Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
adeptnek kell 1 pisztoly és kész ,nem lövöldöznie kell hanem a skilleket tolnia

lehet kevertem másik karakterrel de megnéztem így +81 azért az se rossz 😄

sztem adept kezembe kezistuki valo

anti hero

JethroHUN
Jah nem, a 3. legnehezebb, mert a Grall Spike Th. nehezebb nála, sorry.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Adpetnél hogy lenne már a CD +200%os Geth plasma shotival? A Claymore után a 2. legnehezebb. Disciple a legkönnyebb, aztán Eviscretor. Amint haza érek megnézem, de kizárt h úgy legyen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

szomferi
a Graal Spike Towerem is odakúr keményen 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vraaanyek
Azért nem semmi , hogy kb. napi 5%-ot halad a fordítás, amennyire nincs idõm játszani mostanság, mire kiviszem az elsõ két részt, simán kijön a fordítás a háromhoz, hogy kellemesen folytathassam is, megszakítás nélkül a "ciklust" 😄 és jobban megértsek mindent 😛
sõt...több,mint valószínû, hogy elõbb lesz fordítás, mint idõm eljutni a 3-ig újra! 😛 én április vége, május környéke felé saccolom amúgy a fordítást!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

koschwarz
ez még nincs meg de jól hangzik. fõleg hogy ezek szerint könnyebb még a disciplinnél is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én a geth plasmagunt használom nekem megfelel, közelre és távolra is jó, fõleg mivel követi az ellenfelet bizonyos szintig.Nagyobb ellenfélhez pedig fel lehet húzni 😄
Adeptnél ez az egy fegyver van nálam így a lehûlési idõ is +200% asszem szal lehet szórni az áldást 😄

Mondjuk fura hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sírás lebuktatta volna de ha elsüt egy fegyvert az bezzeg nem. 😊 Esetleg le is üthette/el is kábíthatta volna de hát kellett a dráma.
koschwarz
az szép. a disciplin a legjobb shotgun szerintem. kis súly, jó sebzés, 4-es tár. csak ezt használom, ha shotgun kell.

nekem tegnap lett +1medigel (hasznos!), N7 paladin, geth plazma sg, widow, disciplin sg szal jo kis nap volt :o

anti hero

Vraaanyek
Arról van valakinek fogalma, így kicsit megkésve is a kérdésemmel, hogy miért is nem volt Mass Effect 3 Launch party??? mert amúgy már lassan minden szarnak szerveznek (például most a Resident Evilnek, ami lássuk be nem egy...hmm...hagyjuk...)

koschwarz
most néztem meg: az a vicc, hogy az assault scope common cucc. lehet hogy nem csak veteránt meg spectre-t kéne vennem? elég lenne a recruit is, de abból sok.

koschwarz
assault scope-ra várok, de azt még nem kaptam.

koschwarz
hát én nem estem hanyatt a díj-packtól, bár egy szót sem szólok, mert ingyen volt, és egyébként is, kaptam egy darab medigelt 😄

vettem egy ilyen special veteránt is, az sem volt nagy szám, bár volt egy sniper scope, amivel a füstön is át lehet látni...más kérdés, hogy nem nagyon használok snipert, egyedül az infiltratorral.

nekem Drell adept kéne 😄
salarian engim meg fullos 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ha olvastátok a bioware blogon Muzyka bejegyzését, akkor ott egyértelmûen nem új befejezésrõl, hanem a befejezést kiegészítõ új tartalomról beszél. Ha nagyon nem találnátok a bejegyzést, akkor Itt elolvashatjátok. Teljesen korrekt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vraaanyek
Ne illesztgessétek ezeket a képeket, mert munkahelyemen nem tudják mi bajom van, hogy itt sírok a röhögéstõl 😄 😄

Motyodlee #13284: neeeeeeeee 😄 😄 😄

Nem az volt benne a Rare?
Sir Quno Jedi
Nekem ma háromszor adta be a salarian mérnököt a genyó, de az egyiket a spectre pakkból vaze.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
240 új hsz... befejezés flame, lebutították flame (ebbõl meglepõen kevés volt eddig), vagy sima bájcsevej?
és ezzel ugyanannyi válaszlehetõséget adtam, mint ME3 befejezése <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
Hat remelem maradnak. Viszont hihetetlen, hogy meg midnig nincs aszari adeptem. Kezdem feladni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

en is bontottam par finomsagot 😄

anti hero

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Azt nem tudom, csak azt hogy megéri. Nekem ma az egyik 3 fegyvert meg 1 scope-ot adott. Ilyen jót még specterbõl sem bontottam.
Ha marauder shields kinyír, akkor vége a világnak

