22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #15319 humannal is gond nélkül, mázlista vagy nekem még nem dobta ki :(
krogan senti, drell adept, quari engi végülis csak 3 kaszt amivel tolnám :D -
Darun #15318 Mi mással? :D Jó, tudom, silveren lehetne hármat is, de az még nem jött össze.
Tegnap végre meg lett a qvari engi. Ennyi előnye van ennek a prém spc pack-nak. Már többször ims volt olyan ládám amiben 3 rare volt. Ráadásul úgy szokta adni hogy vagy 3 kaszt vagy 3 fegyver. Rögtön ki is próbáltam. Vele tényleg simán le lehet nyomni 1v1 a Banshee-t, a kis mocsok megölte a csapatom így kénytelen voltam egyedül vadászni rá. -
sanya200 #15317 Van a játékhoz free camera mod? a 2-höz volt, meg meg is lehetett állítani a képet.Jól jönne ha lenne ilyen a 3hoz is :D -
Negritis #15316 nyílván de armor ellen én incernatest használok akkor inkább, pl ma is szilveren a bansheet 1v1eztem engineerrel mer a társaim hülyék voltak
overload leveszi a barriert, drone tereli a figyelmet, incernate(armor ellen + dot ) meg folyamat headshot és nem komoly ellenfél
valamint próbálgattam az Asari Adeptet de nem fexik, a drell vangu igen, ezért vagyok kivi rá h az adept jó lesz-e, ha nem akkor ez van ha igen akkor pöpec :D -
sanyiiiii #15315 A gránátja jó, de limitált. A pull->reave robbantás csak healthre működik, bármi másra reave->gránáttal tud robbantani. Ráadásul a robbantásra csak 1 power evolutionje van.
Ezzel szemben az asari kap 2 power evolutiont a kombóra és warp->throwt shield/barrier/armorra is tudja robbantani. Ez eszméletlen nagy különbség, és a gránát közelébe nem ér hogy ledolgozza.
Egy dologra jobb az asarinál: instant tech burst, mivel a reave az egyetlen olyan power ami tudja robbantani az energy drain/overload/sabotage-t és nem kell neki idő hogy odaérjen a targethez. De ha ilyet akarsz akkor nem érdemes adeptet vinni, egy overload és egy energy drain jobb. -
falátlövő? az armor piercing izére gondolsz, ami kis izékkel operál? -
Widow V, falátlövő kieg és egy kis szerencse :D -
aztán ezt hogy? :D -
Negritis #15311 ha a drell vangu nem lenne bugos akkor az lenne a kedvencem, ezért bízok benne hogy az adept jó lesz
a cluster granade gecijó skill és a többi is faja nála
amúgy arra is rájöttem h a nem melee karikkal a fitnesből elég a 4es -
sanyiiiii #15310 A drell adept kifejezetten jo csak az asari sokkal jobb :D -
engem is felvehetsz a nevem lacoka1221 -
Az lehet :D Nekem nem áll kézre. -
A drell adept kifejezetten jo csak te nem tudsz vele jatszani... -
Gondolod felvehetsz engem is. (KloszV)
Ez a Drell Adept mekkora használhatatlan szar.
Viszont Asari Adpet az jön be legjobban eddig. 1 seces recharge timemmal a tömegben megyek előre mint kés a vajban :) -
rakétával? :D -
Nem lehetne ezzel a fórumkerettel vagy dizájnnal valamit csinálni? Ha sehogyan sem lehet visszaállítani a régit akkor legyen legalább a default. -
Darun #15303 Nekem az új rekordom silveren 1 lövés, 2 Atlas. -
Negritis #15302 engem felvehetsz :D én is randomozni szoktam, meg tesóm tolja néha soldierrel :D -
GreyWarden #15301 Valaki jelezzen, ha esetleg lenne kedve játszani!:) Akkor felvenném friendlistre, mert folyton random emberekkel kicsit korlátolt az élmény, kéne néhány tag, akikkel komolyabban multizhatok.:D -
Evoluti0N #15300 Életem első 2 goldját játszottam ma. Mindkettőben nyertünk offkorsz :D -
Silveren. -
LOL BMEG. EGy lövéssel három guardiant nyírtam ki. A pajzsosokat.
-
Negritis #15297 jah bocs félre olvastam :D, amúgy ez is relatív
pl én lvl16 alatt mindig viszek equipet silverre azzal már ki lehet húzni azért simán -
Negritis #15296 vanguardot adom, mer a kedvenc karim lenne, ha nem lenne bugos a bio charge -
Simán lehet menni. Csak én nem megyek velük. -
Negritis #15294 sztem lvl10től már simán lehet menni, én randomba is mentem engivel
annyi hogy ott mantist viszek és távolból operálok -
Az előbb ketten toltuk végig a bronzot egy randommal, mert az egyik kilépett elején, másik meg végig afkolt. Fasza volt, mondhatom.
Én lvl15 alattival nem megyek silverre. -
Én ehhez tartom magam, és általában bejön, persze volt 1900 n7 is aztán semmit nem ért ,szóval semmit nem jelent az N7 csak,hogy mennyi időd van játszani ,de általában aki 200 fölött van az már végig játszott pár játékot és tisztában van vele,hogy kb. mi hogy és nem fut meghalni. de amit írtam lista az számomra mérvadó másnap lehet más jön be és szeret játszani vanguardos teamben akár. De randommal sokat kell válogatni, de igazából semmit nem veszítesz ha kilépsz, nincs semmi büntetés és tolod másokkal. -
Darun #15291 A ME3-ban ezt még nem néztem, de anno a 2-ben átállítottam hogy az E-n meg a LSHIFT-en legyenek ezek. mivel megszoktam a me1-es kiosztást. Egyébként tényleg zavaró hogy mindent egy gomb csinál. -
Én sem vagyok még 200-as n7, de tegnap 6 goldot is megcsináltam. Hozzáteszem, hogy az első goldom lvl16-oson volt egy infivel és 130k pontom lett, a mögöttem lévőnek meg 80k... :D -
Evoluti0N #15289 Olvasnivaló, vélemény a befejezéssel kapcsolatban. Hosszú is angol is, de érdemes elolvasni. -
Aki unja, hogy mindent a SPACE csinál, annak van megoldás. Még nem próbáltam, de itt olvastam.
"Use: Activate doors, consoles, NPC interaction, catch objective nodes, revive fallen teammates.
Action: Stick to cover, release cover, roll from cover to cover, jump over cover, jump over gaps, roll sideways, sidestep, dash.
Storm: Sprint, leave cover running forward/sideways, a little slower jump over cover than above. Sometimes it still sticks to cover if running up to it in a straight line, but generally accidental covering happens a lot less than we're used to.
To get it working, you will need to mod the coalesced.bin file." -
persze, tess -
egy linket tudnál dobni, túl szép h igaz legyen :D -
Azt mondták, hogy a chobotjessica, most nem csak PSP-t fog nyalni, hanem a Normandy orrdómját is, bekapcsolt radarok MELLETT. Persze mindezt űrruha nélkül, mélyűrugrás közben, mer az szexí. -
-
fogalmam sincs, mi lesz a dlc-ben, ha van vmi infód leírhatnád :) -
Igen, de ez arról szól, mi lesz a DLCben. Ami még nem jelent meg. -
megjelenésnél használtam is spoiler tag-et, de már több, mint egy hónapja megjelent.. -
Szép volt.
Spoiler mögé kellett volna tenned...