22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott nincs script. Legalább is nem ilyen. Fix számú ellenfél van, csak hullámokban támadnak. Ki kell húzni valahogy és leölni őket. Nem könnyű, de nem lehetetlen.
  • horpeti
    Hát én is a 20. halálnál tartok. :) A mechnek ráadásul visszatöltődik mindig a shieldje, amikor 7-8an támadnak egyszerre, akkor nehéz csak rá koncentrálni.

Szal kéne a trükk attól aki már rájött. :) Mert nem fogom átlépni normálon az biztos. Viszont így kicsit nyomi és persze mindig meghalok egy idő után, főleg 12. szintűen. ME2ben is volt néhány végtelenített dolog, amire viszonylag könnyű volt a trükk, itt úgy látszik nagyon ráfeküdtek a végtelenített dolgokra, ha nem megyek előre 1 métert.

Szal grr... :) Amikor már csak 2-3an vannak a pályán leesik újabb 5. :D
  • Ryder62
    Az a rész normálon is eléggé megizzasztott. Én sem jöttem rá a trükkjére. Vagy 20-szor meghaltam ott. A végén az első dolog volt kilőni a lépegetőt, meg a pajzs generátorokat. Azután fogócskáztam a cerberussal, ha lent voltak akkor fölmentem, ha fent voltak akkor lementem. Mert általában mindig 2-3 katona támadt egyszerre.
  • horpeti
    Kérdezek egyet singleből:
    Amikor Jackéket szabadítom ki az akadémiából, a nagy csatánál ott mi a script? Várni kell és majd kinyílik az ajtó? Mert ez is olyan végtelennek tűnik, hogy csak na. Ha odanyomulok az ajtóhoz ,akkor fentről ugrálnak le a semmiből az újabb katonák, ha fent vagyok, akkor lentről. Insanityn kicsit idegesítő. A két shield generátort kilövöm 1ből de az se állítja meg a dolgokat. A mechet kell kilőni, akkor van vége a hülyeségnek? Egyszer narrativeon kipróbáltam, hogy mi a franc van, ott a mechet sem kellett kilőni, hanem egyszer csak kinyílt a kapu, ha lenyomultam. De insanityn nem nyílik az instennek se és csak millióan jönnek végtelenítve. Elég nyomi így. :)

Kösz.
  • Darun
    Biztos hogy nem percre pontosan 50.000 évente jönnek. Pár évtized vagy akár évszázad is beleférhet. A proteánok is évszázadokig harcban álltak velük. Gondolom az se mindegy hogy azok a fajok amiket életben hagynak, mennyire "fejlettek" már.
  • Kindred Blades
    Szerintem ez korrekt, most is késtek háromszáz évet, tehát bele volt kalkulálva.
  • RAMyMamy
    ez mi akar lenni?
  • Fpocok
    Engineerel, minden maxos, kivéve a combat drone... m6 pisztoly fagyi töltény... megállíthatatlan :D
  • cataflam02
    http://masseffect.bioware.com/community/comm_center
  • sanyiiiii
    Nem elég a jó véghez, még várni is kell egy kicsit majd perkálni 10$-t :)
  • Sir Quno Jedi
    Ezé kellett jóóóóóóóóóó előre felhúzni őket mind 20-asra. Aztán most csak kényelmesen beváltani.
  • koschwarz
    Tegnap konkrétan azt hittem, nem tudom felhúzni 20-asra a 2. karaktert...volt olyan hogy a kör után már a pontokat osztottam volna a powerekre, amikor a kapcsolat megszakadt. visszalépek és sehol az utolsó kör eredménye.
  • edios
    volt itt egy vita, h most akkor milyen gyakran is jönnek a reaperek. én felvetettem, hogy szerintem hülyeség, h 50k évente, mert semmi sem garantálja, hogy nem előbb, vagy nem később érik el a fajok az aratáshoz szükséges technológiai szintet. erre voltak olyan válaszok, hogy nem írja a játék, hogy 50k évente, hanem csak az előző begyűjtés volt 50k évvel ezelőtt. nos, a válaszért sajnos nem kellett messzire mennem, me3 intro:

aka figyelmetlenek voltak v csak simán nem gondolkodtak az írók.
  • BoneDragon
    Ekkora fos lagot, mint ami most van...
  • koschwarz
    Ez tök jò ötlet.
  • Calver
    én is. első részben minden rachni ugyanonnan származik - Noveria-ról. nézd meg az utolsó bekezdést.
  • Darun
    Azt tudom. Elsőre nekem is az volt. De én most a ME1-t írtam.
  • Calver
    ugyanúgy Noveria-ról. az (volt) az egyetlen királynő. elvileg...
    ha kicsinálod, Reaper-ek egy mesterséges királynőt csinálnak maguknak.
  • Darun
    Ez twitter?

