22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
De érted, ha nem soldierrel vagyok, akkor pl. egy biotikus robbanás, egy három célpontos overload, egy energy drain, egy jó gránát, vagy bármi kihúzott volna minket a szarból (sőt a decoy is segít kicsit). De ha így lerohannak, akkor szoldzsával csakis a fegyóm sorozatai maradnak, az meg nem öl meg elegendő lángszóróst elég gyorsan, még folyamatos fejlövéssel sem (sőt akkor sem ha a palackot lövöd a hátukon). Talán cryo ammoval meg lehetett volna csinálni, mert ilyen durva tűzsebességénél tutira befagynak, vagy lelassulnak és az egy kis haladék.
Szóval hacsak nem mindenki durva szoldzsa, vagy nincs elég támogató poweres kiscsávó, az ilyen az bukta. -
2 medigélt használtam a végén, de esélytelen volt, akkor már nagyon körbeálltak minket. -
Sima organikus targetet úgy darál le marksman-nal, mintha papírból lenne a célpont. DE átütőerő híjján, ez szarra sem elég.
Nincs igaándiból opció a phaeston helyett. Mert ugye elfogadható tűzerejű, aránylag pontos és elfogadható átütő erejű, full automata, nagy tűzsebességű fegyver nincs másik (én nem tudok róla). Szóval kénytelen vagy szoldzsával erre támaszkodni. Próbáltam más fegyókat, pl. raptort, de bármi, amihez húzogatni kell a ravaszt, mert nem full automata, az értelmetlen marksman-hoz, ha tűzgyorsaságra mentél. ÉS a phaeston sem használható így, ha nincs tárnövelő modod (én tegnap szereztem az első ar tárnövelő modot és fel is toltam hármasra). Az alap tárat ugyanis szemvillanás alatt kiköpi. Így is mindig ammohiánnyal küszködtem. -
Most én is indítottam egy level3-as human vanguard-ot, ez az uccsó klasszcsoport, amivel nem játszottam még.
Mit ajánlotok taktikának, skilleknek, fegyóknak? Én egyelőre betettem neki egy disciple shotgunt, bajonettel, meg tűzerőnövelővel. -
a geth pulse rifle konkrétan szar. egyszer használtam, azóta sem. mintha meggymagköpködő lenne. -
szerencse hogy a drell adeptemet nem daráltam be legutóbb. tegnap felnyomtam este egy asari vanguard-ot 17-esre, remélhetőleg meglesz az a 3 szint is hétvégén :D
továbbra is durva ez a vanguard class. a human király kombót tud a biotic charge-dzsal, majd nova, majd meelee (ha még kell), de az asari meg a nova helyett tudja a statis-t. a vanguard nagy "kill-lopó", tegnap volt olyan, hogy silveren (!) kétszer annyi pontom volt mint az utánam következőnek (valami több mint 70.000). igaz 3 atlast kellett egymás után kirakétáznom, mert a data hacking területén spawnoltak a rohadékok, és ott nem lehetett egyesével kiszedni őket, különben lejárt volna az idő az tuti. -
Nemhiszem, de az új event-ben, ha kettőt bepromote-álsz, kapsz bónusz cuccot és ha világszinten eleget promote-álunk, akkor arra is kapunk majd össznépi bónusz cuccot. Szal. érdemes az eventre az összes klasszodat maxra tolni és az event alatt bepromote-álni őket!!! Én erre gyúrok, győzzön az alliance!!! -
Nem tom a geth pulse rifle-nek páncélos ellenfeleken szinte egyáltalán nincs sebzése nálam (nada). A tűzgyorsasága elképesztő, főleg marksman-ban, a pontossággal sincs baj, de csak organikus, sima health-es ellenfelek ellen jó alapból. (nyilván páncéltörő mod-dal, vagy lőszerrel jobb is lehet, de modom olyan nincs hozzá) Így aztán a turian soldier-nek maradt nálam a phaeston (már 5-ös), egy jó 70%-os stabilitás mod-dal meg egy 60%-os tárnövelővel. Így marksman-ban pontosan 75 golyóbist bele lehet pumpálni az ellenfél bucijába mielőtt kimondanád, hogy fapapucs. Halálos igencsak. (marksman-ban is csak sebzésre, tűzsebességre és fejlövésre mentem, meg amúgyis fejlövésre gyúrtam a turianom)
Éjfél körül már abba akartam hagyni, Laczko úr is kiszállt már, de annyit bénáztam a szoldzsámmal addigra, hogy kicsit átpakolásztam ezt-azt és mondom azért is nyomok még. Két pályát letoltam egy olyan random csapattal, ahol csak két turian soldier, egy korgan soldier, meg egy human soldier volt (az valami bazi spéci péncélban, de nem bf3-as).. Szóval egyikünknek sem volt semmi mentő skillje, semmi álcázás, semmi biotika, semmi mérnöki trükk, innentől CSAKIS a nyers erőszak, zárótűz effekt. Nagyon durva volt, egyrészt lazán nyertünk mindig, pedig voltak keményebb pillanatok. Meg olyanok voltak, hogy megköszönte a srác mikiben, ha felélesztettem, szóval kultúra (volt is háromszáz feletti n7 rangjuk). Nagyon élveztem végig.
