22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Arra hogy pont Jav fog esni kicsit kevesebb.
  • Hoz_Hun
    Csak és kizárólag a Spectre pack. Van rá kb 2% esély.
  • Darun
    Specter.
  • Lacoka12
    melyik csomagbol dobja a gép?
  • Hoz_Hun
    Megnéztem videókat, meg értékelések, így tudom (sejtem) mire számítsak. Hát majd kiderül... :)
  • Darun
    Ha tudsz vele lőni akkor nagyon jó, mert mod nélkül átlát a füstön/falon. Azt kell nála megszokni hogy nem akkor lő amikor megnyomod a bal egérgombot, hanem kb amikor felengeded. Vagyis van egy minimális töltési ideje. Nekem a Widow jobban bejött.
  • Hoz_Hun
    Javelin az van. N7, azaz ultra rare.
  • Darun
    Konkrétan leírtam hogy bent álltam én is. Én se értem mit nehéz ezen megértei.
  • Lacoka12
    melyik pályárol beszéltek?
  • sanyiiiii
    Ha konkrétan bemész a kis folyosóra és ott vársz akkor nem spawnolnak oda.

@Hoz_hun: ha fent van a spawn pont akkor nem tudod megakadályozni hogy oda spawnoljanak. Onnan meg lejönnek. Nem tudom mit nehéz ezen megérteni...
  • Lacoka12
    és ez a fegyver van a multiba Javelin?
  • Fpocok
    Nagyon rosszakat hallottam róla. Bár ha fan vagy...
  • Hoz_Hun
    Nem tudom, mert még melóhelyen vagyok. Este meg szerintem Silent Hill Downpour lesz, mert azt ma veszem meg (szeretm a Silent Hill sorozatot).
    Szóval én legközelebb holnap multizok csak, akkor viszont már nyugodtan promotálhatom a karaktereket. :)
  • Negritis
    http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/

itt egy link :D én minden gamhez ezt tolom :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak már kiírja a gamma, ha bemész multiba, nem?!?!??!?
  • Fpocok
    Értem, köszi.
  • Hoz_Hun
    Mától, de nem tudom pontosan hányórától mert nem szeretem az átszámítást (5pm PST). Nem akarok szívni, én csak holnap promotálok, akkor a tuti.
  • Mimasz
    17 +8 óra azt hiszem múltkor is 1 körül kaptuk meg a cuccot.
  • Fpocok
    Igen. Tudom, de mikortól? Időzónákban mindig szar voltam.
  • Fenrir
    Mármint az operation miatt? Elvileg azt írták, hogy péntektől.
  • Fpocok
    Valaki#14494
  • Hoz_Hun
    Particle Rifle-re gondolsz? Az a DLC-s Protheán fegyver. Nem, nincs benne a multiban (egyenlőre, :)).
  • Lacoka12
    a multiba van ez a fegyver patrice rife?
  • Darun
    Felléptem megnézni a pályát, csak a további félreértések elkerülése végett. Ez a Sanctum pálya Hub nevű helyisége. Ez egy kb 5 méter hosszú kis szoba aminek csak egy kijárata van. ha nem oda spawnoltak akkot tuti hogy falon átjárás kódot használtak, mert a bejáratnál én álltam és rajtam nem jöttek keresztül. Tehát mögött kellett spawnolniuk. És ha az a kb 3-4 méter nem volt elég közel (mert ugye én is kicsit beljebb álltam és ők se a fal tövébe spawnoltak) akkor mi számít közelnek? Ha rajta állok a spawn ponton?
  • Fpocok
    Mikortól lehet promote olni?
  • Hoz_Hun
    Igaza van Darunnak, én konkrétan láttam ahogy a levegőben, a semmiben megjelent és lepottyant kb 2 m-re tőle három Reaper arc. Örültem nekik...
  • sanyiiiii
    Nem, oda kell menni és manuálisan csinálni. A medigellel csak magadat tudod felszedni.
  • sanyiiiii
    Az hogy hátulról jönnek nem azt jelenti hogy oda spawnoltak, illetve az is lehet hogy csak nem voltál elég közel. A fent lévő spawn helyekre meg nem lehet felmenni, nem értem hogy ez mit cáfol.
  • Hoz_Hun
    Én még sose próbáltam, de a multiban a társakat nem lehet felhúzni medigéllel, mint a singlében? Úgy értem távolról.
  • Darun
    Ezt pont a ma éjszakai tapasztalataim alapján cáfolnám meg. A csapattársaim kedvenc időtöltése hogy beállnak a spawn helyekre. Én inkább valahol a kezdő oldalon szoktam állni. Én is kempelem a folyosót, hallom sikolt a Banshee. Valamiért megfordultam (már nem emlékszem miért) és ott állt mögöttem egy Brute meg 2 Cannibal társaságában. Ott majdnem összecsináltam magam a gyönyörtől :D

Utána Benning pályán, az ellenfelek gyakran a tetőkön lévő nyílásokból jönnek. A srác az induló ponttól jobbra állt (ott ahol állt hackelni szoktunk) és leste a teret. Erre a nyakába esett 2 trooper meg egy geth rakétás :D
  • Sir Quno Jedi
    amúgy bőven ezer feletti rangú játékos is van magyar ranglistán... tegnap néztem... :DDD
  • koschwarz
    nagy életerő, nagy pajzs. és hogy csak nyomni kell a tűzgombot. :D
  • Sir Quno Jedi
    Engem az objektívek izgatnak, meg hogy rendes fickó legyek, így igyekszem éleszteni és menteni és asszisztálni a többieknek, fedezni őket, akár a saját pontszámom/értékes equipmentem terhére.

Épp ezért jó lenne olyan equipment (vagy kaszt), amivel lehet gyógyítani az egész csapatot, vagy nodepláne kollektíven újraéleszteni őket, vagy olyat is, akit abban a körben végképp megöltek.
  • Negritis
    mondjuk az is igaz h ha randomba megyek snipa-engivel akkor hajlamost vagyok +3secet célozni hogy headshot legyen widowal, persze a gyomor is kinyírná, DE neeem :D
  • Negritis
    i'm the Lone Altruistic unsung hero :D
  • Fenrir
    Van neki olyan? :D
  • Sir Quno Jedi
    turiannak a marksman és tűzgyorsaságra gyúrás, a többit nem ismerem jól
  • Lacoka12
    a soldier class-nak mi a erőssége?
  • Hoz_Hun
    GRATULA!!
  • Hoz_Hun
    Sajna igen. Bár már kezdek leszokni róla. De infiltratorral (cloak-ban) hajlandó vagyok a fél mapot is átfutni...