A reknikhez: ahhoz képest hogy a rekni királynő volt az utolsó, már a ME1-ben is voltak reknik azon kívül is. Az egyik bolygón van egy mellék küldetés ahol a föld alól jönnek elő a reknik, tartani kell a vonalat x támadás ellen. Aztán el kell menni a bányába és onnan is ki kell pucolni őket. Végül kiderül hogy egy Cerberus hajóról származtak. Hogy ők hogy jutottak hozzá arról nem szól a fáma. (vagy csak én nem emlékszem)
  • Sir Quno Jedi
    Némá bementem a játékba és az EMS-es most 7680. Az már csak elég egy jó véghez nem?!?!? :D
  • orichalcos
    Ezen besírtam:

XD

• RamsayBolton
    Elvileg az utolsó ismert királynő volt. Eleve egy valamilyen elhagyatott űrhajó rakterében találták. Lehet még máshol elhagyatott helyen 1-2 tojás (ala Alien franchise).

Aztán a proteán meséli, hogy az ő ciklusukban is volt gon a rachni-val. Aztán elvileg ők is kiirtották őket. Aztán mégse. Kicsit olyan lehet ez, mint a csótányok.
  • Lacoka12
    wow
  • Fpocok
    Csak annyit számít, hogy kapunk párbeszédet, lehet vele dumálni meg minden, meg szerintem több war asset et ad így.
  • wesker24
    Hát ugy hogy akkor egy genetikailag módosult Reaper Rachni királynő lesz !
  • Lacoka12
    hogyan ha a utólso királynő volt?
  • Prince23
    Ennyit a döntéseinkről :)
  • Fpocok
    De.
  • Lacoka12
    ha a mass effect 1-be elpusztitom a rachni királynőt akkor a mass effect 3-ba nem lesznek átalakult rachnik?
  • Lacoka12
    én is igy gondolom
  • Darun
    Silveren rakétás meg két hunter között is simán élesztettem, mert gondoltam hogy ők csak nem ölnek meg. Sőt, átfutottam a fél pályán hogy odaérjek a másik társamhoz, de közben ő nyomott magára medigélt. Ha tehetem akkor mindig élesztem a társaimat. Ez egy csapatjáték. Nekem legalább is.
  • Lacoka12
    és ha nincs ott ellenség?
  • Darun
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy amikor a kedves kolléga befut 2 Reveger közé, akkor hiába van tőlem 4-5 méterre, nem fogok odafutni csak azért hogy mellé feküdhessek. Pont az imént nyomtunk három silvert. Az elsőben meghaltunk a 10. wave-nél, megint volt egy 1 másodperces lag, aztán én lettem a host, akkor már simán ment, le is nyomtuk, örült mindenki. A harmadiknál beállt két 10. szintű kari, rendesen ki is haltunk.
  • yesname #14645
    Aki pedig felélesztené az elhunytat, az megkapná az általa vesztett pontot. Illetve a felét, hogy a halál jobban büntetett legyen.
  • Lacoka12
    ez tényleg jó lenne mivel sokszor nem dolgozik össze a csapat és ezért van bukás elesik valaki és hadják meghalni ahelyet hogy oda menne és felélesztené néha ilyeneken is mulhat
  • yesname #14643
    Na igen, azon a leaderboardon nagyon változtatni kéne. Én még a következőket venném be a multiba:
    Első elhalálozásnál -4000 pont és minden továbbinál a levonást 1000-el növelném. Egyből megszűnne a magányos blerohanunk a tömegbe gondolkodásmód.
    A feladatok végrehajtásáért nem szaros 600 pontokat adnék, hanem kb. 2500-at, hogy az emberek azért versenyezzenek, ne pedig azért, hogy ki öl le többet az idő alatt, míg szerencsétlen lelkiismeretes kolléga aktiválja a dolgokat... Igen is érje meg jobban a feladatot végrehajtani, mint annak ideje alatt farmolni a enemyt.
    Ennyivel már tökéletes is lenne :)
    (Ja és kivenném a pont újra elosztást a Spectre pakkból, az a barom aki ezt oda rakta...)
  • Darun
  • Anthrax
    Ha nem lenne ez az event nem is lenne érdemes promoteolni, a Leaderboard 1 vicc, semmi köze ki milyen ügyes, csak arról szól ki mennyit tud játszani
  • Darun
    Így jár az aki az egy napot nem azzal tölti hogy elolvassa a fórumot (legalább az utolsó pár hozzászólást)
  • Hoz_Hun
    Ma én is promotáltam az embereimet (a Turian Snetinelem kivételével, amivel pénzt farmolok). Megtettem, amit megkövetelt az Univerzum (és Hacket Admirális). :)