22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Amúgy pont ezt hiányoltam hogy lehessen biotikus pajzsot csinálni, meg krogan vangard?xDDDD kicsit tápos lesz már nem azért xDDD A vangard így is erős kaszt.Legalábbis silveren nem hagy nagyon ellenfelet akit leölhetek.Az új mapok is tetszenek meg a fegyverek is.Meg ha jól látom ingyenes lesz.
  • Calver
    mondjátok h a "not funny"-t nem csak én olvastam a fejemben Liara hangján
  • sanya200
    Én észre se vettem
  • RAMyMamy
  • Fpocok
    Red- Geth (Destroy option, synthetics detroyed)

Blue- Batarian (Control- Batarians support slavery)

Green-Asari (Synthesis - Asari reproduce by combining thier genics with other races to evolve the Asari race)

Not funny.

lol
  • BoneDragon
  • Caterpillar
    Geth infiltrator? BEST! :D
  • Calver
    igaz, ha a végére szúrod be, nem kell a vessző. csak kikaptam így hirtelenjében egy sort a sok közül és azt írtam át, azért maradt meg.
  • Fpocok
    Valóban.
    Köszi mindkettőtöknek akkor :D
  • RAMyMamy
    különben miért írtam volna, hogy működik? :D
  • Fpocok
    Kipróbáltad? Megy?

Neked Calver meg ezer hála.
  • RAMyMamy
    hű, ez zsír! :)

működik, csak sztem a végére nem kell vessző, illetve a fölötte lévő sor végére kell. és mindegy, hogy hova szúrod be
  • Evoluti0N
    Ha elég gyakran raknak be újításokat, akkor sztem sokáig ki fogja húzni a multi. Az a legnagyobb előnye (számomra), h amennyi kaszt-faj, annyi játékstílus és ha már egy stílusban meguntad, akkor kipróbálhatod másikban, aztán azt megunod, akk jön a kövi és mire az utolsót megunod az első megint érdekes :D
  • Calver
    megint csak tipp, most nincs erőm kipróbálni...
    gibbed coalesced.bin tool-al kicsomagolod coalesced.bin-t, 06_bioinput.json-t megnyitod, megkeresed ezt a sort:

"sfxgame.sfxgamemodedefault": {

beraksz alá egy ilyet többi mintájára:

"( Name=\"H\", Command=\"ShowHUD\" )",

"visszacsomagolod", és ollé. lehet ToggleHUD kell, de valamelyiknek nyerőnek kéne *elvileg* lennie a kettő közül.
  • Sir Quno Jedi
    Baaazki, ezé fizetnék is, olyan kewl, de ingyé van. Jó lenne ha ilyen ütemben bővítenék a multit. Pl. bepakolhatnék a szingli mapokat szinte mind, kicsit átdolgozva. Lényeg, hogy gyorsba meglegyen. Főbb történelmi csatákat is meg"map"esíthetnék. Mmmmm...
  • Sir Quno Jedi
    jipikájéééééééé!
  • Fpocok
    Tehát akkor van esély, hogy meg lehet csinálni. Jobban utánanézek, mert engem NAGYON érdekel ez.
  • Calver
    tippre coalesced.bin-ben durkálással, be kell állítani egy billentyűre "ToggleHUD" vagy "ShowHUD" parancsot.
    lévén ugyanaz az engine mint ezelőtti részekben, és ott így működött.
  • Prince23
    Köv DLC-be volu engieener :D ja meg a me 2 féle volu adeptus XD
  • Prince23
    Aztakurva, Batár sentienl??? lol geth infiltrator? omg.

unlike: Krogan vanguard. már látom a sorsunkat silveren :( Konklúzió: eljutunk a szokásos 8-10 körig, aztán bebukjuk velük :(

de most komolyan minek a vanguardba Krogan?
  • pries
    Szép estét az uraknak, eddig csak a wirágbolti verzióval játszogattam, de egész érdekesnek tűnik a dolog multi része, igazából a kérdés az az lenne, hogy szerintetek meddig fog menni a dolog, 1-2 hónap, esetleg több?
  • Csaba85
    A második map kilátása nagyon megnyert, már rég vártam mikor lehet ott multizni.
  • sanyiiiii
    Igyekeznek békíteni a népet:)
  • Fpocok
    Tudom.
    Csak bebiggyesztettem a videót ide is.
  • Renjike
    nem olyan rosz arcok ezek a biowaresek...
  • orichalcos
    Pont előtted linkelték. Ingyenes lesz. Ez furcsa. Extended dlc ingyen, meg ez is ingyen...hm...
  • Fpocok
    AZTAKURVA!

Ingyenes multi dlc pakk... rengeteg dolog van benne és kedden már itt van lol

• Csaba85
    Multi DLC
  • Fpocok
    Valahogy el lehet tűntetni a hudot SP alól?
  • RAMyMamy
    aha, de akkor nálad nem is a me3-mal van baj, hanem neked már a me2-be se importálta. ezért értettelek félre
  • Bhalage
    tegnap vettem egy speci spctre pakkot erre volt benne 2 sarga kari
    bihihihii kúrva anyád!

:D

importalt arcok: a faszert nem tudtak megcsinalni, hogy _minden_ korabbi arc visszafele kompatibilis es azonnal betoltheto, es kiegeszitettek volna -.- grat bazz nem szoktam fujjolni, de ez egy nub huzas volt szvsz. a jatek amugy istenkiraly _o_
  • HJ
    Szerencsés vagy ezzel. Privátban leírtam mi a helyzet vele + küldtem screenshotot is.
  • RAMyMamy
    nem értem a problémád, illetve nem tudok ilyenről

me2-ben nálam nem volt gond me1-ből importált arccal, épp ezért írtam le azt, amit. ez a megoldás - hogy a me2-es face code-ot másolom be me3-ba - nálam működött.
  • Fpocok
    lol, a második részben ő volt a hangja a csempész salariannak, aki az omegan volt :D
  • Pares
    Na, úgy néz ki megint igazam volt, és hála Istennek kiegészítő dlc-t kapunk, ráadásul ingyen.
  • Negritis
    LOL :D
    http://masseffect.wikia.com/wiki/Garoth

ez most vettem észre :P
  • Negritis
    jah és tök jó h így sokadikra jövök rá hogy nem elég hogy bolygók vannak a rendszerekben hanem aszteriodák is :D
    sebaj megvan minden gyüjtögetős küldi az ME1ben végre
  • Fpocok
    AZ NAGYON JÓ. Eddig azzal toltam silvereken... nagyon jó.
  • Negritis
    grat, nekem még csak a carnifex van meg, de azt se teszteltem :D
  • Fpocok
    Megkaptam az N7-es Paladint!!!