Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A quarianok nem mind jöttek a csatába. A civil lakosság nagy része Rannoch-on maradt építkezni.
A krogan civilizáció sem mind1, hogy épül újjá Tuchanka-n. Él-e Bakara, kikúráltad-e a genophage-t.
ilyen hatalmas leigázós támadásnak jó vége nagyon nem lehet ... az meg hogy 3 vége van igen is korrekt nem lehet 90000 felé a játék külömben ha új rész lenne akkor megint egyszerûsíteni kéne , tiszta ME2 csapattárs mizéria , tanultak belõle a srácok , csak gondjuk volt belõle , hát most nem is lett ennyire szerteágazó ... amúgy az 1-2 résznek sem volt annyira sokféle végeredménye .. csapattárs halálokon kívül
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
- Dragam, hogy all rajtam ez a ruha?
- Nem tetszik a szine.
- Ooo, ne maaaar...
- Gyonyoru szivem, isteni a szine.
Most az jobb lesz, ha kiadnak egy ujabb befejezest, amirol mindenki tudja, hogy nem ez volt tervezve, es csak egy kozmatika, es kis tuzolto dolog, lenyegeben egy hazugsag a hatereknek. Es mindezt meg penzert is? Es akkor meg a jatekos van felhaborodva a forumon, hogy a prothean DLC-ert penzt kernek 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gondolom, ha nincs románc, vagy nem aktív csapattaggal van a románc, akkor ad be random npc-t a végén.
Azért ezek olyan szinten demoralizáló dolgok annak, aki tényleg beleélte magát a sorozatba, hogy nem kell csodálkozni a reakciókon.
akik megvették csak 50000 kis sutyerák sír érte a BW fórumon. több millióan kussolnak . adnak a rajongókra .. kapunk egy kicsit tovább vitt szálat a haterek megnyugszanak , az elégedett bagázs meg örül neki . A 2. rész végén is volt olyan hogy Shep elpatkol , azért sem sírt senki itt meg olyanból van kevesebb ahol túléli és?? ?
Me2 halott karakterrel sem folytathattad a 3.részt. meg gondolom aki megveszi nem egyszer játsza végig a játékot!
Parasite Eve 2, best game EVER!
watto:Miért kell mindig ilyen undorító lekezelõen írni azokról, akik esetleg happy endet szerettek volna?"Commander Shepard nem a Bundás nevû kutyusával megy piknikezni a reaper roncsok tövébe".
\"Egy gy?r? mind fölött\"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez a mondat már csak azért is vicces mert a MassEffect trilógia kifogástalan lett attól eltekintve hogy néhány ember sír mert a történet végén Commander Shepard nem a Bundás nevû kutyusával megy piknikezni a reaper roncsok tövébe.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
ami nagyon zavart az ez volt...
@PiszkosFred: kétlem, majd ha kijön vmi új játékuk valamikor, az emberek (akik vették az ME3at pl) már úgy fognak neki állni, hogy inkább nem biztos szar lesz. Jó az letöltve is.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezen nagyon jót nevettem, amikor nekem is beadta 😄D
Parasite Eve 2, best game EVER!
One more story
Nem lep meg, hogy ment a fejetlenség, de azért ez már túlzás, fõleg egy 3. részhez.
De hát tudom én, már a 2 alatt elkezdték a 3-at csinálni én naiv...
SWtor és da2 színvonal lesz a mérce. Szerintem ez az egész ME3 balhé, olyan fekete pont amit sose tudnak majd ki törölni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch