Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menü, options, gameplay, difficulty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én még mindig reménykedem, h csak indoktrináció a vége és csak azért tagadják, mert a dlc bejelentése elõtt leleplezõdött a dolog. 😄
Animefox
Akkor nem vagyok egyedül ezzel... Kai Leng tökre Metal Gear feelinget ad....

Renjike
sok gondotok van 😄D

RAMy: mért volt szar?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Az indoktrinációs elméletet cáfolta a Mass Effect 3: Final Hours. Nincs semmilyen mögöttes tartalom a befejezésben. Itt van még idézet belõle.

"And even in November the gameplay team was still experimenting with an endgame sequence where players would suddenly lose control of Shepard's movement and fall under full reaper control. (This sequence was dropped because the gaemplay mechanic proved too troublesome to implement alongside dialogue choices)."

<#eljen>
Fpocok
Na nekem õ sem tetszett. Úgy éreztem magam, mint egy kibaxott metal gear solid játékban. Túlságosan nem oda illõ volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

szerintem meg szar. adepttel, normal nehézségi fokozaton simán kinyírtam
Látom troll üzemmódban vagy 😊.
Eleve nálad a rendes, jó befejezés egy helyen szerepel a happy endinggel.

Az is volt már, hogy az a szám a fontos, aki lehetõleg mind3-at végigjátszotta. Most az átlag, kanapés, amcsi kocaboxost nem fogja érdekelni, hogy 2 burrito között mi volt. Az 1. vagy 2. játéknál kiadták a statisztikákat, miszerint kb. a fele 1x se játszotta végig a játékot. Most a nagy hype, meg az uj harcrendszer miatt megvette vki a 3-at, nemsokat vett fel az ME-bol, lehet ki se játszotta, ha mégis elért a végére másnap nem is emlékszik rá. Kb. úgy van vele, mint egy közepes látványfilmmel.
Ezek jóhógy nem mennek a fórumra mivel telibesz*rja az egész lore-t. Az 50k-hoz pedig nyugodtan oda lehet tenni min egy 3-as szorzót, mert nem mindenki lóg a neten, vagy nem tud\akar foglalkozni vele, de attól még a véleménye ugyan az lehet. Tüntetésre se megy el az összes "párttag"...
Animefox
Hol lehet skacok?????????????

a leglogikusabb magyarázat a befejezésre az indoktrináció lett volna, az a videó pedig nagyszerûen alátámasztotta a játékból megismert dolgokkal. erre a BW elõáll ilyen szerencsétlen magyarázatokkal... ezen most nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek <#szomoru1> ha lett volna egy csöppnyi eszük, akkor valóban ezt veszik alapul egy esetlegen alternatív befejezés dlc-hez. de nem...
nagyon remélem, hogy még a fent említett elméletnél is JOBBAL hozakodnak elõ, ha már ennyire ügyesek és okosak, hogy a saját balfaszkodásaikat megosztják a nagyérdemûvel.

az az n7 páncélos videó a végén irritál még mindig a legjobban
Renjike
Kai lengrõl jut eszembe , a végsõ harc vele nagyon király volt 😊)

watto
Vedd lejjebb nehézségi fokozatot 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Vedd le a nehézséget arra a harcra.
PiszkosFred
Vedd le a harcok erosseget minimalisra, aztan majd visszaveszed kesobb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Animefox
Feladtam a játékot ez a Kai Leng túl erõs nekem és fegyverem sincs ellene meg védelmem se.... meg normálisan se tudok irányítani az ágyból... monitor és asztal hiányában végképp bebuktam ezt a játékot

A végérõl már elég sok szó esett itt de még azt sem értem, hogy néhol miért a renegade ikon jelenik meg nyilvánvalóan paragon döntésnél? Még a sulykolás az aktuális elmélet? Amúgy annyira nem szeretem se játéknál se filmnél ezeket az utólagos belemagyarázásokat. Néha elmegy de a Mass Effect-nél marhára nem. Olyan precízen fel lett építve az egész univerzum
PiszkosFred
Anderson legalabb olyan kivalo katona es kemenyfeju harcos, mint Shep. A harom resz alatt kiderult mar, hogy akar Shep idosebb megfeleloje is lehetne, minden adottsaga megvan hozza. Siman elkepzelheto, hogy amig mindenki menekult, ez odament a robbanas/energiasugar helyehez, es megprobalta maga befejezni a dolgokat. Elotte megkereste Shep hullajat, felpofozta, megrangatta, adott neki valamit, stb, kitudja, aztan jott egy ujabb tamadas, es elindult a fenybe, mielott ott pusztul.

