszer játszottál a 3.-kal 30 órát, vagy játszottál 5+-szor mind az elsõ, mind a 2. résszel játékonként 30-50 órával😊 Teljesen magadának érzed az egész világot és benne a karaktereket, rengeteg beszélgetés után - ismered õket, tudod mihez hogy viszonyulnak, emlékszel a velül való kalandokra, a kezdetektõl, a teljes eposzi játékon át😊 Akkor már nem csak az a "búrás csaj" lesz 😄😄😄
gerey
Akkor oké.

gerey
Jah végül is jogos, csak az elõzõ végigjátszásomban Joker után szállt ki egybõl, meg amiket láttam youtube-n ott is. Csak kíváncsi voltam. 😄

Õt csak akkor mutatja ha a zöldet választod. Nagyban ölelkezik Jokerrel. Õk az új Ádám és Éva 😄
Fpocok
Attól hogy nem látod ott, még nem biztos hogy meghalt. Nem mutatják az összes társat, csak néhányat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gerey
Nah amíg itt megy a sírás a végérõl (amivel semmi gond szerintem, hiba lenne DLC-be megváltoztatni), addig én végigjátszottam még1x, de van egy kérdésem:

A végén a controll-t választottam, de amikor a Normandy lezuhant kiszállt Joker, és még két társ (akik velem voltak Londonban), de EDI nem volt velük. Akkor õ sem éli túl mindig?

Ctrl+C-Ctrl+V, megfûszerezve egy csipet effect variálással, és bon appétit. Sajnos kifutottak az idõbõl. Szomorú.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

*tudod
"Búra pofa csaj" 😄 El se tudok képzelni, h egy olyan rajongónak, mint nekem, akik az elsõ 2 részt "kismilliószor" végigjátszották, szinte fizikailag fáj ez a "Búra pofa csaj" 😄
JethroHUN
Micsoda meglepetés.
(Majdnem)tök egyforma mind

Aki még nem játszotta végig, ne nézze meg, stb.

PiszkosFred
Altalanositasz. Hiba.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JethroHUN
Most mi a franc bajod van? Valahol idéztem volna a neved? A sorok között van esetleg? ...

nyirog
hááát, elég sok olyat ismerek akinek fingja nincs róla, meg h szerinte szar film, számomra példaértékû, ellenben mátrix befejezése tetszett, ez itt bosszant, legalább a jokeres rész helyett legyen vmi más és akkor már megnyugszom...., habár a kérdések amiket kivágtak a catalyst küldetésbõl az hiányozni fog

de mondatodra felelve, szerintem a bioware pont így látta a dolgot

PiszkosFred
Az en nevemben ne beszelj, koszike. Ird azt, hogy a BSN forumra iro 50 000 kollegad neveben szolva,.... stb.

watto
Felejthetetlen nem azt jelenti hogy mindenki beszl róla hanem hogy mindenki emlékszik rá, és ha megkérdezel egy embert mi az a mátrix bizony tudja.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Animefox
Viszont engemet nem fog csalódás érni a végén.... bibííí <#nevetes1>

JethroHUN
Pontosan. Most akik csak megvették a 3at, mert eladta nekik a marketing és nem játszottak az elõzõ 2 részel nem értik. De akik az elsõ óta fanok és eltöltöttek ennyi idõt ezzel a sorozattal, méltán várának el valami normális befejezést. De bioware már megszokásból csinálja, azt h kell szemen köpni a rajongókat...

Animefox: <#rolleyes> aham... hát ha csak a grafika számít.

Animefox
a 2-ben benne van minden dlc ha ps3-ra szerzem be.... sztem megveszem... megéri.... 1-et letöltöm és unalmas napjaimban tolom majd végig uborka szezon alatt... na akkor a renegade mi is???

nyirog
valaki linkelte ahol ilyen idézetek voltak a bioware fórumon és ott írták h úgy akarták h a játék vége kicsit a mátrixéhoz legyen hasonlatos, na most ez kicsit meghazudtolja a nyilatkozatukat miszerint felejthetetkenné akarték tenni - basszus mátrixról se beszél manapság már senki, amit bánok is mert ott is egy rakat kérdésem lenne még, és valami könyvet, mese sorozatot, vagy játékot adhattak volna hozzá ami kiegészíti az univerzumot, de neeeem....

nem tudod, mit hagysz ki az elsõ résszel... <#whatever>

Ryder62: osztom a véleményed <#eljen>
edios
ha 2-vel kezded, akkor genesis dlc-t mindenképp szerezd be, elmeséli az 1 történéseit, és dönteni is lehet benne fontosabb dolgokról.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Animefox
A kettõt lehet majd beszerzem... az 1 grafikája már túl gyenge nekem....

Ryder62
Most komolyan nem értem hogy miért kell hülyének nézni azokat akik egy normál endinget vártak. Mert akár hogy nézzük így vagy úgy a galaxis vissza kerül a "középkorba" mivel ugye felrobbannak a relék minden befejezésben. Ez számomra sem elfogadható mivel az elsõ részt vagy 8-szor a másodikat 4-szer vittem végig és még terveztem jó pár végigjátszást. De ezek után csak úgy tudok rágondolni hogy minek is küzdök a galaxis úgy is össze fog "omlani". Tehát akár mit választok nincs olyan befejezés a trilógiának hogy max a reaperek pusztulnak meg shep meghal.

Remélem hogy bio nem lesz gyökér és kiad egy ending dlc-t amiben kicsit helyre teszik a dolgokat. Ha már megszerettem egy univerzumot minden fajájával, világával, történelmével, és több 100 órát töltöttem benne ne az legyen már hogy minden befejezésben vissza küldjük a középkorba.Sztem nem csak én vagyok vele így.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

szomferi
<#rinya>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mindenképpen érdemes mind a 3-at végigjátszani, mert úgy áll össze egy kerek történetté az egész, enélkül a 3. rész is sokkal kevesebb.
Igen, ilyen képet már 1 hete linkeltem. <#ejnye1>
szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Miranda többféle okból meghalhat:
Ha nem volt lojális a 2. rész végén, mindenképpen meghal.
Ha nem figyelmezteted a Citadellán Kai Leng-re, és késõbb nem adsz neki Alliance infot, amikor kér, akkor is meghal. Asszem ezen esetekben mindig Kai Leng öli meg (belehal a sérüléseibe).
Ha pedig a Horizon-i küldetés végén elbaszod a "túsztárgyalást", akkor lelövi az apja, még akkor is, ha az elõbbi 3 felsorolt dolog stimmel.
Szóval elég sok helyen el lehet kúrni.
Animefox
ps3-on a demot kipróbáltam de ratyi játéknak tituláltam... ez a 3 viszont zsiga nagyon... de lehet ezután a másik kettõt is végig nyalom...

te nem játszottál az elsõ 2 résszel? 😄
Animefox
Mer? Az mi? Ja és beszélitek hogy ez meg az meghalt nálatok... Örüljetek... nálam mindenki meghalt a búra pofa csajon kivûl aki egyszer levette a maszkját de nem fordult a kamera felé vajon milyen arca lehet? szeme tuti kéken világít....

MerlinW
"Shepard arca miért repedezik?"
Akkor repedezik, ha renegade vagy.

[merlinw.org]

Animefox
Egyébként van egy új fegyver amit Kai Leng kinyírásánál szereztem be csak egy a bibi és pedig hogy continue-ra kattíntottam ahelyett hogy beraktam volna a fegyvereim közé máskülönben vele könyebb lett volna kinyírni Lenget. Ja amúgy is kinyírtam csak az egyik katonája kinyírt miközben Leng már feküdt... na ott szakadt el a cérna nálam...
Shepard arca miért repedezik? Ez is tökre Metal Geares mert Snake arca is repedezett ugyanígy, nameg a bazi nagy gépek olyanok mint a metal gear robotok még a hangjuk is ugyanaz... ez a játék tiszta de ja vu... épp hogy csak lopakodás nincs...

