22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RAMyMamy #14318 megvan :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
3-ban. -
RAMyMamy #14316 valami rémlik, de ez melyik részben van? :D
erről most a me2 lotsb-ből jutott eszembe az a rész, mikor felhívod liarát a kabinodba a küldi után és azt mondja, hogy felfelé jövet megkérdezte tőle joker, hogy "mikor ölelte át utoljára az örökkévalóságot" XD -
Át tudod írni az ME2 mentésben a szintet és máris azzal indulsz itt , hogy ihaj. -
Baromira egyetértek.
Minden ellen vagyok, amitől könnyebb lesz a játék. Ráadásul 30 az kurva sok szint... lehetett volna kevesebb.
-
mikor joker basztatja Liarát, hogy mutassa meg neki, hogy az asarik tudják-e mozgatni a fejcsápjaikat!!!!! :DDDDDDD -
Negritis #14312 amúgy jah az engem is zavar h nincs olyan h mondjuk 2k alatt van az EMS oszt harbringer kinyír -
Darun #14311 Te Reaper bérenc! Hogy mondhatsz ilyet?
-
Ok. ezt nem tudtam, mivel nem játszottam még vele.
ME2őt is 1. szintről insanityn vittem végig többször (persze, miután megtanultam a játékot és a végén már minden négyzetcenti pályát vágtam kiívülről).
Azt hittem itt is ez van. De akkor ezek szerint az csak a kezdet. Akkor minden oké, kezdem. :)
Nem importált karival is a 30.ról indul? -
RAMyMamy #14309 BÚRAFEJ :DDDDDD
-
Evoluti0N #14308 Én happy endet akarok, meg lufikat, meg tortát, meg pónikat, meg Shepard megkoronázását és kék kiskölköket. Nem, nem ironizálok, komolyan gondolom. Persze nem ilyen tálalásban, de valami hasonlót. Dögöljön meg a Shepardja annak, aki béna volt és nem tudta a legjobb döntéseket meghozni, lehetőségeket elérni a játékban. Meg azoknak, akik megveszik a 3. részt, figjuk sincs a játékról, a karakterekről, a történetről és kék nőnek, meg búrafejnek hívja a főszereplőket. -
RAMyMamy #14307 kíváncsi lennék rá, hogy mit hoztak volna ki a játék végéből bw-ék, ha kaptak volna még legalább +fél évet a fejlesztésre... -
Akartak bossfight-t a vegere, a szinte mar teljesen geppe atalakult TIM es Shep vivta volna. De aztan toroltek. -
ezek BÁRMIRE képesek -
huhh a kettő végén az a csecsemő félterminátor rípör izé, az kiborított, hogy WTF -
RAMyMamy #14303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bik videófájl nevében még mindig ott van, hogy Shepard. nem hiszem, hogy direkt trollkodásból nevezték volna be így
-
Negritis #14302 nekem nincs gond a megelőző 10 percel sem, a catalyst be lett vezetve álomvideókkal , TiM is várható volt h indocrinated és valamit csinál hogy irányíthassa a reapereket, az se cink h a fél szaladó embert lelövik mer azért mégiscsak harbringber az harbringer
az egyetlen cink nekem a végével az az utolsó videó amikor a normandy menekül és olyanok vannak rajta akik nem hiszem h jobb állapotba lehetnek mint én, a döntésekig minden fasza, picit erőltetett a 'zöld' válasz, de nem vészes
sokkal szarabb lezárás is lehetett volna (pl egy shep vs harbringer bossfight -.-) -
vagy nem, az csak amolyan cliffhanger TALÁN -
Darun #14300 Ennek a ténynek ellent látszik mondani az hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!7000 pont felett, piros választásnál ugye Shep még is csak életben van -
Jaja, gyakrabban hostolok manapság.
