22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SZEG007
    még mindig nem járt le ez a szánalmas lemez? Esetleg nem akarsz te is Bioware-nek muffint küldeni, hátha megváltoztatják a végét?
  • sanya200
    Mass Effect 3 new ending dlc
  • Negritis
    http://blog.bioware.com/2012/03/28/operation-raptor/

érdekes ez :D, szal mind1 mikor érem el a lvl20at csak időbe toljam a promotet?! lol
  • Fpocok
    Kurva nagy lagg van. Most inkább nem multizok.
  • Hoz_Hun
    Ugyan ez volt velem tegnap. Nem először fordul elő. Már nem is idegeskedek rajta. :(
  • Hoz_Hun
    Biztos nem a Silver miatt volt a lag. Silver alatt meg nem érdemes játszani, csak alacsony lvl karakterrel. lvl. 12-15től menni kell Silverre. :)
  • BoneDragon
    Kommenteket nézzétek meg. :D

EA = rEApers
  • BoneDragon
    Engem is invelhettek akár goldra is. :)
  • JethroHUN
    Nem egyszer akartalak invelni, csak szólok. Nem jött válasz 1x sem.
  • sanya200
    hát ez nem igaz wave10 silveren van vissza 1 perc és kibasz a me3 server, utána még a menübe is kiírja hogy nincs kapcsolat a serverrel, ja és végig laggolt az egész,nem hiszem el má.
  • Fpocok
    Hát biztos vagyok benne, hogy nem azért volt a lagg, MERT SILVER.
  • Darun
    Nah, kipróbáltam a silvert. Ez most komoly hogy egész játékidő alatt laggol? Meglövöm a csóka fejét, a köv pillanatban már 3 méterrel odébb van. A fedezék mögöttit is meglövöm, két másodperc múlva "leesik" a feje. Így nem lehet játszani. Inkább maradok bronzon, ennyit nem ér az egész. :S
  • Hoz_Hun
    Ja, nekem is van már Widow-om, a Matt-om meg már II. szintű (bár nem tudom miért, ez a fegyver nekem nem jön be annyira).
    Mindegy, bontogatom a cuccokat. A remény hal meg utoljára. :)
  • Darun
    Én már toltam ma pár órát. Az ar-en és a sniper-en is működött a scope.

Renji: próbáld meg nem Public-on. Még nekem se sikerült ismerősökkel, de hátha...
  • Darun
    Második végigjátszásra nagyobb hangsúlyt fektettem az apróságokra, minden küldi után beszéltem a legénységgel, próbáltam minden mellék küldit megcsinálni. Volt már szó a szintetikus-organikus konfliktusról.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Másodjára first Sheppel toltam, ő alapvetően Paragon, de néha keményebb eszközökhöz is hajlandó nyúlni ha úgy alakul. Ha jól emlékszem ilyen 5-1 arányban van Para-Renegát. Nekem fontos volt hogy EDI és Joker összejöjjön, béke legyen a kvariánok és geth-ek között. A végén a piros megoldást választottam. Vagyis "megöltem" EDI-t és a geth-eket. Ez nekem azért esett rosszul/azért nem értem, mert egyrészt elárultam őket, másrészt pl hiába áldozta fel magát Legion. Azzal se értek egyet hogy a szintetikusok kiírtják az organikusokat. Sokan a Holdon található MI-t hozzák fel példának. Nos, aki kicsit figyelt, az tudja hogy belőle lett EDI. A geth szerver küldinél meg elég jól kiderül hogy a geth-ek miért lázadtak fel. Az az egy küldetés teljesen más megvilágításba helyezi az egész "lázadást". Aki megcsinálta azt a küldit az tudja mire gondolok. Remélem nem értettem félre semmit, de ott pont az van hogy a kvariánok közül is voltak akik a geth-eket védték. És asszem pl a második data store-nál a kvarián katona lelövi a kvarián tudóst. Aztán később elkezdték megsemmisíteni a geth-eket. Utána meg volt az a robbanás, szintén kvariánok haltak meg, a geth meg leszakadt karral álldogált és a kvarián tudóst szólítgatta. Ezek után a Reaper halála után Legion közölte hogy ők csak saját magukat védik. Ha a kvarián befejezik a támadást, akkor vége lesz a háborúnak. Itt volt az a rész ahol ki lehetett eszközölni a békét, de nekem elsőre nem sikerült teljesíteni a szükséges feladatokat. Nekem ilyen előzmények után morálisan nem fért bele hogy a kvariánok pártját fogtam, akik a saját makacsságuk miatt a vesztükbe rohantak. Ennek tükrében kétszeresen is helytelennek érzem hogy nekik is meg kell halniuk.
  • Renjike
    a tetves anyját hogy egy játékot nemtudok kijátszani silveren mert 2 csapattársam már a 2. mene tután kilép... fantasztikus , kéne valami büntetés érte...
  • Tatyla
    valamiért nem reagál a játék a mai naptól a célzásra mármint a jobb klikkre miért van ez tud valaki valami ötlettel szolgálni?
  • Darun
    Ez nem feltétlen igaz. Akinek már csak 2 kari hiányzik, és ebből az egyik az a rohadt kvarián engineer ami sosem esik, az jobb örülne a kasztnak. Főleg aki az első között Widow-t meg Matt-ot kapott. Annak minek más fegyó? Kipróbáltam a Javelin-t is, sehol nincs a Widow-hoz képest, bár annyi előnye van hogy alapból átlát a füstön/falon. Persze aki megtanul vele célozni annak az is jó.

