22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Aki régebb óta goldozik nem tűnt fel mostanában,hogy könnyítettek rajta ? Randommal megyek akkor is az esetek nagy %ában végig visszük. -
Negritis #15158 hát biztos komoly cink az hogy újra kell kreálni a facet, de én a mostani mentésnél erre eleve gondolok és ME2be újat csinálok :D, most eleve a Lazarusos sebeket se fogom eltüntetni :D
sokkal idegesítőbb az ME1 mékó és ME2 bolygóscan mint bármi a 3ba -
HJ #15157 Meg lehetne oldani, de csak akkor ha nem a ME1-ből importált karakterről lenne szó. Ugyanis azzal éppen az a gond, hogy a ME2 az importáláskor nem csinált face code-ot. Elvileg már megoldották valahogy ezt a bugot és a következő patchben benne lesz a javítása.
Persze annak aki alap karakterrel játszik annak ez teljesen lényegtelen hiba. De ME1+ME2 összesen 120-130 óra játék után csak jó lenne a megszokott karakterrel lenni, főleg hogy ez egy eléggé hypeolt feature volt... -
hát igen, én a ME1-et azzal szoktam kezdeni normandy birtokba vétele után, hogy az összes "mellék" rendszert rögtön kimaxolom a főszál előtt :D de még mindig tartom magam ahhoz, hogy megfelelő mennyiségben jó lett volna járművezetést tenni a ME3-ba :P -
RAMyMamy #15155 együtt érzek veled, nekem is kínszenvedés volt minden bolygót feltérképezni :D -
Negritis #15154 áááááááááááá, rühellem a mékót :(
ugye most fullos ME1 mentést csinálok és így muszáj szenvedni vele minden random bolygón, ilyen kínlódást :(
mondjuk már csak 2-3 bolygó maradt ki, de mintha tüc-tüc zenét hallgatnék -
RAMyMamy #15153 ezt a face code-os mizériát nem értem, mert simán meg lehet oldani, kapásból mondok is 2 verziót:
1. ha fent van a 2. rész, akkor a képességválasztó képernyőn, ahol a paragon/renegade pontokat is írja, ott van shepard neve felett vagy alatt a face code-ja (jobb esetben - sajnos nálam ez ritkán fordul elő, illetve a 4 karakteremből csak 2-nél).
2. fogod a me2-es gibbed save editort és kibányászod a face code-ot. raw fül -> 2. squad / player -> face code (alul van)
mindkettőnél kiírod/kimásolod és beilleszted a me3 karakterkészítőjénél a face code sorba és ennyi. 99%, hogy jó lesz.
nekem az egyik pasi karakteremet egyáltalán nem tudta beimportálni. az egyik csajjal meg csak annyi gáz volt, hogy a szemöldöke szőke lett barna helyett az me2-es face code-dal, de ezt 2 kattintással orvosoltam :) -
Negritis #15152 azért vicces hogy valakinek az a baja a multival hogy nem dobja ki a karikat, valakinek meg h csak azt kap :D -
Uhhh, hülyén fogalmaztam, szóval nem a singularitytól halnak a brute-ok, hanem a warp+shockwave-től, ha jól fel van húzva mindkettő (és a warp+throw-tól is elvileg). -
tény, de azért, ha kellemesen lenne adagolva, akkor kimondottan élvezetes lehetne... én speciel azért egy kis, jól elhelyezett jármű irányítást elviseltem volna a 3-ban is... :P -
LOL
Ha mindent megkapnál és mindent tudnál a karakterekről, miért játszanál tovább utána. A leaderboard semmit sem perezentál a játszott időn kívül. Ez így a jó szerintem.
Peches voltál ennyi. %-os esély van, most nem jött be X-szer egymás után. Majd bejön később. -
Negritis #15148 mondtam már h a mékó az ME1 rákfenéje?! -
Silveren és afelett simán kijönnek a sztázisbubiból is. Sőt sokszor nem is hatja meg őket, ha nem pont a közepén voltak. Eleve kitörnek idővel, de ez akkor is murva idegesítő, mert gyakran mentő povának nyomod és ha nem jön be MEGHALSZ.
