22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
#22360 Mark Meer "szinkronhangja" mellett ezen nem vagyok meglepve... -
Evoluti0N #22359 Egy kis érdekesség. Az eredeti terv az volt, hogy Femshep lesz az alap Shep a Mass Effectben. -
Evoluti0N #22358 -
ldavid #22357 Mass Effect Cosplay So Good You'll Think It's From A Movie -
ldavid #22356 pár DLC van benne -
Negritis #22355 nincs mit, amúgy nem tudom mivel ad többet a deluxe de a játék maga jó és megéri 10 eurót -
Xing #22354 Kár :( Köszi a segítséget! -
Negritis #22353 a multi egy coop shooter npc-k ellen nem pvp -
Xing #22352 És megér 10 eurót a Deluxe szerintetek?
Annyira nagy gamer nem vagyok, csak felhúz már a sok cheater a Shadowgunban, úgyhogy vennék valami normális játékot a két ünnep közé. Régen szerettem a Mass Effect Single playert, gondolom a multi is jó lehet.
Jah még valami, van capture the flag játékmenet? -
Evoluti0N #22351 Van.
Szerk: Kivéve ha konzolra veszed használtan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.21. 20:08:23 -
Xing #22350 A Mass Effect 3 Standard Editionban van multiplayer? -
Evoluti0N #22349 De az úgy gonoszság. :( -
#22348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wrex haláláért cserébe Mordin is menthető -
Evoluti0N #22347 A ME3-ban sok mellékküldi úgy van megcsinálva, hogy bizonyos főküldik után nem elérhetőek. Szóval ajánlott mindig megcsinálni az összes épp elérhető mellékküldit egy-egy főküldetés elkezdése előtt. -
#22346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat ez gg, de akkor miert nem uzent egyik sem, hogy leleptem mert nem jottel...vagy valamiaszar? -
RAMyMamy #22345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem bug, túlhaladtál a sztorival azon részen, amikor még lehetett volna velük találkozni
Ash menthető, Mordin nem
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.17. 09:11:59 -
#22344 Sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kerdesem :
Elkezdtem a jatekot es van olyan az uzeneteim kozott, hogy Miranda talalkozna a dokknal meg Thane a korhaznal a Citadelen ugye. Namost, en ezt kesobb vettem csak eszre es mikor visszamentem, hogy akkor beszelek veluk, (tuchankai kuldiket megcsinaltam kozben) addigra a cerberus tamadta a citadelt, rendet raktam, de nem talalom semelyikuket, ez bug lenne? Mordin es Ash is elhullott, ok megmenthetoek lettek volna? Bar ashert nem kar, ez a ketkedo hulyepicsa stilus nem jott be. -
vg #22343 Vannak cégnél már nálunk is akik vállalnak 3d nyomtatást, keress rá google, majd kérj tőlük árajánlatot mondjuk innen valamelyik ábrára. Valami ilyesmi lesz, már csak ki kell festeni:
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.25. 13:07:57 -
#22342 Köszönöm,de már pár napja sikeresen futtatom a játékot. Én nem a játéknál hanem az Origin-ben kapcsoltam ki a játékpanelt,így szépen szalad minden. Már kb. a kampány felénél járhatok. A lejjebb vázolt problémámra tényleg ez volt a megoldás. A FIFA15 is így fut sajna. Köszönöm a segítséget. -
#22341 Próbáld ki azt, hogy az Origin\Játékaim\ Mass Effect3\ egér jobb gomb\Játéktulajdonságok...\jelöld ki Origin játékpanel kikapcsolása -
#22340 Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Van egy laptopom
asus k551ln - i7, 8gb ram, 840M kari
Mégis azt csinálja a játék (főleg a galaxis térképem érzem) mintha szétcsúszna a kép. Vertikális szinkron be van kapcsolva... Nem tudom miért csinálja.. 60FPS fut végig..
Ötlet esetleg? :) -
Although #22339 Szóljál ha elkészültél vele :) -
ldavid #22338 egyébként.. :O
a múltkor én próbálkoztam ezzel a paperkrafttel, de túl kicsi, nem tudtam tisztességesen összerakni :S -
ldavid #22337 ebay-en ilyen 10+ ezrekért láttam talán -
#22336 Ilyeneket sztem csak külföldről lehet rendelni azt is horror áron. Egy pár centis csúnya normandy sr2-ért is elkérnek vagy 300 dolcsit.
Inkább megépítem én magam életnagyságban itt lent a parkolóban :D -
said06 #22335 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Magyarországon lehet e kapni valahol, mondjuk Pesten kaszás makettet?
Még egy kérdés. A kisebbik kaszást meg e csinálták makettnek és hol lehet kapni?
Előre is köszi. -
#22334 Nincsen általános mód rá. A linkelt két módhoz van leírás, a Citadel Epilogue hez van telepítő is. Teytóra modokat, meg általában egy TexMod nevezetű programmal kell betölteni. -
Ticsy #22333 Igen azokat és egyéb módokat -
Chipii #22332 Nem rosszak:) -
#22331 Szokott még valaki multizni ? -
#22330 MP skillek SP-ben :D -
#22329 Amiket linkeltem? -
Ticsy #22328 Módokat hogy kell telepíteni installálni? -
#22327 Úgy is kell, de itt van két mód ami pont segít ebben MEHEM
Citadel Epilógus -
Chipii #22326 Nem rossz program, kaszinózgat az ember, arénázgat, közben találkozgat a társaival, majd egy eszement buli a végén:) Én mondjuk többször is megcsináltam azt, hogy a Citadel DLC partijával befejezettnek tekintettem a játékot, és az eredeti befejező küldiket hagytam a fenébe :D -
ldavid #22325 az baromi jó amúgy!
még kb a felénél járok de mekkora szövegek vannak már :D az egész játékban nem volt ennyi poén. "I should go."
és Brooks... áh tök jó karakter, meg tök jól is néz ki (Mirandát becseréltem volna rá), nagy kár hogy...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.10. 21:13:04 -
#22324 Magyar Citadel DLC karácsonykor?
Mondjuk lehet újra tolom az ünnepek alatt csak a Citadel DLCt. -
#22323 Nos újra itt vagyok. Kipróbáltam vírusirtó és tűzfal nélkül is,nem tudok vele mit kezdeni. De most jön a slusszpoén : Van itthon nekem 3 azaz három darab asztali számítógépem. Feltelepítettem a jobbikra az origint,feltelepítettem a játékot és ott sem fut. Pont ugyanaz a hiba mint ezen a gépen. Nem hiszem,hogy mindenhol ugyanúgy elszúrtam volna a telepítéseket. A játék elindul,de nem reagál semmire sem. Ha van itt olyan ember akinek megvan és nincs feltelepítve az megnézné nekem,hogy működik-e. Lehet,hogy általános gond van. Előre is köszönöm. -
ratgab #22322 Kinyomott vírusírtóval is megpróbálnám a helyedben! -
ldavid #22321 nem tudom milyen wint használsz, de egy próbát megérhet a kompatibilitási mód használata is