Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki talált erre magyarázatot? Mert a 3ban a Bansheek száma is damn too high 3-hoz képest
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ez nem a homofób csaj az ME írók közül? 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
silveren van olyan érzésem, mint bronze-ban a simán modolt fegyverekkel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én kifejezetten örülök hogy a szkennelést kivették, a 2. rész legidegesítõbb változtatása volt. Nekem még a Mékó is jobban bejött, igaz hogy a ratyi fizikáján meg a néha elcseszett terepen kívül nekem semmi bajom nem volt a "kocsikázással". A szkennelés viszont rendesen frusztrált. A játékidõ fele azzal ment el hogy szondákat lövöldöztem. Akkor már inkább vezetek.
Elsõre mondhatom azt hogy gyorsan végigrohantam a 3. részen. Mellék küldit alig csináltam, annyit szkenneltem hogy meg lett a 6 gyûjthetõ cucc amit asszem a Cruicable-hez ad hozzá. Nekem tetszett a négy pálya a Tuchankán, viszont a Palavan-t én is hiányoltam. A Citadella meg akkor derül ki hogy milyen nagy, mikor órákig kell rohangálni a különféle mellék küldik miatt. Épp most zártam le a nagy részüket.
Zene: tényleg sok olyan van ami az elõzõ részekbõl köszön vissza, de nekem a zene többet jelent mint prüntyögés a játék alatt. Nem tudom észre vetted/vettétek e hogy a záró jelenet alatt az a zene megy amivel a ME1 kezdõdik. Ez gyakorlatilag újra értelmezte számomra azt a zenét. pár napja fejeztem be az új Sheppel az elsõ részt, és valahányszor beléptem a fõ menübe, a zenérõl folyton a trilógia vége jutott eszembe.
Én eleve haragszom erre a DLC-s megoldásra, ez már tényleg csak üzlet, arról hogy lehúzzák (még jobban) a vevõket. Mivel CE-t rendeltem elõ, így nekem alapból jártak DLC-k, de meg kell mondanom, pl az Argus rifle elég nevetséges, mivel már az alap karabély is jobb nála. Bár fegyvereket is folyton összekeverem, ma kipróbáltam a shooting range-ben az összes kilockolt fegyót és az Argusnak olyan szórása volt hogy rögtön tiltó listára is került. Az N7 páncél nem rossz, de néhány tízezerért lehet venni a Citadellben jobbat is.
És sztem a kettõnek meg rövidebb volt a kampány része mint az egynek. Sõt, még azt is meg merem kockáztatni hogy összességében is hosszabb/tartalmasabb az elsõ rész mint a második, még akkor is ha pl. nem karakter arányosan vesszük a mellék küldiket. A hármat meg azt hiszem tényleg még hamarabb végig lehet nyomni, hála a nyersanyag harácsolás kivételének. De ez inkább a játék javára válik mint a kárára.
Valami olyasmi érzésem van:játssz,mire a végére jutsz úgyis meg lesz mindened.Kevesebb döntés,egyszerû lett minden.Nem volt olyan küldetés mint a 2-ben pl:Talinak a küldetése,mikor meghûlt a levegõ a válaszadások miatt.A multiból ismert pályák visszaköszönnek,van úgy csak akkora a feladat,meg a pálya mint egy kis multi map.Odamész szétküldesz mindenkit azt távozol...5 perc ....áhhh
Az én véleményem a 3-ról jó-jó de nem az igazi...lusták voltak most a készítõk!Ettõl függetlenül szarrá játszom magam vele!
\"Egy gy?r? mind fölött\"
A helyszínek szerintem sokkal változatosabbak, mint a 2-ben voltak. Ott a hub world-ökön kívül csak lineráis elõre puffogtatás volt. Itt van közben intermezzo, lehet dumálni sok karakterrel és több a interakció a "lövöldözõs részeknél". A Citadel meg soha ekkora nem volt tartalmilag, mint most (méretben nagyobb volt az elsõ részben pl. az óriási presidium).
[merlinw.org]
Kicsit soványka a játék. Valahol az 1 és 2 között van. A 2. rész sok helyszínen játszódik, dlc-k nélkül is van felhozatal. A 3. rész pályái kissé monoton beütésüek voltak. A 4. tuchanka pályánál már fogtam a fejem.