Különc
Kérdés: Kai Lenget hogy lehet "szépen" leölni? Nekem csak úgy sikerült, h omnigél spam, adrenaline rush spam és full mák ilyen 10% hpn futkosásokkal, ráadásul mikor sikerült, akkor is úgy, hogy meghaltam, de pont õ is és elindult az animáció NÉLKÜLEM 8), de csak kiírta hogy critical failure, mikor visszatöltöttem, akkor meg már onnan indult a save, miután meghalt, tehát ugyanaz a cinematic csak velem együtt.
Másik kérdés, hogy csak a shieldjét kell leverni? Hpja alig van neki? Mintha nekem a shield leverése után feküdt volna meg.

Insanityrõl van szó persze

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egyszerûen indoktrináció van, az elsõ 2 lehetõség választásával van vmi Shep zombis végevideó(k), a 3. lehetõség választásával "kiszabadul", plusz, ha elég az asset túlélheti Shep és jön pár fajta részletes, rendes végkifejlet, ha nem éli túl, akkor is 3-4 a döntésektõl és assettõl függõen.
nem tudja vki a speci veteran pakkok 33.000rert maradnak permenens? (jo valasztasnak tunik 😄

anti hero

hat en konkretan azert gyujtottem a war effortot meg biztam benne h egy szint felett a maximum kornyeken "eleg" lesz a gyozelemre, anyway :d

anti hero

Különc
Szerintem is egy potenciális vég lehetett volna, hogy szimplán elveszítjük a harcot, végülis 3 részen keresztül szajkózták nekünk, h nincs esély a Reaperek ellen, nem kerülhetjük el a vesztünket

edios
nem azt jelenti, hanem kb "új tartalom van készülõben, hogy további lezárást adjon" (/kiegészítse a lezárást)

azt hiszem, hogy bár egyértelmûen nem zárja ki ez mondat, hogy lesz egy új szín, de nem azt jelenti.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

granat vagy omnitool (ha elered) kizokkenti 😄

anti hero

nem rossz de applejack a legjobb arc ;o

anti hero

tenyleg ez is jóóóóó

"Why should an AI, hundred of thousands year old surrender ti the judge of a confuse, seriously injured shepard? What happened to other crucibles? In the end i'd love shepard to refuse to choose, and war being decides mainly by you war assets and alliances" - utolso sor!!! uber otlet, kiverzunk vagy bedaraljuk a reapereket ha mar mindenki osszejottt- legjobb ending es lehet fail is, de akkor is megnyugszik az ember, h megtett mindent

más:
"For example one of my favorite charaters is Grunt I'm sure he was leading a squad of the strongest krogan warriors out there into battle but what happens to him? And same with your crew do they all make it on the planet?"
- ezt korabban en is emlitettem, h kivezetot csinalhattak volna a tarsaknak es a fohosnek

anti hero

xblades
Mondjuk ez tényleg durva mass effect és póni imádat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
De a vége akkor is ez lesz 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Különc
"confirmed that new content is in the works to provide additional closure. " Értelmezésem szerint ez az jelenti, hogy a meglévõk mellé jár majd újabb vég

Trollok 😄
ez jobb <#idiota>

yesname
Egyébként ha jól vettem ki az interjúból nem arról van szó, hogy új befejezést csinálnak, hanem olyan tartalmat készítenek, amely megmagyarázza a történéseket a végén.
Ha mégis megváltoztatják a végét, akkor Inkább vesztettetek. Csak gondolkodj el rajta, miért is...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

xblades

Tessék aztán megvan a póni és a szivárvány egyben. <#mf1>

én meg olyan szép szivárványosat, de pónik is legyenek ám benne
Fresh Duke
"The Super Saiyan Ending"
Idióták. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

ÉN LILÁT AKAROK!<#nevetes1>

\"Egy gy?r? mind fölött\"