Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
meg hogyha tegyük fel , mivel suliba járok a saját példámat hozom fel , könyvet kell olvasni és olvasónaplót írni . elolvasom a könyvet és még vagy jó pár olvasónaplót és azok szerint írom meg a saját szövegemmel .... olcsó megoldás , de szól érte bárki is? nem ..... hát itt sem kéne ..
bmeg. NO KOMMENT
ez már tényleg olyan szõrszálhasogatás, hogy csak azok kötnek bele, akik még csak hasonló kreatív folyamatban sem vettek részt. én is grafikus vagyok, annyit lopok össze innen-onnan, amennyit csak lehet. mert egy jó mûvész mindig másol, aztán hozzáteszi "saját magát". itt is megvolt ez.
akkor lenne jogos a felháborodás, ha nem lenne PS-elve sem a cucc. nem arról van ám szó, hogy szóltak Bobby-nak, ugyan szedjen má' egy képet és PS-elje meg egy kicsit. gondolom volt egy megbeszélés hogyan nézzen ki, talán több verzió is készült
"lustaság". eszem-f*szom megáll 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
aztán meg Harbinger:
bug lenne?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
a másik oldalról megközelítve: gondolom sokaknak az nem tetszik, hogy túl emberi. ha nem így lenne, akkor meg az eberek másik felének lenne vele gondja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A halál csupán a kezdet...
anti hero
"The trees move. Do you not see it?"
A maga módján Wrex se csúnya, csak nem az esetem 😄
amúgy nem lehet valami ronda, shep nem roghant ki sikítva a kabinból mikor tali levette a maszkját.
http://www.youtube.com/watch?v=x1AHAieJmLM
ezt aki megálmodta 😄,beteg...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ha mar mufflonokrol van szo:
en Talival jottem ossze - sajnos a jatekban megint nem mutatjak az arcat viszont Shepi kap rola aegy kepet amit meg lehet nezni a kaptanyi lakosztalyon SZTEM GYONYORU 😄
<#eljen>#eljen> like
anti hero