22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
BalMat #15119 "Nem kovetelozo a jatekosok legujabb generacioja, hanem halatlan." - 30 éve játszok, nem mondanám magam a legújabb generáció tagjának, de finoman fogalmazva "meglepő" volt a vége.
Amúgy meg nem szívességből adja nekem a játékot, hanem pénzért, tehát nem ő gyakorol kegyet, mert eladja a termékét.
Annyit viszont elértek, hogy óvatosabban fogok EA/BW játékokat vásárolni, pár hónapot kivárok megjelenés után. -
Negritis #15118 akkor meg van rá progi ami unlockolja :D -
Gondolom azért nem multizik, mert nincs meg neki. -
Negritis #15116 meg eleve ha csak 3-400 pont kell akkor 3 kör és bőven megvan -
edge23 #15115 ok.kösz -
bannerban wirágbolt, ott le van írva. -
Passz. Keress rá guglin, tuti kidobja. -
edge23 #15112 és azt hogy és hol? -
Evoluti0N #15111 Nem tudom, h egyáltalán lehetséges-e. Játssz le 1-2 multit és meglesz az elég pont. Először én is fanyalogva álltam hozzá (a demoban egyáltalán nem tetszett), de végül nagyon megtetszett. -
Sehogy.
Max, ha átírod a save file-t. -
edge23 #15109 valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám elértni multi nélkül hogy meglegyen a 4000 EMS?már minden vackot összeszedtem amit cska lehetett de még mindíg kell hozzá néhány száz -
Negritis #15108 meg honár meg volu, nem? :D mondjuk a 2.ba van egy volu biotic :P -
Elcor...
A harmadik részben meg lehet tudni, hogy ők hogy harcolnak :D -
Negritis #15106 jah látom már, mondjuk még 3-4 játszható faj jöhetne :D
geth, vorcha, batarian (prothean :D)
nameg pvp team battle :D -
Én meg akarok venni Premium Spectre Packot, de folyamatosan errort dobál. Fogadjunk ha a Bioware pontra kattintanék ,egyből sikerem lenne :) -
Hétvégi event lényege? Fél 10-ig fejezd be a játékot,m mert a kibaxott EA szerver akkor fog lehalni... -
Negritis #15103 sztem amúgy offoljuk a témát, békésebb mindenkinek, és senkinek sincs igaza, mégis mindenkinek az van (aki megvette :D )
amgúy nem kéne tudni már a most 7végi event lényegét? :D -
*ellentétben -
kb ezt írtam én is - volt dühöngés más okból is, de közel sem akkora, mint a befejezéssel kapcsolatos, ami előbbivel ellentét mindenkihez eljutott... -
Metacritic? Azt hagyjuk, ott a premier utan 2 oraval mar dacbol leszavaztak a jatekot, a Javik/Ashes fizetos DLC miatti bosszubol. Az az EA elleni, a jatekbol szandekosan kivett es fizetosse tett DLC-ert fizetni nem akaro/tudo/nem hajlando emberek akciojarol szolt, nem a jatek vegen lathato 10 perces jelenetrol es annak jelenteserol. -
Hoz_Hun #15099 Lol.
Ezt honnan osztottad, szoroztad ki?
Senki, még az EA, BioWarenál sem tudják megállapítani a pontos arányt. Egyedül abból lehet következtetni, hogy a különböző fórumokon, (pl Amazon, ahol még eladás is történik, ráadásul viszonylag független), milyen arányú visszajelezés milyen arányú pontozással párosul. Van egy pont, ahol a negatív visszajelzés már zavaró lehet, de a pontos arányt nagyon nehéz még találgatni is. -
Negritis #15098 BW számláján most sok van, DA2, bugos SWTOR és egyéb hiábi a programnak mer hamarabb adták ki, az ending is számít, de sokan csak felültek a bandwagonra és sírnak a többiekkel együtt -
fogadjunk. kérlek bizonyítsd 
az a szép ebben, h nem tudod, és én sem az ellenkezőjét. bioware fórumokon volt egy szavazás, amit sokan még ha meg is találtak, hagytak a fenébe, mivel "brighter ending"-et akart. azon kívül viszont szép tágas az internet, és bizony nem mindenki használja ugyebár BW fórumot...