Szóval csak katonás partival is lehet remekelni, sőt. Megfelelő emberek kellenek, meg felszerelés.
(pedig addig haltam, mint a szar, hegyekben) -
Revive (nem review. Ez is értelmes de itt most nem jó) ;) -
Darun #14429 Jó, de ha egyedül hackelsz és kilépsz akkor az életben nem töröd fel a terminált. Ha viszont bent maradsz, előbb-utóbb oda fog érni egy rakat ellenség és hiába válasz láthatatlanná, amikor lősz vagy lejár az ideje a láthatatlanságnak, szétszednek. Ráadásul a legtöbb pályán ezek olyan helyen vannak ahonnan menekülni sem nagyon lehet. Sokszor még 3-4 emberrel is kihívás, nem hogy egyedül. -
okosan kell használni én úgy használom a tactical colakot hogy mielöt lönék láthatatlaná vállok és mesterlövész puskával le lövöm és utána láthatatlaná válok és elmegyek onnan -
Darun #14427 Ezzel sem értenék egyet feltétlenül. Egy engineer is lehet jó szólóban, hiszen ott van neki a drone. Krogannak baromi sok élete van. Ez is olyan hogy miket ad be a wave-eknél. Mert pl hackelni hiába állsz be láthatatlanul, simán kinyírnak. De pl vipre vadászni meg jó. Minden kasztnak meg van a maga stílusa. Meg kell tanulni használni őket. Hiába erős a vanguard, ha nekem nem jön be, vagy nem tudom rendesen kihasználni a képességeit.
ma megint láttam olyan csávót aki a vanguardnak berakott egy ar-t meg egy shotit. nem sok pontot szedett össze. Ellenben már az első wave-nél reviewelni kellett, mert lemészárolták a Cannibálok :D -
Darun #14426 Nincs rossz fegyver multiban. Olyan van ami nem fekszik az embereknek, de sztem olyan ami senkinek nem jön be, nincs. Van aki az smg-re esküszik, van aki ar-re, van aki sniperre, stb. És azon belül is. É láttam már olyant aki revvel lenyomott minket. Próbáld ki. Ha bejön, használd, ha nem, keress egy másik fegyvert ami testhez állóbb. -
infiltrator-rar a leg könnyebb egyedül küldizni mert ha baj van csak láthazatlaná válunk és máshonan támadjuk a ellenséget -
Darun #14424 Mi is gethekkel szívtunk most. Szerencsére nekünk sikerült az extraction, de az első körök valamelyikében pont az utolsó percben véreztünk el. Azért az is "jó" hogy ha meghal az egész csapat, hiába revieweled magad, akkor is failed. Szóval buktam egy medigélt.
Kipróbáltam a krogan senti-t. Durvább mint a soldier. Egyedül mentem, ki akartam próbálni pár fegyvert ezért beraktam neki egy ar-t meg egy smg-t. A 6 wave alatt kb egy tárat lőttem el, az összes többi killem heavy melee volt. A játék 90%-ban rage volt rajtam. A 6. hullámban is csak azért haltam ki mert berohantam egy Brute meg 2 Cannibal közé és nem tudtam kimászni, a Brute mögött álló Reveger meg szétlőtt. Ettől függetlenül az 1200 élet meg az 1600 pajzs szinte alig fogy el. Ha kicsit jobban figyelek, simán kijövök review nélkül.
A turián marksman is nagyon böszme. Geth ar III-t adtam a kezébe azzal is lehúztam simán 6 hullámot. Cerberus ellen könnyű volt. Sajnos egyedül a hackelés megint nem jött be, viszont a 4 disable device simán ment. -
a m76 reveant fegyver jó multiba? -
számít hány maxos karink van? -
Na mi buktuk az extractiont geth-ekkel, pedig kínomban már a lábam elé lőttem egy rakétát (két rakétám elment erre a vesztett játékra :D) és így kaptunk egy kis haladékot. A számolatlan rohadék lángszóróssal nem lehet mit tenni, nem halnak elég gyorsan és ha nincs hova mozogni, akkor letarolják az egész lz-t. A végére többen álltak köztünk geth-ek, mint amennyien mi voltunk és körbe nyüzsi. Ha nincs mentő power, vagy gránát, akkor itt a vége, jó éjt. Pár másodpercen múlt az egész és elrepülhettünk volna...
