Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ennyi a Morinthos rész, hogy nem Bansheet fog írni a feje fölött, hanem Morinthot
LOL?
nem semmi BW XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de remélem legalább a ME 3 közepéig mellettem áll majd. A reper terminátoros technolgiát majd át adom neki...
Bár nem tudom, hogy ME3ban benne lesz-e. Ezen én is törtem a fejem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Eva Core:

Várom a válaszotokat 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Bár én a levelek egy részét is örömmel olvastam. ME3-ban Fõleg pl. Rana Thanoptis és Kal-Reegar sorsa fogott meg.
ME2-ben az Okeer/Grunt küldetésben nem Shiala-val találkozhatsz, hanem Rana Thanoptissal, akit Virmire-n menthettél meg.
Shiala-val Ilium-on futhatsz össze. 😉
Ráadásul a ME 2 megmaradt választható karaktereivel is találkozni fogsz, akik még asszisztálnak is majd neked. Wrex klánja nagyon soakt ér 830 pont. úgyhogy Wrexet mindig tartsd életbe 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Politikusnak - bocsanat, de ez van - mindig egy gerinctelen, mindenen atgazolo embert kell rakni, aki tudja, hogy mukodik egy korrupt rendszer, es ha kell, akkor aldozatokat hozva tomi meg a sajat es a faja zsebet/erdekeit, mert ha odaraksz egy becsuletest, hos katonat, azt ugy eltapossak es lehurrogjak a politikusok, - akik zsigerbol ruhellik a fajunkat - hogy szegeny katona azt sem tudja hol van. Egy katona harcoljon, ahhoz ert, abban jo, ne politizaljon.
De ugye a ME egy mese, barmi megtortenhetett volna, akar Anderson is megtisztithatta volna a tanacsot, de nem errol szolt a sztori.
de amugy ujra tolom majd egyszer me1-me2-me3 aztan kivancsi leszek a fulll osszhatasra, (meg ugye z ember igy nagyjabol tisztaban van egy iranyvonallal mit akar. kicsit "csalas" de igy is lehet meglepi,) aztan meglatjuk h jo szajize van avagy sem
anti hero
#13180: Udinát egy mocskos, rosszindulatú politikusnak tartottam, még szép hogy haverom karrierjét segítem elõ, nem pedig annak a mocsokét.
Máskülönben annak fényében döntöttem így, mert Anderson eléggé sokat panaszkodott katonai múltjáról, semmi sem jött össze neki Saren miatt. Gondoltam akkor mehetne politikusnak. Katonai tapasztalat jól jöhet a Tanácsban. A turián tanácsnok is képzett militarista tudtommal.
Én meg pont arra emlékszem hogy ME2-ben 90%-ban egy szaros emailt kaptunk, és nem dumálhattunk szinte senkivel.
ui: ofc. aki Udionát választotta tanácsnoknak, az biztos nem érti miért rinyálok ilyen kis-nagy dolgokért 😄
...bar hozzateszem, sose fordult meg a fejembe, hogy az Alliance masodik legjobb katonajat politikusi szekbe ultessem.
de nem is ez a lényeg
"Anderson azt csinál, amit akar." --- inkább az írók.
A játékban pedig a codex említi úgy Anderson életrajzát, ahogy a korábbi döntések alakultak.
Még annyit kiegészíteném a döntéshozatalós részhez:
Az hogy Anderson admirális lett, az áthozott döntések alapján nálam gyakorlatilag még mindig tanácsnok lenne. De neeem.. Ha már ennyire belenyúltak a forgatókönyvírók, annyival megtisztelhették volna azokat a játékosokat, akik az elõzõ részek által generált döntéseket hozták át a ME3-ba, hogy az me3 elején Anderson saját magát megfosztja politikus tisztségétõl, vagy mit tudom én, valamit csinált, és eltanácsolták... valami elõsztorit kellett volna hozzá, amibe még én közbe szólhattam volna, dialogok útján. Utána meg jöhetett volna a reaper inváziója...
