Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Udina is the Councilor"
Ez viszont mindenképpen így van.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
egyébként valóban az az egyik legnagyobb baj, amit írtatok is: számomra annyira magától értetõdõ, hogy ha jön egy boss, akkor rakétavetõ (szerencsére valami boost-tal 3 lehet nálam egyszerre). ráadásul nem is csak a bosst öli, mellette becsúszik még vagy 2-3 kill.
annyira rühellem, amikor a 10 körben pl. hackelni kell, vagy esetleg bossokat kell célszemélyként kiiktatni és ketyeg az idõ, én már elküldtem minden rakétámat korábban, és SENKI nem venné elõ a rakétát, mintha spórolni kéne, és csak az lesz az eredménye, hogy magunkra húzunk egy rahedli ellenséget. onnantól kész is a kör, mission failed.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
kimaxolt overload (mindig kiválasztani ahol +1 közelben lévõt is sebezzen), kimaxolt Warp, adni a Fitness-re, tolni a Turian Veteran damaget. Csak egy SMG vagy egy pisztoly (amelyikbõl erõsebb van) 200% cooldown, tehát folyamatos overload. Én második helyezettnél rosszab még sosem voltam vele. Getheknél a pontszám kb kétszeres lesz mint a többi ellenfélnél. Egyszerûen mindent visz. Reapereknél a pajzsosaknál overload aztán warp. Tech Armor-t, tulajdon képpen nem is használom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"De a kérdések között felmerült az is, hogy mi a helyzet a “mûvészi szabadsággal”? Értelmezhetõ-e ez a fogalom egy videójátékra? És ha igen, akkor az alkotó kényszeríthetõ-e arra, hogy változtasson az általa elmondott történeten a rajongók nyomására?"
A válasz pedig: nem. Ha nem tetszik nem kell vele játszani. Ha a vége nem tetszik, nem kell játszani a következõ résszel.
- Egyrészt, az elégedetlenkedõk nagy része úgyis megveszi a köv. részt.
- Másrészt, az elégedetlenkedõk egy része warezol
- Harmadrészt, BW túl fogja élni ha 100 ezerrel kevesebben veszik meg a következõ részt. Nem fog jól esni nekik, de túlélik. Haszonnal. Egyébként nem fogják ennyivel kevesebben venni.
Az egyedüli problémája a BW/EA-nak az ebbõl a perpatvarból származó presztízsveszteség. Ez egy játék. Ilyen lett, ez van. Mozi után sem tüntetünk a stúdió elõtt, hogy csinálják másképp...
[merlinw.org]
Félre is raktam 1600 pontot a nehezebb idõkre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De az hogy miért nem õ "aktiválta" magát, egyértelmû hogy nincs az egész Citadell-ára befolyása és a Keepers faj volt az õ amolyan külsõ egysége amit ugye a Prothean tudósok leválasztottak róla.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Viszont pont ezért van hogy sok múlik a csapaton, nagyon fontos az összeszokás, különben káosz van meg anyázás, aztán meg missin failed.
Ez tetszett😄
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Eleinte én is shotit használtam. A társak "szeretete" megtanította, hogy jobb az assult rifle, és meg kell gondolni hova, meg mikor rohamozok.
sniperkedni még a katona karival lehet egész jól. de aki engeenirrel, adepttel meg vanguarddal sniperezik, az nem túl jól cselekszik akkor XD
Azért a vanguard se gyenge, ha abból indulok ki hogy nekem még csak ilyen lvl 10-12-ig sikerült feltornázni és a Nova-m még sehol sincs. Mert roham után hülési idõ nélkül nyomhatsz azonnal egy novát, az sztem elég tápos. Utána kell valami jó fegyver, mivel közel vagy, a vanguardnak hasznos lehet a shoti. És az sem árt ha a csapattársak fedezik az esetleges visszavonulásodat.
Mindezek ellenére... I'M KROGAAAN! 😄
És jó a csapat összes állítás. Nem kell 2 v több sniper. Adept ne sniperrel, vagy AR-rel jöjjön. stb. Engem is betesz néha olyanon közé, hogy az lol.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mondjuk én olyankor elhúzok, ha egy 20-as Vg-t látok a lobbyban. Önzõ vadbarmok 😊
legutóbb volt egy max vanguardos, mindent vitt közelharcban. semmi sem jutott nekünk. 72.000-rel zárta a meccset plussz a vele járó bónuszokat is tedd hozzá :S
Amúgy ha akar valaki felvehet originen. "sanya20071" néven futok XD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3