Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így gondolkodtam én is 😊
Ja és úgy tudom Patrick Weekes ki is akarták rugni, vagy talán ki is rugták ezért a beírásáért (amit mellékesen nicknév alatt írt be Penny Arcade fórumára).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Én mindég igyexem végigcsinálni az egészet, ha én fexem meg akkor várok és nézem õk hogyan írtanak, ha csak én maradok, akkor meg megpróbálok gyõzni, hogy folytathassák õk is velem a következõ hullámban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Úgy tudom ezt konkrétan Casey Hudson megcáfolta. De én is gondoltam rá, hogy lehet benne igazság.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Éjjel volt egy olyan, hogy sniperrel beálltam egy helyre, és sorba szedtem le mindent, de akik velem voltak (+2) direkt belefutottak a tömegbe persze bele is haltak. Nem bírtam utánuk futni, helyette tovább szedtem a felém özönlõket. Befejeztem a kört egyedül, erre kilépkedtek... hú de örültem... gethek voltak és a 9. kör...
Anthrax
ja mi is igy csináljuk, eltereljük öket amig foglalom, és ök meg közben körbe jönnek és ugyanugy foglalják és a gyorsabbakat/kisebbeket leszedik

Sir Quno Jedi
Azaz, egyet tudok csak felhasználni "általános" célokra. Ugye hogy így már nem is akkora fegyvertény és érthet, hogy a többiek miért próbálják kézifegyókkal lezúzni a nagymonsztákat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja, a pont bevéde az kínos tud lenni. Bár ha mind ott vagyunk akkor nem, de legtöbször, csak én meg még egy a csapatból védi a helyet, a többiek meg "kalandoznak", hogy rohadjanak le. Olyankor simán végignézem ahogy elvéreznek...

Egyet hagyj a végére. Én legalább is így szoktam, mert utálok a legvégén elvérezni. Inkább megdöglök korábban. 😊

Anthrax
widow az spectebõl esik, black widow szerintem szarra se jó, kevesebb sebzés,de tény hogy több lõszer van tárba

Anthrax
Én is infivel játszok goldot, a 4 dbos hack oké, de mikor bizonyos ideig 1 ponton kell állni és legtöbbször egy rohadt szûk folyosón az idegesítõ

Köszönöm szépen
Sir Quno Jedi
Ne izgassál már, én szinte már minden küldiben elpukkantom a két rakettát. Nem ér az semmit, mert ELFOGY. 😄

Én a Spectre pack-ban kaptam. De legjobban a Black Widowra vágynék, de az még nem jött.

Infiltratorral marha egyszerû. Mindig Tactical Cloakban hekkelek. Senise zavar meg, simán elgyalogolnak mellettem. Más kasztal valóban elég nagy szopás tud lenni.

fellélegzés elvileg a piros oldalon van , és ha van 5000EMS-ed, ezért kérdeztem hogy megoldhato-e multi nélkül a dolog, de ugytünik nem

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Multiban ha akarom a widow sniper fegyót, melyik packet érdemes vennem szerintetek?
Rakéta wazze RAKÉTA!! 😄D Ha másnak nem jut eszébe legalább te durrancs egyet. Földre céloz, ne hogy elröpüljön a semmibe.
Egyszer így mentettem meg az egész banda seggét az evakuálási ponton, mindenki lement (én is), Banshee, Brute, meg egy raklap egyéb ott téblábolt. Medigél aztán rögtön a lábam elé lõtem rakétával. Nagy lett a csend hirtelen... még két társamat is fel tudam húzni idõben.

Sir Quno Jedi
Ez afféle védelem a wirágbolti verziósokkal szemben. Amúgy egy este nulláról indulva fel tudod 100% környékére tornászni a galactic readiness-t, még nekem is ment, pedig ultranoob vagyok.

Én 6900 meg az apró. Ha minden igaz nagyjából 7200-7300 körül lehet összerakni.

