22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
nekem ezek közül csak az első 2 vel van gondom , az utolsót össze tudom rakni a fejemben , de ha megmagyarázzák nem leszek morcos :) -
Hoz_Hun #15038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benne van a Codex-ben, hogy Andersen lemondott. Amúgy a könyvben is benne van. Így aztán mindegy, hogy mi volt a döntés Udinával kapcsolatban mindenkép ő lett a tanácstag. -
Negritis #15037 sőt hogy még pontosabb legyek 3 gond van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Udina a tanácstag bármit csináltál előtte
2. nincs full bad end = reaper győzelem, ha nagyon elbaszod
3. normandy futása
a többi elfogadható, főleg az általam eddigi univerzumok amiken szocializálódtam és kialakult az értékrendem -
Negritis #15036 de nem a befejezés szar! azzal nagyjából ki lehet békülni, a 'normandy futása' végvideó a problémás nekem csak, sőt még sokaknak sztem -
Ulthane #15035 Nesze neked új befejezés!
:( -
sanya200 #15034 A tököm ebbe a szarba bele, elköltöttem 600.000-t spectre packra a drágábbra és csak training meg geth pulse rifle upgrade volt benne.Egyetlen egy szaros fegyvert nem volt képes adni!!!Ekkora egy szart mostmá.Egy kurva nehézpisztolyt nem igaz hogy nem lehet szerezni má. -
Hoz_Hun #15033 Sajnos ez a helyzet...
Legalább már tudjuk. Ne tudom minek húzták ezt ennyi ideig. -
szóval akkor... teljesen értékelhetetlen minden befejezés, de tartjuk magunkat hozzá, inkább megpróbálunk szarból várat építeni, ahelyett h a rajongókra hallgatnánk, nagy sebességgel kukáznánk az egészet az őket megalkotó írókkal együtt, és kitalálnánk valamit ami esetleg tetszene is a játékosoknak...
csak így tovább BioWare, valaha ez a taktika SOE-nek is nagyon jól sikerült! (SWG)
-
Hoz_Hun #15031 Na itt van a BioWare-tól is teljesen hivatalosan:
Mass Effect 3 Extended Cut -
fejezzétek be az egymás csesztetést -
Dragaim, nyugi, ingyen kapjatok. Az, hogy magamfajta idiota mit gondol errol, es hogyan csinaltam volna, HA en lennek a BW, az max egy komment a forumban. Ne kapjatok agyverzest miattam. Kapjatok majd akkor, ha szembesultok, hogy semmilyen munka sincs ingyen, csak a meseben (es almaitokban). De ez mar offtopik, es csak anyaznatok, szal ne folytassuk. Ingyen lesz, szajbaragosan, szoljanak a fanfarok! -
Nos tegnap végigvittem. Elmúlt egy hónapom játék terén csak a Mass Effect körül forgott első és második részt kb 3 hét alatt a harmadik részt pedig az elmúlt egy hétben fejeztem be. Hát mit ne mondjak elég nagy élvény volt egy a 3 játék együtt.
Olvasgattam a fórumokat és kicsit fentartásom volt a befejezéssel kapcsolatba, mivel nagyon sok negatívat olvastam róla. Hál istennek alaptalanok voltak mert én egy orbitális nagy hülyeségre számítottam holott sokaknál szerintem az volt a baj hogy a befejezés túl rövid volt és nem volt kellőképp kifejtve. Ezzel én is egyetértek. Egy 10 órás FPSnek ok lett volna de egy 100 órás eposznak mint ez kevés. Szerencsére jön az Extended Cut és abból remélhetőleg jobban megtudjuk mi lett a galaxis sorsa. Ettől eltekintve és azt mondom hogy számomra ez nem csak a jelen generáció, de eddig videójátékos pályafutásom legjobb trilógiája volt. -
Hoz_Hun #15026 Jól érted...
Egyetértek Fpocok kollégával... -
az jó lenne ha megoldaná valaki mert fegyelmezni tudok témát alkotni nem :D -
Ne ram haragudj, mert nincs penzed.
A forum nalam is fura, de majd megoldja valami szaki. -
valaki belebabrált csinált belőle farmvillest én meg töröltem az egészet cakk-pakk -
Szerintem meg bazd meg.
