22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Negritis
    ahogy nézem nem csak én vágyakozok a quari engire :D
  • Prince23
    Quarian engi-re írtad ezt?

Mázlista dög :D
  • gerey
    Délután lett meg a qengineer, és mit mondjak, állat. Nekem legalábbis nagyon adja. Lvl 6-n kezdtem vele, de 30-40k-at vertem az ilyen 16-18-asokra. Egyszerűen brutál. Azóta csak azzal mentem, egy heavy pistol (esetemben Phalanx), és semmi nem állított meg. Brute-okat Ravager-eket egyedül elintézi másodpercek alatt. Szóval csak ajánlani tudom. :D (Bronzon és silveren próbáltam eddig.)
  • Negritis
    a drell vangu hajlamos bebugolni biotic charge után teljesen 'kiesel' a pályáról :( kb irányíthatatlan lesz
  • Sir Quno Jedi
    No, mostmár csak egy bronznyi exp kell és minden kariosztályom 20-as. Holnap este mehet a promote-álgatás. Az event rajtam ne múljon! :D

Amúgy megvan az asari adeptem és a vanguardom is már. Csak a quarian engineer és a drell vanguard nincs meg, amúgy az összes kari megvan. Mondjuk a qengineer még érdekelne is, a drell vanguard már kevésbé... :DDDD
  • Negritis
    jah amúgy röhej hogy a Quarian infinek a faj szerinti skilljében az utolsó az hogy smg weight -% az egyik opció :D
  • Negritis
    lotust nem vágom :s de hálisten múltkori eventen kaptam N7 hurricanet és az hasonló mint a tempest csak jobb dmg és emiatt nekem jobban bejött engivel
  • Lacoka12
    szerintem a lotus fegyver jobb
  • Evoluti0N
    Drell adept-tel nem szeretek unkown-ra menni, mert gethek ellen kb nem ér semmit.
  • Evoluti0N
    Nincs valami opció Originben, h ordítson egyet, vagy vmi ha valaki behív játékba? :D Amikor el vagyok mélyülve az ölésben sose veszem észre a prüty hangot :D
  • Darun
    Elvileg ugyan úgy be rakhat unknown-ra ahogy másra is. De én még mindig inkább hostolok. Silvert szoktam keresni ált. azt is hetente talán ha egyszer.
  • Prince23
    Akkor már jobban jártok ha unknownra teszitek, 15 + 10%-os Xp bónusz jár úgy
  • Darun
    Én is pont ezt mondtam múltkor. Hiába állítom be hogy Noveria, bedob Cyon-ra :S
  • Negritis
    nekem n7 hurricane sokkal jobban fexik, pedig jobban mászik a célkereszt
  • Negritis
    jah és most pont egy nagyeszű asari adept van! widow+geth shoti
    és salarian infi tempest+arch pistoly
  • JethroHUN
    A Tempest a legjobb smg a játékban... Húzni kell lefelé az egeret amikor lősz, ez a trükkje. Thermal clip + heat sink mod kell bele, és annyit lőhetsz amennyit akarsz. Könnyű is.
  • Negritis
    http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
    még nem, elvileg hajnal egytől lesz asszem

amúgy 2 dolgora jöttem rá, tempest fos :D (unlockoltam ma)
    valamint addig veszek alap packot amíg meg nem lesz minden karakter mer így szánalom
  • Evoluti0N
    Egyébként mi értelme van a beállításoknál a játék keresésnél, amikor beállítom, h Cerberus, silver és erre olyanba dob be, h Geth, gold.
  • Lacoka12
    mi a origin neved? a enyém lacoka1221
  • Evoluti0N
    Újabb fantasztikus multis buggal találkoztam. Kép elsötétült, hang elment, csak a hud látszott. Szal 6. körnél szépen ki kellett lépnem. Jöhetne már vmi patch.
  • nyirog
    ÚJ ANN HÍR
  • Tatyla
    magyar idő szerint elkezdődött már a prómotálós akció?
  • Chipii
    Csak azokat a mentéseket tudod importálni, amelyekkel befejezted a suicide missiont. Ha nem ez a helyzet, akkor passz.
  • Lacoka12
    úgyanannyi a pajzs minden osztályba?azt hittem változo
  • Darun
    Ha abból indulok ki hogy multiban kaszttól függetlenül minden human karakternek 700 a shildje, akkor...
  • Lacoka12
    és singleplayer be melyik a leg erősebb pajzsu osztály?
  • Darun
    Tudtommal krogan sentinek 1600.
  • Lacoka12
    melyik karakter osztálynak a leg erősebb pajzsa?
  • sanyiiiii
    Konkrétan tekerj lejjebb és olvasd el a saját postodat. Részemről conversation over.
  • Fpocok
    Akkor jó. Vakon sose vegyünk játékot.
  • Darun
    És hogy ne a szám járjon csak: kvarián infiltrator 16 lvl, random pálya, random ellenfél, egyedül 10 wave. A 2 Phantom 2 lövés, a harmadik Atlast rakéta nélkül. Az 5 Grabs már csak a pont miatt.
  • Bhalage
    leggyorsabb ponv money/perc atlagban gondolom..
    vagy csak bemutatja mekkora isten a bronzeos foldi halandoknak zz
  • Darun
    Neki minek kellenek társak? Főleg Bronzra? Ezzel sztem csak saját magát minősíti. Ha én amatőr egyedül el tudok jutni a 6-7. wave-ig, neki simán kéne hoznia. Aki ennyire önző az csinálja egyedül.
  • gerey
    Nah most toltam két bronzot a leaderboard elsővel, 4500 az N7-je, X-es Black Widow-val volt, és human Infiltrator-al. Mondanom sem kell ponthajhász állat. Objective annyira nem izgatja kivéve ha vip :D Ha ötnél több ellenfél van egy helyen, megy a rakéta. Kaparnunk kellet, hogy legalább valami pontunk legyen.
  • Sir Quno Jedi
    Kösziek%!
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, elkezdem szvsz. akkor most felhúzni a vanguardomat lev3-ról indul.
  • Darun
    Mentem vele megint egy kört. A sebzése kicsivel jobb mint a Widow-é ami kb annyit jelent hogy kicsit vastagabb fedezéken is át tud lőni. Viszont nehezebb is ami annyit tesz hogy kb 30%-al növeli a hűlési időt. Ráadásul kevesebb lőszert tudsz hozzá vinni mint a Widow-hoz. (nekem tárnöveléssel a Jav 9, a Widow 13-as) Még annyi hogy a scope is sokkal kisebb spektumot lát (szerintem) mint a többi snipernél Cserébe ugye minden átlátsz. A töltési ideje talán kicsit rövidebb mint a Widow-é.
  • Lacoka12
    köszi
  • Darun
    Nem. Én úgy vettem észre hogy ez nem úgy charge-ol mint a többi hasonló fegyver. Talán egy pályán ha használtam kipróbálás céljából. Ha rögtön felengeded a bal egér gombot akkor nem is lő. Így volt már hogy sikerült lőszert spórolnom (pont előttem lőtték ki a célt vagy elbújt, stb) Viszont pont ezért teljesen másként kell vele célozni mint a többi sniperrel. Itt ha tűz gombot nyomsz, utána még korrigálhatod a célzást, a többinél már nem.
  • Lacoka12
    minél tobább le nyomva tartjuk annál erősebb a lővése?