én egy dolgot tudok: mindenütt, ami kicsit is kapcsolódik videojátékokhoz, ME3 befejezésével kapcsolatos panaszkodás ment. *mindenütt*. volt már párszor játékos felhördülés (lásd 0-day DLC, buzulás - pl metacritic-en jelezték is sokan egyet nem értésüket), de mind erősen fű alatt volt, nem sokan vették észre. elmondhatod ugyanezt a befejezéssel kapcsolatos felhördülésről?
na ugye.
ezt egy dolog fogja valaha is "bizonyítani", mégpedig pár év múlva következő bioware játéknál a "pénzükkel szavazó" vásárlók - feltéve, ha addigra nem hozza helyre BW a nevükön esett méretes csorbát... -
Hoz_Hun #15096 Biztos, hogy igen. Eszük ágában sem volt a végéhez nyúlni. Az hogy végül még is hozzányúlnak (szerintem) a BioWare öklözte ki az EA-nál (akikről amúgy, nincs túl jó véleményem). -
Evoluti0N #15095 Én csak annyit mondok, h nyáron majd meglátjuk. Addig minden csak spekuláció.
Mindenesetre a vége miatt keletkezett depim elszivárgott és azóta újra is kezdtem a játékot, annak ellenére, h itt fröcsögtem, h többet nem ME-zek
Ettől függetlenül a vége még mindig nem tetszik és kíváncsi vok, h nyáron újból 1 hetes depibe esek-e.
-
Negritis #15094 sztem az arány kb olyan h 4 millió vásárló (ugye 3,5et osztottak szét alapból és kifogyott + originen vásárlók_) és kb 200ezer hisztizik
nem olyan jelentős arány -
Hoz_Hun #15093 Én látom a veszélyét annak, amit mondasz. Azt én nem is vártam, hogy a jelenlegi befejezéseket eltöröljék. De szerintem az alkotói szabadságuk nem csorbult volna, ha kiegészítik még mondjuk két befejezéssel (egy abszolút jóval és egy abszolút rosszal). Akiknek tetszett a jelenlegi vége, így továbbra is megvan amit szeretnek, viszont sokan (mint pl én) kapnának egy (vagy több) olyan befejezést, ami megelégedésére szolgálna. A műfajból adódóan erre a Mass Effect különösen alkalmas, alapvetően többfajta befejezése van.
Én személy szerint majdnem biztosra veszem, hogy a "nem változtatunk a végén" álláspontot végül az AE hozta meg és nem a BioWare. Valószínűleg pont az irányú félelmében amit említesz. -
ferenc001 #15092 Azt én is remélem hogy csak ennyit csinálnak, de figyelembe véve, hogy eleinte teljesen elzárkóztak az endinget érintő javaslatoktól/rinyálásoktól (kinek melyik), most meg ingyenes DLC-t bocsátanak ki...
Persze ebből mindenki olyan következtetést vonhat le, amilyet akar, de attól még gyanús. -
detto.... 3 mecsem volt .. silver két csapattársamnak 5-5 ezer pontja 9. körnél ... 1 kilépett a 2. körben , a többit én csináltam meg... -
Remélem nem azért csinálnak ingyen DLC-t, mert néhány elmebeteg zajong Shepi sorsa miatt és majd gyökeresen megváltoztatják a történetét.
Remélem csak azért, hogy a plot hole-okat betömjék, információhiány kielégítsék és az egykaptafa átvezetőket változatossá tegyék. -
Szerinted hányan vásárolták meg a játkot és hányan emelték fel a hangjukat? Hmm??? Fogadjunk, hogy apró töredék? -
ferenc001 #15088 Egy "apró töredék" miatt nem hiszem hogy az EA-Bioware páros ingyenes, endinget kiegészítő DLC-t gyártana... -
apró töredék, hát persze.
végül is alig pár ember szidta befejezést, és nem folyt mindenütt ez a csapból is ez...
de igen, ők biztos csak a nagyon hangos kisebbség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem. -
Ez így már igaz. Csak tudod nagyon sokan véres szájúan követelőznek, mintha nekik joguk lenne hozzá. Azért változtatnak egy történeten, ha megteszik, hogy ne veszítsék el a nézőket.
De 1. Ez csak a készítőkön múlik és 2. A legrosszabb dolgok egyike a világon, ha az alkotói szabadság sérül és nem a készítők elképzelése érvényesül a végén, hanem a tömegé (aki itt nem a megrendelő, mint egy épületnél).
