Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
😄D

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

watto
Kiváncsi vagyok mivel fognak elõhozakodni 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

lwb
A kék, a zöld, meg a piros robbanás mellé kapunk egy sárgát is. 😊

Flawless Victory! FATALITY!<#mf1>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Fpocok
Gyõztünk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Now, BioWare co-founder Ray Muzyka has confirmed that new content is in the works to provide additional closure.

Én már láttam olyan bugot hogy a pályán kívül ragadt az ellenfél. A Cyone-on ez elég kellemetlen. A Noverian meg olyat láttam hogy egy ötös Cerberus csapat leragadt és bedugult a leszálló aljánál. Majdnem megszakadtam a röhögéstõl, mert háromszor körbeszaladtunk a pályán, hallottuk hogy kiabálnak, de nem láttuk õket. Aztán észrevettem hogy a nyomik ott ácsorognak egy kupacon. még szerencse hogy sniper volt nálam, rögtön kapott egy fejest az egyik, aztán a többit már gyerek játék volt elintézni. (persze az elsõ kilövése után már sikerült felugraniuk a leszállóra)
orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Lol. Ilyen bugot se láttam még multiban. Egy Cerberus-os ellenség a levegõben maradt spawnoláskor és sebezhetetlen volt.
Vraaanyek
Melyik karakter osztály van a legközelebb a soldierhez képességekben, ugyanakkor rendelkezik tápos biotik képességekkel? kezd unalmas lenni, hogy mindig soldier vagyok, de az állóképességét és tûzerejét nem szeretném hiányolni :S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

megoldottam. elõször a másodikat néztem meg, és utána az elsõt. így már ok.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Sehogy se sikerül unlockolni valami nem emberi karaktert. Eddig van egy turianom és egy salarianom pont két olyan kasztban, amit nem játszok -.-
JethroHUN
De makker vagy, N7 Crusader a legjobb shoti az egész játékban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

xblades
"Azt Udinát beajánlom tanácsnoknak." Ha már úgyis mindegy, nem? <#mf1>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
El sem olvastad amit írtam, nem az ok érdekel fõleg nem egy könyvben. Hanem ez egy játékos általi döntés volt amit más esetben szépen levezettek és nem az lett a következmény ami a másik lehetõség volt, ami szembemenése (hopp ide kicsit csúnyább szót is írhattam volna) a játékos választásának.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

És elrontottam a spoiler tagot. Szal az elõzõ hozzászólásban
SPOILER! 😄
Renjike
multiban van valkyre rifle?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Egy kérdés felötlött bennem a végével kapcsolatban
Ha a végén szétterjedõ színes akármi nem öl meg mindenkit a naprendszerben, mert tulajdonképpen nem úgy robban fel a relé ahogy a 2. részben történik az Arrival dlc-ben, akkor mi a picsért menekül a sugár elõl Joker és miért tesz kárt a Normandy-ban, amikor másnak nem lesz baja tõle?[/spoiler]
Mai multis szerzemények : N7 Crusader, Krogan soldier, Asari Vanguard,
Renjike
Mako into your conduit <#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince23
Renegátba most a tanácsot mentem meg. a tét tehát pár ember a több millió élõvel szemben 😄 Azt Udinát beajánlom tanácsnoknak.

De benne van egy könyvben az ok, ráadásul a codexben is benne van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

azért a tanács téma más mint Anderson esete, a tanácsnál nincs gond, mert van hatása annak hogy mit csinálsz! pl salarianoknál

míg andersonnál már én se értem mivan

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

mascarun
Köszönet!

Igen. Nekem tetszett a megoldás ahogy bemutatják.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

xblades
tollvonással (sory)

xblades
Anderson tanácsi tisztjének szinte semmibe vételét én is kifogásolom, én is annak választottam és itt nem azzal van a gond hogy miért mondott le oda való-e vagy sem az a senki katona aki 'oda ajánlotta' az én voltam a fõhõs egy fantom.
A lényeg volt egy választási lehetõség õ vagy õ amit tovább kellett volna vezetni nem egy legyintéssel elintézni.
Ugyan ez igaz a tanács sorsáról hagyod veszni õket az 1 végén na bumm választunk újat.
És persze hogy választanak újat, mert nélkülük nem menne a szekér de ez is egy választás volt amit máshogy is le lehet volna vezetni nem egy tol vonással.

