22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanyiiiii #14398 Hétvégén úgyis fogsz promoteolni két karaktert :) -
Hoz_Hun #14397 Most komolyan?!? Tudod mit, nyis egy pár ilyet 60000 rugóért. Tök jó érzés. Főleg a x db...
-
Mi van ha nincs kedved megint elmenni azzal az class-szal 20-ig? Pl nekem baromira nem fekszik sem a sentinel, sem a vanguard, még egyszer sem érték el a 20-at. Ha egyszer ezekkel el is érem, azt tuti nem fogom promote-álni mert én még egyszer az életben nem fogom azokat felhúzni.
Btw igazán adhattak volna valami bónuszt is a promote-ért a multihoz, mondjuk pénzt. -
Hoz_Hun #14395 Black Widow-ra várhatsz mert az ultra rare. Csak Spectre pack-ból kb 1-5% esélyel esik ultra. Hogy az még pont Black Widow legyen....
Nagy számok törvénye alapján azért van rá esélyed. Úgy hogy hajrá. -
Darun #14394 Azért mert 20. szinten lepormózod és csinálsz újat. -
Hoz_Hun #14393 Megmondom mi az a "Reset Power". EGY NAGY KIB*SZÁS a Spectre ládanyitogatókkal!! Beteszik mint "RARE" itemet!! Ezt a szart!! És én már bontottam belőle NÉGYET!! NÉHÉHÉHÉÉÉÉGYET!! -
Hoz_Hun #14392 Jah, nekem az már IV. szintű. 
Csak én nem rohadt Geth shotgunt akarok, hanem egy QUARIAN ENGINEERT!!
Jaj, de frusztráló ez a multi player ládanyitogatás.... -
Már miért ne lenne? Akármelyik class-t lehet más stílusban játszani.
Pl az Infiltartor-t úgy, hogy minden Tactical Cloak-od sebzésnövelésre van vagy minél hosszabb legyen a hatóideje és mondjuk cloak alól is tudj más képességet használni, pl Sabotage-t.
Vagy Adept-nél sebzés vagy crowd control ág. -
Evoluti0N #14390 Pont újraosztó cucc. Értelme nincs. -
Ha jól tudom akkor újraoszthatod a pontjaidat. -
Tényleg mi ez a "Reset Power" ? Nekem sem ugrik be róla semmi ? -
Namost én ezzel a rohadt puskával úgy halok mindég, mint a szar. Próbáltam, nekem nem megy. -
Darun #14386 Mióta megszereztem a Widow, nagyon béna lettem geth pr-el. A shoti viszont tényleg durva.
A Widow-al nekem a rekord 3 cannibál egy lövésből. Meg 2 Guardian. Nekem nincs páncéltörő mod a sniperhez így a mantis nekem nem túl erős. Én most a Black Widow-ra várok, mert alig sebez kisebbet mint a sima Widow, viszont alapból 3 töltényes tár van hozzá ami meggyorsítja a tüzelést. Az továbbra is bosszantó hogy a fedezék mögül kilógó ellenfél nem sebződik ha meglövöm, ha viszont simán átlövök a fedezéken akkor a sima trooperek pl egyből meghalnak.
Brute meg Banshee ellen jó a kgrogan soldier is, persze biztos lassabb mint a drell adept, de a két infernalt, concusive-ot meg heavy melee-t ők is megérzik.
Én azt se tudtam mi az a reset power, mert (lekopogom) még egy se esett. -
A Geth Pulse Rifle is klassz. Egyik kedvenc Assault Rifle-m. Igaz, hogy aránylag kicsit sebez, de a többi statisztikája kárpótol mindenért. -
Két spectre pakk, két ilyen egymás után :D NAGYON JÓ FEGYVER!!!
-
Bizony! Kiváló harci képességein kívül itt gyakorlatilag az Infiltrator tölti be a más játékokban(pl. Battlafield) szokásos Medic szerepét is. Cloak + Revive teammate. :D -
Ugye-ugye? csak hab a tortán hogy a könnyű meelee-je ilyen kungfu cucc :) -
Evoluti0N #14381 Drell adept. Tegnap nagyon megszerettem. Lenyomtam vele két kört silverben, az első két silver játékomat, egyszer második, egyszer első lettem vele. Gethek ellen nem túl jó, de a többi ellenfél ellen pull-reave kombinációval, egy kis gránáttál megspékelve naccerű. Plusz ott van még a nindzsás mozdulatai, közelharci támadásai, amiket egyszerűen öröm nézni :D -
multiba a infiltrator-ok nagyon hasznosak tudnak lenni -
Negritis #14379 nekem azok közül ami érdekelne is Krogan Senti, Drell Adept, Quari Engi hiányzik
viszont sajnos fos a netem, szal ma nincs multizás :D -
vg #14378 Ezt már láttátok?