És mi lett a fórum témával? Furán néz ki. -
* fizessen is a tisztelt -
Hal'sten nem valtoztat a BW, marad minden, csak szepen, lassan tagolva, jol erthetoen, es kelloen szajbaragosan elmagyarazza a tortenteket azoknak is, akik raztak a keritest es ervagassal fenyegetoztek. Az viszont kar, hogy ingyenes, en siman kertem volna erte penzt, ha mar kihisztizte, fizesen is a tisztel nagyerdemu. :) -
EA press release
Nem kamu... -
Hoz_Hun #15018 EZ a véleményem... -
Elég sok helyen lehozták... persze ettől még lehet kacsa.
Ha free lesz, akkor ez bizonyítja a legjobban is, hogy milyen nagy ügy volt az egész hercehurca... mennyire elbaszták elsőre. -
Negritis #15016 azt nem is láttam, mondjuk ha tényleg csak videó akkor talán jobb is így
viszont EAról én is nehezen hiszem el
bár lehet hogy a renoméjukon javítanának ezzel a megoldással -
Free szóval kezdődik, és EA a kiadó? = biztos hogy kizárt dolog. Kamu ez a szöveg. PC Guru-s hír szerint még nem kezdtek el újabb szövegeket fölvenni szinkron színészekkel. ME3: Extened Cut? Mint az AC: Revelation és az Ottoman kiadás (tavaly decemberi megjelenésre, pár hónapra jött ki ez, most nem rég.) és...hát, nem igazán különbözik az "alap" AC:R-től. -
Negritis #15014 azért ha már DLC lesz akkor adjanak vmi extra tartalmat is
és ne fegyót :D -
Fasza.
Amúgy engem nem zavar, hogy nem lett más a vége. Nekem megfelel a piros kapszula... csak a végén legyen már valami lezárás, hogy mi a fasz van a többiekkel. Szóval örülök. -
ezt hol olvastad? -
Ha egyedül maradok én is harcolok tovább, mer vicces. Néha még a rakétáimat is elpuffogattom, meg a medigeleket is, affél survivor tábori feeling. :D -
Negritis #15010 op surv pack capacity +1 , m-98 widow II, glacial thrower II
mellé néhány raksi
vetből meg carnifex pisztoly - erről vélemény? -
Free* DLC Pack to Provide Additional Cinematic Scenes to the Ending of Mass Effect 3 this Summer
REDWOOD CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- BioWare, a Label of Electronic Arts Inc. announced Mass Effect™ 3: Extended Cut, a downloadable content pack that will expand upon the events at the end of the critically acclaimed Action RPG. Through additional cinematic sequences and epilogue scenes, the Mass Effect 3: Extended Cut will give fans seeking further clarity to the ending of Mass Effect 3 deeper insights into how their personal journey concludes. Coming this summer, the Mass Effect 3: Extended Cut will be available for download on the Xbox 360Ÿ videogame and entertainment system, PlayStationŸ3 computer entertainment system and PC for no extra charge*.
"We are all incredibly proud of Mass Effect 3 and the work done by Casey Hudson and team," said Dr. Ray Muzyka, Co-Founder of BioWare and General Manager of EA's BioWare Label. "Since launch, we have had time to listen to the feedback from our most passionate fans and we are responding. With the Mass Effect 3: Extended Cut we think we have struck a good balance in delivering the answers players are looking for while maintaining the team's artistic vision for the end of this story arc in the Mass Effect universe."
