Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Valami biztos lesz, ami a vége után fog játszani... különben nem lett volna benne a normandys jelenet, ahogy lezuhan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Anthrax
Full extractionnel

BoneDragon
<#eljen>

Anthrax
Most hogy megnéztem azt a három ending videót, kezdek megbékélni a gondolattal hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep-nek mindenképpen meg kell "halnia". És hogy miért? Akár jó volt, akár rossz, gyakorlatilag végiglõtte az egész galaxist. A békéhez harcolni kell, mint mondtam, én is elképzeltem hogy a végén Shep Talival éldegél békésen valahol (pl. Tali bolygóján) de az nem lenne igazán epic. Persze az is benne van, ha mindent túlélt eddig és megmentette az egész galaxist, miért pont a végén haljon meg? Én abszolút nem vagyok elégedetlen a végével, inkább attól félek, ha eredetileg az is volt a BW terve hogy DLC formában adnak ki majd egy "igazi" endinget. akkor a sok nyálverés után már úgy fog tûnni hogy csak azért csinálták hogy a háborgók is elégedettek lehessenek. Holott tényleg zseniális húzás lehetett volna.
Renjike
de a lövésbe hal bele..... ha hasbalõnek te sem halsz meg abban a pillanatban 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
mindenki ezt csinálja ... minden játék készítõ cég minden .. PL ott a Darksiders az a játék az egész össze van lopkodva , más játékokból , és kajálod? hát ! ha te nem akkor a többiek igen , kivételek mindig vannak .

meg hogyha tegyük fel , mivel suliba járok a saját példámat hozom fel , könyvet kell olvasni és olvasónaplót írni . elolvasom a könyvet és még vagy jó pár olvasónaplót és azok szerint írom meg a saját szövegemmel .... olcsó megoldás , de szól érte bárki is? nem ..... hát itt sem kéne ..

Anderson "megmentése" annyi hogy nem TIM lövi le hanem kép perccel késõbb hal meg, tehát már "megmentetted"

Fpocok
"annyit lopok össze innen-onnan, amennyit csak lehet. mert egy jó mûvész mindig másol, aztán hozzáteszi "saját magát". itt is megvolt ez."

bmeg. NO KOMMENT

Renjike
igen a végével , nem pörgetnék , mert össze vissza irkáltok és darabokban van az egész...

Renjike
jó az jó az de semmivel sem jobb mint az eredeti .. de tényleg hangulatos 😊

ProGabe
miért, mit kellett volna csinálniuk? külön fotózás? vagy rajz? valószínû mindkettõ esetében ugyanez a végeredmény

ez már tényleg olyan szõrszálhasogatás, hogy csak azok kötnek bele, akik még csak hasonló kreatív folyamatban sem vettek részt. én is grafikus vagyok, annyit lopok össze innen-onnan, amennyit csak lehet. mert egy jó mûvész mindig másol, aztán hozzáteszi "saját magát". itt is megvolt ez.

akkor lenne jogos a felháborodás, ha nem lenne PS-elve sem a cucc. nem arról van ám szó, hogy szóltak Bobby-nak, ugyan szedjen má' egy képet és PS-elje meg egy kicsit. gondolom volt egy megbeszélés hogyan nézzen ki, talán több verzió is készült

"lustaság". eszem-f*szom megáll 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fenrir
#12277 valaki?

A halál csupán a kezdet...

Fpocok
Mármint a végével? Csak mert ezerszer le lett írva, pörgess vissza.

Renjike
fejtsd ki légyszives spoilerben nekem vagy privátban mi nem tetszett benne , és teljesen fejtsd ki ! és mindenki más akinek nem tetszett . egyben ne szórványokban 😊 köszönöm.

Nem az a baj, hogy túl emberi, nem is az, hogy valakirõl mintázták. Az a baj, hogy lustaságból fogtak egy képet és át photoshopozták.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Epp irni akartam, hogy a szinfalak mogott a Harbinger all igy is, ugy is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tárgytalan, meg is találtam...
"If you haven't completed the suicide mission yet, then the Collector General will be the hologram. If you have completed the suicide mission, you will talk to Harbinger directly. Either way, you are still talking to Harbinger."
kis off, mert ME2-vel kapcsolatos, de az mitõl lehet, hogy
végigtoltam 2x az arrival dlc-t és egyszer a végén ez a prothean izébizé volt:

aztán meg Harbinger:

bug lenne?
H3LLBoY
Hát ez nagyon beteg!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

<#idiota>

Fpocok
WTF? 😄

H3LLBoY
Azta rohadt itt mekkorát néztem, azt hittem ledõlök a székrõl!!! XD

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

ProGabe
ezt nem (sem) értem, miért baj. Miranda is a színésznõ után lett másolva, ha jól tudom Liara is valami ausztrál modell arcát kapta. õ meg egy ismeretlen modellét

a másik oldalról megközelítve: gondolom sokaknak az nem tetszik, hogy túl emberi. ha nem így lenne, akkor meg az eberek másik felének lenne vele gondja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Masodik reszben az elkorok altal szinpadra vitt Hamlet se volt semmi 😊

