Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor aktiválódik a Genesis 2 DLC? Itt vagyok a Marson, aztán még semmi. Sajna a mentésem elég messze van tõlem.

Mármint Shepard van a Marson, én meg 1200 km-re a mentéstõl 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sztem elõtte megnézi a Jar-Jar bestoffot 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ryder62
Te tudod, de hiba.

SW-t is a Jedi visszatérrel kezdted igaz?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

engem is vegyetek fel nyugodtan
Negritis
néha szoktam tolni random idõben

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Törölt felhasználó
Most vagy egyébként? Én szoktam néha és nemrég valaki még hozzád hasonló módon jelezte igényét. Olvass vissza pár oldalt és ott megtalálod az origin neveket, ha fel akarsz venni minket ismerõsök közé 😊
valaki multizikmég?
Törölt felhasználó
Ha a sztorit nem néznénk, akkor jószerivel se az RPG se az FPS nem igazán fogna meg. Elsõ részben még újdonságként elmenne és fasza, de utána már nem nyújt újdonságot. Szerintem ez egy igen erõsen sztori központú játék. Messze az viszi a hátán az egész szériát.
Hallottam a játékról ezelõtt,csak arra nem készültem, hogy ennél is ilyen fontos a történet.Ezt ismerve lehet tényleg kipróbálom a többit is,vagy végignézek pár végigjátszást.Mindenesetre nekem így is tetszik,hogy nem játszottam az elõzõekkel.
sztem nem kell, pont nemrég kezdtem újra az 1et és van egy olyan varázsa ami miatt nem akarom modolni

a grafikán lehet segíteni (hd textúra modok, sweetfx, stb.), csak egy kicsit erõsebb gép kell hozzá
Az eddigi hozzászólásokat megerõsíteném. Nem azért lenne mindenképpen érdemes az elsõ két részt is végigjátszani, hogy megismerd a történetet, mert ha nagyon akarja valaki, a sztorit egy órában össze lehet foglalni, és már tudsz is mindent.
De az, hogy játék órák százai (már egyszeri végigjátszásnál is kb 50 óra egy rész) alatt fokról fokra olyan érzelmi kötõdés alakulhat ki a társaiddal, amibõl egy leírás semmit se fog visszaadni. Zseniális párbeszédek tömegei minden karakterrel, nem csak veled, de egymás között is. Megismered a társaidat, vilgnézetüket, segítheted õket saját küldetéseikben, vállt-vállnak vetve küzdötök megszámlálhatatlan órákon át. Ez vezet ahhoz, hogy a kezdetben megismert, különcnek tûnõ kompániák idõvel egy fantasztikus csapatot alkotnak veled.
Nyilván a korábbi részek, fõleg az elsõ rész grafikailag már megkopottnak számít, de azért nem annyira rossz, hogy ne lenne bõven elfogatható (a presidium például nekem az elsõ részben tetszett a legjobban, akkor volt a leghangulatosabb).
nem bunkóságból, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mégis milyen indíttatásból vetted meg egy olyan játéknak a harmadik részét, amirõl semmit sem tudsz?
sztem hiba, itt nagyon fontos az hogy milyen érzelmeid alakulnak ki egyes karakterekkel
számomra Mordin esete külön kategória ami ha nem spanolok vele össze a 2be fele annyit se ér

de Legion - Tali is minimum hasonló

Na,pár helyen utána néztem az elõzõk történetének,így legalább egy kicsit kapiskálni fogom mi is történik.Belekezdek,és ha annyira nem értem,akkor vagy végignézrk egy-két végigjátszást,vagy letöltöm az elõzõket.
Ok
Hát, az is egy módszer, hogy utánanézel. Azonban én erõsen ajánlom, hogy inkább játszd végig õket. Sokkal sekélyesebb lesz a 3. rész úgy, hogy nem ismerted meg az elõzõ részekben a csapattársakat és nem lett meg velük az érzelmi kötõdés. 😊
Köszi,a figyelmeztetést.
Ok,akkor utánanézek a történetüknek,hátha egy kicsit jobban fogom érteni.
Nagyon szoros az összefüggés. Sõt! Az elõzõ epizód végén kreált mentésedet be tudod importálni a következõbe. Azaz kisebb-nagyobb mértékbe hatással vannak a korábbi részekben hozott döntések a folytatásokra.
Ja,csak kíváncsi voltam rá, mert játékiparban elõfordul,hogy szinte semmi,vagy csak nagyon halvány összefüggés van a részek között.
nah én is megint multizgatok 😄

Képzeld el, hogy a Gyûrûk Urából, a Csillagok Háborújából, a Mátrixból, a Keresztapából és még sorolhatnám a nagy neveket, a 3. részt néznéd csak meg. Na, pont ilyen az is, ha a Mass Effectet a 3. résszel kezded.
Ok
igen

kb. tök felesleges elkezdened a 3. részt, ha az elõzõ részeket nem játszottad végig
Most vettem meg a játékot,és azt szeretném kérdezni,hogy a történet értéséhez szükség van az elõzõ részek történetének ismeretére?
genndy
Aha, kösz. Aki elöl áll, ugye? Mondom én hogy csini.

