Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem csak te 😄 legalábbis nekem se megy, viszont már hozzászoktam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Neee... neee... légyszi ne. Súlykolás? WTF? nevezzök indoctrinációnak pls 😄

Amúgy engem kurvára zavar, hogy nem tudok multiban action bart állítani bal felül. Vagy én csinálok valamit rosszul?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Opsz akkor bocsánat.

MerlinW
Te vagy a 20. aki belinkelte😊

[merlinw.org]

Egy érdekes videó Shepard sulykolásáról. Elégé elgondolkoztató.

MerlinW
Persze, Magyarországon ez a jellemzõ, viszont nyugaton nem. Ausztria, Németország, USA-ban pl nem te könyörögsz, hogy vezessék már be az internetet, mert "szeretnél" fizetni érte, hanem õk kopogtatnak az ajtódon, hogy légyszi használd a szolgáltatásukat. Itthon szinte mindenki rosszul csinálja. Ahogy semmi másnak, ennek sincs itthon kultúrája. Mi csak a hülyeséget vesszük át a nyugattól, az értelmes dolgokat nem...

[merlinw.org]

Hát ez attól függ a bírónak tetszett-e a ME3 vége vagy sem (vagy a gyerekének). 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Ezért nem lehet perelni egyik céget sem. Nem sértettek törvényt. Szar az üzletpolitika? Az. Viszont senkit sem köteleznek semmire. D1 DLC is opcionális. Ha nem tetszik nem kel megvenni. Ha az elégedetleneknek kiadnak egy alter ending DLC-t, azt sem kell megvenni/használni aki nem akarja, akinek megfelel a jelenlegi állapot. Ha BW szeretne csinálni egyet, hát csináljon. Ezzel vagy sikerül megnyugtatni a népet, vagy nem. Õ megpróbálta.

Csak azért ilyen nagy a felhördülés, mert BW-nek neve van. Ezt most elszabták, elõfordul. Érdekes módon, más játékok - amik 10x jobban megérdemelnék a felháborodást - nem kapnak ekkora hangot. Ez van. BW nem tett semmi rosszat, csak összecsapott egy játékot/túlértékelte a közönséget. Ahogy írtam volt, ettõl csak a pillanatnyi helyzete sz*r, egy év múlva senki sem fog rá ennyire szigorúan emlékezni és a ME játékosok 90%-a meg fogja venni a következõ részt is.

[merlinw.org]

Volt már?

"Building on their research, Exec Producer Casey Hudson and the team are hard at work on a number of game content initiatives that will help answer the questions, providing more clarity for those seeking further closure to their journey. You’ll hear more on this in April."

BW alapító blogposztja.

Nagyon beteg! 😄 Csak a felét értettem, de az a fele ütött 😄
xblades
Hu mennyien vannak akik a kis emberekbõl élnek és mégis sz.rnak rájuk nagy ívben, és nem csak a politikai elitre gondolok.
Mi tartjuk fent õket õk meg azt hiszik hogy pont õk azok akik nekünk adják a fizetést, terméket stb.
És ez rájuk is ugyan úgy igaz. Lásd élõ példa a nagy király kiadó sajnos még élõ vezére.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sir Quno Jedi
nomeg aki ilyesmiért pereskedik, az eleve elmebeteg... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
köszi, ha leszek felveszlek baraatlistaara

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Oke, es mi van, ha valami egyszeri biro hajlando targyalni az ugyet, es ne adj'sten a jatekosnak ad igazat, mondvan, nem azt kapta a penzeert, amit igertek? Onnantol vege a dalnak, es alapjaiban valtozik meg minden.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Nekem szingliben nem1x kitört az ablaka, me szeretem nyúzni 😄

Nálam mindig van egy hely 😄 Ha nincs, kidobok valami nOOb-ot.
koschwarz
épp kérdezni/mondani akartam, hogy multiban ilyet még nem láttam (mármint hogy szét lehetne lõni az atlas pilótafülkéjét)...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Singlében nem tudom, nekem csak multiban van sentinelem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
Ez úgy megy, hogy mi elégedetlenkedünk, BW kapálódzik, EA haragszik BW-re, BW kirúg pár embert, EA követeli a pénzét, BW mégjobban kapálódzik, csinál valamit amivel megnyugtat minket és a sajtót, ezzel EA-t is, majd jönnek a fizetõs DLC-k, amivel kifizeti az EA-t. Magyarul rajtunk veszekednek, hiszen mindkét cég azt akarja, hogy nekünk jó legyen. Hiszen, ha nekünk jó, az jó nekik is. Mármint a pénztárcájuknak.