Vagy mar eleve ott volt o is a teruleten, amolyan B-tervnek, ha kozbejonne valami, a fene tudja. Valahogy odakerult, van olyan tokos legeny, hogy megoldja 😊

nyirog
nekem dianna allers a szexistennõ mass effectben mostanától, mióta láttam h psp-t is nyalt azóta úgy érzem h nagy faroknyûvõ lehet 😄

Rendesen megcsinálva még talán jobb is lett volna, mint az eredeti.

Ashley frizuja itt sokkal jobban illik egy bad-ass soldier-hez. <#nevetes1>
Renjike
semmi sem gáz benne .... kezdetleges , kitörölt jelenet.

Az indoktrinációs videó alapján pont ez történik, TIM az fertõzött, Anderson az ellenálló rész, Shepard magával vitatkozik
Igen. <#smile>
Ez se kutya:

mintha elcorok szinkronizálták volna<#idiota>
nyirog
én is ezt tudtam csak elfogadni

Shepin Cerberus ruha, no problem. Videó odab*sz <#idiota>

MerlinW
A legutóbbi - általam elfogadott - teória szerint Anderson nincs is ott, csak Shep kicsi fejében😊

[merlinw.org]

<#taps>

Nekem is van, és sajnos elég darkos jövõt képzeltem el ezzel a befejezéssel😄

A történetek meg persze, errõl szólt az egész, egy fantasztikus világot építettek fel, benépesítették tartalommal. Fajokat érintõ kérdések vonulnak végig az egészen, pont ezért lett volna jó megtudni, hogy mi a "hivatalos álláspont". Végül is sikerült e valamit elérnünk "azon kívül", hogy megmentettük a reaperektõl a galaxist?😊
Renjike
nem volt az 1 nap ... pár óra .. bõven elég.

Fallout szerû (1-2 rész) epilógus tényleg lehetett volna. Viszont nekem van fantáziám (ezzel nem azt mondom, hogy neked nincs <#smile>) és el tudom képzelni, hogy mit csinálnak pl. a Kroganok, miután Bakara él/hal, sterilek-e még stb.

A 3 ME játék, bár végig a Reaper-ek ciklusaira épít, valójában több tucat külön álló történet. Ezek a történetek nagy részt már az elsõ (pl: rachni) vagy második részben (pl: loyalty mission-ök) kezdõdtek és a 3. részben befejezõdnek, még a Londoni végjáték elõtt.
Renjike
hát biztos hogy nem két perc telt el shep emlékezet vesztése után , szeritnem pár óra elég mondjuk 2 , a földi ostrom elbukott . a csatatod tagjait felkapta a normandy , mindenki vissza . o Crucible ott marathat úgy sincs senki már mindenkit szétkaptak . és végül nem így lett .... körülbelül ez történhetett

Ezzel az egy nap telt el feltevéssel az a probléma, h Anderson mit csinált addig az egy napig? Vagy õ is pont annyira idõre lett kiütve mint Shepard? Max 1-2 perc különbséggel? Eléggé valószínûtlen.
watto
Az lett volna a legalja ha a citadelles dologgal ( nem jut eszembe a neve ) flawless victoryt toltak volna reaperek ellen, hiszen elsõ 2 rész arról szól hogy a reaperek ellen nincs ismert ffegyver, szinte sebezhetetlenek a 3. részben meg hopika mégis van egy jó hogy megtaláltuk, rakjuk össze.

PiszkosFred
De pont ez a lenyeg. Hogy a befejezes csak akkor necces, ha ismerjuk a jelenetek idovonalat. De erre csak kovetkeztethetunk egyelore, pont eleg, ha csak egy nappal hosszabb barmelyik, mar van egy kiskapu.

