22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pretorian
    *Szedjék ki valami DLC-vel, indítok petíciót. Meleg lenne olyan DLC ami kivesz kontentet a játékbó, és még fizetni is kéne érte :D
  • Evoluti0N
    Jól beszél (ahogy általában :)).
  • Pretorian
    Na most látom hogy a Chobot beszopta magát a Mass Effec 3-ba

Ezt most mért kellett? De ahogy olvasom nem csak engem zavar.
    Megyek a Normandy felé, látom ott telefonál valami suna. Elindulok felé, gondoltam befizetek egy blowjobra erre nem a Chobot nagy fejével nézek szembe hirtelen?
    Ez 6-7 százalékot biztos levon a játék végső értékeléséből nálam.
  • Fpocok
  • Calver
  • ferenc001
    A trombitáló kék polipokról nekem valamiért egy hanar speciális egység jutott eszembe, terepszínűre festve :D
  • ProGabe #15233
    " Valami epikusabb belépőt vártam az első teaser alapján, ez így eléggé össze lett csapva szvsz."

nyugi, a vége biztos tetszeni fog! :D
  • RAMyMamy
    biztos nem játszott az első két résszel :D
  • shootaboy
    hat az a resz ahol lejonek ilyen kek polipok, trompitalo hangt adnak ki .
    na jo semi

Tuchankára még csak most készülök, volt (és még van is) egy tonna side questem. 11 órát tettem eddig a játékba, egy pillanatig sem unatkoztam, annyira fasza lett ez az új harcrendszer és a weapon upgrade lehetőségek.
    Az intro viszont számomra csalódás volt, ahogy egyszer csak megjelennek a reaperek a semmiből, 3 perc múlva meg már Andersonnal szaladgálunk a tetőkön. Valami epikusabb belépőt vártam az első teaser alapján, ez így eléggé össze lett csapva szvsz. De attól még fasza a játék.
  • JethroHUN
    Pl hagyd abba az a drogot amit használsz
  • Fpocok
    Tintahal, a reaper hajóra gondol szerintem.
  • Hoz_Hun
    Ööööö, tintahal? nagyfejuek bolygojan?
  • Negritis
    vagy tuchanka vagy a quarian bolygó, de én se tom melyik :D
  • Fpocok
    Most érthetően pls.
  • shootaboy
    sziaztok leereszkedet egy matyi az egbol a nagyfejuek bolygojan, tintahal
    nemtudom leloni azt a gecit mit tegyek
  • mester1987
  • Hoz_Hun
    Remélem ezk a figurák nem random potyognak, mert akkor sose lesz Quarian engineerem. Majd kapom sorba a köcsög Batariant...
    Asari Justicar, Geth infiltrator meg a Krogan vanguard az viszont megnyerte tetszésem. Mappok is jöhetnek.
  • Anthrax
    DLC hősök ugyanúgy packokból eshetnek ki majd ? Vagy erről egyenlőre nincs hivatalos információ ?
  • horpeti
    Kösz. :) Akkor jól láttam, hogy a warp + throw az kombó, csak nem értem, akkor miért nem sikerült kihozni kis szintűekkel. Hát megpróbálom mindenképpen akkor újra. :)
  • sanyiiiii
    kombók
  • horpeti
    Amúgy mit tapasztaltatok, a társak milyen fegyverrel hatékonyak singleben?
    ME2ben úgy láttam, az incisor sniper volt a leghatékonyabb (assault riflelel elég gyéren lőtt), itt vhogy úgy látom, hogy a sniperekkel elég bénán bán az AI. Néha lő vele, akkor se eleget.
    Assault riflet adva nekik se nagy az átütőerő, sokszor ott kuksol a fedezék mögött és csak néz. :D
    Golyószórót adtam neki, nemrég vettem fel, na azzal nekiállt hentelni (több másodpercen keresztül is sorozta az ellent, csak annak meg kicsi a sebzése. :D
  • horpeti
    Pont a fantom miatt.
  • horpeti
    Jah, értem! Majd akkor kipróbálom.
    Az ME3 robbantást kicsit nem értem. Egyelőre a szingularitás+warp kombóval robbantok.
    Próbáltam a warp + throw-val robbantani, de az érdekes mód amikor el kezdtem játszani, legelső küldinél (intro) ment (asszem akkor a warp és throw is magas szinten volt, mert 30as karit importáltam), de aztán mikor 1. szintűvel próbáltam (1-1. szintű warp throwval), akkor meg nem ment. Aztán később is próbáltam, hiába warpoltam be és látszott, hogy villog, nem csinált semmit.

Milyen kombó lehetőségek vannak úgy, hogy rajta van a warp? Mert nekem bejön ez a liara + sentinel páros egyelőre, de az se lenne rossz, ha rárakott warpot tudnék robbantani.
  • Negritis
    ez szép és jó, de a multibugok?!

Whew! Busy day of news! We have a new patch coming next week that will fix a few issues with the game. See below.