-
A shotiktó kapok agyhúgykövet. SPectreből is azokat adja, meg mindenhonnan. Meg a béndzsa shoti kiegek. + Ritka shotikat upgradeli még tovább áááááááááááááááááááááááá
SOHA nem használok shotit, de hegyekben állnak. -
Hoz_Hun #14376 Nekem a Quarian engineer, Asari adept, Drell vanguard hiányzik (de ez utóbbi nem is nagyon kell). Viszont van egy raklap fegyverem (tömve ritkákkal). A Shotikba szinte belefulladok. -
Hoz_Hun #14375 Mert az a legegyszerübb. :) -
sanya200 #14374 bírom hogy akárhányszor találok goldot mindig gethek az ellenfelek, meg 90%ba a firebase white pálya van. -
Amúgy nekem nem akarja beadni a Quarian Engeneert :( már csak az kell -
Gethek ellen egyszerűen isteni class :)
Nem sokkal tér el a profi Salarian Infiltratortól... számomra az a legjobb kaszton belül. -
Hoz_Hun #14371 Ma ki akarom próbálni a másik agyon dícsért kasztot a Salarian infiltratort. Kiváncsi vagyok tényleg annyira jó-e mint állítják. Már pucolom a Widowomat. -
Hoz_Hun #14370 Azt nem is mondom, hogy már annyiszor unlockoltam a Drell adept-et, hogy minden upgradje megvan már. -
Negritis #14369 vacakol a netem lehet mégse kell multizni, 3ból 3x szakadtam -
Negritis #14368 sírtok itt a reave miatt én meg alig várom h leygen végre :(
néhány nap után tolok megint kis multit :D és hanyagolom a femshepem me1ben :P -
Hoz_Hun #14367 Csak rosszul leszek ettől a "ve-nyeeeeeeeeeeeee" hangtól. :) -
...csak megy a gyors pull+reave kombo aztán repülnek szét az ellenfelek. a pull is hatósugárra/több ellenfélre van fejlesztve, így egy 3-4 fős squad - figyelembe véve a biotikus robbanás hatósugarát is - simán szétrepül/legyengül két gombnyomásra. -
nem rábeszélni akarlak, de... én a reave-et úgy fejlesztettem, hogy mindig minél több ellenfelet érjen. mikor belövöd egy tömegbe, azonnal hatalmas védettséget kapsz (azért van ez az egyre jobban gerjedő hang :D), az ellenek megtántorodnak, a tartama alatt csökken az életerejük, megakadályozza a regenerálódásukat, és tökmindegy hogy milyen védelmük van. szóval igen sok jó tulajdonsága van :D
szerintem jó kaszt a drell adept.
egyetlen hátránya hogy geth-ek ellen használna nem kapod meg a védelmet, illetve ellenük csak a pull utáni biotikus robbanás miatt érdemes használni. de organikusok ellen zseniális.
a "drell veteránt" meg nyilván érdemes a powerek erősségére fejleszteni, ami ráadásul súlycipelős bónuszt is adnak. így a drell adeptem magával tud cipelni egy 10-es szintű avengert modokkal. van amikor el sem sütöm a fegyvert.... -
sanya200 #14364 nekem az asari adept jön be, egy phalanx pisztollyal +200% hűtés!!!
Benyomom a stasis-t aztán ha még él akkor rádobok egy warp-ot is :D -
Hoz_Hun #14363 Tegnap kipróbáltam az Drell adept-et, de nekem nem jött be. A Rave hangja annyira idegesít, hogy nem bírom hallgatni. Sajna Asari adeptem meg még nincs (az a másik karakter, amit nagyon szeretnék a Quarian engineer mellett). Állítólag a legtápabb karakter. Saját tapasztalatom is az, ha van egy Asari adept, az mindig jól szerepel. -
sanya200 #14362 Ja amúgy emlékszek a republic commando-nál is majdnem kibasztam a gépet az ablakon, a vége miatt.Azóta sincs se 2. rész meg se semmi. -
Arilian #14361 Nem is fog lejárni, tíz év múlva is emlegetni fogják, meg is érdemlik.
Egyébként a kép jó :) -
hasonlóan, amikor vanguard-dal voltam, rendszeresen az első helyen végeztem, mart a killek nagy részét "elloptam" a többiektől :D
habár személy szerint én mindig annak örülök igazán, ha egyáltalán sikerül a kör, sokszor nem is nézem, hanem nyomom a continue-t a végén, amikor írja za eredményeket, mert szeretek menet közben potnokat osztani, meg vásárolgatni a store-ben, meg a felszerelést beállítani, és nem bírom ha rám várnak :D
asari és drell adept: a legjobb ha van két biotikus a pályán. az egyik nyomja a stasist, a másik a reave-et, bár végül is tökmindegy hogy mikkel, de összességében a biotikus robbanásokat, amik annyira "durvák", hogy igazából nem csodálkoznék, ha egy peccsel lebutítanák egy kicsit őket. silveren egy asari adepettel olyan szinten gyorsan nyomtunk le banshee-ket és brutokat, hogy még szinte a közelünkbe sem értek (igaz nekem is, meg valszeg neki is a biotikus robbanásik voltak fejlesztve az utolsó speckókban). -
Hoz_Hun #14359 Ez igaz. Utálom amikor menekül... :)