Palaven hol van? Miért csak a holdján rohangászunk? Annyira bereklámozták , még az is lehet dlc-ben jön.
Mindenesetre kicsit soványka a játék a 2 után a csapattagok, helyszínek és a zenék szempontjából. A játékban alig van új zene: Minden az elõzõ részekbõl van szinte. Látszik hogy a zeneszerzõ is otthagyta õket.
Nem tudom hogy ez a lázongás meddig tart de szerintem a dlc-k jövõje is veszélybe került.
Ha meg nem jönnek ki akkor tuti hogy félkész marad a játék, örökre.
Mert mint tudjuk valami ilyesmik folynak mostanában a játékkészítõknél: Te Józsi, Palavent vág mán ki, majd dlc-ben kiszórjuk, hogy legyen egy kis mellékes. De ha már itt tartunk azt a fegyvert, páncélt se hagyd benne a végleges játékban!"
Lassan ott tartunk tényleg hogy be akarsz menni egy ajtón és kiírja a játék: xy DLC szükséges!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Szerintem nem a legvégére fogyott el a szufla, hanem már egy kicsit korábban.
me3-ban az me2-es csapat kvázi lecserélésével elérték a fejlesztõk, hogy ne kelljen sok anyagot felvenni az adott szinkronszínészekkel, és így esetleges me2 beli haláluknál nem veszik kárba sok hanganyag.
viszont tali és garrus elvileg meghalhat me2 végén, ha jól tudom (?), de õk mégis benne vannak a csapatban.
ebben az esetben simán annyival kevesebb társ lesz, vagy me3-ban helyettesíti õket épp egy quarian és egy turian, "véletlenül" pont ugyanazzal a szinkronhanggal?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Parasite Eve 2, best game EVER!
A GR egyébként tuti gyorsabban csökken mint napi 1%, mert azért én naponta multizok, sztem 24 óra alatt akár 3%-ot is mehet le, ami azért még mindig nem olyan eget rengetõen nagy.
csak nem derült ki belõle hogy ilyen pocsék a vége <#idiota>#idiota>
Én úgy képzeltem el a végét hogy a reapaereket legyúrjuk az ûrbe utána meg a földön még lehetett volna pár küldetés tisztogatás..stb.
Amúgy el tudnák képzelni egy olyan játékot is ami ebbe az idõszakba játszódik hogy csak a földön kéne harcolni teszem azt városról városra...stb.Lenne mit lõni szerintem meg történetet is lenne mit kitalálni hozzá,A többi maradhat lesz egy csapatod aztán nyomulni kell 😊
Csakhogy ami nekunk itt a balkanon negyed havi minimalber, az a fejlettebb orszagokban egy kilo alma ara, vagy egy szegenyebb borravalo egy vacsora alkalmaval. Ha nalunk is 500 Ft lenne egy uj jatek, akkor teged se erdekelne, mennek be a "kosarba" 4-5 db havonta, aztan egy majd csak bejon... 😊
Amikor peldakat hozunk fel, ne felejtsd, hogy nem a terseg par ezres kozossegenek szolnak a jatekok. Legtobbszor azt sem tudjak, kik vagyunk, mit akarunk, es 90%-ban meg csak online sem intezhetjuk a dolgokat.
És azért egy ilyen mese amivel elõhozakodtak csak a fõhös fejében lévõ emlékek bizonyítékként ki hinné el?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
El fog minden csendesedni, a jatekosok kapnak egy hazug epilogus DLC-t, amiert fizetnek X dollart, mert kiharcoltak maguknak, es utana csend es hullaszag.
max a régi vágású gamerek csalódnak, mint legutóbb a DA2-n, meg most kb 60 ezer fõ a ME 3-ban. és akkor elis érkeztünk a hc gamerekhez vagy a classic gamerekhez 😊
Globalis map merre van?
Biztos nem, és mivel játszotál a játékkal tudod is az okát. Bár sokra akkor se mentünk volna vele lásd pl. Prothean, nagyobb és fejlettebb flotta azt mire mentek vele.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...