22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    "You must be new here." :)
    Azért köszi és hajrá. :)
  • sanya200
    Originen a termékkód beváltása opciónál.Begépeled és utána szedi is :D
  • Voltan
    Egy kérdés, collectors editionom van és szeretném aktiválni a From Ashes DLCt. A dobozban ott a kód, de hol kell aktiválni? A Downloaded Contact menóben csak megvenni tudnám, de arra klikkelve se csinál semmit.
    Help pls!
  • Tatyla
    még jó hogy csak ezeket veszem és igy sem esik
  • Prince23
    Veterán meg Spectre
  • Tatyla
    melyik packból esnek nagyobb eséllyel fegyverek kezdek bedilizni mert semmi fegyver nem esik....
  • Evoluti0N
    Amikor vége lesz az eventnek. Szal hétfő este vmikor, esetleg kedd reggel.
  • sanya200
    amúgy mikor kapunk ilyen csomagot, egyet promoztam ma, de boltba semmisincs.
  • sanya200
    ez a tetves lag má nem igaz.
  • Darun
    Ennél már csak az bosszantóbb amikor 3-4 méterre áll és onnan lő. A másik 2-3 ember meg csak áll és néz, mert ő egyedül szeret rambózni. Ha meg lelövik, elvárja hogy felélesszék. (mondjuk azokat is bírom akik meghalnak az első körben és rögtön medigélt használnak)
  • Darun
    Egy kis infó azoknak akik még nem tudnák: a rakétákat ki lehet lőni. Nekem valamelyik nap zsinórban hármat sikerült kilőni

Lacoka: pontosan nem tudom hol van, de szkeneld végig nyugodtan az összes bolygót, abból baj nem lehet. Egyrészt találsz pénzt, küldetésekhez tárgyat vagy egységeket a War Asset-hez. Már én se nézem hogy miért hová kell menni mert néha ki sem írja, meg úgy is össze kell szedni mindent.

A másik apró infó, szintén azoknak akik még nem vették észre: a Citadellánál mindig újra tankolják a hajót, tehát mielőtt oda mentek már ne költsetek pénzt erre.
  • Evoluti0N
    Sok ilyen van. Főleg a vanguardok. Csak azt hallom, h "ááá-ááá-ááá" és repül mindenfelé az ellenség. Persze objectivet le se tojják.
  • Anthrax
    Ma micsoda kibaszott frag huszárokat kapok, nem áll be egyik se hack pontra csak öl és pontra megy, undorító kis gecik
  • Darun
    Nah, nekem 3 kaszt promózva van. Az engi-m 19-es, szóval még ma meg lesz az is.
  • Lacoka12
    mi a neved?
  • Evoluti0N
    Argh vááá vááá!!!! Megint ment 60k-m a levesbe a hülye, bugos multi miatt...
  • Lacoka12
    köszi
  • enlightened
    Senki se jön multizni? Operation Raptor van!
  • sanyiiiii
    Energy drain.
  • Negritis
    http://masseffect.wikia.com/wiki/index.php?search=book+of+plenix&fulltext=0

itt vannak infók nem tudom melyik kell
  • horpeti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja lol, akkor azért nem jön soha, mert mindenkit a vízbe lökök throwval 10. percen keresztül, aztán addig ugrálok jobbra balra, amíg meg nem halok 1x..

Kösz!! :D
  • Evoluti0N
    Az a rész úgy van scriptelve, h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pont akkor érkezik a Normandy, amikor elfogy a lőszered. Szal lődd csak el mindet és jönni fog :D
  • JethroHUN
    Ez biztos nem gold... alig sebez bele a marauder ami közvetlen közelről lövi.. Aki legalább 1x játszott goldon az tudja hogy ennél többet sebez...
  • horpeti
    Valaki megírja spoilerben , hogy teljesen a legelején, amikor van egy extraction, akkor mit kell csinálni? Kezd megőrjíteni. Már 4edszerre csinálom épp, és mindig nagyon nehezen sikerül kihozni a dolgot. Már 10 perce tisztítom őket, de végtelenítve van. Ugrálok jobbra balra ki be, semmi.
    Előző karival amivel próbálkoztam, meg kb. 10 mp alatt sikerült kihozni. De ugyanazzal a technikával meg most nem. Marha idegesítő. :)
  • enlightened
    Sziasztok!

