Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobbulást!
Nekem az nem tetszett a játékban, hogy nem tudtuk meg a Volus fajnak a sorsát, mint ahogy a Star Warsban sem tudtuk meg a Gunganek sorsát.

Amúgy kedves egészségedre. Csak azért írtam, amit, mert tudtam, hogy elõbb utóbb megjelensz, és elkezded ostorozni a játékot/fejlesztõket, és rohadt unalmas, hogy MINDIG ilyeneket olvasok tõled.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én nem akarok kibékülni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Beteg vagyok, ágyhoz vagyok kötve, kórházban, infúziókat kapok. Szerinted mi a faszt csináljak? Mellesleg Te már számtalanszor bebizonyítottad, hogy hülyeségek összehordásában az élen járók közt vagy, az elõzõ részek topikjában is. Ez sem személyeskedés, csak ténymegállapítás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja meg jobban átgondolva a war asset sem annyira légbõlkapott szám. Minél többmindenkit sikerül toboroznia Shepnek, annál többen tudnak dolgozni a Crucibleön így az kevesebb áldozattal tud mûködésbe lépni, illetve több lehetõség nyílik meg a használatakor. A korábbi döntéseink is megkapták a maguk befejezését a fõ küldetések meg a mellékküldetések végén. Egyszerûen csak nem zsúfoltak bele mindent az utolsó 10 percbe. Ezt sokan elfelejtik.

Vraaanyek
A végkimenet nem lehet 1000 féle, már elnézést 😮 ez egy hülye kifogás...a játék alatt rengeteg minden történik a döntéseink által, melyek nem mindegy, hogy hogy alakultak a játék végéig (geth-quarián, genophage, stb-stb, még rengeteg minden), de magukkal a reaperekkel túl sok variáció amúgy sem lehetett volna!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ez nem teljesen igaz. Ahhoz, hogy megkapd mindhárom döntést, meg kell dolgozni.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Fpocok
Sry, de nincs az az univerzum, ahol egy olyan befejezés elfogadható, ahol az utolsó másodpercben választasz, és tök mindegy, mit csináltál elõtte. DX3ban is szar volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hagyd már, ne szekáld. Inkább békéljünk ki, mint a gethek és quarianok. Legyünk, egy nagy szeretõ család.<#integet2>

Egyébként ha már linkelgettek mindeféle véleményt, elméletet meg videót arról, hogy miért volt a vége pocsék, itt egy kis ellenvélemény, hogy miért volt a befejezés a játékhoz méltó:
ME3 befejezésrõl kritika

helo. azt szeretném kérdezni hogy
a getheket és a quarianokat hogyan tudom kibékíteni mert nekem nincs ott a párbeszéd közben az a lehetõség amit a videókban néztem :S

Tényleg hagyjuk parest, mert a végén csak azért is agyvérzést kap, hogy bûntudatot keltsen bennünk. Na jó, gonosz poén volt. De tényleg ne szekáljuk annyit.

Nem tudom, de Te a végtelen bölcsességeddel, amit számtalanszor bizonyítottál már, majd biztos felvilágosítasz.

JethroHUN
Most ezen mit van mindenki kiakadva? Ha ezt a twitteres valakit, trollnak nevezitek, akkor Casey Hudson és a BW író mik? <#levele>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Félretéve a tréfát, ebben hol volt az idegeskedés? Tettem egy ténymegállapítást. Hagyjatok már... <#unalmas>

Mekkora egy g*ci. Egyenesen hegyi Troll.<#nevetes1>

"the awkward moment when shepard is assuming direct control over harbiner" <#idiota>

Fpocok
Látod, mindig ezt csinálod. Most ezen mit kell idegeskedni?

Majd visszatrollkodik bioware azzal hogy kinyírja dlc-ben a getheket 😄

szomferi
skacok, ölitek a brute-okat tisztességgel? benne lennék egy kis darában, akit érdekel vegyen fel, addig bronzon tápolom a quarian engineeremet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hát ez EPIC!!!
Jogom van hozzá. <#schmoll2>

Tatyla
de te meg felhergeled magad rajta feleslegesen 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Teli a net faszfejekkel.

cataflam02
Troll lvl 99 😄😄😄

One more story

Fpocok
😄

Drephis
ahah

help

Anthrax
multiban a leaderboardnak van valami értelme? Azért lépsz elõre,mert eléred lvl20at és promote-val újra kezdheted megint lvl1rõl a karit ? Ennek tényleg van értelme ?