De nekem azzal sem szokott gondom lenni, ha én keersk meccset. Viszont a borzalmas lag elkerülhető, ha én hostolok, mert nekem idehaza 5ms ping-es 80mbites netem van és jóóóó stabil is. -
Darun #14298 Az mák. Ezért kell eleve host-nak lenni, mert azzal relatíve könnyen el lehet kerülni az ilyen baleseteket. Nekem eddig bejött
-
Akik eret vagnak a vege miatt, nem a heppiend hianya miatt teszik. Hanem az azt megelozo 10 perces, kisse kaotikusnak tuno tortenes miatt, illetve, mert nincs szajba ragva a jatek megjelenese utan 2 nappal, hogy melyik karakterrel mi lett. Elobbire kiharcoltak egy 5-10 dollaros ujabb DLC-t, utobbi pedig egy kulonallo, kvazi a triologiat lezaro, es a kovetkezo reszt felvezeto DLC lett volna, de az uj es kiharcolt "magyarazzuk meg a veget" DLC az is kukazva lett. Mindenki tudta, hogy Shepnek milyen sorsot szantak az irok, egy sztori csak igy vegzodhetett igazan stilusosan, a gond az ezt megelozo 10 percbol fakad. -
Evoluti0N #14296 o.O Volt már párszor, h kilépett host, újrarakta a wave-t és hárman voltunk. Először volt ilyen, h egyedül voltam. -
nembizti, nekem volt, hogy én lettem az új host és maradt velem játékos az előző hostolásból -
Darun #14294 Ha a host kilép akkor mindenkit berak egyedül hostnak. Nem rakja össze a csapatot. -
Evoluti0N #14293 Játssz Insanity-n. Úgy már kihívás 30-as szinten is, sőt Hardcore se könnyű. -
és máér gáz?? Bőven lesz még szintlépni lehetőséged dupla ilyen szintig is... -
Evoluti0N #14291 Mi ez már? :D Elkezdek játszani, 5. wave-nél kiírja, h hosting player left, erre amikor újratölti a wave-t nem hárman vagyunk a játékban, hanem egyedül :S -
Darun #14290 Mivel maga a harmadik rész (és a története sem) az 1. szinttől indul, ezért logikus hogy nem egy 1. szintű karival fogsz indulni, mert még ha nem is játszottál az első két résszel, Shep-nek valahogy el kell jutnia oda. Nem csak úgy hírtelen ott terem a Reaperek előtt első szinten. Think logic! -
Sziasztok, most kezdtem volna játszani, importáltam az ME2 30. szintű karimat, és meglepetten láttam, hogy 30. szintűvel indult maga a gém is.
Ez felettébb rossz nekem, mert 1. szintről akartam kezdeni, azt hittem az importálás csak amiatt van, hogy a döntéseket beolvassa... De így elég gáz.
Nincs erre valami módszer?
Gondolom ha simán indítok valakit, akkor nem tudom a korábbi döntéseket végigjátszani, és utána 1. szintűként indulni.. :S vagy igen? -
Uácsá, van 4 promote-álható karim is!!! -
márc 30-április 1
Promotolni kell. Szerintem elég egyértelmű. -
Operation: Raptor
A kérdésem az lenne hogy a hétvége alatt kell feltolni 1-től 20ig és úgy promozni vagy csak szimplán a hétvégén kell?? :D
Egy esetleges magyarázatnak nagyon örülnék. :) -
LoL epic spoilerek -
RAMyMamy #14284 dehogynem, nyugodtan linkelj még ilyeneket. rajtam kívül sztem még biztos sok mindenkit érdekelnek. akinek meg nem tetszik, az így járt.
-
ez rohadtul nem infinite ending, 281474976710656 variáció után már nem lesz új befejezés.
azt pedig egy true fan simán eléri
-
Negritis #14282 lehet hogy poén de unalmas -.-
amúgy akinek a hepi end hiányzik nézze meg a Braveheartot , ott sincs hepi end a főszereplőnek sőőőőt
vagy az SG 8. évadja, gondolj bele hogy Jack O'Neil-t játszod és a végén a szuperfegyóval lenyomod a goauld támadókat, jah csak épp meghalsz mer a tudás megöl (nem raknak sztázisba mer mondjuk nincs :D)
jah és ott a Full Metal Alchemist anime is (nem a brotherhood) ahol a főszereplő feláldozza magát a béke és öccse érdekében
egyik se hepi end a választások hasonlók, csak a 'vége videó' nem értelmetlen -
Evoluti0N #14281 Ki tud idegelni ez a multi időnként. Most is 10. wave-nél silverben (életem első silver játéka) dc... -
nyugi már. Csak poén az egész :D -
sanya200 #14279 jaj komolyan már poénkodni se lehet?