Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
igen gyenge a vége
igaza van. aki ezt mondja.
basszák meg.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

SZEG007
nem is futottam volna bele a bugba ha figyelmeztettek volna, de annak ellenére hogy demo ota tudtak a bugrol, sehol nem szoltak hogyan kerülhetö el, pedig én nézem a twitterjüket, Facbookjukat, ugyhogy ezért boszanto a dolog számomra. Mindenesetre az tuti hogy a követekezö Bioware játékot nem fogom megvenni megjelenéskor, mert ilyen gamebraking bugot bent hagyni nem lehet, még akkor se ha csak 5-10%-át érinti a játékosbázisnak.

Megszólalt a BioWare: új befejezés jöhet!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9744663/1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10% damázs, yay

JethroHUN
Egy kis ending poén.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
na h ez a végén mi lehet az engem is érdekelne 😄

PiszkosFred
Peches voltal, es sajnalatos ami veled tortent, de jelen allas szerint ez csak par jatekost erint, a nagyon nagy tobbsegnek nem jott elo ez a rosszkor kattintok rossz helyre bug.

Tobbed magammal - ismerosok es kollegak - tokeletesen, hiba nelkul multizunk mar lassan egy hete, igaz a magunk nyugdijas tempojaban, de eddig max amiatt fogtuk a fejunket, ha az utso menetben toltuk el a dolgot, es nem bugok es veletlen resetek miatt. Egy hiba miatt kar altalanositani, meg akkor is, ha teged ez roppant kellemetlen helyzetbe, mar-mar kilatastalan helyzetbe hozott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez van a Game Guide-ban pontosan a végérõl:
NOTE: If you didn’t import a save from Mass Effect 2, then it is assumed that the collector’s base was destroyed during events prior to Mass Effect 3.

ENDINGS:
If you imported a save where the collector’s base was saved, then these are your possible endings:

•If your Readiness Rating is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
•At a 1,750 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is destroyed.
•At a 2,050 Readiness Rating, if you choose to become a Reaper, Earth is saved.
•At a 2,350 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is devastated but still there.
•At a 2,650 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is saved.
•At a 2,800 Readiness Rating you’re able to create synergy between organics and synthetics, saving Earth and the galaxy.
•At a 4,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and “saved” Anderson, Shepard lives.
•At a 5,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and did not “save” Anderson, Shepard lives.

If you imported a save where the collector’s base was destroyed or you didn’t import a Mass Effect 2 save, then these are your possible endings:

•If your Readiness Rating is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
•At a 1,750 Readiness Rating, if you choose to become a Reaper, Earth is destroyed.
•At a 1,900 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is devastated but still there.
•At a 2,350 Readiness Rating, if you choose to become a Reaper, Earth is saved.
•At a 2,650 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is saved.
•At a 2,800 Readiness Rating, you are able to create synergy between organics and synthetics, saving Earth and the galaxy.
•At a 4,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and “saved” Anderson, Shepard lives.
•At a 5,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and did not “save” Anderson, Shepard lives.

TIP:
There is a special reward available only to players who have imported a save from Mass Effect 2 with the Prejek Paddle Fish purchased by Commander Shepard.

If the Prejeck Paddle Fish survives through all of Mass Effect 3 and Mass Effect 3 New Game Plus, visit Liara’s quarters aboard the Normandy for a very special intel bonus!

Errõl a TIP-rõl a legvégén ne kérdezettek, mert ennél több nincs róla, és fogalam sincs mit keres ez az ENDINGS-nél.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
elhiszem, akkor én a szerencsések egyike vagyok, akivel ilyen (még) nem történt 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
mondjuk a silver tényleg kicsit brutális ugrás a bronz-hoz képest. mondjuk minden a játékosoktól is függ. 18-20-as szintû felszerelt (értsd: legalább egy-két medikpakk és rakéta) karakterekkel, és együttmûködõ csapattal seperec alatt le lehet rendezni még silveren is 2 banshee-s és két brute-os hullámot is, a ravegerek elé meg nem szabad kerülni. ezt a csapatot pont kb. 5 perce tapasztaltam.

ugyanakkor elõtte meg leléptem egy bronz szerverrõl, mert az idióták - még hagyján hogy semmibe nem került volna hogy élesszenek - de a halálom után néztem, hogy a 4-es leállítós-elindítós feladatot sem teljesítették ÚGY, hogy konkrétan mellettük volt az eszközt amit buherálni kellett volna. ehelyett elrohangáltak, harcoltak, mintha csak nem is lett volna feladat...nézni sem bírtam, kiléptem.

