22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #15439 ma volt random silver 3 vangu : drell-krogan-asari
6. wavig nem volt gond (3.ba target kill volt), de ott upload data lett volna és mind3 folyamat feküdt én meg szoptam palavenen
többet vanguból max1/game -
Evoluti0N #15438 Hogy én mennyire utálom az állandóan rusholó és ez miatt állandóan meghaló, objectiveket leszaró, lz-re nem bejövő kroganokat. -
RAMyMamy #15437 hbd = happy birthday -
sanya200 #15436 azt tudom én írtam 
csak ezt a HDB rövidítést nem tudtam mi
-
Ma szuletett, illetve mahoz par evre 2154-ben :) -
sanya200 #15434 vagyis?
-
Elvileg megvan még minden, a batáriai soldierrel tolom, amit ezek között unlockoltam, viszont most nem tudok vásárolni abból a kreditből, amit legiten szereztem 8) -
Evoluti0N #15432 Kicsit zavaró, h az asarinál az adeptet és a justicart is adeptnek írja. -
RAMyMamy #15431 HBD Commander Shepard :) -
Akkor jó, örülök neki.
Remélem a cuccaidat megtarthatod.
[spoiler] -
Beszéltem egy advisorral chaten, azt mondta h örül hogy szóltam, meg kellett adnom a kereszt és vezetéknevem és ennyi
Szerk: kérdeztem hogy mire számítsak, illetve mondtam h vegyék el amit vettem, csak ne kapjak bant, egyelőre nem csináltak semmit, pedig 11 special spectre pack gyorsan a zsebembe hullott.
Tényleg azt hittem, hogy valami ajándék ez, vagy first win of the week vagy mittudomén. Majd ezután figyelek erre -
Három nap ban járhat érte. -
sanya200 #15427 másnál a geth hunternél nem villog be néha a kép, feketén?
Vagy a gépemmel van gond?Mellesleg akad is csak nem tom mér.A vas megvan hozzá. -
Késő, egyből elköltöttem 8( Megpróbálok írni így, jó lenne ha nem kapnék bant, nagyon megörültem neki -
Bug vagy hakkelt host szerver.
Ne költsd el, mert bannolhatnak miatta. Írj supportnak. -
Ha nem néztél egy nullát, reklamáld meg :) -
Hogy sikerült az egyik meccs után 1 millió 113 ezer kreditet kapnom? -
Jaja, nekem is 300 körüli n7 rangom van, de se paladin, se widow. -
Evoluti0N #15421 Mindkettőtöknek
-
Caterpillar #15420 Én is kb 4 napja játszom, egy nyitásból kaptam black widow -t meg raptort, másodikból asari adept meg drell adeptet... :D -
érdekes, alig volt időm multizni a megjelenés óta, kb. van két lvl20-as karim, de már kaptam black widow-t meg m98 widow-t is :P -
Darun #15418 Ilyenre tényleg jó. Az ember tudja vele fedezni a "vak oldalakat". Én ha engi vagyok is gyakran azt csinálom hogy a drone-t v turret-et bedobom olyan helyre amerre nem figyel senki de jöhet ellenfél. Főleg ha kevesen vagyunk.
Az éjjel olyan kevesen játszottak hogy csináltam egy silver-t és egy srác háromszor lépett ki-be hozzám :D Aztán mivel percekig nem jött senki, indítottam inkább egy bronzot. -
Nekem meg medi gel-t nem ad. 20-ból 1 nyitásnál ha ad 3-at. Mindig nullán vagyok belőle, ami kifejezetten idegesítő tud lenni mikor 10-11 wave-nél mindenki fekszik és nagyon fel kéne kelni menteni a menthetőt, de nincs medi-gel, mert nem ad a szemét. -
sanya200 #15416 mindenki máshogy van vele én a megjelenés óta multizok de csak múlt héten kaptam meg a carnifexet pl.Nekem a javelin kéne meg a black window és kész.De múltkor vettem 6 premium spectre csomagot egymásutánba erre 5-be csak geth pulse rifle upgrade volt meg character training.Egyetlen egybe volt +1 termal clip meg plusz 1 rakéta asszem.