Annyi lyuk van ott, hogy akár több DLC is belefér az ájulás utáni részbe😊
<#levele><#levele><#levele>
watto
Még jó hogy arra a linkre senki sem a hivatalos fórumot böngészve bukkant rá hanem mindenhova teleszórták a panaszkodók.

Renjike
nyertek is , shep is alig élte túl , a földön mindenkit szétkaptak , ûrben sem maradhatott sokmindenki , mert amikor Harbingerék jöttek lefele ott az ûrben nem sok csatát láttál csak 1-2 reaper volt ott meg akik jötek le .

PiszkosFred
Mi van akkor...

...ha a Harbinger tamadasa (csapat halott, Shep kabultan a foldon) es a magahoz terese kozott mondjuk nem 2 perc telik el, hanem egy nap? Mi van, ha a csapat, a flotta, latva hogy elbukott a dolog elhuzott a picsaba a foldrol, ahol a Reaper flotta tartozkodik? Igy visszaernek a Quarian-Gethek is, a Turianok, Aszarik, Kroganok is a sajat teruleteikre? Es mikozben a Foldet mindenki leirta, akkor magahoz ter Shep, es felrobbantja a dolgokat? Es mi van, ha Jokert pont ezert kerul bele egy ilyen energiahullamba, mert o is lelepett a csapat megmaradt tagjaival? Oke, furcsa lenne, mert a csapat annyira ragaszkodott vegig Shephez, hogy biztos odament volna valaki, elhozni a hullajat (foleg Liara vagy Garrus), de mi van, ha erre nem volt ido, mert villamgyorsan kellett evakualni mindent?

Van benne logikai baki, a vegen a Normandy-s jelenet nagyon zavaro es hibas, a kilepo tarsakat is ki kellett volna vagni, de nem tudhatjuk, hogy kerultek oda, lehet hiba, lehet tudatos, de meg nem elmeselt tortenet.

Van benne hiba (pl Shepen nalam az ebredes utan jelentek meg csak az arcon a serulesek nyomai, amit a ME2-ben kozmetikaztam a hajon, a ME3-ban pedig sose lattam), de pont ez az a befejezes, ahol az ember gondolkodik, mert nincs minden a szajaba ragva. Meghagyva a lehetoseget barmire.

A flotta (sword) csak idõhúzásra van. Minél nagyobb, annál több idõt húz ki, hogy a földi egységek (hammer) bejussanak a Citadel-re. Amúgy totál esélytelen, mint ahogy kifejtették többször is a játékban, hogy konvencionális eszközökkel nem lehet a Reaper-eket legyõzni. 1-2 capital ship-et meg lehet nyomorítani, de több ezret nem.
Te meg azt nem érted, hogy 50e rengeteg. Egy játéknak csak néhány 10ezer, jobb esetben nénány 100ezer fanja van , és ezekbõl csak négány száz az aki fel is megy a hivatalos fórumra írogatni. A többi aki megvette az casual játékos, látta a reklámot, hogy milyen fasza játék, hetente leül játszik vele néhány órát, a többség végig se játsza.

Mindegy, szerencsére az számít, hogy a hivatalos fórumon mit írnak, gondolnak az emeberek és nem pedig az sg fórumos vélemények.

watto
Ez mondjuk jogos.

Renjike
creditet kapsz , store ban ládát kell venni ott kapsz cuccokat

watto
Hát ha van 3 akkor már nyertek.

Elég lett volna valami Epilógus, ahol a fontosabb történéseket leírják, hogy melyik fajjal és melyik csapattárssal mi történik. Ennyi kellett volna, semmi több. Enélkül a legrosszabbat feltételezi az ember, a galaktikus "kõkorszakot"😊
Tatyla
multiról kérdeznék:
mikortól kapok jobb fegyvereket, hányas szintöl választható a lockolt karakterek?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Meg az anyád Wreav...

Renjike
sok féle reaper van , Sovereign a legnagyobbakhoz tartozott , nemhiszem hogy olyan istenkirály reaperbõl sok lenne , és amúgy is a végén nem látod hogy a flottával mi lett . nemhiszem hogy sok maradt volna belõle.