SZEG007
amugy van már egy 40 oldalas topic bioware forumon ha érdekel.

SZEG007
én egy hete várok hogy az elvesztett cuccaimat viszakapjam, de bug a demo ota benne van a játékba. Mult hét pénteken kiadtak valami fixet, de az ujabb anomáliákat idézett elö, amitöl meccs után elveszik az összes kredited, szinted és nem tudsz fejlödni...

koschwarz
<#vigyor5>te most a battlefield 3-ról beszélsz? mert én ilyeneket a most már nagyon nagyon sok órányi multi után sem tapasztaltam.

Amúgy érdekes, a Game Guide-ban úgy írják (a paragon döntést: kék), hogy "become a Reaper". Tehát Shepard Reaperré változik, nem pedig meghal. A Destroy-nál meg konkrétan leírják "Shepard lives".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az origin nevem hol tudom kiírni?

amúgy nekem semmi gond a multival, 1-2 anomáliát eltekintve ami a silveren egymás melletti 3 banshee + 2 ravager és hasonlók 😄

valamint a full hp lvl15 krogan 1 headshottal hal vs bronze trooper 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

SZEG007
nem érdemes multizni, mert ha a játék éppen nem a karaktereidet szippantja fel akkor a credited nyulja le, mert bughalmaz fostalicska az egész.

MerlinW
Értelemszerûen a legdrágábbat.

[merlinw.org]

elején veteran, míg nincs meg a szükséges uncummon cucc mennyiség
után a fix rare miatt spectre

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ma jött meg az Official Game Guide-om és megerõsítem; NINCS MÁSFAJTA VÉGE, mint amirõl már amúgy is tudunk.

Tatyla
még mindig nem tiszta melyik packot érdemes multiplayernél kivenni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azt hittem tényleg van valami új fejlemény. Te piszok gazember.<#nevetes1>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

<#idiota>
JethroHUN
Na itt van...

Prince23
NVIDIA-soknak

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-296.10-whql-driver.html

részlet:

Up to 2x performance Mass Effect 3 with SLI technology.

JethroHUN
<#falbav> hova töltsem fel, ahonnan be is lehet szúrni?

nem jó linket szúrsz be
Különc
Nekem egyik se jó

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na ma megjött végre az Official Game Guide-om. 😊
Kurva vastag, vagy 450 oldalas. Meg kell hagyni, nagyon szép kivitel.

Az a baj hogy én tartom magam annyira csapatjátékosnak hogy a legjobb karimat viszem, azzal esetleg kevesebbet bénázok, meg jobban is ismerem, így jobban hasznára vagyok a csapatnak.

A Packokról: igen, lényegében annyi különbség van hogy milyen ritkaságú cucc eshet belõle. Nekem eddig 3 Spec packot sikerült bontanom, kettõben Geth pulse rifle volt, a hamradikban meg valamelyik kaszt, már nem emlékszem hogy melyik. Egyébként igen, BW pontért is lehet õket venni, aki lusta pénzt gyûjteni. De aki elég jó játékos az ilyen "hülyeségre" nem ver el BW pontot, ha pár perc játékkal amúgy is össze tudja lõni rá a pénzt.
Prince23
Ja az is bejövõs, sentinelekben nekem az tetszik, amikor tech páncéllal lehet elég jól sebezni akár 3 katonát is közelharcban, levedlés után, ugyanis jókora nyomással pusztít közelharcban. nyilván gold challengben, reaperek ellen nem ajánlott a sokszori használata.