MerlinW
Leráztam a többi csajt, Mirandának mondtam, hogy folytassuk, aztán a játék közepe fele küldött egy levelet, hogy találkozzunk a Citadellán és... bom-chicka-vou-vou 😊

[merlinw.org]

cataflam02
Ezen szakadtam XDDD

One more story

PiszkosFred

Nem tudom, segitettem neki a hugat megmenteni. Roviden: keson ertem oda, ez a kinai halalos sebet ejtett rajta, de ketten megmentettuk a hugat, megoltem a faterjat kozben, aki tuszul ejtette a sajat lanyat, de sajnos o belehalt a korabbi serulesbe, illetve az apja utolso lovese se gyogyitott rajta 😊 Igaz, boldogan halt meg es megkoszonte, hogy megmentettem a hugat az apja es a Cerberus tudosok karmaibol.

orichalcos
Itt a 3. részben? Hogy?

My streams: https://beam.pro/oriic

MerlinW
Nálam mindkettõ túlélte, sõt Mirandát jól meg is szexeltem😊

[merlinw.org]

watto
Mirandát lelövi faterja, tali öngyi lesz.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

A fórumos szavazást én nem tartom kielégítõnek mert oda nyilván olyanok találnak oda akik elégedetlenek. Helyette inkább azt csináltam, hogy megnyitottam az elsõ 15 videót amit kidobott youtubeon a "mass effect 3 ending" keresõszóra és elkezdtem összeadogatni a like-okat meg dislikeokat (értelemszerûen csak olyan videók amik ténylegesen a játék befejezõ videói és nem lettek felvizezve magánvéleménnyel).

Az eredmény:
3761 like - 2257 dislike
Tényleg sokan elégedetlenek, de ha a youtubeos arányból indulunk ki akkor az elégedettek még mindig többen vannak. Egyszerûen csak nem járnak a bioware fórumára panaszkodni. Minden játék hivatalos fóruma 90%ban panaszkodókkal van tele. Akinek minden szép és jó, azok nem zavartatják magukat ilyennel 😄

PiszkosFred
Nalam Thane meg a Suicide Missionban hullott el, Miranda most a haromban, igy lenyegeben szinte teljesen kimaradt nekem ez a kinai csavohoz kapcsolodo sztori 😊 Jott parszor, meg akart olni, merges lettem ra, majd belevertem az uvegpadloba - roviden.

Nálad meghalt Miranda, korábban valakinél láttam, h Tali. Azt meg hogyan hoztátok össze? Úgy értem, miként lehetséges, h meghalnak?
nyirog
igen, elég sokszor szóba kerül is feltûnik, számomra nagyon szimpatikus karakter csak az nem tetszett h a 3. részre már tiszta deus ex-es végtagjai voltak...

Fpocok
Nálam túlélte 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Mirandat is o nyirja ki, nalam legalabbis miatta halt meg. Ha jol emlekszem, irta valaki korabban, hogy kepregeny vagy a regenyek egyik kulcs szereploje, csak a jatekban nem tunt fel eddig, de a ME univerzum egyik fog*ci karaktere.

ahogy Fpocok is írta, abszolút nem illett bele maga a karakter az egész játékba. egy érdektelen "szuperkatona", akit a játék legvégére tartogattak, mint fõbosst, miközben köbö 2-3 percet vesz igénybe a kicsinálása shepinek. semmi jelentõsége nem volt, csak annyi, hogy
õ nyírja ki Thane-t... vagy legalábbis halálos sebet ejt egy már amúgy is haldokló lényen

Evoluti0N: akkor meg még párszor a számra fogom venni bizonyos felmenõik nevét, egy szép jelzõvel megtoldva