Turian soldzsával nehéz, annak csak a marksman-ja használható, viszont pusztán fegyóval nem lehet bírni egy túl nagy rohamot. -
Na lassan meglesz az 5. 20-as karim (a turian soldzsám 19-es még csak a szegínke). Jön az event, már promotálom is be, örűjjenek... :DDD -
Darun #14419 Nah, hárman toltuk, harmadik csávó a 11. wave-ben kiszáll. Maradtunk ketten a Geth prime-ra, 5 pyro-ra, hunterekre meg az aprólék. Úgy hogy már nem volt hová hátrálni. 2 survival pack-al megúsztuk élve mindketten. Amatőrök voltak mert simán első voltam az összes pályán úgy hogy szinte alig mentem el a kemper helyemről. Mondjuk Beninngen az utolsó hack-elésnél 10mp-nként revieweltük egymást. De az is meg lett. Mondjuk lehet hogy csak azért nem haragszom az amatőrökre mert én is csak egy hajszállal vagyok jobb náluk, meg így több kill/pont jut nekem :D -
Wirágbolt -
Negritis #14417 virágbolt?! -
Előtte be kell logolnod.
Próbáld most. -
ACi000 #14415 Csak nekem nem működik a virágbolt link?
-
Ja tényleg. Köszi az infót. -
Darun #14413 Egy statisztikai adat. Minél többet játszol, annál magasabb lesz. Kb olyasmi mint az összes megszerzett karakter szinted összege. Csak ugye a kariszint limit 20 és promóval lehet újrázni. Az N7 szinted viszont nem csökken. És a promó ehhez ad hozzá még 10-et. Egyébként nem feltétlen azt jelenti hogy jó játékos valaki. Aki jó, annak gyorsan nő a szintje. Aki sokat játszik és kitartóan, annak is magas lesz, még ha béna is. Engem is alázott már le 30 N7 lvl-es csávó. -
Szerintem az N7 Rating-re gondolt. Az pedig a neved alatt látható szám, ami alapján a Leaderboard-on is rangsorolnak. -
Mi az n7 level? -
Darun #14410 Tatyla: minden promo ad +10 N7 lvl-t, és a singliben kapsz +75 War Asset-et.
nefelejcske: küldj egy save-t és megcsinálom neked :P Aztán visszaküldöm.
yesname: arányosan kapod a pontot. Én kaptam már 1000 pontot Banshee-ért úgy hogy nem öltem meg. És olyanis volt hogy kaptam 400-t és én öltem meg. Arányossan osztja az Xp-t sebzés alapján. Ráadásul mindenki után akibe bele sebzel, kapsz assistot amit könnyebb összeszedni mint a kill-t, de azért is ugyan annyi pontot kapsz. -
Negritis #14409 igazából az xp cred összevont, hálisten nem egyéni teljesítmény számít ennek örülök -
Ne sírjál, ez van, 50 assistokat kapok minden mecsenként. ez van. ettől még benne lehetsz a top 2-ben is,. de ez a játék nem a versenyezésről szól. ez coop küldetés. arra ott van a MW 3. -
Negritis #14407 tapasztalatom szerint max hp-s trooper ér mondjuk 300 pontot
és amennyit sebeztél bele %ban annyi pontot kapsz
viszont a barrier/shieldnél már máshogy számol, azt nem vágom -
Valaki meg tudná mondani nekem, hogyan számolja az assist pontokat ez a szemétláda?
Ugyanis én az a típus vagyk, aki odarohan nagydarabokhoz és lövi, szapulja amíg bírja, majd ha baj van fedezék. A baj az, hogy az összes elsőosztályú enemyt leamortizálom egyedül szinte az utolsó 2-3 csíkjáig, majd kénytelen vagyok fedezékbe menni.
Mire viszont kibújhatnék, jön valaki és befejezi a munkámat, amiből azonban én egy, azaz egyetlen darab pontot sem látok viszont!
Rendkívül idegesítő... -
nefelejcske #14405 Sziasztok!
Már tövig rágtam a körmöm mivel az Escape The Catacomb küldinél mindig fekete képernyő!
Tudna valaki segíteni egy következő mentéssel,
Előre is ezer hála és köszönet!
Üdv:Barbara -
a promótálás az mire is jó vagy hogy működik? -
Promotálással is elérheted céljaidat -
Ma nekem is szerencsés napom volt, kidobta a window-ot, és az összes karakter unlockolva lett. :D kaptam +2 rakéta helyet (így már 4 van nálam) -
Evoluti0N #14401 Lol ilyen bugot már. Se ládikóval, se lőszer feltöltő cuccal nem tudom feltölteni a thermal clippeket és lőszer nélkül szaladgálok. -
Fejenként egy. Múltkor is így volt. -
És akkor két promote után kapod a csomagot, és ha utána még kettőt csinálsz, akkor mégegyet kapsz? Vagy egy ember max egyet?