22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
BSN-en írta a csávó, hogy 9 óra alatt farmolt ki több mint egymillió kreditet és kivett belőle 18 spectre pack-ot, hogy összeszedje az új karaktereket.
Egy sem volt benne, mivel a pack-ot még nincsenek frissítve :P
Ellenben kapott 12 krogan sentinelt meg 6 quarian engineer-t :D -
Caterpillar #15358 Jól látod a helyzetet.. :) -
CSak a multiról nem taálok fixed infókat. Lehet azért, mert nincs is? :) -
ZSOOLT2 #15356 Ma délelőtt az Origin letöltött egy 41megás patchet, elvileg ebben megoldják a karakterimpotáláskor jelentkező bugot, mikor az ME1-es karakterek arcát nem importálja a játék. -
Caterpillar #15355 Kicsit több mint a fele még hátravan a fő sztoriból. -
Na bazd meg, ezt a spoiler taget...mindegy, végülis nem lőttem le semmilyen poént. :D -
Kicsit elvesztem a questek tengerében, van belőlük rendesen.
Bár azért már kezdem azt érezni, hogy a sokadik "keresd meg a prothean/reaper cuccot" típusú side quest és a "Cerberus megint ártánykodik, derítsd ki mire készülnek" -féle quest kicsit unalmas lenne, ha nem lenne az új harcrendszer és a sokféle setup.
17 óra játék után ott tartok, hogy spoiler] éppen most kell kiszabadítanom a Cerberus tudósokat a Novériáról. [/spoiler]
Mennyi van még a fősztoriból?
-
Nem lagolt semmit sem, perfect volt és nem 5-10 secről beszélek, hanem 5 percekről. A dühítő ugyanis az volt, hogy mindig a 9-10. wave-nél jött elő és senki sem akarta veszni hagyni, de kénytelenek voltunk sajnos. 4-5 perc levegőbe csapkodás után megunta mindenki mindig és kiléptünk. -
sanya200 #15351 sztem lagolt vagy így néha nálam is lövöm de semmi aztán egyszercsak restart wave. -
Nálam olyan bug fordul előt elő hétvégén 4x, hogy nem lehet sebezni semmivel sem és az ellen sem tud sebezni. Ez viszont ahogy láttam nem egyéni bug. Ha előjön, akkor az egész team szenved tőle.
Ui.: És yeah, sikerült első Goldot végigcsinálni különösebb másodpercenkénti halál nélkül :D Sokkal élvezetesebb volt, mint a silver, de meg kell mondjam azért izzasztó nagyon ahhoz képest és koncentrálni kell rendesen. Jó csapat jött össze szerencsére. Persze mindenki más terminátor volt, én meg a sereghajtó és a Quarian Engineer-rel dobáltam aa csali ágyúkat, hogy azzal foglalkozzon az ellen. Ezt szerették a lesipuskás társak nagyon :) -
Caterpillar #15349 Odaát még legjobb esetben is csak éjjel fél 3 van, a nyugati parton meg még tán tegnap, gyanítom késődélután este már kint lesz.
Tegnap egy Gold kb 5. wave környékén a csapattársak közölték hogy egyhelyben gugolok, vagy ugrálok. Nálam minden jó volt, mindenki folyamatosan mozgott, az atlas szépen ki is pécézett magának, sebezni is tudtam az ellent, ellenben a képességek nem sebeztek, nem tudtam éleszteni és lőszert felvenni sem, ez egészen a 10. körig így is maradt... :( Utána egyszer csak megjavult, érdekes volt! -
The Resurgence Pack is available on April 10th for Xbox 360 and PC worldwide.
EA-nál ez még mindig US 10. jelent :D -
Negritis #15347 egy FB comment a PAXos kép alá, ami hasonló ahhoz amit érzek :D
James Sugarbroad @Jordan Wilson,
DA2's gameplay was oversimplified (but not unfun), and the maps were overused (but the quest content was good). However, it had a great story with great character interactions, and the storybook style was rather neat.
ME3's ending was bad, but that doesn't invalidate the rest of the game being amazing.
Bioware may have had some foul-ups in their last few games, but they're still producing some of the best games coming out. They're also one of the only companies that focuses on stories in their roleplaying games, which is kind of the whole point of roleplaying games. Not that you shouldn't provide them with(constructive) feedback, but they do more things right than wrong. I'd rather play their games, even with the flaws, than 90% of what other companies put out.
