22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #14558 ahogy nézem nem csak én vágyakozok a quari engire :D -
Quarian engi-re írtad ezt?
Mázlista dög :D -
Délután lett meg a qengineer, és mit mondjak, állat. Nekem legalábbis nagyon adja. Lvl 6-n kezdtem vele, de 30-40k-at vertem az ilyen 16-18-asokra. Egyszerűen brutál. Azóta csak azzal mentem, egy heavy pistol (esetemben Phalanx), és semmi nem állított meg. Brute-okat Ravager-eket egyedül elintézi másodpercek alatt. Szóval csak ajánlani tudom. :D (Bronzon és silveren próbáltam eddig.) -
Negritis #14555 a drell vangu hajlamos bebugolni biotic charge után teljesen 'kiesel' a pályáról :( kb irányíthatatlan lesz -
No, mostmár csak egy bronznyi exp kell és minden kariosztályom 20-as. Holnap este mehet a promote-álgatás. Az event rajtam ne múljon! :D
Amúgy megvan az asari adeptem és a vanguardom is már. Csak a quarian engineer és a drell vanguard nincs meg, amúgy az összes kari megvan. Mondjuk a qengineer még érdekelne is, a drell vanguard már kevésbé... :DDDD -
Negritis #14553 jah amúgy röhej hogy a Quarian infinek a faj szerinti skilljében az utolsó az hogy smg weight -% az egyik opció :D -
Negritis #14552 lotust nem vágom :s de hálisten múltkori eventen kaptam N7 hurricanet és az hasonló mint a tempest csak jobb dmg és emiatt nekem jobban bejött engivel -
szerintem a lotus fegyver jobb -
Evoluti0N #14550 Drell adept-tel nem szeretek unkown-ra menni, mert gethek ellen kb nem ér semmit. -
Evoluti0N #14549 Nincs valami opció Originben, h ordítson egyet, vagy vmi ha valaki behív játékba? :D Amikor el vagyok mélyülve az ölésben sose veszem észre a prüty hangot :D -
Darun #14548 Elvileg ugyan úgy be rakhat unknown-ra ahogy másra is. De én még mindig inkább hostolok. Silvert szoktam keresni ált. azt is hetente talán ha egyszer. -
Akkor már jobban jártok ha unknownra teszitek, 15 + 10%-os Xp bónusz jár úgy -
Darun #14546 Én is pont ezt mondtam múltkor. Hiába állítom be hogy Noveria, bedob Cyon-ra :S -
Negritis #14545 nekem n7 hurricane sokkal jobban fexik, pedig jobban mászik a célkereszt -
Negritis #14544 jah és most pont egy nagyeszű asari adept van! widow+geth shoti
és salarian infi tempest+arch pistoly -
A Tempest a legjobb smg a játékban... Húzni kell lefelé az egeret amikor lősz, ez a trükkje. Thermal clip + heat sink mod kell bele, és annyit lőhetsz amennyit akarsz. Könnyű is. -
Negritis #14542 http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
még nem, elvileg hajnal egytől lesz asszem
amúgy 2 dolgora jöttem rá, tempest fos :D (unlockoltam ma)
valamint addig veszek alap packot amíg meg nem lesz minden karakter mer így szánalom -
Evoluti0N #14541 Egyébként mi értelme van a beállításoknál a játék keresésnél, amikor beállítom, h Cerberus, silver és erre olyanba dob be, h Geth, gold.
-
mi a origin neved? a enyém lacoka1221 -
Evoluti0N #14539 Újabb fantasztikus multis buggal találkoztam. Kép elsötétült, hang elment, csak a hud látszott. Szal 6. körnél szépen ki kellett lépnem. Jöhetne már vmi patch. -
ÚJ ANN HÍR -
magyar idő szerint elkezdődött már a prómotálós akció? -
Chipii #14536 Csak azokat a mentéseket tudod importálni, amelyekkel befejezted a suicide missiont. Ha nem ez a helyzet, akkor passz. -
úgyanannyi a pajzs minden osztályba?azt hittem változo -
Darun #14534 Ha abból indulok ki hogy multiban kaszttól függetlenül minden human karakternek 700 a shildje, akkor... -
és singleplayer be melyik a leg erősebb pajzsu osztály? -
Darun #14532 Tudtommal krogan sentinek 1600. -
melyik karakter osztálynak a leg erősebb pajzsa? -
sanyiiiii #14530 Konkrétan tekerj lejjebb és olvasd el a saját postodat. Részemről conversation over. -
Akkor jó. Vakon sose vegyünk játékot. -
Darun #14528 És hogy ne a szám járjon csak: kvarián infiltrator 16 lvl, random pálya, random ellenfél, egyedül 10 wave. A 2 Phantom 2 lövés, a harmadik Atlast rakéta nélkül. Az 5 Grabs már csak a pont miatt. -
Bhalage #14527 leggyorsabb ponv money/perc atlagban gondolom..
vagy csak bemutatja mekkora isten a bronzeos foldi halandoknak zz -
Darun #14526 Neki minek kellenek társak? Főleg Bronzra? Ezzel sztem csak saját magát minősíti. Ha én amatőr egyedül el tudok jutni a 6-7. wave-ig, neki simán kéne hoznia. Aki ennyire önző az csinálja egyedül. -
Nah most toltam két bronzot a leaderboard elsővel, 4500 az N7-je, X-es Black Widow-val volt, és human Infiltrator-al. Mondanom sem kell ponthajhász állat. Objective annyira nem izgatja kivéve ha vip :D Ha ötnél több ellenfél van egy helyen, megy a rakéta. Kaparnunk kellet, hogy legalább valami pontunk legyen. -
Kösziek%! -
Nnna, elkezdem szvsz. akkor most felhúzni a vanguardomat lev3-ról indul. -
Darun #14522 Mentem vele megint egy kört. A sebzése kicsivel jobb mint a Widow-é ami kb annyit jelent hogy kicsit vastagabb fedezéken is át tud lőni. Viszont nehezebb is ami annyit tesz hogy kb 30%-al növeli a hűlési időt. Ráadásul kevesebb lőszert tudsz hozzá vinni mint a Widow-hoz. (nekem tárnöveléssel a Jav 9, a Widow 13-as) Még annyi hogy a scope is sokkal kisebb spektumot lát (szerintem) mint a többi snipernél Cserébe ugye minden átlátsz. A töltési ideje talán kicsit rövidebb mint a Widow-é. -
köszi -
Darun #14520 Nem. Én úgy vettem észre hogy ez nem úgy charge-ol mint a többi hasonló fegyver. Talán egy pályán ha használtam kipróbálás céljából. Ha rögtön felengeded a bal egér gombot akkor nem is lő. Így volt már hogy sikerült lőszert spórolnom (pont előttem lőtték ki a célt vagy elbújt, stb) Viszont pont ezért teljesen másként kell vele célozni mint a többi sniperrel. Itt ha tűz gombot nyomsz, utána még korrigálhatod a célzást, a többinél már nem. -
minél tobább le nyomva tartjuk annál erősebb a lővése?