Fpocok

<#idiota>
edios
én már fetrengek ezeken a marauder shields-et cuccokon. bár még csak me2-nél járok az újrajátszásban, de folyamatosan készülök a végsõ nagy csatára vele 😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

JethroHUN
Ez mindent visz ez a videó, remekül össze lett vágva, azt mondanám profi rendezõi munka. Pedig csak egy rajongó csinálta. Annyira hihetõvé, valóságossá teszi, hogy ez történt. Amikor ezen a részen végig mentem, nem gondoltam volna erre. De ez a videó olyan jól megmagyarázza, pedig csak az eddigi anyagból dolgozott. Jó lenne azt hinni, hogy a bioware írói is ilyesmire gondoltak, és direkt csinálták ilyen rejtélyesre a befejezést, vagy csak szimplán lusták voltak teljesen befejezni.
De a játék vége +10$-ért azért, nem kicsit arcátlanság, pláne így, hogy forumra valaki beírja ezt a teljes sulykolásos sztorit, kész forgatókönyv + még a rajongók összes is dobtak 45e $-t a fejlesztésre....
Ultimate Profit terv 2.0 az agy hogy add el valakinek a saját ötletét amit mr egyszer kifizetett. <#idiota> bobby kotick büszke lenne.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ezen a videón 2:35-tõl nézve.

Egy apróság, amire felfigyeltem és most eszembe jutott.

Az elcor nagykövet mellékküldetése a Citadellán. Mikor megoldod és rákérdezel, hogy mennyi civilt sikerült megmenteni, nem tesz érzelmet kifejezõ elõtagot, hanem annélkül mondja: "Not. Enough." érzelmet kifejezõ áthallással (nekem úgy hangzott).
Lám lám egy kis töprengés, fantázia (és multimédiás ismeretek) csodákra képes. Nagyszerû interpretáció, érdekes gondolatokkal, jó magyarázattal. Ez is egyfajta lehetõség.
Ez mind világos volt számomra is. Ezek a kérdések akkor merülnek fel, ha Shep tényleg hallucinált. Mert akkor, egyrészt:

- Nem jutott el a citadelláig
- Nem tudni, hogy mennyire sérült meg, lehet, hogy nem annyira, mint a Halluciánicójában
- Nem csatlakoztatták még a Crucible-t
- Nem biztos, hogy elpusztult az egész Hammer csapat
- Nem hallt meg sem Anderson, Sem az Illusive man
- Lehet, hogy nem AI a Catalyst, csak simán a Citadella
- A galaxis sorsa még mindig nem dölt el, mivel se nem küldtük el, se nem pusztítottuk el a Reapereket.

Ha ezeket mind figyelembe vesszük, akkor War Assetek hatása még mindig kérdéses.

Én azt gondolom, ha a Hallus opció lesz a valós, hogy Shephardot kiütötte a lézer, miközben futott a kapu felé, de túlélte. És miközben ájultan feküdt a fejében lezajlott a végsõ csata az elméjének uralmáért a Reaperek (Harbinger) és közte.

Tehát a csata még bármilyen irányban folytatódhat. Lehet, hogy a Crucible csatlakoztatásával elsül a fegyver, a Reaperek elpusztulnak, de velük együtt a relék is. És, amit láttunk Shephard döntése után a Hallucinációjában, azok meg is fognak történni. Tehát a Reaperek és Relék elpusztulnak (mivel egy technológia), de Geth-ek nem.

Lehet, hogy a Catalyst nem más, csak az állomás és minden amit ott hallottunk egy eszement baromság. A Reaperek csak kiírtják az értelmes fajokat és kész, mivel kellenek az életben maradásukhoz, mint üzemanyag. Azonban ha kiírtanának minden organikust elõbb utóbb, õk is belehalnának. Állandó ismétlõdés a szintetikus-organikus konfliktusnak meg egy jó nagy hülyítés volt Shep. felé.

Renegádoknak kevés war asset miatt vagy Föld pusztulása, vagy Reaperré alakulás lenne az opció (mint a renegátok általában a legönzõbb döntés lenne a legjobb, tehát Fõreapernek lenni), Paragonnál sok War assettel meg megmenekülne a galaxis és Shep is élne.