Patch Notes:
    April 9th – PC
    April 10th – Xbox and PS3

Fixed issues when in some cases Shepard’s customized facial features from ME1/ME2 may not be properly imported to ME3
    Fixed an issue when quickly and repeatedly selecting to Resume a Save could result in Player Level reset and a potential locking of powers.
    Fixed an issue when selecting Multiplayer in the Main Menu while under a poor network connection could result in an unresponsive state.
    Fixed a potential crash while accessing an in-game terminal from Eden Prime level.
    Fixed an issue when attempting to login while Server is down. It would display a Server Down message and accepting the Server Shutdown message would shut down the game.
    Fixed a potential memory crash while loading a Quick Save of a custom FemShep.
    Fixed an issue when restarting missions and acquiring an above max amount of weapon mods results in displayed debug text on-screen.
    Fixed an issue when an unresponsive game state could occur during transition after the Conduit level.
    Fixed an issue when DLC game saves can be accessed from an account without DLC if another account on the same computer has access to the related DLC. (PC Only)
    Fixed an issue when saves from different accounts on the same computer may become locked if one account has access to DLC which the other account does not. (PC Only)
    Fixed an issue when potentially the game could enter unresponsive state when transitioning from the Holding Docks area to the Normandy Docks area of the Citadel. (PS3 Only)

• Negritis
    folyamat bebuggol a biotic charge miatt, teljesen irányíthatatlan lesz, ami bronzeon nem gond, de feljebb cink
  • koschwarz
    Mi a baj a vanguarddal?
  • koschwarz
    Jó! :) bár a widow önmagában is átüti a pajzsot.
  • Negritis
    az érdekelne hogy piercing mod+widow az milyen?
  • Negritis
    asari adept, vindicator , javelin szal megint nem sok értelmes
  • Negritis
    nah eljött az idő hogy amíg nem javítják ki nem tolom vanguardal -.-
  • koschwarz
    én tegnap egy 19-es krogan sentinellel, a társam egy 20-as human engivel ketten (!) nyomtunk le egy silver cerberust white-on...
    teljesen random volt, és olyan szépen összhangban csináltuk hogy öröm volt nézni.

igaz ő 400-as n7 volt én is vagy 300-as...
  • Negritis
    nekem volt olyan h human engivel megyek mellettem a quari engi, pakoljuk a drone+turret kombókat világnak, és halunk mint atom silveren
    viszont egymás mellett állunk és élesztjük, de úgy h feléledsz drone halsz :D éledés turret halál

vicces volt :D aztán persze a salarian infi - drell vangu segített, de nehéz volt nem hajat tépni a röhögéstől h ennyire nyomik vagyunk :D
  • sanyiiiii
    Sebzi az, csak nem instant hanem over time. A szépsége az, hogy a debuff rámegy a targetre, és tudod robbantani a akkor is ha shield/barrier még rajta van.
  • Darun
    Érdekes volt ez a nap is. Mivel kell a zsé a prém spec-re, gondoltam nyomok pár silvert. Első két kör, 4 fő, ketten 19, ketten 20. szintűek. Erre nem megint egy 20-as, 400+ lvl-es gyökér nem képes bemászni LZ-re? Pedig ezt leszámítva egész jó volt. Jah, meg a rakétát beküldtem 2 Atlas közé. Egyiket se találtam el. Az azért ütött. Főleg hogy utána hagyományos fegyókkal szedtük szét szinte mindet. Direkt beállítottam hogy Ceberus ellen menjünk Noveria-n, gondoltam az még is csak "hazai" pálya. Olyan gyakran haltunk meg, hogy volt olyan wave hogy körbe élesztettük egymást. A második körben a 6. wave környékén kilépett egy csávó. Meg se éreztük. A harmadik kört úgy kezdtük eleve hogy csak hárman voltunk. Amikor 3 wave survive-al és 2 killstreak-el végeztünk, nem tudtam hogy sírjak, vagy röhögjek. Jah és a poén még a végére: utolsó kört beállítottam random map, random ellenfél. Erre mit dob? Noveria, Cerberus. :D
  • Fpocok
    Megy. Ismét köszönöm!
  • Sir Quno Jedi
    Jó lenne még valami healing aura és/vagy pajzs és barrier erősítő, vagy regeneráló aura. Vagy pl. ha a mérnök le tudna tenni olyan pajzsgenerátort, mint amit a szingliben használnak az ellenfelek, az sem kutya. Úgy lehetne tartani a hackpontot.
  • Sir Quno Jedi
    A biotikus pajzs az awesome, ha védi a többieket is. Mivel nem nagyon van a többieket védő, tápoló, buffoló skill és így a csapatjáték része az ellenfelekre kocentrálódik (értsd. nincsenek klasszikus support klasszok), így ideje ezt is behozni. Hogy többiek SZÍVESEN legyenek veled és a közeledben, mert meg tudod őket védeni. Kb. egyébként a turret is ilyen hasznos közkincs, sőt a decoy is elmegy.
  • horpeti
    Sziasztok, egy harci kérdés: Eljutottam oda singlében, hogy már megjelent pár fantom, barrierrel. Ó mondom, de jó, maxon a warp, direkt barrier elleni bónusszal. Rányomom, és meg se sebzi.
    Nyomok rá egy overloadod, na attól meg lement a fele.
    Ez mitől van? A warp miért nem jó a barrier ellen? Nem értem.
    Gondolom van normális magyarázat, csak nem játszottam még eleget. :)

Akár jöhet spoilerben is, nem tudom, mennyire para infó. :)

Kösz!
  • Fpocok
    Semmi, megvan.
  • Fpocok
    Ez hülye kérdés, de hol van az a file? Nem találom a ME könyvtárban.