Also, the level of anger that some people express towards them is just ridiculous o.O Some of you act like they broke into your house, dumped poison in your cereal, murdered your dog, and kicked you in the balls before they left. -
Evoluti0N #15346 Jah, asari vanguard-nál. Most az az új kedvenc :) Charge-ot azt nem nagyon használok vele, főles stasis-t nyomok, de láttam már jó pár bebuggoló charge-olós emberkét. -
Negritis #15345 ha vanguard akkor nem lepődök meg :D
biotic charge nekem minden 2. meccsen bebuggolt, ez az egyetlen negatívuma a drellnek :( -
Evoluti0N #15344 Megvan az új kedvenc :D Az előbb jött elő a 4. wave-nél. Nem tudtam se lőni, se képességet használni :D -
Negritis #15343 nálatok megvolt a patch? -
Negritis #15342 uh az meredek bug, nekem kisebb bug van a létrával annyi hogy mikor másznék le nekiáll dancelni és kb fél perc mire sikerül :D persze közbe marad 1 életcsíkom :D -
Evoluti0N #15341 Kedvenc bugom: Nem tudom, h létrára mászásnál jön elő-e mindig, vagy mikor. Na szóval: megpróbálok létrára mászni, nem akar vmiért és onnantól kezdve ha gránátot akarok dobni csak csapkod a levegőben a karim, rakétavetőre nem tudok átváltani, thermal clippet nem tudok se a skillbaron lévő csomaggal, se a pályán levő ládákkal feltölteni és emellett nem tudok senkit éleszteni és semmit se aktiválni. Magyarán mondva teljesen játszhatatlan lesz a játék :D Szerencsére eddig csak 3x jött elő. -
Negritis #15340 96 irreális, sztem kb 90et ér
ha nem lenne multi akkor 85 :D -
az a baj a gamestarral,hogy minden nagyobb címre kapásból habzó szájjal 90% fölötti értékeléseket adnak
pc guru 88%-át reálisabbnak tartom -
Negritis #15338 nekem Huskkal jött elő :D mondjuk sztem gethel nem jönne elő:P
amúgy az a baj h ha nem infi vagy engivel állok neki 1v1ezni a bansheet mindig rámrushol és kivégez, hiába futok-bújok :D
nyílván bad karma -
Darun #15337 Ezt a bugot már írtam nem is olyan régen. De hogy ne legyen meglepetés, nemrég ugyanez egy másik pályán is megtörtént. Ott is a LZ alá szorultak be. Érdekes hogy ez nálam csak Cerberusnál jött eddig elő. -
Na bazmeg.
Délután nyitottam egy Javelin-t.
Azóta nem nyitottam, most nyitottam még egyet este... na mi volt benne? Na mi?
[spoiler]Javelin II -
sanyiiiii #15335 Pedig egyszerű, ha közeljön elszaladsz, a lövése elől fedezékbe húzódsz/dodgeolod (bár utóbbihoz elég jól kell időzíteni, lagos gameben inkább fedezéket válaszd), amikor dashelni kezd lövöd, nagyjából ennyi. Ha egyedül van nagyon könnyű elbánni vele. Amikor kiüldöz a ravagerek elé az már más kérdés :D -
Negritis #15334 én megvettem ezt a számot még megjelenéskor :D -
-
Negritis #15332 ma Firebase white - silver , érdekes bug jött elő
lenyomtunk mindenkit 4. wavebe, vagyis az utolsó ellenfél leakadt ott ahol a shuttle landol és ott volt lent, alig jöttünk rá hogy kéne elkapni :D -
Hajón, legalsó szinten.
Cuccokat meg a citadellán lehet venni. -
Negritis #15330 hát nemtom, Banshee azért szopat, mondjuk nyílván a rutin nincs meg sentivel meg soldierrel hozzá -
Játssz a játékkal.... lol ne 10 perc után gyere kérdéseket feltenni. Mindent megfogsz találni, elég ha csak elindulsz felfedezni a Normandy és a Citadellt. -
Hali.
Páncélt hol lehet megváltoztatni? Párat már unlockoltam, de még nem jöttem rá hogy hol lehet. Pénznek mekkora szerepe van? Van valahol értelmes bolt ahol lehet fegyvert, kiegészítőt venni? -
noob.hu t használd. -
Ezt a szar sg-t már, h sehonnan nem tud képet beszúrni...
kep -
Az utolsó geth hunter, 10. kör végén... úgy döntött túléli a grabet és inkább bugol 
-
sanyiiiii #15324 1v1 semmi nem komoly ellenfél semelyik karakternek... Ahhoz túl buták szegény ellenfelek. -
mkfdd #15323
-
NooOOOo!!!
-
-
Negritis #15320 már megvan a hely az új kariknak ahogy láttam :D