Kb. 5 napig tartott míg átolvastam a megjelenés óta bekerült töménytelen hsz-t😊 Bár vannak emlékek, de akkor az tényleg igaz, hogy a nevezetes plusz 10 másodperces, fellélegzõs videót csak úgy lehet elérni, ha multiztam is? Azaz hiába tolom ki a "perfect" single játékot (ami testvérek között is vagy 100-120 tiszta játékidõ a 3 részre vetítve), x darab meccset le kell játszanom?

Samara TUD a kolostor létezésérõl. A Shadow Broker bázison elolvashatod, ahogy levelezik a lányaival. A kolostor amúgy se titok, mert jófajta piát gyártanak ott.

Anthrax
hexxel van ilyen problémánk, én se tudok hozzá és õ se hozzám,csak sokadjára 😄

Sir Quno Jedi
Azt úgy kéne megoldani, hogy aki kint van a zónából annak semmi baja, küzdhet, de ha mikor eljön a sikló és addigra nincs bent a zónában, akkor õt otthagyják és mission failed (esetleg szopatható azzal, hogy egyedül kell tartsa a frontot plusz egy durva wave-en át és elkenik a száját így is... 😄

Próbáld meg Krogannal. Hacsak nem áll eléd két Brute, átfutsz te mindenen. Krogannal eddig még mindig eljutottam oda ahova akartam. Tegnap ki is feküdtem a kis Quarian Infiltratorommal, amikor próbáltma átfutni egy (nem is túl) húzós részen. Elõtte ugyan ez (csak több ellenféllel) Krogannal röhögve.

Sir Quno Jedi
Mi azt sem tudtuk megoldani tegnap egyik sráccal (hexhun), hogy a kreált játékomba be tudjon join-olni, vagy én az övébe. Csak join-olgat, aztán semmi, még a töltés ikon is eltûnik. Viszont public gam-ben tegnapelõtt többször is bejött a friendlistáról aki akart.

Ki tudja ez hogyan mûxik, mert gáz így?!

koschwarz
tegnap egy hekkelés sem jött össze silveren, mert vannak akik küldetésüknek érzik, hogy ilyenkor NE álljanak be a hekkelõ zónába, hanem õk majd jól megvédik a hekkelõket a gonosz szörnyek támadásától.

4en simán ki lehet húzni azt a kb. 2 percet, de amikor csak ketten próbáljuk húzni eszméletlen soká tart, és simán lerohannak.

másik kedvencem, amikor az idiótája nem bírja betolni a seggét az extraction zónába, és miatt bukik mindenki 10000xp-t (mert a full extraction 15000, míg a partial csak 5000).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Anthrax
Jah volt pár meccs, szívesen játszunk bárkivel goldot ,csak legyen tsen ennyi a feltétel

Hi, játszik most valaki multit? Eléggé kezdõ vagyok a multiban, de kipróbálnám 😊
Anthrax
brute 1xû, banshee ritkán célpont , goldon szokott fõleg,de silveren nem okoz gondot, nem kell rakéta ,max 10. wave mert ott hamar lemegy 4 és nem poppolnak többet

Sir Quno Jedi
Jah, a hekkelés ugyanaz pepitában. Csak azt el tudod kezdeni azonnal, itt meg le kell még húzni a célpont életerejét, ami nem is olyan 1xû, ha az egy brute pl., vagy egy banshee és nincs már rakettád sem...

Mimasz
Norgiékkal tegnap egymás után 2 Gold-ot letoltam.. Simán... 😄 Persze 3 adept én salarian inf-el kempeltem hátul õk elöl osztották az észt... 😄

Sir Quno Jedi
Nekem valami 3650 volt az EMS és ugye az alapból a fele, tehát nekem is 7k volt. Most már 100% a galactic readiness-em így annyi az EMS is, 7k fölött.

