Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ha az ME3 vége úgymond klasszikus (elcsépelt) "happy end" lenne, akkor nem lenne olyan emlékezetes, mint most.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
- Nagymami! Nagymami! Meséld el megint, amikor elsõ nap leütötted a riporternõt a Citadellán!
Ha meg a kispulyákok nem akarnak aludni este, akkor meg azzal ijesztgetik õket, hogy Tali néni leveszi a sisakrostélyát. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
inkább így, hogy tényleg mindenki elégedett legyen 😄
A végén meg õ mondja a szöveget a 30-40 unokájának. 😊
- Nagypapi! Nagypapi! Meséld el megint hogy mentetted meg a galaxist!
- Jól van pulyák. Hol is van a pipám... Na szóval úgy kezdõdött hogy éppen egy Spectre-t kísértem az Eden Prime-re...
És ismét kezdtem egy karaktert az egyestõl.
amugy ME2ben meg en is sokat mentettem, de ugyis mindig cska az utolso toltottem be - ezt megfigyeltem. 😄
egyetlen egyszer hasznaltam a sok mentest amikor atjott hozzam vki es megmutattam neki par helyszint. arra tenyleg fain volt 😄
anti hero
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
mivel ugyse toltom vissza mindig rammentettem az elozore.
most komolyan ki a faszom talalja meg 55 mentesbol, hogy hol jart es melyiket akarja betolteni.
ha mas valasztast akarok kiprobalni ertelem szeruen tolok majd egy masik karit.
anti hero
én is sírtam már befejezés miatt. a lost sorozat volt egyedül ilyen, ami kiverte nálam is a biztosítékot, azt a sorozatot azóta is a sorozattörténelem legnagyobb blöffjének tartom...és ilyen szempontból jj abrams egy zseni 😄
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
az 5ks-ba benne van minden típus vagy csak bizonyos és pl a dmg csak a spectreben van
köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
a "tank alkatú" társ pedig Grunt, bár nálam õ túlélte mindegyik végkimenetelt.
Majd ha kijön a magyarosítás akkor élvezhetõbb lesz és végig tolom 1 mentésbõl <#mf1>#mf1>
ha harmadikkal kezdted, nem.
Találtam egy barlangban valami királynõféleséget ami mutáns és meg lehet menteni vagy feláldozni érte a "tank alkatú" társamat aki vár rám. <#vigyor4>#vigyor4>
Megéri megmenteni?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ati
Ati
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ati

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!