Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
sir , you just got a point!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

watto
<#eljen> Mellesleg már az elsõ részben is elõvetítik hogy nem lesz valami kellemes dolog a végsõ ütközet gyanis Sovereign legyõzéséhez is egy eggyesített flotta kellett. Akkor mit kezdeneket egy egész reaper sereggel?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha belegondolunk abszolút logikus befejezés, hogy a ciklusok beszüntetéséhez a relé rendszernek mennie kell. Hiszen az egész Reaper-ek által indukált túlfejlõdés alapjai. Kicsit hasonló a szituáció, mint amikor Mordin mondta, hogy ûrutazáshoz juttatták a kroganokat, amikor még nem voltak rá érettek. Nem maguktól jöttek rá, hanem eléjük tették. Ahogy a Reaper-ek is a reléket "elénk tették". Sovereign jól kifejti még az elsõ részben (pl: you exist because we allow it, you end because we demand it")
A quarianok nem mind jöttek a csatába. A civil lakosság nagy része Rannoch-on maradt építkezni.
A krogan civilizáció sem mind1, hogy épül újjá Tuchanka-n. Él-e Bakara, kikúráltad-e a genophage-t.
Renjike
ha te nem lennél köztük akkor te se írnál ilyet . 😄 és ki nem szarja le hogy ilyen nem volt még .. ez épp azért különleges ! Nincs happy ending .. hát én iszonyat örültem neki ! untam a sok szar sablonfilmet meg játékot ahol mindig csak jó történik meg a vége pozitív .. végre egy olyan ahol ezt én alakítom és választom meg . és ha olyan döntést hozok igen is patkoljon el a személy , ha meg nem akkor meg súlyos károkat okozzon a dolog ...
ilyen hatalmas leigázós támadásnak jó vége nagyon nem lehet ... az meg hogy 3 vége van igen is korrekt nem lehet 90000 felé a játék külömben ha új rész lenne akkor megint egyszerûsíteni kéne , tiszta ME2 csapattárs mizéria , tanultak belõle a srácok , csak gondjuk volt belõle , hát most nem is lett ennyire szerteágazó ... amúgy az 1-2 résznek sem volt annyira sokféle végeredménye .. csapattárs halálokon kívül

watto
Ha kiadnak egy új befejezés DLC-t azért fognak hupákolni az emberek hogyháthogy hogy merik ezt megteni hogy már egy játék befejezéséért is fizetni kell.

PiszkosFred
Az emberek osszefognak valamiert, amiert ujabb par ezer forintot fognak legombolni roluk, hat gratula 😊)

- Dragam, hogy all rajtam ez a ruha?
- Nem tetszik a szine.
- Ooo, ne maaaar...
- Gyonyoru szivem, isteni a szine.

Most az jobb lesz, ha kiadnak egy ujabb befejezest, amirol mindenki tudja, hogy nem ez volt tervezve, es csak egy kozmatika, es kis tuzolto dolog, lenyegeben egy hazugsag a hatereknek. Es mindezt meg penzert is? Es akkor meg a jatekos van felhaborodva a forumon, hogy a prothean DLC-ert penzt kernek 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Érdekes, most, hogy a 2. karakterrel is befejeztem

A végén a Normandy-ból megint a románcolt karakter szállt ki: most femsheppel ez Garrus volt (korábban Tali). A pusztítás befejezésnél pedig megint Javik volt a 3., a másik kettõnél meg EDI (Joker ugye alap mindenhol)...
Gondolom, ha nincs románc, vagy nem aktív csapattaggal van a románc, akkor ad be random npc-t a végén.
Nem az a baja senkinek, hogy Shepard meghal, kb ezt várta mindenki, hanem hogy a galaxist olyan szinten döntötte romba mindegyik befejezés, hogy kb az összes játékbeli tetted semmissé lett. Visszaszerezted a Quarianoknak a bolygóját? De jó, mert sose jutnak haza, ott ragadtak a Naprendszerben😊 Kibékítetted õket a geth-ekkel? Meggyógyítottad a kroganokat? Lényegtelen, kukába ment minden.

Azért ezek olyan szinten demoralizáló dolgok annak, aki tényleg beleélte magát a sorozatba, hogy nem kell csodálkozni a reakciókon.
Renjike
.. nem érted látom .. lehet magas ez..
akik megvették csak 50000 kis sutyerák sír érte a BW fórumon. több millióan kussolnak . adnak a rajongókra .. kapunk egy kicsit tovább vitt szálat a haterek megnyugszanak , az elégedett bagázs meg örül neki . A 2. rész végén is volt olyan hogy Shep elpatkol , azért sem sírt senki itt meg olyanból van kevesebb ahol túléli és?? ?

Me2 halott karakterrel sem folytathattad a 3.részt. meg gondolom aki megveszi nem egyszer játsza végig a játékot!

