Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spectre-t szoktam venni de mindig vmi szar upgrade-t dob amit nem is használok.
- aztán meg lehet néha premium veteránt, az ad jó fegyókat néha, vagy spéci karit, meg néha egyedi upgrade-eket
- naaagyon ritkán meg jó a spectre pack, de csak ha valami nagyon kéne és csak abban lehet
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy túnik (legalábbis számomra) Spectre packot nem érdemes benyomni, inkább veszek két premium veterán packot. Sokkal több mindent ad be úgy. eddig 4 x nyomtam be fantom csomagot, és csak egy új shotit adott + a szokásosupgr-t :S
találtam még egy ilyet is, ruhákat tesz a játékba, meg az összes megvehetõ/megtalálható páncélt
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ az nagyon tetszik pont ilyen hajat hiányoltam a 2-bõl is.nemtom mér nem rakták bele válaszhatónak ash haját.
Amúgy a 2-nék is volt ilyen lehetõség 😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
btw, asszem valaki kérdezte nemrég, hogy hogy lehet az alap femshep frizuját beállítani saját karakternek. itt egy saját leírás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. megnyitod vele valamelyik mentésed (elõtte készíts róla másolatot, a biztonság kedvéért)
3. a "raw" fülön megkeresed a "player" részt (legalul van)
4. a "player", majd a "appearance" elõtti kis háromszögre katt, hogy lenyíljon a többi opció
4.a. "morph head" elõtti nyilacskára katt, a "hairmesh" helyére ezt illeszd be: BIOG_HMF_HIR_PRO.Hair_PROShepard.HMF_HIR_PROShepard_MDL
4.b. "morph head" -> "texture parameters" mellett, jobbra a "..."-ra katt, a "hed_scalp_diff" résznél a value helyére illeszd be: biog_hmf_hir_pro.Global.HAIR_Long_Dif
mûködik, bár lehet, hogy valakinél kicsit bugos lesz, mint pl. nálam (az összes másik frizuval elcseszõdik a textúra a nyakánál, már mindet kipróbáltam) :S
és itt van még pár frizura
Egyébként meg az elsõ szintûeket ki kell dobni a fenébe. Aki ennyire nOOb az menjen singlibe játszani. De hiába 16 a csapat átlag szintje, ha négyen négy felé futunk. Mert persze mindenki magának akarja a killeket, teamwork zero, aztán meg játék közben kilépnek, mert nem megy utánuk senki review-elni. Nekem a cset azért nem hiányzik meg még Bf2-n sem volt idõm soha arra hogy azt nézzem mit írogatnak a többiek, igaz hogy 95%-ban commander voltam, tehát egy pillanatra se pihentem.
Pl, hogy silver játékra ne 1-es szintû karakterrel jöjjön a paraszt.
A halál csupán a kezdet...
A vip ölésnél sajnos a vip nem mindig jön feléd. Többször volt már olyan hogy beállt valahová és az istennek nem akart jönni. Viszont pl Ceriknél a Guardian-t Widow-al simán leszedem egy lövésbõl. Nem kell trükközni. De tényleg jobb lenne egy normális, fix csapattal dolgozni, akkor bele mernék vágni Silverbe is.
csak 1-2 upgrade volt meg + extra nyersi, extra lvl
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szóval két lehetõségem van:
1. Újrakezdem a játékot, ami az én mentalitásommal (mindeeeeeeeeeeeent meg kell csinálni😊), újabb 40 óra.
2. elkezdek multizni (tetszik, nem tetszik) és folyamatosan csekkolok egy olyan mentést, ahol ép a vége elõtt vagyok.
És mindez azért, hogy ha lesz bármilyen folytatás, akkor a meghozott döntéseim alapján menjen tovább a történet. Nem háborgok (talán csak egy kicsit), csak szeretnék biztosra menni.
És még ehhez kapcsolódóan: ha újrakezdem a játékot egy M3-as karakterrel, akkor tudja valaki, hogy mi az elõtörténet? Az ami az eredeti karakteré volt, vagy a default M3-as kezdés. Tehát, ha én beimportáltam a 2-bõl áthozott Shepardomat, akkor mikor a vele végigjátszott karaktert importálom újra, milyen kezdéssel indulok?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kb igy 😊
Szal ha itt is vannak ilyenek, akkor üzenném azoknak, ha narancssárga aurát láttok a turreten és a getheken, NE BÁNTSÁTOK 😄