22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #14598 nem, csak 1 -
és ha pl 6-ot promoteolok akko 3 csomagom lesz? :P -
Ha egyáltalán ez megoldás, mert pl. importálásnál az ME2 képességeim egy részét megjegyezte, persze rosszul és nem úgy, ahogy én akarnám osztani. :S -
Ja meg új karinál insten tudja, mi a történet. :S
ME2 mentésben hol lehet átírni a szintet?
Notepaddel nem jöttem rá, biztos keresgélni kell. :D -
Na, kipróbáltam új karival, nem importálttal, akkor 1. szintről indul.
1. szintről insanity kihívás lehet. :) Majd megpróbálom.
Egyébként elég laza 30. szintről indulva az insanity is (tök elsőre), gondolom nehezebb lesz később. Bár simán ki van fejlesztve az, amivel lehet előre menni, így nem okoz különösebb nehézséget, a több szint már lassan fölös (biotikussal kezdtem).
No meg nem tudom, meddig tart a játék, de ilyen 300 exp-ek járnak a medi gél felvételért, 4 szintet léptem elég gyorsan, lehet csak az elején ilyen pont az új karik miatt.
Hát lehet 1. szintről kezdem, mert 30.ról már megvan minden fő képesség, ami kell, csak végig kell menni. :) Viszont új para az insanity... :)
Ti nyomtátok így vagy ti csak multiztok, miután 1x megvolt a single? :) -
Darun #14593 Pedig a játékából ítélve ő se az a pro király, kb annyi luftot lő mint én szoktam. Meg én husk-ra szinte soha nem lövök Widow-al. (biztos ezért nm sikerült még egy gold se) -
neeee, ilyen létezik !??? :OOOOO
-
RAMyMamy #14591 efelől nincs kétség. a kérdés az, hogy hogyan fogják -
azért én remélem hogy folytatják majd a játékot -
Sztem az a jelenet a DLC-kre utal. Főleg hogy a stáblista után előjön a kis üzenet hogy vegyél majd DLC-t. -
Aspyrin #14588 A játék végével kapcsolatban: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól értem, hogy tulajdonképpen lesz folytatás, mert a kis csávó kér még egy mesét az utolsó jelenetben? -
Negritis #14587 hétfőig megy az event, kedden kapsz jutalmat :D -
Majd jövő héten kapjuk meg.. -
nekem van két promo karim de nem katam ilyen csomagot csak egy üzenetet kaptam eről a csomagról -
Ha a hétvégén promotolsz két karaktert, akkor kapsz egy über csomagot. És ha eleget promotolnak a játékosok, mindenki kap egy másikat. operation raptor
-
zsotesz #14583 mi ez a promote-os akció? -
Negritis #14582 +1
:D amúgy én majd holnap promoteolok, mer csak az engi van 20ason jelenleg
este meg megyek kocsmázni, de du 1 után ugye vége az 'event' mai részének és tolom a vangut kicsit, meg tesómmal tolatom a soldiert :D -
Lenyűgöző!!!! -
Multi mindenkinél játszhatatlan szinten van? Laghegyek, pályáról kiesések és társai a jelenség. -
Nem tudom, engem jobban érdekel mások multis élménye, tanácsa, mint a sírás az endingről. -
DURVA! A wowos idők jutnak eszembe erről.
YT comment: "HE HELD THE LINE" :D -
sanyiiiii #14577 Indulhatsz oroszhonba hajlongani xD -
Az a rossz hír, hogy a multi is része a játéknak. Szóval ha ilyen igényed van irány a saját fórumok részleg és ott olyan ME3 topikot csinálsz magadnak amilyet csak akarsz. -
Szerintem is. FELHÁBORÍTÓ, HOGY PÁR EMBER IDE MERI ÍRNI A VÉLEMÉNYÉT, ÉLMÉNYÉT A JÁTÉKRÓL! BANOLNI KÉNE ŐKET. -
HJ #14574 A topic gazdától kérdezem: nem lehetne nyitni egy új altopicot ténylegesen a Mass Effect 3 játékról? Csak azért, mert ami itt jelenleg van, az gyakorlatilag pár ember csetje, ahol a saját multis eredményeiket ecsetelgetik... -
HJ #14573 A karakter importot javító patchről van valami infó már? -
Nnna, én is bepromote-áltam mind a 6 kariosztályt.
Indítottam egy level 1 asari adapetet, aztán mikor már felén túl voltunk legalább simán leszakadtam a "hálózatról"?! He? Én?! ÉS maradtam level1, ez egy viccz... -
Promotálj 2 karaktert hétvégén és kapj jutalom csomagot. ha össz szinten meglesz 150000 promote a hétvégén akkor még egyet kap mindenki. -
Csak az még nincs meg, a meglévők közül nekem meg ez adja a legjobban. -
Hétfőn vagy kedden kapod.
mellesleg hosszú idő óta először nyitottam spectre-t és kaptam egy quarian engit :) -
Miért kell promotolni? Le vagyok maradva. -
Na bejött a cucc multiban, promotoltam kettőt, de nem kaptam semmit. Vagy azt majd az event vegen adja? -
elég egyértelmű már hallás alapján is, de imdb még inkább azzá teszi. -
Ez Liara hangaj (?)
-
Negritis #14564 nekem sincs gond, szépen shopolom a noobpackokat :D -
Evoluti0N #14563 Azt leszámítva, h kidobtam 60k creditet az ablakon, mert megint sz@rakodott a vásárlásnál, nincs semmi gáz. -
nálam okés -
Nekem most zsinorban kétszer szakadt meg az EA szerver. nálatok mi a helyzet, az elmúlt fél órában? -
na majd ha goldban valaki végigtolja egyszer egymaga, akkor leborulok elötte, csak egy kezdő volt a négyből és pont elég volt ahhoz h a silver ne sikerüljön... pofám leszakad :DDD -
a Arc pisztoly jobb