Ha csak kiegészítik a történetet, nincs baj.
Edit: Tegyük fel, hogy a Bioware gyenge, mert enged a tömegnek ha változtat az egész történeten.
Na most gondolj bele, mi lesz ezután? Mikor gondolkodnak mi legyen a következő lépés, a következő story, a játék, a film, a zene, a könyv? És nem úgy ötletelnek, hogy Ők mit írnának meg, mit alkotnának, hanem hogy mások mit csinálnának. Na ez a gáz. És ez sajnos ide vezet. -
Caterpillar #15085 Akkor van remény a Talis háztervezős végre... 
Mindent összevetve, pihentetve 2 hetet a végét, úgy vélem mindkét tábornak igaza van valahol akik a végén vitáznak. Mindkettőt meg lehet érteni és mindkettőt el lehet ítélni.
Féltem a BW -t mert egy nagyon meghatározó történetet kreáltak az ME univerzummal, és ebből jól nem tudnak kijönni, az említett két tábor miatt. -
Hoz_Hun #15084 Tervezési fázisban még nem invesztálsz az épületbe semmit. Az építész megalkotja és te eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem. Szigorúan véve ez nem a „film” kategória. Példa az alaktói szabadságra vonatkozott.
Könyv, film egyéb... követelni a változtatást? Nincs jogom hozzá. Elmondani a véleményemet a gyártoknak, igen. Hogy változtatnak-e rajta az rajtuk múlik. Maximum nem veszek többet a termékükből. Nyilván ez kevés embert érintve nem probléma. Ha többekről van szó, már más a helyzet. Már korábban is említettem azt az ősrégi sorozatot a Dallast vagy melyiket. Ott is megváltoztatták a történetet, csak mert sokaknak nem tetszett. Miért???? Légy szíves mond el nekem ők miért döntöttek így?
-
Callisto #15083 "ha ilyen rengeteg embernek nem jött be ahogy az utolsó 10 percben a trilógiával bántak, akkor talán nem mindenki hülye és ők a helikopterek (szólás a végletekig kicsavarva), hanem tényleg valami gond van, és esetleg mások okkal elégedetlenkednek"
Az a rengeteg ember csupán egy apró töredék. Akkor most hogy is van ez a kicsavart szólás :) -
Negritis #15082 szal szokásos :D amúgy a lagg a hülye host miatt is lehet, sajnos nem 1x megesik
ezé se hosztolok :D -
Hoz_Hun #15081 Lool, nem változtatunk a végén.... vagy még is... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
De igen és amit leírtál óriási ostobaság több okból is.
Az egyik, hogy a ház építésekor minden a tervezésével, építésével kapcsolatos költséget te fizetsz, befektetsz. A másik, hogy elejétől fogva szerves része vagy a kivitelezésnek. Előadod az igényeidet, elképzelésedet és aszerint szeretnéd megterveztetni.
Ha az nem felel meg - az egyébként szigorú szerződésekben lefektetetteknek - akkor úgy van ahogy mondod, változtathatsz rajta, élhetsz ezen jogoddal.
Itt - csak úgy mint egy mozifilmnél, könyvnél, zenénél - nem. Semmi jogod hozzá. Nem vettél részt a fejlesztésben, a megalkotásban, nem a Te befektetésedből készült.
Ha nem így gondolod, akkor ezentúl ha beülsz a moziba és nem tetszik a vége a filmnek kérlek menj transzparensekkel, óriási könnyeket csepegtetve tüntetni az írók, a stúdió elé.
Nem tetszik szám egy albumon amit megvettél, követeld hogy írják át a Te egyéni ízlésed, illetve szociális problémád szerint, hogy kicsiny lelkeden csorba ne essen.
Egy regényben meghal a kedvelt szereplő? Ugyan már mi joga szerencsétlen írónak ilyent tenni, csapjuk le a fejét.
Szánalmas....
(Ismétlem a különböző befejezések információhiánya és kivitelezése nekem sem tetszik, én a hisztispicsákat szánom, akik depibe vannak, mert Shepijük meghalt. Ó szerencsétlen párák.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Van ilyen, de ezért balhézni és követelni, hogy írják át. Ez szánalmas és az ilyenekre vonatkozik az előzó véleményem.)