Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ld. amerikai kormányt. jobb a titkolozás nekik, mert akkor nyugisan élhetnek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Emlékszem 0 Dayen 51%-os körüli értékeket mutatott, majd folyamatosan nõtt, azaz terjeszkedtünk magyarán szólva. ha te is beszálsz és folyamatosan játszol akkor minden terület 100% lesz. ha picit visszaveszel mondjuk egy napot, akkor lecsökkenhet 95%-ra. de elég tartósak a háborúk, nehezen megy le.
Azt hiszem nagyjából így mûködik a coop Galaxy at war mapja. de ha enm pls javítsatok ki
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a lenyeg, hogy csak akkor sikerult bejutni a tanacsba, amikor - kvazi - mar keso volt, mert a visszaszamlalas elkezdodott 😊 Ennyire szerettek minket. Meg Liara is bocsanatot ker Sheptol, mert egeszen masnak, onzo, arrogans, hatalomehes fajnak tartottak az embereket, akik nem erdemesek a tanacsba kerulesre, de mivel a jelenlevok ugyebar kivetelek, Shep bizonyitotta, hogy mindezek mellett tudunk mi jok is lenni 😊
http://angryjoeshow.com/2012/03/indoctrination-theory-proof-of-me3-ending-dlc/
Az egész egy világ hülyítésvolt szvsz, mert még mindig errõl cikkezik a gémersajtó, így van hírverés és reklám, hogy a sok idiótának el tudják adni a valódi befejezést, amit mindig ígértek plusz pénzért egy epilouge dlc formájában.
Tehát kaptunk egy amatõr bugokkal hemzsegõ féljátékot, Day1 dlc-vel ami az egyetlen új, érdekes, bár kevésbé hasznos csapattársat tartalmazza (a vele együtt is gyér választékból a 2-höz képest), és most gyakorlatilag le akarnak húzni azért, hogy lássuk a végét. F*ck EA
Csak hát ha akarják el is zavarhatnak onnan, ha az teljesen igaz lenne amit írtál ránk fognak valamit és ránk eresztik a flotájukat. De ez nézõpont kérdése.
"egy konkret Reaper invazio kellett ahhoz, hogy bevegyenek."
Mi? nem ismerek rád, a történetben ez nem így van.
"(elso embere)"
Nálam második,<#vigyor>#vigyor> és én nem is engedtem volna oda, szerintem csak kihasználta a káoszt és a helyzetét majd befurakodott.
És azért az Asari faj (Benezia) és Turians faj (Saren) ténykedése a galaxis ellen se piskóta.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az a szerencse, hogy ket ember kozben megmentette a galaxist, kulonben az egesz galaxis osszefog, es ha mar a Reaperek nem, de ok ledaralnak minket, es vegig sozzak a Foldet. 😊
Rachni is nagyon nagy csalódás volt, a második részben :
We hide. We burrow. We build. We will burn the darkness clean.
És erre a harmadik részben örülhetek ha segítenek nekem megépíteni a crucible-t. Legalább a bioware annyit megtehett volna hogy bevágnak valami rachni ûrhajókat ahogy csatában indulnak velünk + extra war asset vagy valami ilyesmi. Komolyan ez nagyon gyenge lett.
Szerintem az egész mass effect 3 errõl szól, hogy az elõzõ részekben hozott döntéseknek tulajdonképpen semmi értelme nem volt, írok pár példát.
Mass Effect 2 a council elpusztítása után :
" after the devastating geth attack humanity stepped into power "
Mass Effect 3 : nem történt semmi, az emberiség még mindíg ott van ahol kb az elsõ részben.
Vagy ott van a kollektor bázis amit odaadtunk a TIM-nek. Tulajdonképpen semmi jelentõsége nincs, és azt is problémának látom hogy TIM-et meg a cerberust egyszerûen leredezték hogy indoktrinálódtak és a reapereknek dolgoznak. Ez logikusnak is tûnhet de valójában nem az, hiszen TIM képviselte a galaxis majdnem minden tudását technologiában, akkor gondolom tisztában lehetett vele hogy indoktrinálódott, és ez ellen azért kellene tennie valamit. Õ élesztette újra Shep-et újraépítette a Normandy-t azért szeritem többet érdemelt volna minthogy egy bábot játszon a me3-ban.
sanya20071 😄
és az a mindenki a földön ragadt rész, az csúcs 😄 tényleg, erre nem is gondoltam!
