Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaza van. aki ezt mondja.
basszák meg.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tobbed magammal - ismerosok es kollegak - tokeletesen, hiba nelkul multizunk mar lassan egy hete, igaz a magunk nyugdijas tempojaban, de eddig max amiatt fogtuk a fejunket, ha az utso menetben toltuk el a dolgot, es nem bugok es veletlen resetek miatt. Egy hiba miatt kar altalanositani, meg akkor is, ha teged ez roppant kellemetlen helyzetbe, mar-mar kilatastalan helyzetbe hozott.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ENDINGS:
If you imported a save where the collector’s base was saved, then these are your possible endings:
•If your Readiness Rating is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
•At a 1,750 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is destroyed.
•At a 2,050 Readiness Rating, if you choose to become a Reaper, Earth is saved.
•At a 2,350 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is devastated but still there.
•At a 2,650 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is saved.
•At a 2,800 Readiness Rating you’re able to create synergy between organics and synthetics, saving Earth and the galaxy.
•At a 4,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and “saved” Anderson, Shepard lives.
•At a 5,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and did not “save” Anderson, Shepard lives.
If you imported a save where the collector’s base was destroyed or you didn’t import a Mass Effect 2 save, then these are your possible endings:
•If your Readiness Rating is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
•At a 1,750 Readiness Rating, if you choose to become a Reaper, Earth is destroyed.
•At a 1,900 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is devastated but still there.
•At a 2,350 Readiness Rating, if you choose to become a Reaper, Earth is saved.
•At a 2,650 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is saved.
•At a 2,800 Readiness Rating, you are able to create synergy between organics and synthetics, saving Earth and the galaxy.
•At a 4,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and “saved” Anderson, Shepard lives.
•At a 5,000 Readiness Rating, if you choose to destroy the Reapers and did not “save” Anderson, Shepard lives.
TIP:
There is a special reward available only to players who have imported a save from Mass Effect 2 with the Prejek Paddle Fish purchased by Commander Shepard.
If the Prejeck Paddle Fish survives through all of Mass Effect 3 and Mass Effect 3 New Game Plus, visit Liara’s quarters aboard the Normandy for a very special intel bonus!
Errõl a TIP-rõl a legvégén ne kérdezettek, mert ennél több nincs róla, és fogalam sincs mit keres ez az ENDINGS-nél.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ugyanakkor elõtte meg leléptem egy bronz szerverrõl, mert az idióták - még hagyján hogy semmibe nem került volna hogy élesszenek - de a halálom után néztem, hogy a 4-es leállítós-elindítós feladatot sem teljesítették ÚGY, hogy konkrétan mellettük volt az eszközt amit buherálni kellett volna. ehelyett elrohangáltak, harcoltak, mintha csak nem is lett volna feladat...nézni sem bírtam, kiléptem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amúgy nekem semmi gond a multival, 1-2 anomáliát eltekintve ami a silveren egymás melletti 3 banshee + 2 ravager és hasonlók 😄
valamint a full hp lvl15 krogan 1 headshottal hal vs bronze trooper 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
után a fix rare miatt spectre
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Egy gy?r? mind fölött\"
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-296.10-whql-driver.html
részlet:
Up to 2x performance Mass Effect 3 with SLI technology.
Kurva vastag, vagy 450 oldalas. Meg kell hagyni, nagyon szép kivitel.
A Packokról: igen, lényegében annyi különbség van hogy milyen ritkaságú cucc eshet belõle. Nekem eddig 3 Spec packot sikerült bontanom, kettõben Geth pulse rifle volt, a hamradikban meg valamelyik kaszt, már nem emlékszem hogy melyik. Egyébként igen, BW pontért is lehet õket venni, aki lusta pénzt gyûjteni. De aki elég jó játékos az ilyen "hülyeségre" nem ver el BW pontot, ha pár perc játékkal amúgy is össze tudja lõni rá a pénzt.
A halál csupán a kezdet...
Veterán packot nagyon várom hogy nyissa fel nekem a szalárit. Demóban nagyon jó volt(am) vele 😄
A Spectre pack pontosabban mit ad be? nekem eléggé veteránosnak hangzik a packocska.
A halál csupán a kezdet...
gondolom az ultra rare stukik kozott van olyan amivel mehet a hent
rampage vagy mi a csocs is eleg jóasnak tunik
anti hero
Meg elfelejtettem megemlíteni még egy lényeges dolgot multiról. A kiegyensúlyozás. A cikk írója is kiemelte hogy a soldier baromi gyengusz lett a többi kaszthoz képest, és erre mikor fellépek tegnap, még tovább gyengítették 😞 Hell fuck!
ending rendben volt. nagy nekifutassal indult a dolog, de a raksiauto kornyeki radioadasokbol lassan mar lehetett erezni, meg amennyi enemi jott, hogy gebasz lesz.
amikor mar csak 2 raksi maradt akkor az egy nagyon elkeseredett mindent vagy semmit pilanat volt szvsz. nalam legalabbis utott.
anti hero
A kettõ DLC-ivel nem játszottam, de nem zárhatjuk ki hogy a 3. részhez adnak ki olyan DLC-t ami magyarázatot ad azokra a dolgokra amikrõl a vita folyik. A Plot Hole-ok nagy részét egyébként így is megértettem, de nem tudom elképzelni egy Bioware kaliberû csapatról hogy ilyen amatõr hibákat vétsenek.
Most olvastam a GS cikket a játékról. A 96%-os értékelést inkább nem kommentálom. A cikk írója hibának hozta fel az LA Noirhoz képest gyenge mimikát. Nekem abszolút megfelelt amit kaptam, egy karakter viselkedésénél sem éreztem hogy hiteltelen lenne, igaz hogy nem értettem meg mindent a szövegükbõl és elég sok apró dolog ki is maradt. (pl az ilyen Conrados jelenetek, románc, stb). Elsõre elég gyér teljesítményt nyújtottam a játékban de ezt nem fogom a készítõkre kenni. A zene tényleg jó lett, viszont engem sokkal jobban zavar (ami a cikkbõl kimaradt) a fedezék rendszer "egyszerûsítése". Nekem a 2 volt az elsõ ilyen játék, a GoW-al technikai okok miatt nem tudtam játszani (nem hajlandó elindulni Win7 alatt). Baromira zavaró mikor tucatszor azért halok meg, mert fedezékbe ugrok amikor nem kéne, amikor viszont kellene, akkor meg az istennek nem akar. Érdekes hogy a cikkben az Ending "problémát" meg sem említik.
Nem sok embernek van baja a happy end/tragédia témában.
Ez az íróra van bízva.
Láttál valaki aki azért panaszkodott mert a cure the genophase vagy a geth vs qurian story tragédiával végzõdött?
Olvass el valami összefoglalót mi a baj vele én nem fogom wall of textben leírni.
Ha meg nem tudsz angolul akkor ne haragudj, de nem értem, hogy a történetet, hogy értetted, illetve magyarázat, hogy szerinte miért nem rossz 😊
Minnél jobban belemélyedsz a történetbe, minnél több kodex entryt, könyvet dlct olvasol el, annál logikátlanabb hülyeséggé válik a vége.
Milkoma: jogos! Most néztem hogy alatta ott van hogy box meg ps3. Nekem sincs konzolom. Hát csõlátásom van nah 😄 de a szövegben nem volt említve hogy csak konzol. Legalább most már ezt is tudom.
Parasite Eve 2, best game EVER!