Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
...szameg.

...A VILÁGNAK MERT NEM kapta meg...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
"Hihetetlenek vagytok. Kezdem azt hinni, hogy a játékosok felénél ha valami NEM happy end dolog történik az életében, RÖGTÖN ÚGY ÉRZI, VÉGE A VILÁGNAK, ÉS NEM KAPTA MEG A A KIS SZELLEMI CUKORKÁJÁT."

szerintem ha az ME3 vége úgymond klasszikus (elcsépelt) "happy end" lenne, akkor nem lenne olyan emlékezetes, mint most.

Nem havi díjas. Egyszer aktiválod a játékodat, és kész. Annyit multizol amennyit akarsz.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Nekem most egy technikai jellegû kérdésem lenne. Elolvastam Bioware-en az online Pass-t. Jól értem hogy ez is olyan mint a Wow, havonta kell fizetni azért hogy multiban is tudjam nyomni? Ha igen, ez elég durva lehúzás, tekintve hogy alig van néhány pálya, azok is singlibõl vannak. Ha ez igaz, akkor a játék mellé csak egy havi multi jár? A CE-hez is? Mert nem láttam feltüntetve sehol hogy korlátlan multi lenne. (igaz, azt se hangoztatják sehol hogy havi díjas)
Hihetetlenek vagytok. Kezdem azt hinni, hogy a játékosok felénél valami happy end dolog történik az életében, inkább fejbe lövi magát, mert hú de nyálas az egész.<#fejvakaras>

Sir Quno Jedi
Ha meg femsheped van, akkor is a nõk (+a földönkívüliek) ott omlanak a lábánál, csak a végén az egész pereputtyot õ szülte meg, meg Liara, azok meg a többit ésígytovább, a dadájuk meg mindegyik generációnak EDI volt... 😄DD

- Nagymami! Nagymami! Meséld el megint, amikor elsõ nap leütötted a riporternõt a Citadellán!

Ha meg a kispulyákok nem akarnak aludni este, akkor meg azzal ijesztgetik õket, hogy Tali néni leveszi a sisakrostélyát. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
"A többi nõi szereplõ meg térden állva csodálja Shepard-öt."
inkább így, hogy tényleg mindenki elégedett legyen 😄

A többi nõi szereplõ meg Shephard lábához omolva csodálja.

A végén meg õ mondja a szöveget a 30-40 unokájának. 😊

- Nagypapi! Nagypapi! Meséld el megint hogy mentetted meg a galaxist!
- Jól van pulyák. Hol is van a pipám... Na szóval úgy kezdõdött hogy éppen egy Spectre-t kísértem az Eden Prime-re...
Végigjátszottam a hétvégén. Fel is tettem képzeletben a BG1-BG2, PlanscapeT,SystemS1-2,Fallout-ok,Elder Scrolls-ok,Wizardry-k mellé a polcra.

És ismét kezdtem egy karaktert az egyestõl.
johat nem mondtam h az rossz, csak szamomra ertelmetlen ezert nem tettem. 😄

amugy ME2ben meg en is sokat mentettem, de ugyis mindig cska az utolso toltottem be - ezt megfigyeltem. 😄

egyetlen egyszer hasznaltam a sok mentest amikor atjott hozzam vki es megmutattam neki par helyszint. arra tenyleg fain volt 😄

anti hero

koschwarz
én is 2-õt használtam, meg az automentés.

Vraaanyek
ME2-ben én is még orrba-szájba mentettem, és úgy is max 30 körül volt a vége 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

hat baratom en 2 mentesbol vegigtoltam. de lehet egy slot is eleg. 😄
mivel ugyse toltom vissza mindig rammentettem az elozore.

most komolyan ki a faszom talalja meg 55 mentesbol, hogy hol jart es melyiket akarja betolteni.

ha mas valasztast akarok kiprobalni ertelem szeruen tolok majd egy masik karit.

anti hero

koschwarz
😄DDD 55 mentés nem elég??? nem kell minden harc és döntés elõtt és után is menteni...