Casey Hudson, Executive Producer of the Mass Effect series added, "We have reprioritized our post-launch development efforts to provide the fans who want more closure with even more context and clarity to the ending of the game, in a way that will feel more personalized for each player." -
Darun #15008 Én is voltam már párszor LS. Vehetjük úgy is hogy olyan esetben mentjük a csapatot, hiszen ha mi is meghalnánk akkor az bukta lenne. Viszont itt hárman már csak rá vártunk, tehát éleszteni sem kellett senkit. Persze, volt már olyan hogy miattam nem lett meg a FE, mert meghaltam az LZ-n és rosszkor élesztettem magam. De eleve a 11. kör arról szól hogy 00:00-ra mindenki legyen az LZ-n. Én is bele merülök néha a gyakásba, de mindig figyelek a feladatokra és ugye az utolsó körben az a legfontosabb hogy időre mindenki beérjen. De ha belegondolsz, ő azért lett első mert a gyakásra figyelt. A végén ugyan több pontja lett mint nekünk, viszont miatta buktuk a FE-t ami 10k pontot jelent. Attól hogy 2-3 ellenséggel többet öl meg, nem változik igazán semmi. Viszont az önzősége miatt 3 másik ember meg szívott. -
sanya200 #15007 Nem baj az ha nem rohan mindenki egyből oda mert így nem egyfele jönnek az ellenfelek.Csak figyelni kell én fél perc körül elszoktam indulni ahova kell.De az előbb volt egy vicces eset.Random goldal mentem elkezdődik majd rögtön restart wave lett, eltelt pár mp visszarakott a pályára egyből wave7en találtam magam, tök egyedül 

Azért megpróbáltam a lehetetlent xd -
Mondjuk én magam jártam úgy, hogy annyira belemelegedtünk a gyaksiba, hogy többen leragadtunk írtani és bár addig pislogtam az órára, de mire igazán kevés idő maradt, el sem indultunk extraction-ra. Ott maradtunk sajnos. Ez persze nagyon ritka, de velem is megesett sajnos, nagy úr a gyakáskényszer :D. Igyekszem figyelni azt a rohadt órát, de ugye van hogy elvonják az ember figyelmét a küzedelemben, vagy éppen mész valakit éleszteni.
Jártam úgy is, hogy mentem vissza élesztésből, oda is értem volna, erre egy banshee lekapott háturól és véglegesen megölt. Namost volt még idő bőven, de már hiába. Sőt volt, hogy csak KETTEN voltunk és én így végeztem az utolsó időkben, így a társam lett lone survivor (bár már én is voltam párszor az :D). -
Darun #15005 Amikor már csak egy emberre kell várni (főleg Noveria-n) akkor van idő figyelni másra is. Direkt néztem a negyedik emberkét, mert én is 10-nél szoktam elindulni és/vagy beesni. De én akkor is a közelben vagyok ha esetleg meghalnék és valaki támasztani akarna, ne a pálya túlfelére kelljen utánam jönni. Amúgy is az LZ-k közelében szoktam kempelni. A falon keresztül is látod a társakat, mert ugye világítanak. Nah most a csávókán 10-nél még simán gyakta az ellent, semmi jelét nem adta annak hogy szándékában állnak beérni az extraction-re. Aki ezek után még meg meri kérdezni hogy miért kap kick-et, az tehet nekem egy szívességet. -
épp 2 ember kellene goldra -
Én szivesen megyek akár goldot is, szóval bátran kérjetek fel. :) -
Node ha ilyen melees karija van, akkor ez a követendő harcmodora, pont mint a human vanguard-nak, akinek a biotic charge tölti fel a barrierjét és mivel a hp-je és barrierje nem egy csúcsmagas valami, így éli túl. Ha nem charge-ol folyamatosan az ellenségre, akkor konkrétan legyalulják. Viszont ha meg mindig charge-ol, akkor lehet olyan helyre érkezik, ami rosszabb, mint ahol eleve volt és legyakják, mielőtt bármit is tudna tenni (rohadtul lutri). A vanguard nem maradhat helyben, mert úgy semmire sem jó, neki folyton ugrálnia kell, ez az életbiztosítása, meg az élete vége is általában... :DDD -
Hoz_Hun #15001 Pontosabban ez:
"Hi all,
We granted the Victory and Commendations Packs from Operation Raptor last night but this morning it was identified that many people were using an exploit to get multiple packs. In order to stop the problem we had to suspend the granting of packs immediately. We are currently working on a fix for this issue. We will restart the granting of packs once this issue has been fixed.
Scylla Costa."
Szerintem megkapjuk, csak majd valamikor. Aki megkapta az örüljön. Aki többet kapot, nem biztos, hogy örülhet. Bár egy csomóan nem tehetnek róla. Viszont rengetegen szándékosan kifarmoltak tucatnyi packot. :( -
Hát én volt, hogy pontosan 01 sec-nél csúsztam be épphogy az extraction pontra, épp így éltem túl alig, de meglett a full extraction (emmá elég heroikus túlélős volt :D). Előfordul. -
Voronyezs #14999 köszike :)