Most olvastam tegnap a gammában, hogy a warp és throw kombót nem szeretik az armored targetek és TÉNYLEG NEM. :D DE a warp + shockwave-et sem szeretik. Így kénytelen az ember midhárom powert fejleszteni egy adeptnél, mert a singularity kell, hogy megállítsd őket (nagyon halnak a brute-ok tőle), a másik kettő meg a sebzés miatt, meg gyorsan is tölt. Ugyanez igaz a sztázisra is asarinál. Igenám, de így nem marad életerőre semmi. Rizikós volt. -
sanya200 #15146 Kezd elegem lenni a multiból, a sebzés is szar, window-al fejbelővőm leveszi a pajzsát teljesen aztán mire betárazok meg célzok addigra visszatöltődik 1 szaros kocka és ha újra fejbelövöm csak az a pajzsot szedi le megint, na nehogymá.Legdurvább sebzésű fegyver szinte nehogy má csak azt az 1 szem kocka pajzsenergiát vegye le,életerőből meg semmit.Random dobozok meg vicc vettem tegnap vagy 6 special spectre packot vagy mit.(99000-be kerül),nem volt más benne csak charakter training meg gett pulse rifle upgrade, egymásutába szinte mind a 6 packban ez volt,hát az agyam eldobom komolyan.A kutyának se kell az a szar fegyver erre már 9-es upgrade van rajta holott az életbe nem használtam meg nem is fogom.De egy szaros carnifexet vagy paladint nem képes adni má.Stasis szintén vicc rányomtam az előttem lévő fantomra erre kijön belőle és leszúr,hát meg a kis f..-at. -
azt hiszem utána lesz egy N7 küldetés, és ott egy gépet kell megnézni -
evil006 #15144 Van egy küldetés a citadellán . Citadella: Cerberus Cliphers azt hogy kell teljesíteni.Most tartok Thessia küldettésnél. -
Omni gitár, EZAZ yeah
-
Samantha Traynor
Garrus Vakarian
Kaidan Alenko
Kelly Chambers
Liara T'Soni
Diana Allers -
me.wikia
"Because of its rapid fire capability, the Revanent has extremely heavy recoil. This makes the weapon difficult to use without cover, or in long range engagements. To counter this, employ Assault Rifle Stability Damper weapon upgrades and/or focus on being in cover and using burst fire, not full auto, to attack enemies. You can hit medium to long range targets if you can compensate for the recoil. Combining this with the Assault Rifle Scope and firing from cover can make it a surprisingly accurate and stable weapon (with a sufficient number of upgrades to the weapon and the mods). Power classes may want to use this build in place of a sniper, combining it with a lightweight SMG as a backup weapon. "
-
Female Shepard-dal milyen karakterekkel lehet "összejönni" a harmadik részben? -
Én tegnap jutottam el oda, hogy 10 recruit apck-ból sem dob fegyót és upgrade-et, valszeg. mert az összes alapfegyóm 10-es (katana, shuriken, predator, avenger, mantis) és az alap upgrade-ek is maxosak.
Mostmár tényleg nincs értelme olyat venni, csak veteránt, vagy afelett.
Tegnap vicces volt, mert salarian infiltratoromnak revenantot adtam a kezébe és azzal kommandóztam végig a 11wave-et. Szokni kell, de egész jóak. Igaz kell rá a 70%-os stabilitás upgrade, mert különben semmit sem lehet eltalálni vele és még így is közel kell menni vele, mintha shoti lenne, de tűzereje az van vaze. Hihetetlen tűzereje méghozzá. Nagyon ézéssel kell vele bánni, mert nagyon pontatlan és ormótlan nagy fegyó. Viszont stealth-ből kilépve még durvább sebzést tol.
