22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    mi ez a "visszacsatolás"?
  • Hoz_Hun
    Akkor nincs új pack az új DLC-hez? A régiekből esnek?
  • yesname #15397
    Hát srácok, ez a Batarian Sentinel egy állat. Legjobb melee stb. effektjei ennek vannak eddig és durván erős melee harcos. Egy Nemezis egy csapás egy L10-esnek. Ha valaki van olyan hülye, hogy meleebe megtámad kinyiffan szinte azonnal a visszaacsatolás miatt :)
    A hálója is igen jó. Utolsó szinten 6 méteres körzetben secenként osztja az elektromos észt a enemyknek. Gethek ellen kiváló.
    A geth harcossal egy bajom van, mindig ellenségnek nézem :D:D:D

Ui.: Ezzel meg van a jelenlegi kedvenc és az új Krogan is. (Na meg az új suicide faj is :D )
  • enlightened
    Most látom, hogy külön kell leszedni. Köszi, már töltöm, csak megzavart mert magától is elkezdett valamit frissíteni amikor beléptem.
  • Negritis
    mázlista :D
    vki silver? 3adik fail random csapattal :(
  • sanya200
    most kaptam meg a geth infiltratort mióta leszedtem a dlc-t azóta vettem 2db spectre csomagot, ez volt a 2.-ba,most kaptam meg :P
  • JethroHUN
    Aham...
  • yesname #15392
    Batarian Sentinel esett \o/. Jónak tűnik nagyon a hálóval és blade armorral.
  • Evoluti0N
    Letöltötted a dlc-t?
  • JethroHUN
    Inkább ne patcheljék a játékot, mert csak elrontani tudják. Geth hunter hihetetlen OP, silveren is. Nem lehet ár skillt nyomni, krogan heavy melee is úgy megy mellé hogy csak na. Amíg nincs kijelölve sebezhetetlen. Csak hogy ha rálősz most már tized mp alatt leesik róla a kijelölés, és az overload már is megy át rajta...
  • enlightened
    Sziasztok az új multi karaktereket alapból nem látni a menüben? Mert a Drell meg ilyeneket látom akkor is ha még nem unlockoltam őket. Viszont batarian meg geth karaktert egyáltalán nem látok sehol az csak akkor jelenik meg ha unlockoltam?
  • Evoluti0N
    Új dlc, új bugok :D
    Palaven-es pályán két alkalomból mindkétszer előjött olyan bug, h időnként láthatatlan volt a buborék skill az asari vanguardommal, ilyenkor hangja se volt a skillnek, meg a lift gránátok is láthatatlanok voltak :D
  • Evoluti0N
    Jah, Palavenes pálya nagyon üres.
  • sanya200
    A mapok nem rosszak, elég hangulatos az ami palavenen játszódik, a másik elég nyílt ott lehet kemperkedni.Összességébe tetszenek bár egy kicsit nagyobb pályákra számítottam.Legalább a palaveni az hangulatos, néha elrepked a fejünk felett egy-egy vadász.De eltudtam volna képzelni azért hogy a háttérbe csatazajok, esetleg 1-2 reaper a háttérbe lépked gy olyan üres az egész nem?
  • Evoluti0N
    Amivel nagyon nem tudok játszani :D
  • ProGabe #15384
    mert még nem lehetett unlockolni új karaktert. most már lehet. 1 millió kredit elment feleslegesen? nájsz! :DDDDddddd
  • Evoluti0N
    Na már sikerült is unlockolni egy krogan battlemastert :D
  • JethroHUN
    In-game store remekül működik... eddig nem sikerült vásárolni. Na mind1 akkpr legalább az új mapokat megnézem. :))
  • yesname #15381
    Hála a jó istennek.
  • Negritis
    geth pulse rifle nem rossz fegyó
  • BoneDragon
    Nem szóltam... én marha. :)
  • BoneDragon
    Hát nekem nem töltött le semmit, pedig nyomtam frissitések keresését is.
  • Evoluti0N
    Egy kis érdekesség. A modell, akiről Samarát mintázták Samarának öltözve.
  • Anthrax
    Na 1 millió kreditből 1 új kari se esett :D
  • Negritis
    amúgy van valami speckó pack vagy miért mondjátok?
    én nem látok semmi ilyet :s
  • Anthrax
    Mert szerinted ebből nem akar keresni EA ? Te még hiszel a mesékben, irigyellek :D
  • sanya200
    Asszem idén elnyeri a bw a legköcsögebb kiadó díjat
  • TBTPumpa
    Jaja, tölthető Origin-ből. Először kemény 260kb-os ír ki az Origin, amelyet sec-perc alatt letölt. Utána kezdi el letölteni ténylegesen a DLC-t, ami 210MB.
  • Fpocok
    De. És én kurvára örülök ennek.
  • Fpocok
    Na kijött.
  • Milkoma
    Nem mondjátok komolyan, hogy ezeket is random pakkokban fogja osztogatni? Hát nem hiszem el! Nem úgy volt, hogy lesz egy nagy pakk, amivel az összes DLC karaktert megkapjuk?
  • ZSOOLT2
    Már jön is lefele :)
  • Caterpillar
    Jaja most jött ki! :)
  • Milkoma
    Kijött!! Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét :) A bővítmények vásárlása résznél letölthető.
  • Caterpillar
    @masseffect
    @michaelasaad11 It will be made available today, although we don't have a specific ETA. Thanks for your patience!

Annyira nem lep meg...
  • sanya200
    én azt szoktam bírni mikor leugrok és nem lemászok a létrán akkor fogja az emberkémet és visszarántja a létrához,mintha valaki hátulról magával rántana, imádom
  • Hoz_Hun
    LOOOL. Pure ART...
  • Hoz_Hun
    Holott már ezerszer leírták, hogy az új DLC-hez még nem tolták ki a packot. Hiába nyitogatják a jó emberek. Mondjuk nem értem miért nem egyszerre adják ki a ládát meg a DLC-t.
  • Caterpillar
    Én tegnap egy goldot nyitottam, kiesett belőle egy Black Widow egy Raptor meg egy Salarian Infi, nem is volt szükségem másra... :P
  • Anthrax
    Nem nehéz kifarmolni 13 gold win, amióta lehet tudni,hogy jön dlc simán összehozod ha van időd, arról meg ő tehet, hogy volt ennyire idióta,hogy kinyitogatta azelőtt,hogy letöltötte volna a dlc-t