Halálos fegyver hanarral és elcorral a fõszerepben. Ahhoz már kellett alkohol hogy ekkora baromságot kitaláljanak 😄

Hangulatos alternatív befejezések, ha már a hivatalos olyan lett, amilyen😊

Én egy percig sem gondoltam, hogy egy ilyen segghez egy bûnronda fejet párosítanak.<#action>

Ennél az esetnél, teljesen igaz, hogy itt a fejesztõkre borult az abszolút lustaság. Mondták is, hogy Tali arca problémát mindíg kerülgették, és nekik sem volt fogalmuk, hogyan is néz ki. Én teljesen fel voltam készülve arra, hogy nem mutatják meg, a fantáziánkra bízzák. De ez a húzás? legalább egy kicsit megerõltethették volna magukat. Szomorú. Sebaj, én úgy veszem, hogy ez a kép nem is létezik, mivel nállam Shepi nem Talit fúrta.

Fenrir
Anderson-t hogyan lehet megmenteni? Hiába dumáltam bele TiM-et az öngyilkosságba, mégis meghalt a végén Anderson a lövés miatt.

A halál csupán a kezdet...

johat egy alacsonyfelbontasu bena kep van rola, de mondom hogy szexi kis dog 😉 szal jo valasztas volt - valljuk be - rizikos 😄

anti hero

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Sztem nem gond ha fan artot használnak, ha jól tudom pl a Blizz is támogatja az ilyesmit.

A maga módján Wrex se csúnya, csak nem az esetem 😄
ja láttam én is xD
amúgy nem lehet valami ronda, shep nem roghant ki sikítva a kabinból mikor tali levette a maszkját.

Renjike
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps> te jó isten milyet röhögtem XD

Ja ha már megmutatják vehették volna a fáradságot hogy kitalálnak egyet mint pl liarát vagy mittomén nem pedig egy google-ös képet copy-paste módszerrel szinte.Egy ilyen max 5 perc munka annak aki ért hozzá.

Renjike
szerintem ezekkel semmi baj .

Nekem ez a kedvencem:

http://www.youtube.com/watch?v=x1AHAieJmLM
Fpocok

Fpocok
Csak kár, hogy egy
stock képet photoshoppoltak.

Az, hogy fogtak google-ról egy képet, kicsit meg photoshopozták, majd elénk lökték, az elég szemétláda egy húzás volt. Csúnya, rossz Bioware!<#duhos2>

Tatyla

ezt aki megálmodta 😄,beteg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A francba! Persze buzulni lehet a játékban, de egy jó kis hármasmenetet már nem.<#nevetes1>Mondjuk a nálam történtek miatt Garrust is be kéne venni a buliba.<#vomit><#idiota>

Néztem a neten a Tali-s fan artokat, mint mondjak? Nem vagyok lenyûgözve. 😞
sziasztok,

ha mar mufflonokrol van szo:
en Talival jottem ossze - sajnos a jatekban megint nem mutatjak az arcat viszont Shepi kap rola aegy kepet amit meg lehet nezni a kaptanyi lakosztalyon SZTEM GYONYORU 😄
<#eljen> like

anti hero

PiszkosFred
Liararol mindig Drew Barrymore jut eszembe, csak kekben. De meg a neha esetlen es csetlo-botlo, esetleg habogo mozzanatai is ra emlekeztettek vegig. Hangja nem, de az arcvonasai teljesen.

Ne ferdítsd el amit írtam 😛 Láttam milyen hátsója van, bár nekem az is bejön hogy oldalnézetbõl olyan mint egy felajzott íj. Meg az a "patás" csizma se rossz amit hord. Enyhén minotarusz feelingje volt. Egyébként meg pont azért õ, mert Tali inkább sejtelmes, nem pedig kihívóan erotikus mint Miranda. (bár nekem semennyire nem az, mert õ konkrétan nem tetszik).
Renjike
1. Liara , 2.Miranda,3.Ash 😄

Nekem pl nem az aszárikkal van gondom hanem konkrétan Liarával. Nekem az aszári kommandósok meg a Thoriános aszári (nem jut eszembe a neve, pedig pár napja jártam nála) is jobban tetszett Liara. De ez ugye egyéni ízlés dolga. Nekem pl meg se fordult a fejemben hogy Mirandával összehozzam Shep-et, mert õ abszolút antipatikus volt. Akkor már inkább Jack (of Blade). A félreértések elkerülése végett, Liarának csak az arca nem tetszett, a hangja meg a személyisége jó meg lett "csinálva". Mivel az elsõ részben nem lehet összejönni Talival, ezért az elsõ Shep-em õt választotta.
Nem vonzódsz hozzá feltétlenül fizikálisan? Nem láttad még milyen hátsója van? Ennél már csak Mirandának van szebb. De akkor is Liara az istennõ.