Engem se zavart, legyen benne homokozós rész, ha van akinek erre van igénye. Én elõször fel sem figyeltem arra hogy Cortez az egyik, most esett csak le mikor másodjára is beszéltem vele.
Én is megértem hogy a szabadidejében nem akar a munkájával foglalkozni. Hogy mit csinál munka idõn kívül, a az õ dolga, senkinek nincs köze hozzá. Annyira nem érdekel az egész hogy utánanézzek hogy mit csinált õ és mit nem, de olyan nagyon rossz munkát nem csinálhatott, kivéve ha õ találta ki/programozta a fedezék rendszer használatát mert nálam még mindig az a játék gyenge pontja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
en tobb interjut is megneztem es pl Jennifer Hale, aki mindig eszmeletlenul kicsattano orommmel mesel a munkajarol az egyikben elmondja, hogy a jatekkel demo szinten jatszott, magyarul kiprobalta, de nem tolta vegig, es ilyen szempontbol nem ismeri es nem vonzza. Meg is indolokja, hgoy annyit dolgozott rajta, hogy szabadidejeben inkabb "mast" csinal, csak ne jatek legyen. De mindezek ellenere 1. szerintem csodalatos munkat vegzett 2. ezt a munkat maximalisan elvezte - ez a nyilatkozataibol nekem nagyon lejon.
3. imadom a hangjat es magat a not is, nagyon bejon a kisugarzasa, pedig nem egy szepsegideal, hanem egy NÕ
ez kb olyan amikor általánosban mindenki álmodotott h"de jo lehet a mekiben dolgozni, mert akkor sok finom mekis kajat lehet enni" most a felreertesek elkerulese vegett, 1- valoszinu nem lehet 2. en mindig cska azt hallottam, h aki ott dolgozik ra sem biz nezni. (uh biztos van vmi valosagalapja)
ez alapjan es senkit nem itelnek el, hogy nem jatszott, de dolgozott rajta
es hamar itt tartunk, es most jutott eszembe, a belso tesztelok vajon miert nem vetettek fel a problemakat, hisz azert vannak. no mind1 ezt csak ugy irtam, nincs ra valasz
ami meg a buzizast illeti: inkabb konzervativ vagyok mint libsi, de nem zavar, h benne van. hisz nem valasztok ilyen lehetoseget. ami azt illeti amikor femalek kozott azert elfordult ilyesmi az nem zavart :o 😄
amugy errol nem volt egy kulon chapter sztem a jatekban vagy tenyleg nem valasztottam.
anti hero
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha csak ennyi problémánk lenne vele nem is lenne probléma 😄
Talán ez a videó foglalja össze a legjobban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
már egy ideje olvasgatom ezeket a lehúzó megjegyzéseket a játék végérõl. azér jó lenne ha az orrunk hegyétõl kicsit tovább is látnánk, mert mindenki azon háborog, hogy "jaaj tök ugyanaz mindhárom ending csak különbözõ színekkel", közbe egyáltalán nem. ennél sokkal többrõl van szó. persze, egyet értek, hogy azért megcsinálhattak volna 3 különbözõ jelenetet, és nem csak ctrl+c, ctrl+v meg console:changecolor:blue lett volna, de attól még nem kell lehúzni. bár ahogy itt olvasgatok nem fikázzátok 😊 de akkor sem értem.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
foleg miutan meglett a granatvetos assault rifle (M37?)
de a tobbi klasszhoz kepest en is kicsit gyngenek erzem de neha latok soldikat akik eleg jol toljak
anti hero
De tényleg tegnap le melee-eztem két Banshee-t. Persze nem egyszerre és nem ám úgy, hogy csak leütöttem az utolsó kocka életét, hanem fullon volt (igaz a biotik shieldje már lement). Négyszer mentem neki konstans. Kicsit mindig hátratántorodik Krogan hard melee-nél, egyet hátra kell lépni és újra hard melee. Négy (vagy öt) után kifekszik. Brute az kicsit húzósabb, mert szinte rögtön visszapofoz. Ha sarok közelben vagyok akkor könnyen behalhatok, mert egybõl visszarohamoz és nem tudok felállni, mert egyfolytában üt. Még Kroganként sem bírok ki két-három Brute ütésnél többet.