nekem meg az assault rifle rail,meg smg rail-ból van tonnaszám mert nagyrészt vagy m98-al vagy geth plasmagunnal megyek.Néha pisztollyal de még kéne rá pár upgrade. -
én úgy vagyok ezzel a ládanyitogatással, hogy nekem minden jó, ami jön. soha nem mondom azt, hogy valamit soha nem fogok használni. eddig pl. pisztolyokat egyáltalán nem használtam, de mivel egy asari adepttel nyomulok, most azokat használom (bár nem sokat lövök vele, mert csak a biotic detonation-re megyek), mindegyiket kipróbáltam és minden pistol rail-t elhasználtam, pedig nem volt kevés belőle.
egyedül az assault-ra való scope-ra vártam szerintem már kissé túl sokat, de most már abból is a max szint megvan.
amit változtatnék az az, hogy thermal packot kicsit kevesebbet dobjon mert nevetségesen sok van már. -
sanya200 #15414 Van megint premium spectre pack.
Amúgy tudom hogy kell írni hogy melee csak szerintem siettem és elírtam
-
Negritis #15413 sajna megint vacakol a netem így nem merek játszani, remélem megcsinálják ma a modemet és most má jó lesz -
Én szeretem. Hatókörnövelésre fejlesztettem. Bedobom a tömegbe és mind seződik a körzetében + extra damageot ad ahogy említették lentebb. Annyira nem rossz. -
sanyiiiii #15411 20% extra damage debuffot rak a targetre, azért az nem rossz. De geth infliltratornak én sem rakok rá pontot.
Egyébként nagyon egyszerű karakter, max damagere kigyúrod, bronzra és silverre javelin vagy shotgun, goldra black widow vagy vailant. -
Caterpillar #15410 Én goldon egy atlas-ra dobtam rá, és a mellette lévő guardian hanyatt is esett, pont fejbe tudtam így lőni! :) -
Male? melee -t akartál írni. Inkább írd magyarul, ha nem tudod angolul a szavakat. Elég röhejes így amit írtál. -
Én játszottam olyan csávóval, aki mindég a létra tetejére tette a proxymity mine-t. :D Némi elővigyázatosság, ha meglepnék a zembert. -
Sajnos a proxy mine teljesen használhatatlan. Se hatóköre, sem sebzése nincs. Legalább egyik lenne a kettő közül akkor lenne értelme, de így nincs. -
most vettem 5 spectre packot és csak 4 N7 fegyver esett ki, de egy uj kari vagy fegyver se kaptam :/ -
sanya200 #15405 Ja úyg konkrét új pack nincs, de meghagyhatták volna legalább a premium spectre packot az jobban megérte mint a sima. -
sanya200 #15404 én geth infiltratorral tolom 2 bajom van vele, egy hogy nincs gránát, csak proxy mine(amúgy az mire jó?), meg a hunter mód egy kicsit bántja a szemem,zavar az a sok krix-krax de amúgy tetszik.A male viszont eszi a pajzsot szal azzal csak óvatosan, ha kicsi a pajzsot és ha tudod hogy 1 male nem elég az ellenre akkor hagyd mert egyet lecsapsz rá leesik a maradék pajzsod is,mire mégegyet ütnél addigra meg leszed.
-
sanya200 #15403 dehogynem csak akkor a holdi lakás törlesztését fizetnéd
-
De jó lenne ha már 2154 lenne. Nem kéne fizetnem a lakástörlesztőimet már vagy 130 éve :P -
sanya200 #15401 Ma van shepard születésnapja erre inni kell 
-
Caterpillar #15400 Ha melee-vel támad egy ellen akkor a támadásának x% kapja vissza sebzésnek.