22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• edios
    itt a topikban is voltak viták, 1-2 kérdésre már most fény derült a dlc előtt:

Jessica Merizan, Community Manager at BioWare, twitter:

"yup! Depending on your ending, rebuilding the relays is completely likely."

"spoiler alert, no one starves to death :)"

"Ending is never perfect but Shep/crew reunited is possible :)"
  • yesname #15278
    1-2 embernek küldtem barátkérelmet. Ha éppen ME-zek és kell egy ember silverre simán hívhattok be. Gold az nagyon kezdő, mint lentebb látható sok XP-t még nem szereztem ott :D
  • Anthrax
    Usbe kedden, nálunk szerda
  • Fpocok
    Kedden jön ingyenes multi dlc.
  • enlightened
    Ja úgy látom a multihoz ad csak új dolgokat. Az annyira nem dob fel. Szoktam játszogatni vele, de csak hogy a singlebe növeljem a war assetemet annyira nem jó.
  • enlightened
    Mikor jön az ingyenes DLC? Van már release date?
  • Anthrax
    különben is téged mit zaavr,hogy ö adott érte pénzt vagy sem? :D
  • JethroHUN
    Húzzál már máshova trollkodni
  • Anthrax
    Failed troll, try again
  • morzsi555
    Ingyenes lesz.
  • UficSTN
    Remélem fizetősként kapjátok meg ezt a nagyszerű dlc-t, büntetésként azért, mert pénzt adtatok ezért a halom szemétért,is.
  • sanyiiiii
    Ha röhejesen könnyű goldot akarsz akkor firebase white geth, lenti szoba, egy salarian engineer kell, és tűzerő. Nevetségesen egyszerű. Arról már nem is beszélve hogy ha a másik 3 karakter is rendelkezik overloaddal, energy drainnel, vagy sabotage-al.

Egyébként bármely mapon megcsinálható bármelyik ellenfél goldon, és ha nem geth whiteot farmolsz (vagy fent maradtok a landing környékén) még izgalmas is :D
  • Fpocok
    Én remélem így lesz.
  • Anthrax
    különben nem tudom mit vártok,hogy ha ingyenes is lesz szerintem ugyanúgy fognak esni ládából mint többi, amiért sokan fizetni fognak bio pontot így ea több pénzt hoz ki belőle mint ha 10 dodóért adta volna. És hogy milyen gyakori drop lesz majd kiderül, de szerintem ultra rare. Bár ne lenne igazam és EA oda dobná egyből az összes karaktert szerdán
  • Renjike
    én csináltam már meg goldot 20 as Quarian szerelővel egyet.

de most szüneteltetek , várom az ingyenes DLCt kell a geth :))
  • Anthrax
    Randommal is meglehet,csak megkell válogatni, 200 N7 alatt leave, adept sniperrel leave, vanguard leave, 3 infi leave, kb ezenkivül meglehet csinálni
  • Fpocok
    Nem randomokkal kell menni.
  • Anthrax
    Persze,hogy van
  • yesname #15261
    Gondoltam bepróbálom a Gold-ot, mivel Silver már megy viszonylag rendesen (utolsó ritkán vagyok :D ), de kérdem én most komolyan: van már valaki a világon aki a Goldot végigcsinálta?
    Kb. 4 partit próbáltam, de egyiknél sem jutottunk tovább a 4. hullámnál :D:D:D
    Én meg úgy döglöttem, ahogy a nagy könyvben le van írva egy komolyabb enemy egyetlen lövéstétől.
  • RAMyMamy
    szerintem épp annyira irritáló, mint úgy általában egy riporter :D de Khalisah al-Jilani elől nem viszi el a pálmát
  • enlightened
    Ebből látszik, hogy Amerikában egy érdekes kultúrában élnek az emberek, mert ott ezt a nőt imádják, azért kellett mindenáron szerepet adni neki a játékban még akkor is, ha iszonyatosan rossz szinkront ad Diana Allersnek, engem egyenesen irritál ahogy beszél, nem is szoktam vele dumálni :S
  • Evoluti0N
    Nekem is sokszor előfordul sajnos. Kiírja a hibát, visszakapom a pénzt, kilépésnél-visszalépésnél eltűnik a pénz és a cuccokat vagy megkapom, vagy nem.
  • GreyWarden
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy amikor vásárolni akarok a multiban bármilyen packet, akkor miután rányomtam a purchase- re, kidob egy üzenetet, olyannal hogy process failed és, ha többször is megismétlődik ez akkor vegyem fel a kapcsolatot a support. Egyik kérdésem az lenne, hogy akkor én ezt hol tudom nekik jelezni vagy felvenni velük a kapcsolatot, a másik pedig, hogy valaki esetleg nem találkozott a problémával, nem tudjátok a megoldást? Remélem egy patch segít, mert eddig nem volt ilyen gond.
    Előre is köszönöm!
  • Negritis
    persze hogy Ilos előtt adják be Chohe-t :D
  • Negritis
    nah végre haladok ME1ben is :D épp Virmire és végre minden egyéb bolygó letapogatva, szóval a mékóma már alig volt utolérni :D
  • BoneDragon
    Na premium spectreből esett 2 fegyó is. Egy n7 scorpion meg egy Disciple. :)
  • koschwarz
    Most viszek egy salarian engit incisorral. Rohadt jó stuki, sniper szintű sebzés, assault tűzgyorsaság.
  • Fpocok
    Sikerült egy elég faszát nyitnom:
    5 rakéta, mattock4, smg ultralight material3, asari adapt új karakter, arc2
  • Tails
    :D
  • Fpocok
  • Sir Quno Jedi
    Dehogynem, ez a csaj "játszik" benne, mint a hajóra felvehető riporternő, sőt románc opcióként is él, még femshep számára is.
  • JethroHUN
    Töröljétek már ki ezt a sz@rt, mert hogy közvetlenül semmi köze az ME3 az is biztos...
  • Fpocok
    Köszi, de nem nézem meg. Tényleg nem érdekel. Nem is akarom tudni :D
  • RAMyMamy
    most ebben mi volt a "szexi" vagy a "jó", hogy megnyalta azt a szart?
  • Evoluti0N
    Az valami bug, h single-ben nem mindig megy le medigel feltámasztásnál? Az első végigjátszásnál meg most is kb. a quarianokkal való találkozás körül jött elő.
  • morzsi555
  • Calver
    pozitívum: instant elküldheted a picsába.
    bár a zombifejével és a roppantul idegesítő hangjával azt hiszem ha ez a lehetőség nem állt volna fent, valami elhagyatott helyen bemutatom neki a légzsilipet, és véletlenül megnyomom a gombot...
  • Fpocok
    Nekem foggalmam sincs ki az a luvnya... még most sincs, le is szarom.
    Engem jobban zavart, hogy hiába volt a hajón, gyakorlatilag nem csinált semmit.
  • sanyiiiii
    Miért vagy ilyen kegyetlen?:D
  • Evoluti0N
    Azt mondod neki, h nem jöhet fel a hajóra és már el is van intézve.