Én már több kasztot is kipróbáltam, de eddig a legtutibb a Turian Sentinel. 😊

Prince23
Ráadásul pénz ellenében is meg lehet õket venni. elgé hülyeségnek tartom... max 5 meccsbõl meg van rá a keret

Fenrir
Eddig csak a salarian engineer-t és az asari vanguard-ot kaptam belõle, meg vagy 3 fegyvert. Pedig nyitottam már jópár spectre meg veteran pack-ot is.

A halál csupán a kezdet...

Prince23
Salarian Infiltrator nagyon adja snipába 😊

Veterán packot nagyon várom hogy nyissa fel nekem a szalárit. Demóban nagyon jó volt(am) vele 😄

A Spectre pack pontosabban mit ad be? nekem eléggé veteránosnak hangzik a packocska.

Fenrir
Nekem salarian engineer-em is van, azzal sokkal könnyebben megy a csapatnak is, mert 1, max 2 overload-dal leszedem mindenkinek a pajzsát. Amúgy az infiltrator tényleg egy vicc, baromi könnyû vele darálni, 1 meccs alatt 5 szintet léptem vele.

Ha az update-re gondolsz, arról nincs log, nem is kerestem. Tapasztalatból mondom. Nekem csak soldier van, mert azt ismerem a kampányból. Az egyetlen hasznos képessége a gránát, azzal elég jól tud tarolni. De láttam hogy az infiltratorhoz képest sehol sincs. Azért az durva mikor két ütésbõl lenyomják a Brute-ot. Nekem a 3 gránát kevés hozzá. Egyébként geth pulserifle-m van, az sztem elég jó. A gáz az hogy a gránát a leg hatásosabb, egyszerre 3 lehet nálam. Viszont egy hete is csak kettõt töltött vissza a lõszeres láda. Tegnap már csak egyet. És kell egy 10-15 másodperc míg ismét tölt egyet. Két hullám között nincs annyi idõm, amikor meg már támadnak, akkor nem lõszerért fogsz rohangálni, fõleg mikor a Brute-ok meg Banshee-k is párban jönnek. Akkor már a 3 gránát is kevés lenne.
Fenrir
A változásokról multiban.

soldiert en is gyengusznak tartom, de valszeg azert mert nincs meg a jobb stukikbol egysem!

gondolom az ultra rare stukik kozott van olyan amivel mehet a hent
rampage vagy mi a csocs is eleg jóasnak tunik

anti hero

Mármint mirõl?
Fenrir
Van valami changelog róla?

Én is elsõsorban multira gondoltam. Kellemetlen mikor a 10. hullámban el akarsz futni a Banshee mellett és az idiótája fedezékbe vágja magát. Máskor meg ott állok az oszlop elõtt, lõnek rám ezren és hiába nyomom hogy ugorjon, áll mint a Big Ben az ending videóban (kivéve ugye a total destruction-t). Olyankor én is anyázok.

Meg elfelejtettem megemlíteni még egy lényeges dolgot multiról. A kiegyensúlyozás. A cikk írója is kiemelte hogy a soldier baromi gyengusz lett a többi kaszthoz képest, és erre mikor fellépek tegnap, még tovább gyengítették 😞 Hell fuck!
fedezek rendszer tenyleg "menten megbasz az ideg" type multiban meg foleg :d

ending rendben volt. nagy nekifutassal indult a dolog, de a raksiauto kornyeki radioadasokbol lassan mar lehetett erezni, meg amennyi enemi jott, hogy gebasz lesz.
amikor mar csak 2 raksi maradt akkor az egy nagyon elkeseredett mindent vagy semmit pilanat volt szvsz. nalam legalabbis utott.

anti hero

Mivel nem értettem, számomra nem lehetett logikátlan 😛

A kettõ DLC-ivel nem játszottam, de nem zárhatjuk ki hogy a 3. részhez adnak ki olyan DLC-t ami magyarázatot ad azokra a dolgokra amikrõl a vita folyik. A Plot Hole-ok nagy részét egyébként így is megértettem, de nem tudom elképzelni egy Bioware kaliberû csapatról hogy ilyen amatõr hibákat vétsenek.