<#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

eredetileg totál máshogy néz ki a csaj, valamelyik nap láttam tumblr-en/deviantarton kencefice nélkül képeket róla (linkelném, ha megtalálnám...)
genndy
De aranyos! Remélem a szeme igazi, mert akkor smink nélkül is csinos lány lehet <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

??? Ne mondd már, hogy nem szép. <#zavart2>
Ryder62
Oh my Godness. Ne ijesztgess!!

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Törölt felhasználó
Fúúú de rámennék! 😊
Törölt felhasználó
Itt is like! 😊
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

horpeti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor csinálj egy renegát sztorit. 😊

számomra a játék legnagyobb jelenete Mordin halála, ezért sem merem 3.adjára elkezdeni

Akkor nem izgat, úgy is hullanak a volt társaim mint a legyek, érzésem szerint ezt is túlzásba vitték. Pláne ilyen balga módon, hogy a karjaim közt hal meg.. olyan ötlettelen.

Ott volt Légió halála, az nekem nagyon betalált pl.

Kösz egyébként!

koschwarz
tulajdonképpen nincs jelentõsége, hogy túléli-e

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
Tulajdonképpen nekem is csak teljesen véletlenül sikerültek ezek, illetve a 2. feltétel akár lehetett volna bukta is, de valamiért akkor azt nem tettem meg, pedig akkor már magamban úgymond Liara mellett döntöttem.

Pont most találtam meg

To save Miranda, you must:
- Complete her loyalty mission from ME2
- Don't break up with her when you meet her for the first time
- Read the dossier on Kai Leng (before talking to her over vid comm) and then warn her about him in the Spectre office
- When she asks for Alliance resources during the third meeting, give them to her
- Use the Paragon/Renegade options with her father.

Ezt már kicsit kitolásnak érzem, hogy ennyi dologtól függ.. amúgy ha túléli késõbb visszajön? tehát van ennek jelentõsége, hogy túléli-e?

koschwarz
Miranda meghalhat, ha
1. románc volt köztetek, de szakítottál vele 2. ha megtagadtad az Alliance-hez való csatlakozását 3. nem figyelmeztetted Kai Leng-re, amihez elõször el kell olvasni Kai Leng dossziéját, majd találkozni kell Mirandával

Srácok miért nem tudom megmenteni Mirandát?

Ha meggyõzés/hazugságra megyek akkor lelöki a fatert de utána meghal, ha másra akkor meg az apuka lelövi. Megcsináltam a 2-ben a lojalitás küldetését, itt meg már elég sok jó-rossz pontom van szóval meg kellene mentenem... vagy van más ami befolyásolja?

drakosz Ok, téged is felveszlek majd! 😊

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

üdv én is szívesen csatlakoznék 1 jó csapathoz multiban originen is drakosz néven vagyok elérhetõ
Törölt felhasználó
Okés! 😊 Ha be vagyok jelentkezve, akkor kereshettek valszeg valamivel játszok 😊 Bár most elõfizus vagyok még vagy 3 hétig az SWTOR-ban, szal az most Prio1 és azt is originrõl indítom 😊
Mi sem vagyunk pro-k, de mondjuk legalább annyit megteszünk, ha bent van a szobában 2 prime, meg egy rakás pyro akkor nem élesztgetjük egymást és meghalunk mindig, hanem legalább 1 raksit beáldoz valaki...

Meg mondjuk feladatnál nem a pálya másik végében szórakozunk, aztán halunk meg, meg ilyesmik 😊

Ja, meg nem lvl 1-10 karakter szinttel állunk neki egy gold meccsnek...
Nem mondom, hogy úgy egy pro nem tudja megcsinálni, de egy nem pro számára lehetetlen...és csak felesleges ballaszt a csapatban.

Felveszlek majd a listámra, és keresni fogunk ha játszunk, hátha csatlakoznál!

Törölt felhasználó
Én idõszakonként felmegyek gyakni. De általában jó csapatokba dob be. Néha megesik hogy lámáskodnak, de Én se vagyok PRO. Szal biztos játszanak mások is, ha Én is 😊
Sziasztok!

ME3 multit nyomja még itt valaki?
Halál idegesítõ goldot játszani olyanokkal akik azt sem tudják hol vannak, és 10 másodpercenként meghalnak...
Egy haverral ketten vagyunk, jó lenne egy többé kevésbé állandó 4 fõs partit összehozni akikkel normálisan lehetne játszani.

Szóval Walaki?

grebber
Gamersgate-en alapgame 2.4 font!

Next PC upgrade: 2022