Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem baromi mákom volt. Másodikra geth assualt rifle, meg nem sokkal utána egy scope. Ennél már csak a Widow-nak örültem jobban.
koschwarz
én meg már hihetetlen mennyiségû recruit packot vettem, és nem bír egy assault optikát dobni. MINDEN már fegyverhez van már távcsövem, egyedül a kedvencemhez nincs, az assault rifle-höz 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

rohadt carnifex kéne csak de sose adja be.

fegyverek miben lehetnek a legvalószínûbben?
Spectre-t szoktam venni de mindig vmi szar upgrade-t dob amit nem is használok.

Elvileg a prém veterán ugyan azt adja amit a Specter. Tehát amit abból lehet bontani, az benne lehet a PV-ben is. Csak ugye a Spec az tuti dob rare-t, a PV meg nem. De nekem pl rare nélkül is esett bele két kaszt meg két fegyver. Attól függ hogy a Mattlok ritka e vagy UC. De gondolom ritka. Akkor viszont lehet PV-ben is.
Prince23
Egy új ellenfélt és egy új mapot elképzelnék, így egyszerre egy packban 😊

gerey
Twitteren: "Hope you enjoyed last weekends ME3 MP event, we may just have something for you this weekend...."

Sir Quno Jedi
- elõször sima recruitokat érdemes venni dögivel, mert így az upgrade-jeid gyorsban level 5-ön lesznek, meg kapsz exp-et is alaposztályokra
- aztán meg lehet néha premium veteránt, az ad jó fegyókat néha, vagy spéci karit, meg néha egyedi upgrade-eket
- naaagyon ritkán meg jó a spectre pack, de csak ha valami nagyon kéne és csak abban lehet

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince23
Új fegyvereket a veteran pack és a premium veteran pack ad ugye? Már nagyon szeretném megszerezni a Mattock puskát. és egyszerûen nem adja be, bezzeg a demóban day 1-en beadta 😄

Úgy túnik (legalábbis számomra) Spectre packot nem érdemes benyomni, inkább veszek két premium veterán packot. Sokkal több mindent ad be úgy. eddig 4 x nyomtam be fantom csomagot, és csak egy új shotit adott + a szokásosupgr-t :S

nem tudom, hogy mi lehet a baj, majd még kísérletezgetek vele

találtam még egy ilyet is, ruhákat tesz a játékba, meg az összes megvehetõ/megtalálható páncélt
single modban az attack droid vagy mi megkaphato skill valahogy?( az a kis félig átlátszo golyo ami Tali-nak is van)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

hát megoldottam hogy ne legyen zöld de nálam így is bugos, ha nem másolod be a textúrát nem lesz zöld de nálam ilyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja xD

nálad is zöld a nyaka? arra nem tudok megoldást
ramy kell vmi alap frizu úgy értem deafultnak kell lennie mert nlam kicsit bugos lett nem úgy néz ki ahogy kéne.

jaj de baba ramy köszike 😄
Az elsõ az nagyon tetszik pont ilyen hajat hiányoltam a 2-bõl is.nemtom mér nem rakták bele válaszhatónak ash haját.
Amúgy a 2-nék is volt ilyen lehetõség 😛

PiszkosFred
Vegyel fel garbot 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

fogalmam sincs, mennyire hiteles. nem mondom rá, hogy tuti kamu (mert valóban kicsit gyanús a játék vége nekem), de azért azt se, hogy elhinném.

btw, asszem valaki kérdezte nemrég, hogy hogy lehet az alap femshep frizuját beállítani saját karakternek. itt egy saját leírás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. letöltöd a save editort innen
2. megnyitod vele valamelyik mentésed (elõtte készíts róla másolatot, a biztonság kedvéért)
3. a "raw" fülön megkeresed a "player" részt (legalul van)
4. a "player", majd a "appearance" elõtti kis háromszögre katt, hogy lenyíljon a többi opció
4.a. "morph head" elõtti nyilacskára katt, a "hairmesh" helyére ezt illeszd be: BIOG_HMF_HIR_PRO.Hair_PROShepard.HMF_HIR_PROShepard_MDL
4.b. "morph head" -> "texture parameters" mellett, jobbra a "..."-ra katt, a "hed_scalp_diff" résznél a value helyére illeszd be: biog_hmf_hir_pro.Global.HAIR_Long_Dif

mûködik, bár lehet, hogy valakinél kicsit bugos lesz, mint pl. nálam (az összes másik frizuval elcseszõdik a textúra a nyakánál, már mindet kipróbáltam) :S

és itt van még pár frizura
Szerintem ez is csak anyira hiteles mint a 4chan-on közölt "the truth" dlc...