Csak szegény salarianomnak tépte ki szinte minden sorozat a kezét...... _DDD:D:D:D -
nekem mindig thermal clip van benne egy meg xp bonuszt. jól esne ha raksit, medi-gel vagy Nagypapi V.-t dobna mert már van 245 thermal clipem xDD -
Negritis #15137 elvileg nagyobb esélyed van ultra rare-re a premmel, szóval elvileg az
meg ugye nekem pl tegnap 4 rare cucc volt benne, de 5packból nem volt ultra rare :D -
Negritis #15136 a face import nem az ME2es karinál göröngyös csak hogy tudd, hanem az ME1ből ME2be importáltnál alapvetően, szóval ott van baj ahol még az 1ből hoztad (nálam is volt, mégse vittek elmegyógyba)
0 day DLCt má kiveséztem, singlebe meg a legnagyobb bug amit találtam hogy sétálás és beszéd közbe shepnek kitekeredik a nyaka -
meik éri meg jobban? Perm. Spec. vagy a sima spec. Pack? :D -
1. azért nem találtál mert nem létezik, és nem is fog!
2. ezt a kérdést amúgy se erőltesd itt, hanem akkor már inkább ITT!! -
edge23 #15133 tudja valaki hogy honnan lehet letölteni működő multiplayer crack-et mert már mindenhol rákerestem de működőt ég nem találtam -
Mi ez az új operation megint? Előzőért kérem inkább a rewardot mint szaros 25% több xp -
BalMat #15131 Április 1. -
Írtam bugokat, meg ilyesmit?!?! NEM. Merthogy NEM volt olyan, ami akadályozta volna a végigjátszást (sőt). Szóval aki a bugok MIATT vár, az eltévedt... :D
A multi, na AZ bugos, mint a fene. -
HJ #15129 A játék menethez nem tudok és nem is akarok hozzászólni, mert még nem vettem meg és nem is játszottam vele. De követem az eseményeket itt is és a bioware fórumon is. A multi része nem annyira érdekel. Az első 2 rész megvan eredetiben + fontosabb DLC-k is (mind a 2 rész végigjátszva 2-3x), amikor majd kijönnek a javítások az arc importhoz és a többi hibára + a befejezés DLC, akkor majd megveszem és belemerülök jobban a játékba.
Őszintén szólva az utóbbi pár évben már nem veszek meg játékot közvetlenül megjelenés után, mert semmi kedvem bughegyekért kifizetni teljes árat! Kivárom amíg legalább a legnagyobb hibákat kijavítják. A legtöbb új játéknál a megjelenés után 1 hónappal már a 2-3 patchnél tartanak :( -
Óh de hiányzott ez a DLC bejelentés, újrakezdődött az ending fröcsögés, most ez megy majd másfél hétig aztán megint mindenki lenyugszik? No offense -
RAMyMamy #15127 ugye ez csak ilyen rajongói marhulás?!
-
Náálam úgy volt, hogy megredeltem, megjött, felaktiváltam thai proxyn, importnál csnáltam brand new face-t (nabumm), végigtoltam, közben megvettem a 0 day DLC-t is, ending okés, jó volt a gamma, örültem, bódottá. Aztán belekezdtem idővel a multijába kíváncsiságból, az is bejött. Nálam sikertörténet. Akinél nem, azt is meg tudom érteni... :D -
HJ #15125 Azért az is elég bosszantó hiba, hogy nem működik az egyéni arc importálás a ME2-ből. Pedig ez is eléggé hangsúlyos feature volt a ME trilógiában. Bár állítólag már rájöttek a hiba okára és kijavították, de a patch még mindig nem jelent meg. 1 hónap telt el!
A 0 day DLC, sok bug, befejezés botrány - nagy kár hogy ez a zseniális játék "viharokat" gerjesztett. -
mkfdd #15124
-
Negritis #15123 igazából elhiszem h sokaknak cink, de nekem még nem volt ilyen pedig a napokban vettem kb 5t, meg előtte se veszett el a lóvém :s
nemtom mit lehet ezzel kezdeni -
kb másfél órát nyomtam neten, hogy meglegyen a special spectre pack. erre amikor megvenném, elkezd szarakodni ez a mocsadék. ki kellett lépnem és vissza, ahhoz hogy kommunikáljon a szerverrel. és buktam 99000 creditet. most egy kicsit hanyagolom a multit azt hiszem... -
Evoluti0N #15121 Végre van kroganom. Ez a bloodrage-s melee-zés. Vááá. Nagyon állat. :D -
Szerintem meg a kiadók lettek pofátlanabbak. Ok-okozat.