Fpocok
Ezt most ne próbáld meg lekicsinyíteni... mármint, hogy mennyi embernek nem tetszik. Mikor volt utoljára ekkora összefogás egy másik végért? Mikor? Mondj 3at, vagy csak 1et, ahol ilyen volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fórumra a fanok szoktat írni, akik nem írnak azok vagy casual játékosok vagy leszarják. 50ezer igen is sok egy hivatalos fórumon.

watto
Undorító? Mindíg? Egyszerûen nem értem hogy miért kell temetni a játékot csak azért mert nem örömködés lett a vége.

Az eladásoknak kis töredéke számít igazán, akik mind3at megvették és játszották.
Az ember elõbb megveszi, utána játsza ki a játékot, bármily meglepõ...
Renjike
ahoz képest hogy milliók vették a játékot ahoz képest igen nagyon is kevés .... a nagy része teljesen elégedett és érti , méltónak tartja , csak a haterek meg a kisgyerekeknek nem tetszik 😄 semmi rosz nem volt benne ..... 0!!!! sõt .. iszonyat király volt .. volt pár WTF pillanat dehát most istenem .... én azért ha lehetne szeretném megélni 😄D

A régi szép idõk.
watto:Miért kell mindig ilyen undorító lekezelõen írni azokról, akik esetleg happy endet szerettek volna?"Commander Shepard nem a Bundás nevû kutyusával megy piknikezni a reaper roncsok tövébe".

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Majd kapnak egy epilogus DLC-t, boldogan kifizeti mindenki erte azt a par dodot, aztan jon a nagy osszeborulas, es 2-3 ev mulva ujra kifizetik a 30-40 dolcsis uj ME jatekot. Hirtelen felindulasbol mond az embert sok marhasagot, majd idovel lenyugszik mindenki. A BW sem hulye, ki kell szolgalni a hatereket is, es ki lesznek szolgalva ok is.

Már 50 ezernél áll a szavazás, és ez csak a bioware forum. Ha neked 50 ezer csak néhány ember...

Tatyla
eddig nem nagyon multiztam ,meg egy soldiert erõltettem de most játszottam egy enginerrel apám olyan élmény volt hogy csuda 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Olyasféle megvalósítás viszont lehetett volna, mint ME2-ben a suicide missionban, tehát nem kötelezõ érvénnyel, hanem pl. a katonai erõ alapján.
Renjike
dehogynem , csak néhány ember sír .. körülbelül fele fele arányban ..

Nem csak néhány ember sír, el vagy tévedve.

Egy makin' of ME persze, hogy jó, de ez mind olyan dolog, amirõl k*ssolni kellett volna, bár lehet semmi érdemleges sem volt, ezért ezek maradtak 😊.
Pont õket vittem magammal a végén (meg szinte mindenhova máshova is az egész játék alatt). Ha ezt a halál dolgot megjátszották volna velük, akkor még jobban felforrt volna az agyvizem. 😄 Az más dolog, h így meg logikátlan, h a játék végén Liara kiszállt az ûrhajóból. Hogy a francba került fel rá?
Passz, a vázlat talán véletlenül? Kiadni hivatalosan durva lenne. A készítésérõl készült anyag viszont nagyon érdekes lehet, hogy miként zajlott a trilógia hátterében a munka. Ezek alapján az indoktrinációs elméletet elvethetjük, mint készítõi szándék. Úgy tûnik egyszerûen ezt találták ki, és azt hitték, hogy ez egy kafa lezárás.
khm..
cataflam02
hehe 😄😄: ezen jót nevettem. XD

One more story

watto
"már úgy fognak neki állni, hogy inkább nem biztos szar lesz. Jó az letöltve is. "
Ez a mondat már csak azért is vicces mert a MassEffect trilógia kifogástalan lett attól eltekintve hogy néhány ember sír mert a történet végén Commander Shepard nem a Bundás nevû kutyusával megy piknikezni a reaper roncsok tövébe.

Fpocok

Szóval, valóban igaz lett volna ez az elmélet. Hát reméljük, hogy a nyomásra megvalósítják. A videóban azt a részt meg jó, hogy kivágták. Egyébként nem lehet egyértelmûen kijelenteni, hogy nekik kampec, közéjük lõtt, ráadásul Shepi is túlélte.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Nekem ME3 végén nem azzal van bajom hogy
Shephard meghal mert ha szépen felvezetik, ahogy tették akkor teljességgel elfogadható. Amikor már félholtan vonszolta ott magát sejtettem hogy ebbõl nem lesz happyend. Persze kilehetett volna hozni egy jó véget is belõle de a heroikus halállal nekem semmi bajom...

ami nagyon zavart az ez volt...