Én még azt se találtam meg hogy a mikrofont mellik gomb mûködteti 😄

Egyébként meg az elsõ szintûeket ki kell dobni a fenébe. Aki ennyire nOOb az menjen singlibe játszani. De hiába 16 a csapat átlag szintje, ha négyen négy felé futunk. Mert persze mindenki magának akarja a killeket, teamwork zero, aztán meg játék közben kilépnek, mert nem megy utánuk senki review-elni. Nekem a cset azért nem hiányzik meg még Bf2-n sem volt idõm soha arra hogy azt nézzem mit írogatnak a többiek, igaz hogy 95%-ban commander voltam, tehát egy pillanatra se pihentem.
Fenrir
Amúgy baromira hiányzik belõle egy chat, nagyon sokszor segítene.

Pl, hogy silver játékra ne 1-es szintû karakterrel jöjjön a paraszt.

A halál csupán a kezdet...

Úgy rémlik silveren még random, közepes csapattal is el lehet jutni a 6-7. wave-ig. De pl nagyon nem mindegy hogy milyen a csapat összetétel, a felszerelés, a játéktudás/mentalitás. Most már szinte csak a Noveria-n játszok, random ellenféllel. Nekem is volt olyan hogy hack-nél hárman álltunk a zónában, a negyedik idióta meg épp a zónán kívül állt és lõtt. Az ilyet legszívesebben kidobnám a rákba, meg azokat az idiótákat is akik nem képesek visszatérni extraction-ra. De mivel nincs indok, a többiek nem biztos hogy kiszavazzák. Meg amikor négybõl kettõ nem jön, akkor ugye az már necces.

A vip ölésnél sajnos a vip nem mindig jön feléd. Többször volt már olyan hogy beállt valahová és az istennek nem akart jönni. Viszont pl Ceriknél a Guardian-t Widow-al simán leszedem egy lövésbõl. Nem kell trükközni. De tényleg jobb lenne egy normális, fix csapattal dolgozni, akkor bele mernék vágni Silverbe is.
PiszkosFred
Lehet fizetni a csomagokert penzert is, de lehet jatek credittel is, ezt meg kell erositeni a purchase-ra kattintas utan.

Akkor nem elég a purchase gombra kattintani? Na ez eszembe se jutott kösz az infót.Csak tegnap kezdtem el elõszór multizni.
nemtom a 3ba hogy van, de a 2be ha másodjára toltad az impor 1es karival akkor az elõtöri fixen az eredeti 1esé volt
csak 1-2 upgrade volt meg + extra nyersi, extra lvl

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PiszkosFred
De utana is kattintasz, hogy 20000 credit vagy XY BW pont kozul az egyikre?

Nagyjából nekem ez volt a helyzet: Full paragon 1 és 2, 2-es végén mindenki él, az egész 3 során egy renegade dontés (Gethek a levesbe) és a végén 6900 valamennyi, ami felezve még messze a minimum 4 ezertõl...

Hiába van mondjuk 20000 kreditem például rákattintok a veterán pakkra és semmi .Nem engedi beváltani.
Aham, köszönöm.
Szóval két lehetõségem van:
1. Újrakezdem a játékot, ami az én mentalitásommal (mindeeeeeeeeeeeent meg kell csinálni😊), újabb 40 óra.
2. elkezdek multizni (tetszik, nem tetszik) és folyamatosan csekkolok egy olyan mentést, ahol ép a vége elõtt vagyok.
És mindez azért, hogy ha lesz bármilyen folytatás, akkor a meghozott döntéseim alapján menjen tovább a történet. Nem háborgok (talán csak egy kicsit), csak szeretnék biztosra menni.

És még ehhez kapcsolódóan: ha újrakezdem a játékot egy M3-as karakterrel, akkor tudja valaki, hogy mi az elõtörténet? Az ami az eredeti karakteré volt, vagy a default M3-as kezdés. Tehát, ha én beimportáltam a 2-bõl áthozott Shepardomat, akkor mikor a vele végigjátszott karaktert importálom újra, milyen kezdéssel indulok?

PiszkosFred
Nem tudom sajnos mi a helyzet, mint irtam, csak olvastam egy-ket kommentben, hogy elvileg lehetseges, de nagyon ki van centizve. Nagyon sokan panaszkodnak, bar legtobbjukrol kiderult, hogy warezzal jatszik, ok igy jartak, vagy csalnak. Akarmilyen bena is az ember egy fpshez, minimalis multival siman hozhato a szukseges EMS.

Úgy sincs FF, bár a Kroganom mindig megjegyzi ha belé lõnek "Idiot!".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hát én hoztam karaktert(valami mentett akármi volt a netröl) aztán azota kezdtem egy ujjat is, és kicsit átszerkesztettem a mentést,mert volt 1-2 hiányosság benne(pl Tali nemvolt admirális), de igy sem sok esélyt látok hogy meglegyen a 4k.még 1000pontot összeszedni sem tudnék sehonnan..hacsak esetleg a fegyverek upgrade-je nem számit-e bele..mert ugye csak azt a 4-5dbot tettem X-re amit használok a csapattal.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

PiszkosFred
Barmikor, csak kattints ra a megfelelo opciora (bw pont/credit).