Biztos hogy sokan BWP-ből veszik a pakkokat. Máskülönben a lvl4 csávónak honnan lenne Widow-ja?

Nah, sikerült megcsinálni a második 10 wave survive-ot. Ezúttal Cyon-on, random csapat. Ettől még utálom ezt a mapot, de legalább most hasznára voltam a csapatnak. Hozzáteszem, volt egy vip kör, volt Atlas is, ehhez képest a 4 vip-ből 3 sima trooper volt a negyedik Centurio. Persze ha egyedül megyek akkor nemesis a vip. lol

Megint próbáltam egy singli kört, de még indulás előtt belépett egy krogan senti. A 6. körben meghalt, szóval rám maradt az Atlas, 2 nemesis meg az aprólék. Mire végeztem velük, kiderült hogy a krogan lelépett, egyedül maradtam a 7. wave-re. Fuck yeah!
  • Hoz_Hun
    Azt hiszem azt fogom csinálni, hogy elverek egy csomó kerditet (50-80000) recruit packra, hogy kimaxoljam, amit lehet a bóvliból. Aztán veszek 6-8 pack veteránt, hogy tovább maxoljam a cuccaimat. A Spectre packot meg csak ezután veszek majd újra. Úgy vettem ki az emberek elbeszéléséből, hogy akik, már több dolgot kimaxoltak a bóvli meg általános cuccokból, fegyverekből, szinte állandóan csak rare karaktereket kapnak a Spectre pack-ból. Szóval én is ezt fogom csinálni. Igaz, ők azért mert N7 fegyvereket akarnak (nem pedig rare karakter 600x alkalommal).
  • sanya200
    Vannak ilyen hülyék hidd el :D
  • JethroHUN
    Legolcsóbb módja annak, hogy még több játékidőt préseljenek ki valamiből.
  • BoneDragon
    Bioware szereti ellőni ezt a random dolgot. Swtorba is megpróbálták...
  • Hoz_Hun
    Azért kiváncsi lennék, hány hülye vesz igazi pénzért ládát.
  • JethroHUN
    Ja az... gondolom ki akarták próbálni mennyi bevétel jön belőle. Megérné-e egy item shopos mmo...
  • Hoz_Hun
    Sok helyen olvasom, hogy az Asari Adept a legütősebb karakter.
    Minden esetre aki kitalálta ezt a random dolgot a ládákkal az egy nagy "bosh'tet".
  • JethroHUN
    Mert az. Stasis hatékonyabb mint a reave, több értelme van. A singularitynal is jobb egy fokkal, mert hat a shield/barrier védett ellenfelekre is. És a barrierje is több mint a drellnek, 300 az semmi. Nagyon gyorsan meglehet vele halni. Nem utolsó sorban a reave hangja bszott idegesítő.
  • sanyiiiii
    Én asari adeptet sokkal hatékonyabbnak érzem. 66653
  • Sforzan
    Vazze, megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az eredetiben találnak valami földönkívüli cuccot a Marson. Most már biztos, hogy prothean eredetű:)))
  • Vraaanyek
    Na kíváncsi leszek a frissen szerzett Logitech G9x-el hogy megy majd a sniperezés :D :D
  • Darun
    Én ha tehetem mindig fedezékből harcolok. Ha csak nem pottyanok be 3 Reveger közé (volt már rá példa) akkor azért a második lövést már elkerülöm. Azt láttam én is hogy a biotic kombója nagyon erős, tegnap a srác Benningen a geth-eket is szépen aprította. Igaz hogy a Prime ellen én kellettem :D Ha ő az aki cigánykerekezve vetődik oldalra akkor tényleg gyorsan mozog, de ezt egy drell assassintól el is várjuk. A gránátjaival viszont nem vagyok megelégedve, a sima frag is erősebb nála, az inferno-ról nem is beszélve.