Maga a vége ahogy semmibe vettek mindent. a ME2-végéhez hasonlóan meg lehetett volna csinálni, hogy még a vésõ csata közben is mindenféle döntést hozunk, pl Asari flotta támad, Quarian flotta stb... és láthattuk volna a döntéseink következményét. Az zavart hogy ha vért pisiltünk is SEMMIT sem tudunk változtatni a végén. A ME2 agyrobbantó befejezésést a ME3 még csak alulról sem tudta igazán súrolni.
JethroHUN
Na ezt jobb is h kivették. Ez csak olaj lett volna a tûzre.

@PiszkosFred: kétlem, majd ha kijön vmi új játékuk valamikor, az emberek (akik vették az ME3at pl) már úgy fognak neki állni, hogy inkább nem biztos szar lesz. Jó az letöltve is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Na megtaláltam.
Ezen nagyon jót nevettem, amikor nekem is beadta 😄D

cataflam02
Remélem lesznek akkora marhák, hogy ha lesz befejezés DLC akkor, ezt a kivágott jelenetet beleteszik... Mert lusták lesznek újat csinálni.

One more story

Komolyan a trilógia lezárását az utolsó hónapokra kell hagyni, és egy "szalvétáspapírra" vetni...
Nem értem miért engedték ezeket ki, még ha fizetõs appként akkor is... ez epic fail, tényleg magukra akarják robbantani az egész boltot?

Nem lep meg, hogy ment a fejetlenség, de azért ez már túlzás, fõleg egy 3. részhez.
De hát tudom én, már a 2 alatt elkezdték a 3-at csinálni én naiv...
Videó is van:

PiszkosFred
Majd idovel lenyugszik mindenki, es dalolva megy a kovetkezo jatekukert a boltba. Most meg friss a dolog, de a harag elszall idovel, nem hiaba mondjak, hogy az ido minden sebet begyogyit.

JethroHUN
Úgy van... amatõr bagázs... ügyesek nagyon az íróik...és fejlesztõk sem lehetnek sokkal jobbak. "technikai okok miatt" persze... lustaság volt az az ok? leszarták az egészet magasról... Meg volt a jó csavaros ötlet, erre "a-a ez túl bonyolult, inkább csapjuk össze, jó az"
SWtor és da2 színvonal lesz a mérce. Szerintem ez az egész ME3 balhé, olyan fekete pont amit sose tudnak majd ki törölni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Renjike

Renjike
Hát , lehet hogy ezt mondják , mert még nincs ellõve minden kártyájuk és ezért van ennyi megválaszolatlan kérdés illetve a végén a beszélgetés "one more story" eléggé nagy nyomot hagy...

Fpocok
Remek.
Csak... remek.

cataflam02
Akkor csak simán elbaszták, Szép!

One more story

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Minden Mass Effect alien emberi. Két láb két kar egy fej kb egy méret... már itt a Földön is a majmokon kívül egy élõlény se hasonlít ennyire ránk ezek az idegenek meg más bolygókon fejlõdtek teljesen más körülmények közt... Ha tudományosan nézzük kb csak a Hanar faj alien (nem emberi) a Mass Effect-ben

Ebben tökéletesen igazad van. Én sem szarozom le a többi képet, de nem olyan könnyû megfogni azt hogy mi az ami miatt visszatetszést kelt bennem. Talán az hogy ha ránézek, rögtön az az érzésem van hogy egy emberbõl "rajzolták" át, és ez engem nagyon zavar. Mondhatnám azt is hogy emberi/férfi szemmel nézve túl "szép". Végül is egy idegen nõrõl beszélünk, nem kell hogy feltétlen egyezzen a két faj ízlése. Lehet hogy a kvariánok más alapján ítélik a szépséget. Sõt, nagyon remélem hogy így van. Tali viselkedéséhez amúgy is egy visszafogottabban "szép" nõt/idegent tudnék elképzelni. Mert neki ilyen a személyisége. Pocsék vagyok rajzból, nem vetemednék arra hogy megpróbáljam õt lerajzolni. De ha meglátok egy képet, meg tudom mondani mennyire tudom elképzelni hogy tényleg õ az. Tényleg diplomatikusabb lett volna ha nem derül ki hogy hogy néz ki, de biztos a rajongók felõl nagy volt a nyomás. ilyen megoldás született. Én továbbra is azt tartom hogy mindenki a kedve szerint képzeljen magának egy Talit a védõruha alá.
PiszkosFred
Hat a franchise eleg sokat er, tuti hogy ok csinaljak, es nem adjak el, vagy ha igen, akkor az kva sokba fog kerulni valamelyik nagyobb kiadonak. Addig majd megtanulja a BW a dolgokat az SWToR pozitiv es negativ tapasztalataibol.

Mondjuk alapból elvi hibás a feladat, hogy egy emberbõl radíroznak quariant...