Hehehe... minta szoktam volna látni ilyesmit a multi alatt. 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vagyis nem engedte.
Veterán illetve spectre pakkot mikor tudok venni a lóvé megvolna rá de nem tudtam eddig vásárolni.
Nagyon nincs most random csapat... valakinek sikerült már egyedül megcsinálnia a bronzt?
hát de ha a csapatban van egy-kát adept vagy vangard azért többet ér mint a sima lövölde.

Sir Quno Jedi
Jaja, sokan okosabbak és rikító színû páncélt viselnek így rögtön kiszúrod õket a harc hevében, de aki hülye és rejtõszínekben pompázik, vagy echte ellenségnek néz ki, abba én is reflexbõl beledurrantok egyet, ha megijeszt. 😄 Legmostmégjobb, mikor belesétálnak a zárótüzembe, vagy skill-jeimbe. DE ugye szerencsére õk bírják.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na az adeptem 18-as, annak is van maxos singularity és warp és shockwave pont kombórobbanásra kihegyezve az egész (meg power sebzésekre), de a banshee-t nem hatja meg túlzottan az sem, merthogy a singularity nem hat rá.

Ismerõs az érzés 😊
cataflam02
ez vicc...

One more story

PiszkosFred
En mindenre lovok ami mozog, es fegyvernek latszo van a kezeben 😊 Ha lenne friendly fire, senki sem akarnak velem jatszani, mert neha reflexbol durrogtatok a kozeledo tarsba is. Nincs ido itt kerem szineket nezni. Ha mozog, bummbumm.

Kb igy 😊

Én csak soldierrel játszottam a single trilógiát, most ki akarom próbálni multiban amit csak lehet, csak gáz, hogy még csak azt sem értem mit csinál a skill 😊 de azért igyekszem. Azt se igazán tudom néha melyik fegyvert használjam, így alap sniperrel beállok valahova aztán lövés-lövés-skill-lövés-lövés 😊 és rohanok ha valaki össze esik...
Prince23
Szerintem sok multi member nem is tudja, hogy a kvári megtudja hekkelni az ellenfél turretjét, vagy mondjuk egy gethet magunk mellé állítani fél percig.

Szal ha itt is vannak ilyenek, akkor üzenném azoknak, ha narancssárga aurát láttok a turreten és a getheken, NE BÁNTSÁTOK 😄

Sir Quno Jedi
én full paragon mentéssel kezdtem, mindeki élt aki csak lehetséges, mindenkit igyekeztem si megmentei most is, asseteet mind összeszedtem ami lehetséges így, mindenki mellém állt aki él és mozog és így sem lesz az 4000 messze nem.

Amúgy multiba taktikázni is lehet pl avn mikor zónát kell védeni, az is megoldás ha 3 ember védi a 4.ik meg szépen hátulról gyakja az ellent vagy elcsalja felét a zóna felõl.Így nem lesz totál lerohanás, nehezebb szinten persze hogy özönlenek de így legalább megosztod az ellenfél figyelmét.Én szoktam azt pl a végén is hogy ja jön egy benshee elcsalom a fenébe körbefutok a pályán és kész.Kevesebb ellen jut a 3 emberre akkor.A cerberusnál meg pl a pajzsos emberkéket szoktam lõdözgetni hátúlról még azok a többi felé mennek én megszórom az összeset hátúlról ha oda is érnek a többihez már jócskán le vannak sérülve.Amúgy meg kombózással simán le lehet gyûrni a benshee-t is.Kell rá egy singularity-warp kombó vagy más az jócskán megszedi azért.Többet értek vele mint a sima lövöldözéssel.

Sir Quno Jedi
Na a csata hevében szerintem én is lõttem már szét szabotált ellenfeleket, pláne overload-dal, mert az sokakra hat. Elõfordul. Csak a halott geth a jó geth.

PiszkosFred
Elvileg ha importalsz ME3 karaktert, ergo ujrajatszod, akkor kapsz extra assets-t, es azzal lehetseges multi nelkul is. Illetve azt irtak par helyen, hogy az osszes dlc vegigjatszasaval, es a megfelelo dontesekkel eppen meg lehet a 4000 ems, ami kell minimalisan a "szuszogashoz". Elsot nem probaltam, masodikat pedig azert nem tudom, mert aktivan multiztam (a magam felszemu, felkezu nyugdijas tempojaval is megvolt a 70% az elso par napban, ami boven eleg volt a vegere)

Prince23
Én a Fuel Depotnál csak csipázok, egyszóval kempelek 😄 van egy nagyon jó hely, egy terasz féleség. 3 helyre nagyon jól rá lehet látni. Aratni lehet. Quarian Infiltratorral vagyok, gethek ellen nagyon jó. Csak ha sabotálok turreteket, lángszórós getheket, akkor sajna az idióta parrtnereim szétlövik, az esetek 90%-ban. Volt egy rész, más publikummal, akik hagyták a turretemet vagy a lángszórósokat, amit(amiket) meghekkeltem. Néztem is hogy nem szedték szét azokat :s SZal ritka az ilyen "összejövetel" online