A végén meg szépen kapunk egy összefoglaló videót, hogy kivel mi lett, hogy alakult a történelem a döntéseink fényében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
Inkabb csak osszeollozta a forumokon elhangzottakat, semmi onallot nem tett hozza a cikkiro, elismetelte az elmult het torteneseit. Ilyet barki osszehoz copypaste modszerrel. Bar, az is biztos, hogy a vege okozott sokk utan az iro megkonnyebbult, mert "kiirta" magabol a duhet, es nagyon sok esetben segit. Erre is valok a blogok, csak lehetett volna onallobb 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

szerintem se, semmi érdemleges info nincs benne, csak egy csalódott játékos véleménye.
Nem igazán.

http://masseffect3.web4.hu/cikk/miert-is-olyan-rossz-a-mass-effect-3-vege-spoiler

Ezt is érdemes elolvasni.
EZ a hozzászólás... XD
Szénné röhögtem magam:
"Marauder Shields died for your sins. He just wanted to protect you from the endings, but no one listened. They said, "Let's go through that portal instead!" Now you know. The horror of the endings has been unleashed. Do not fret, for Marauder Shields will be reborn as Marauder Health and save the world from the star child and his devious colors."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem:

Attól, hogy a támadócsapat elesett, 1-2 túlélõ még lehet. Csak a haderõ, mint olyan semmisült meg.
TIM 2. Cerberus puccsa sikerült a Citadel ellen és a Földre vitték a bázist. Az irányítást viszont nem tudná sosem átvenni (noha tudja a kulcsát), mivel indoktrinált.
A Catalyst-re már hatással van a Crucible, nem független.
TIM simán irányíthatja Shep-et (csak részlegesen és kis idõre), mivel éveken át az indoktrináció miben létét kutatta (lásd az egész Cerberus hadsereg indoktrinált).
Ha túléli Shep, és ha a Földön lélegzik fel. Ekkor is millió magyarázat lehet, hogy hogyan került oda.
Joker féle menekülés a végén szimbolikus.
A War Asset-ek beleszámítanak a végkifejlettbe: leég-e a Föld, lesz-e 3 választási lehetõségünk (elvileg van ahol csak 1 vagy 2 van). Amúgy igazából az összegyûjtött War Asset-ekbõl logikusan csak a Crucible pontértékének kéne következménye lenni a végkifejlettre. Az összes többi haderõnek maximum annyi, hogy ha kevés, nem tudják az idõt húzni (mert cska idõhúzásra vannak, 10k EMS is esélytelen a Reaper-ek ellen) és a Hammer csapat alaból elesik már London utcáin.

Ez a klasszikus sci-fi befejezés. Kérdés-kérdés hátán, hogy utána napokig, hetekig keresd a választ te és törd rajta a fejed/filozofálj. A fantáziádra van bízva.
PiszkosFred
Profi a korites, a magyarazat, minden. Ha tenyleg ez a vege, ez a prezentacio tehet rola, hogy meggyozott, nem a jatek 😊 Ha tenyleg igaz, amit leirtak, akkor az utolso ingame 30 percert viheti a forgatokonyviro oscart az illeto 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

<#eljen>

Vraaanyek
Pont ezt akartam írni, amivel elzártad a kommented... ha tényleg igaz ez a feltételezés,melyet egyébként én is osztok, akkor a Bioware túlbecsülte a játékos társadalom java részének érzelmi és szellemi intelligenciáját...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Akkor fogalmam sincs. Valószínûleg random.
De nekem Tali mindig kiszállt és õt románcoltam.
Anderson biztos felsunnyogott amíg Shepard eelvesztette az eszméletét. Illusive man meglógott a cerberus bázisról korábban. Nyilván még azelõtt szökött fel mielõtt a fellegvár elmozdult. Illusive man építette újra Shepardöt simán megpróbálhatta irányítani. Esetleg a reaperek erejével. Nem biztos hogy a földön éledt újra. Simán lehetnek a citadel romjai (nincs égbolt vagy földre jellemzõ tárgyak csak romok mindenütt). Joker láthatta hogy a csata vesztésre áll, így összeszedhetett mindenkit hogy mentse a menthetõt majd eliszkolt. A war asset a veszteségeket határozza meg (ez tényleg kicsit értelmetlen de ez van). Mit érnek majd az erõfeszítéseink? Mass effectben 4-ben simán visszatérhetnek a döntéseik hosszútávú kimenetele.

Ha meg ez tényleg nem valód ending akkor jön majd vmi hálivúdi sallang, mert az már bebizonyosodott hogy ha godolkodást igénylõ befejezést írnak a játéknak, akkor az tömegfelháborodást vált ki.

nm<#bohoc>