Most olvastam a GS cikket a játékról. A 96%-os értékelést inkább nem kommentálom. A cikk írója hibának hozta fel az LA Noirhoz képest gyenge mimikát. Nekem abszolút megfelelt amit kaptam, egy karakter viselkedésénél sem éreztem hogy hiteltelen lenne, igaz hogy nem értettem meg mindent a szövegükbõl és elég sok apró dolog ki is maradt. (pl az ilyen Conrados jelenetek, románc, stb). Elsõre elég gyér teljesítményt nyújtottam a játékban de ezt nem fogom a készítõkre kenni. A zene tényleg jó lett, viszont engem sokkal jobban zavar (ami a cikkbõl kimaradt) a fedezék rendszer "egyszerûsítése". Nekem a 2 volt az elsõ ilyen játék, a GoW-al technikai okok miatt nem tudtam játszani (nem hajlandó elindulni Win7 alatt). Baromira zavaró mikor tucatszor azért halok meg, mert fedezékbe ugrok amikor nem kéne, amikor viszont kellene, akkor meg az istennek nem akar. Érdekes hogy a cikkben az Ending "problémát" meg sem említik.
Egy pár vidám perc egy régi jó baráttal. Egyaránt azoknak is, akiknek tetszett a befejezés, és akiknek nem. <#wink>

Nem sok embernek van baja a happy end/tragédia témában.
Ez az íróra van bízva.

Láttál valaki aki azért panaszkodott mert a cure the genophase vagy a geth vs qurian story tragédiával végzõdött?

Olvass el valami összefoglalót mi a baj vele én nem fogom wall of textben leírni.

Ha meg nem tudsz angolul akkor ne haragudj, de nem értem, hogy a történetet, hogy értetted, illetve magyarázat, hogy szerinte miért nem rossz 😊

Minnél jobban belemélyedsz a történetbe, minnél több kodex entryt, könyvet dlct olvasol el, annál logikátlanabb hülyeséggé válik a vége.

Nah, pont ennyire nem tudok angolul. Tudom hogy amit írtál nem nekem szól. Megértem azokat az embereket akik nem elégedettek a végével. Én igazából azt nem értem hogy miért magyaráz meg mindenki mindent, tudtommal ez nem a mi dolgunk lenne. Miért nem lehet megvárni a Bioware-t? Valahogy biztos át fogják vezetni a következõ játékukat. A vicc az egészben hogy feltételezésekrõl vitatkozik mindenki. Én is meg tudok magyarázni akármit, sõt! Az ellenkezõjét is. Van értelme? Szerintem nincs. Ha mást nem is, annyit mindenképpen elért ezzel a Bioware hogy akkora felhajtást sikerült csapniuk a játék körül amire nem nagyon volt még példa. Az eladásokhoz meg az is elég.

Milkoma: jogos! Most néztem hogy alatta ott van hogy box meg ps3. Nekem sincs konzolom. Hát csõlátásom van nah 😄 de a szövegben nem volt említve hogy csak konzol. Legalább most már ezt is tudom.
Fpocok
Tudom, hogy már kurvára unjátok, de van néhány ember, aki egyszerûen nem tudja megérteni, vagy nem akarja... de itt egy nagyon jó videó, hogy mennyi baj van a végével.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kösz! Tennék még fel kereszt kérdéseket, de ha az N7-hez se adtak volna akkor úgy is mindegy. A többi meg lényegében úgy sem érdekel. Csak így elsõ olvasatra kicsit meglepõdtem. (az angol tudásom elég gyatra)
Akkor nem olvastad el elég figyelmesen. Az online pass csak az xbox-osokra vonatkozik. Ugyanis nekik gold elõfizetés szükséges a multihoz, ami viszont pénzes. De ha van ilyen passod, akkor kikerülheted a goldot (azt hiszem. Nincs boxom). Mondjuk ugyan úgy fizetni kell, csak nem az MS kapja meg a pénzed, hanem az EA.