Anthrax
pedig 3 közül az a legkönnyebb, ott csak kikell lõni egy célpontot és az úgyis feléd jön, nem bujkál, a legszemetebb az hackelés, amikor ott kell állni 1 percig és tartani , na annál rosszabb nincsen

Ti mennyi war assets-et szedtetek össze multi nélkül?
Csak,mert én ugy gondolom teljesen kijátszottam a játékot és összesen összejött 7069(hiába irnak 10k-t sztem az lehetetlen,ugyanis egy csomo fedi egymást, ha ez van akkor a másik nincs, és emiatt nemhiszem hogy lenne bárkinek is multi nélkül annyi.).többet nemtok szerezni, mert nincs már semmi a térképen

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Sir Quno Jedi
Ott szoktuk bukni ált., ahol van másfél perc talán per célpnt, hogy likvidáld. EL sem jutunk oda, vagy ha igen, ott már annyian vannak, meg olyan erõs a célpont, hogy kaukukk. Aki élve eljut oda, nem tudja IDÕBEN megölni és vége az egész rohadtságnak, pont. ÉS 4 van ugye per wave, az elsõ sem mindig sikerül a másoidk tuti halál, harmadikra térdig lehet gázolni a monsztákban, negyedikre nem került sor...

Mer ugye ha NEM ennyire idõre megy, akkor ha körbevesznek elfutsz távlabbra, keresel fedezéket, jobb pozíciót, lõszert, újra összeállsz a csapattal, próbákozol távolsági fegyókkal. DE ha másodpeceken múlik, akkor csak törsz elõre, elfogy a raketta, a gránát, a lõszer, a pajzs, az életerõd, a medigel elõször, A MEDIGEL MÁSODSZOR... és aztán már csak a saját véredben fetrenghetsz. Már-már megérinthetnéd a célpont lábát, de soha-soha nem éred el... snitt...

Sir Quno Jedi
Vaze, még bronzon is van, hogy egy körön belül van két, vagy pláne extraction felé már három+ olyan monszta amibe egy-két raketta kellhet. Silveren ez megtöbbszörözõdik. A világ összes rakettája sem elég. Bronzon szépen le lehet õket darálni raketta nélkül is amúgy, csak némi össztûz ajánlott, de silveren meg jól bírják és kevés a raketta.

Különc
Senki?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vraaanyek
érdekes, engem mindig összeszedett, következetes csapatba tesz random 😮 mondjuk túl sok idõm nincs sajnos játszani, lehet mázlim volt eddig 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

nyirog
ne is mond, én azt utálom amikor látják h feladat van és mindenki szarik rá h megcsinálja csak agyatlanul rohangál össze-vissza -.-"

Pedig van hogy rá vagy utalva a solóra mert sokszor csak mennek össze-vissza.Amúgy benshee ellen meg ott a rakéta nem kell félni használni.Le lehet nyomni egyedül is de sok skúló kell bele még silveren is, nemhogy goldon.

sokat nem ér :-/

sniper puskat kivettetek az alienware-ol?
milyen
:o

anti hero

hat a solo kommanozast mar tenyleg nem ajanlom senkinek silver+

anti hero

Sir Quno Jedi
Laehet, de nekem úgy tûnt, hogy picsafüstöt érnek a fegyók az ellen ellen. 😄 Fejbepukizod öccáx fél méterrõl és máris kicsivel lejjebb megy az életereje. Amúgy meg annyian vannak mint az oroszok és 360 fokban ott vannak mindenhol.

Ha nem áll össze a csapat egyetlen együtt mozgó alakulattá, akkor ott a vége, külön-külön bárhol-bármikor meg lehet halni. Átfutsz valahol és már nem éred él a másik fedezéket (nem mintha a fedezék sokat számítana olykor).

Szóval erõs csapatmunkával nyilván megy, de egyesével halottak vagytok.

Banshees are created specifically from asari with active or latent predispositions to becoming Ardat-Yakshi.
Vraaanyek
A banshee-k asari mátriárkák, nem ardat yakshik 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

gerey
Aki akar majd multizni engem is felvehet. Amúgy random emberekkel is lehet jól alakítani, most hoztam négy silvert egymás után random csapattal, de bedaráltunk mindent 😄

sztem barmilyen aszári megteszi bensínek
ahogy barmilyen human lehet haszk és barmelyik turián krogan párból lehet egy brutusz...

Sir Quno : azert annyire nem veszes az a silver. de tenyleg.

anti hero