A ME 2-ben ilyen nem volt, akit életben hagytam bizonyos sztoipontnál, azokkal egytõl-egyig találkoztam. pl Shailaval, vagy a csinos belsõ ügyosztályos ügynök csajszival. Jókat el is lehetet beszélgetni vele, még meg is puszilt, amikor elbúcsuzunk 😄😄
Most nem mondom, hogy a ME 3-ban nincsennek ienek, mert vannak (pl a lengyel család, akiknél még a ME1 idején közbe szólhattunk a gyerek nevelés kapcsán) vagy Conrad Vernerrõl. (+Jacob, Miranada, kasumi, Thane...) ezek jók voltak amúgy. csak Andersonos résznél kiakadtam 😄 mert elég hatásos döntés volt, aminek még súlya is volt.
de ezek csak kis dolgok, nálam ismét ez lett az év rpg-je. mint ahogy a me2 és a me1 annak idején. szeretem ezek ellenére is. A Tanács-Anderson-Választás döntés részét viszont óriási hibának tartom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
megjelölték, hogy legyen az, csak Saren elbaszta a nevezését egy küldetéssel.
Me1-Me2 döntéseim megváltoztak a ME3-ban. Persze csak egy részük.
Pl. Én a Me1-ben Andersont választottam tanácsnoknak, me2-ben ÍGY is lett. Aztán jött a ME 3, és hopp egybõl admirális lett. hol ott az ÉN DÖNTÉSEM ALAPJÁN politikusnak adtam. Most az engem kurvára nem érdekel, hogy Anderson született katonai vezér. Elsõ részben eébaszta katonai karrierjét, Fantom státuszát napok alatt elvette a Tanács, Saren miatt. Gondoltam EZ alapján, ha már nem volt elég sikeres a katonai életét illetõen, akkor bazmeg menjen politikusnak. Me 2 sztorija alatt is rinyált, hogy nem neki való ez a politika. leszarom, én döntöttem úgy, hogy az marad. legyen is úgy. és a me3-ban csak hipp hopp admirális lett, a Reaperek közeledte miatt. A döntésem ment a fosba, amiért szenvedtem. Máskor érdemes lesz tényleg save generáló progikat kipróbálnom 😊
Nálam itt elbukott a BW a ME3-mal, ígéretek alapján. Ha egyszer ez a játék olyan, hogy a döntéseid határozzák meg az egész történetet, akkor hadd legyen már úgy, ahogy én szeretném az embereket pozicióban látni. Ráadásul a BW lehetõségként adta a válaszokat és a döntés hozatalokat, nem pedig én szoptam ki az újjamból.
ellenpélda: milyen érdekes, hogy az Ashley-Kaidan szálat milyen ügyesen megcsinálták, ott tényleg áthoztuk a SAJÁT döntéseinket. tökéletesen programozva azokat a részeket a BW. Szal van pár döntéshozatal, ami a Me 3-ban igen csak megváltoztak a forgatókönyvírói, holott ugye valamilyen szinten egy RPG játéknál mi vagyunk a sztori nagy befolyásolói.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Idestova kozel 20 eve van diablo a gepemen, en passziansz helyett ezzel (meg pirates!-szel) szoktam jatszani. De azt a sirast, ami most fog jonni a D3 premier utan, na azt nem teszi zsebre a jatekos tarsadalom, de a Blizz is csak pislogni fog, mint hal a szatyorban. Pedig kivalo jatek lesz, boritekolhato, minden 30 ev vagy idosebb regi gamer elvezni fogja (akar gyerekkel egyutt immaron), de az a tarsasag, ami negyedevrol negyedevre vegigvonul egy-egy jatekon, es divatbol fikaz mindent faszbukon, jutubon, forumokon, egyeb kozossegi portalokon, az el fog erni a D3-hoz is. Csak kozben, mint a ganajturo bogar elott gordulo "gombolyag", minden ujabb allomas utan no es no...
Ertelmes, esz ervekkel alatamasztott, osszefuggo gondolatmenettel rendelkezo kritikat (negativat) ritkan olvasol egy jatek kapcsan. Pedig ezek az emberek megerdemlik a respektet, oket el is tudom fogadni minden esetben. De a zajos es hangos tobbseg indok nelkul csak frocsog, razza a keritest es uvolt. SWTOR, SC2, D3, ME3, MW3, NFS, tokmindegy mi az, csak uj legyen, es kapjon erte 2 perc figyelmet az illeto...
ON
Ezzel azt akarom mondani, hogy helytálló amit mondasz, a te világodban
DE...
Aki egy kicsit sem ért azzal egyet, hogy ez így azért még sem fair, amit a BW csinált, annak tényleg nem tudom mit lehetne mondani, ez a 3 fajta vég is jó, csak nem ebbe a játékba, nem így... Vagy ha mégis, akkor alakították volna a sztorit úgy, hogy ezek tényleg logikus következményei legyenek annak, amit tevékenykedtem az univerzumban