Mint tudjátok március 30- április 1-ig tart az Operation Raptor nevű multiplayer event a mass effect 3-ban. Ez azt jelenti hogy 150000 karit kell promotolni a 3 nap alatt és mindenki jutalmat kap. + Aki két karit promote-ol ezen a 3napon egyénileg az is kap jutalmat a végén. Szóval hajrá mindenkinek találkozunk a multiban.
  • horpeti
    Erre gondoltam, csak nem értettem az értelmét. :)
    Ez akkor miért jó? Vagy ez pont egy malusz azért, mert felrakom az armort és más bónuszt kapok? Fasza. :D
  • Fpocok
    Nagyobb lesz a képességeid cooldownja.
  • horpeti
    Sentinelnél a tech armornak ez a jellemzője, hogy "Slows power usage by 80%" ez mit jelent? Nem jöttem rá... Elvileg mindegy, mert úgyis felrakom, de azért kíváncsi vagyok. :)
  • Lacoka12
    nem tudjátok hol találom ezt a tárgyat?Book of Plenix
  • horpeti
    Sikerült a kariátírással 1. szintűvel importálni. Na faintos. Akkor hajrá. :) Sírni fogok
  • horpeti
    1. szintről érdekes lesz az instanity, még a 30. szintűvel is megizzasztott az ilyen végtele spawnú dolog. Annak a mechanikájára nem jöttem rá, bár ahogy láttam úgy, mint ME2ben, előre kell nyomulni, és akkor elfogynak. :)

És 60 a max szint?
    Akkor pár DLCvel meg is van. :)
  • horpeti
    Na, thx, sokat segítettetek. Akkor 1. szintről kezdem, ennyi. :D
    Megnézem, müxik e a szintes dolog, remélem igen.
  • Evoluti0N
    Én is :D. Hardcore nehézségen. Mondjuk nem tudom, h Insanity-n több xp jár-e.
  • Lacoka12
    én első végigjátszásra 57 szintű lettem
  • horpeti
    Kösz. Megnézem.

Amúgy arra kiváncsi vagyok, hogy végigvíve a játékot hanyadik szintet lehet elérni?
    ME2ben jól meg volt csinálva, hogy ha nem is maxot, de egész jó szintet el lehetett érni a végére. Sőt DLCkkel megvolt a 30 a +25% TP nélkül is.

Aki végigvitte, annak mi jött ki?
    Azt mondtátok, hogy 30ról indulva se lett meg a 60. Elég furi lenne az ME2höz képest (mert én 2x nem viszem végig ugyanazzal a karival, hogy elérjem a max szintet, az biztos, annak nem túl sok értelme van).
  • zsotesz
    értem , köszi, meg is csináltam a 2 promote-ot.
  • Evoluti0N
    Gibbed save editor-ra keress rá guglin. Azzal lehet állítgatni a mentést és gondolom a szintet is.
  • Darun
    Nekem nem volt ilyen gondom. Elsőre kb 4k volt a War Asset, meg most van kb 300 multi pontom és én a második újrajátszásnál is csak az alap pontokat kapom + a multi. Így voltam épp a minimum felett.
  • Darun
    Én pl párhuzamosan nyomom a szinglit és a multit. Két Sheppel már végig nyomtam, most a renegáttal csinálom másodszorra, meg van egy harmadik akivel majd most kezdem a ME2-t. Sztem a többiek sem csak multiznak.
  • Prince23
    Me 3 sztorit újat kezdtem és a War Assest egyből maximumon volt, mindkettő statisztika 6000 feletti. Ez mi?

Multiból kb 8 karaktert promotáltam. és nem hozott (import) mentés alapján indítottam a sztorit.