Fpocok
Igen.
Sajnos úgy, ahogy.

frissítettem de továbbra is kilép.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

mascarun
Mutatják Tali arcát a játékban? Mert most volt egy rész ahol levette a maszkot de az arcát nem mutatták! -.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vraaanyek
hát basszus...hiába nem állok hadilábon az angollal, azért csak jó lesz az a magyar fordítás tavasz vége fele 😛 (gondolom tavasszal kész lesz, ha másfél hét alatt tart 25-30%-on... 😛 😛 )

Primarch Victus küld egy levelet, amiben leírja, hogy pár Quarian bevédett egy fontos stratégiai pontot és bár késöbb lehetõségük lett volna kimenteni õket a vezetõjük Kal'Reegar azt mondta, olyan sok helyen megsérültek, hogy így is úgy is halottak. Hõsiesen védték a helyet az utolsó leheletükig.
Joker hugának sorsa kiderül egy beszélgetésbõl. Egy Assari kommandós mondja el, hogy mikor egy Banshee közeledett le kellet lõnie egy kislányt Tiptree-n, mert a sírásával lebuktatta volna õket. Megjegyzi, hogy a kislány korábban arról beszélt, hogy pilóta akart volna lenni mikor megnõ és a neve Hilary volt.

Hát elég szomorú... 😞

PiszkosFred
Patch megoldja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vraaanyek
kal regaar?? joker huga???? mikor hol????????? 😮 😮 én még azt hittem, hogy 40 óra alatt mindent megtaláltam

hali,
a froms ashes dlcben amikor megnézem a videót a protheánokról utána mindíg kifagy a progi. egyszerûen kidob az asztalra és csók. ez mitõl van?

Csak szegény tökre reménykedik, hogy megúszta a huga, közbe meg nem. 😞

Ehhez minek. Az egyik egy levélbõl derül ki, a másik, meg egy párbeszédbõl a Citadellán, amit kihalgathatsz. Bár lehet igazad van, csak ezek mellékszereplõk.

Azért, mert amikor az ME2 írták, még nem tudták pontosan mit is akarnak a 3-ban. Drew Karpyshyn írta a bolgjában, hogy pl a ME1-ben csak mellékszereplõ a Cerberus és akkor még fogalmuk sem volt milyen fontos szerepet szánnak majd nekik az ME2-ben. Gondolom ugyan ez volt az ME3-mal is.

Prince23
Ezt nem értem amúgy ...

Jokert meg nem kell sajnálni hiszen
a befejezésnél EDI lett a csaja, lévén, hogy félig szintetikus lett minden ember 😄 bírtam, a részt, Ádám és Éva jutott eszembe akkor annál a résznél.

na szal jó lett a befejezés. Én is sajnálom hogy Shepard nem élte túl, de ez már a ME 2 öngyilkos küldetésében meg volt írva, hogy Shepardnek nem lesz könnyû, elég jól felkészítve a terep rá.

Így elmondhatjuk hogy a befejezés nem lett sablonos ugye. mert minden amerikai filmben a hõs túlél mindent és mindenki boldog. Shepard feláldozta magát ÉRTÜNK. és ez a lényeg.

Fpocok
SPOILER???

Lehet, de Widow-al kiszedem a Nemesis-t fedezékbõl, a fullos Turret Max 3 lövés, az Atlast is egyedül lõttem ki, igaz hogy alaposan megszórtam gránáttal is. A durva igazából az benne hogy távolról egy lövés a Guardian. Amikor VIP emberkéket kell leszedni idõre, akkor azért elég hasznos tud lenni.
Én Kal-Reegar-t kurvára sajnáltam. Na meg Joker hugát, fõleg Joker miatt (bár õ talán sose tudja meg).

Nekem a fortify annyira nem jött be. Sztem a Carnage túl durva ahhoz hogy csak úgy beáldozzam. Mindenesetre az sztem elég beszédes hogy 3 menetbõl kettõt én nyertem, fölényesen, a harmadikban meg pár ponttal maradtam csak le az elsõ helyrõl. Egyébként Widow-al, könnyítés nélkül is +50-es a recharge-om.
Prince23
Tudom, hogy nem. Renegátban próbálok mindenképpen rossz döntéseket hozni. és az egész me2 sztorit vezetve kinyalni a Cerberus seggét... me2-ben és me3-ban. Hiszen ugye a dialogus paneleknél adottak is ezek a válaszok, amik a Cerberus átálláshoz vezetnének. de persze benn avn a pakliba, h a BW úgy írta meg, h ne legyen esély TIM-el haverkodni. Együttmûködni. Csak akkor azt nem értem, hogy minek van ilyen dialog lehetõség, ha szart sem ér. ezt nem értem sokszor a BW-nél 😛

A mostani végigjátszskor Cerberus ellenes voltam.

Krogan Soldier: tápos shotgun + blade attachment, fortification + rage = élõ tank. Full-os Turret-et (szembõl!) és Atlas-t bronz fokozaton pite könnyen zúzza heavy melee-vel.
Van még 1 ilyen:

Jack is visszaköszön Phantom-ként a Cerberus-bázison, ha túlélte a 2. részt és nem evakuálod a Grissom Akadémiát...
A "Renegát stílus" totál nem azt jelenti, hogy Cerberus-párti vagy, hogy TIM kedvel téged.
Prince23
Na ne... 😄

mien skillel?

Megtaláltam a legjobb multi kombót. Krogan soldier Widow-val 😄