ami a szabotázst illeti, én is anyáztam múltkor hogy a csapattársak kilőtték az összes átállított geth-et. Pedig kétszer is sikerült Prime-ot szabotálni. Ha jól vettem észre akkor a pajzsait előbb le kell szedni. De nem 100%. Én le szoktam. Viszont tegnap nekem is volt egy szabotálós társam. Nem szándékosan, de egymás után 3 sárga geth-et is kilőttem. Sajnos közép távon, sniperrel tömeg ellen nem nagyon van idő, amikor lőnek az emberre akkor arra lő aki célkeresztben van. És valahogy mindig sikerült kifogni. (tudom, a reakcióidőmmel van baj, de hát így alakult)
  • koschwarz
    pedig a drell adept nagyon király. igaz a reave (életerő elszívó, regenerálódást akadályozó és egyben magadnak ideiglenes védelmet adó) képességét a geth-ek ellen nem tudja olyan hatékonyan, teljesen kihasználni, de a biotikus robbantások nagyon erősek (egy pull majd utána reave, ami a getheket is robbantja).

és ami nagyon tetszik még benne és erre igazából konkrétan csak nemrég figyeltem fel, hogy a sebességre is kap bónuszt. nagyon gyorsan lehet vele mozogni, ami nem mindegy egy csomó esetben. pl. soldierekkel általában bekapja az ember a 3 geth lövést vagy a raveger találatait, drell-el meg legfeljebb az elsőt, de akkor már futok is onnan.
  • BalMat
    Páncélos salarian, csak nem tudom mit keres(nek) ebben a filmben?
  • Darun
    Vagy mi játszottunk túl sokat és már mindenben a ME-t látjuk. Mert megnéztem a videót és nekem is egyből az ugrott be :D
  • Vraaanyek
    Ugye!!! Ugye!!! :D :D nekem nem csak a rendőrök, hanem összességében az egész előzetes egy komplett Mass Effect kisugárzást nyújtott! a járművek, a helyszínek, MINDEN!!
  • Darun
    Abszolút semmi összefüggés nincs. Én elég sokat nyomtam engi-t, már ki is promóztam. Anno a szalári úgy esett hogy egy percet nem játszottam vele. Azóta felnyomtam 20-ra, promó, újra kezdtem, megint felhoztam 18-re, de a kvariánt azóta se adja be. Ellenben Adeptet, drell-t már hármat nyitottam, holott az első próbálkozásokon kívül nem is használtam. A másik: tegnap bontottam pisztoly scope III-t. Multiban még egyszer se használtam se pisztolyt, se shotit. Smg-t egyszer, a játék elején ar-t. Mióta megvan a Widow, csak azzal megyek. Ahhoz viszont még csak 2 up-om van, mondjuk a tárkapacitásnak örülök is.

A magasabb szintű fegyvereknek minden értéke nő. Sebzés, lőszerkapacitás, tár kapacitás, a súly meg csökken. De ez asszem le is van írva a szingliben.
  • Sforzan
    Na most vagy velem van a baj, vagy mindenkire nagy hatással van a Mass Effect. Ebben a percben láttam a Total Recall remake-jének a trailer beharangozóját és az egyik jelenetben tisztára úgy néznek ki a rendőrök, mintha az ME egyik páncélját kapták volna meg:)))
  • JethroHUN
    Az összesen elvihető lőszer mennyisége az is nő.
  • SaGa Jr
    Sebzés biztosan növekszik és a tömeg is garantáltan csökken (meg lehet nézni a minimum és maximum értékeiket a fegyvereknek a coalesced.bin file-ban).
    Rate of Fire nem változik, pontosabbá sem válik a fegyver (nem csökken a fejlesztéssel a visszarúgás mértéke vagy a szóráskép, mert ezek állandósított értékek a fegyver karakterisztikájában) a tárkapacitást is inkább a berakott mod-ok emelik (ahogy a visszarúgást is ezekkel lehet csökkenteni egyes fegyvertípusoknál).
  • PiszkosFred
    Peccs sem fog segiteni rajta valoszinuleg. Goldra legtobbszor mar friendlistbol szelektalva megy az ember, az egyedul jatszo, de bator vallalkozobol keves van, emiatt pedig varni kell a random gold menetekre.

A disconnectet viszont tenyleg jo lenne javitani, bar en minden random utan kilepek fomenuig, majd reconnectelek, es ugy gyorsan berak. Enelkul vagy elszallok connecting kozben, vagy 10 perceket varok ujabb menetre.
  • Prince23
    Ja, sztem így van. Picivel felmegy a damage, fire rate stb...