Nagyon tetszik a játék.. Kb. a felénél vagyok. Ez most komoly, hogy csak 55 mentésed lehet...utána felülírás, vagy törlés? Ne már...vagy csak nálam van ilyen?
koschwarz
õszintén szólva tele van a tököm már ezzel a sírással a befejezés miatt. döbbenetesen nevetségesnek tartom. DE!... megértem 😄
én is sírtam már befejezés miatt. a lost sorozat volt egyedül ilyen, ami kiverte nálam is a biztosítékot, azt a sorozatot azóta is a sorozattörténelem legnagyobb blöffjének tartom...és ilyen szempontból jj abrams egy zseni 😄

Vraaanyek
Károgók megnyugvására 😊 és most már tényleg hanyagoljuk a témát, mert k.rva unalmas szvsz!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

a játékkal nincs problémám 😄 a multis event is tetszik, bár lehetne picit jobb de így is faja 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bár minden probléma ilyen gyorsan megoldódna 😛
xd, közbe megvan 😄 ügyes vagyok

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

azt szeretném kérdezni hogy multiban milyen packból lehet unlockolni a fegyó fejlesztéseket?
az 5ks-ba benne van minden típus vagy csak bizonyos és pl a dmg csak a spectreben van

köszi

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak akkor éli túl, ha lojális volt ME2-ben

"The trees move. Do you not see it?"

Fenébe ha megment ha nem a Grunt meghal 😞

Emlékszem rá csak nem tudtam a nevét 😄
Rachni Queen Grunt fejjel alig perverz 😄

Calver
akkor pedig fel kéne ismerned, hogy a dög...
a Rachni Queen az elsõ részbõl, akivel Noveria-n találkoztál. ha ott kinyírtad (és szerintem akkor is, ha nem importáltál) reaper-ek összehoztak egy "mesterséges" kiadást, aki közel sem olyan kedves.
a "tank alkatú" társ pedig Grunt, bár nálam õ túlélte mindegyik végkimenetelt.

végigvittem mindkét részt de nem folytatólagosan és ezt sem mentésbõl folytattam <#pardon1>
Majd ha kijön a magyarosítás akkor élvezhetõbb lesz és végig tolom 1 mentésbõl <#mf1>

Calver
ha elsõ résztõl játszottad és ott a megfelelõ döntéseket hoztad, talán.
ha harmadikkal kezdted, nem.

Sziasztok
Találtam egy barlangban valami királynõféleséget ami mutáns és meg lehet menteni vagy feláldozni érte a "tank alkatú" társamat aki vár rám. <#vigyor4>
Megéri megmenteni?

Szóval összegyûjtöttem egy csomó war assetet, h megmentsem a Big Ben-t 😄
PiszkosFred
Az mar tul giccses lenne 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MerlinW
Hát a tûzijátéééék? 😊

[merlinw.org]

Ha választom kéne a hivatalos, meg a most vázolt ending közül, igencsak bajban lennék, azt hiszem 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Calver
"Ah, yes, sarcasm..."

PiszkosFred
A szivarvanyt es a konfetti esot kihagytad, illetve az eljenzo emberek es egyeb nepek sorfalat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elvonulnak a felkelõ nap fényében, miközben az aktuális szerelmi parter shepard bicepszét simogatja, háttérben a reaperel roncsaivak. áá mért nem én írtam a befejezést.

Ati

Persze :-)

Ati

Utána meg elvonul az aktuális partnerrel ünnepelni, hogy minden korosztálynak jusson móka a végére, mi? 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

MerlinW
A játék dobozára meg ráírjuk, hogy: by Asylum (Category "Zs")

[merlinw.org]

Gyerekek szerintem az lenne a jó vége, hogy a reaperek elpusztulnak, kisüt a nap, fütyörésznek a madarak,shepard pedik kilép a romok közül gépfegyverrel a kezében, ezt mondja: ez egy kemény nap volt.

Ati

cataflam02
Ez kurva jó xD

One more story

JethroHUN
Ez biztos vótmá. De baromi jó. Küldjük Conradot, hát persze...<#taps>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Azzal nincs semmi baj, hogy tetszik. Azzal van a baj, hogy rengetegen, akiknek tettszett, lehurrogják, és mindennek lehordják azokat akinek nem tetszik.

😄DD

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Animefox
De a búrás csaj egyébként tök jó fej, olyan emberi... az óriás békákat bírtam még nagyon... meg azt a pörölycápa fejü kis lényt akit hátba lõttem na az is tök jó arc volt.... a dokinõ meg annyira tetszik hogy elfogadnám barátnõnek.... fehér haj illik hozzá.... jó segge is van...

gerey
Felmentem a BSN-re, hogy utána nézzek, hogy tudtám a default femshep hajat berakni customnak (tudja valaki?), erre látom, már arra is nyitnak topikot, hogy azon értetlenkedjenek, hogy valakinek tetszik/megelégedik/védi a jelenlegi ending-eket. Ez már kicsit szánalmasan vicces. Oké, hogy neki nem tetszik megértem, de nekem hadd legyen jó már 😄 <#vigyor0>

Marci0115
mi ez a nagy marauder shield?😄