[merlinw.org]

Lõd ki a pilótát. Elõször persze a pilótafülke ablakát kell kilõni. Multiban nem mûködik, csak singleben.

Sir Quno Jedi
Akartok velem délután/este multizni ME3-ban??? Mert gondolkodom rajta, hogy beszállok én is valakikhez. Abszolúte kezdõ vagyok, még multiba karakterem sincs. 😄

Nyilván ugyanez az origin nevem is, mint itt a nickem.

Mimasz
Skacok felvehetnétek originen, úgy kipróbálnék egy Goldot... 😄 Eddig csak random Bronz és Silver meccseket toltam... 😄

Fenrir
Jaaa, olyanom még nincs 😊

A halál csupán a kezdet...

PiszkosFred
Ebben bizok en is, de felek, hogy goliat harcol daviddal.

PiszkosFred
Persze. Ha a jatekosok elkezdik oket cseszegetni, ezzel fognak visszavagni. Nagy kaosz lesz itt, mert ahogy mindig, most is lesznek olyan gamerek, akik szimpatia alapjan keresztbe fognak tenni a masik kiadonak is, csak azert is. A vegen vagy igy, vagy ugy, mi, a jatekosok fogjuk megszopni.

JethroHUN
Widow-val kell lõni a szélvédõjét, az majd egyszer kitörik és akkor kilõheted a pilótát.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
"azt rajtunk, jatekosokon fogjak "leverni"."

Amíg belõlünk élnek, nem vernek rajtunk le semmit. Ne hülyéskedj, mi vagyunk a kenyerük, nélkülünk roló van... Az a dolguk, hogy kinyalják a se**ünket.

[merlinw.org]

Hát ja de ennek is vannak szenvedõ alanyai.Pl ott van haverom megvette tetszik neki..stb de multizni az életbe nem fog mert egyrészt ideje sincs sok,másrészt meg csak nagyon casual játékos,jó oké ez egy személy de neked is szarul esne sztem ha az õ helyébe lennél.Meg multihoz kötni a single-t hülyeség sztem meg csak kitolás.Jó persze nem a kiadó tehet róla hogy ebben a sz*ros országban van olyan ahol még net sincs akkor meg b*szhatja az ember.

PiszkosFred
Mielott barki is... ruhellem az EA-t, mocskos egy banda. Mindig is az volt. De ha oket tamadja barki is, velt vagy valos okok miatt, azt rajtunk, jatekosokon fogjak "leverni". Pont eleget szopatnak mindenkit, hianyzik az, hogy mondvacsinalt okokkal, 15 perces hirnevet akaro, egyebkent sose volt - de magat annak kiado - "gamer" idiota pereljen mindenkit, aki el es mozog, mert meg akarja lovagolni egy nepszeru jatek koruli balhes befejezest?

MerlinW
Le kell szedni a barriert és a shield-et rõla, majd headshot-okkal kikaparni a pilótát. Az atlas általában 15-20%-os állapotban lesz mire sikerül😊 A sabotage skill meggyorsítja az eljárást, illetve a társakat érdemes leszakítani róla, mert szétlövik mire te sikerrel járnál😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Hmmm nekem szingliben sentinelem volt most és én simán találtam olyan jó kis assault rifle-t, ami hatékony és AMELLETT is 200%-os a visszatöltésem. Azé hatékonyabb, mint az smg-k és gyorsabb, mint a pisztolyok, nagyobb az átütõ ereje páncéltörõ moddal is és jobb a zoomja optikával.

ja azt kegyetlenül utálom fõleg getheknél a rakétás tökmindegy ha fedezékbe megyek is eltalál.Meg néha a benshee gondolt egyet és átteleportál a falon közvetlen mellém, nagyon örültem neki.

PiszkosFred
Tudod mi lesz a kovetkezmeny?

- A jatekok 80%-os vegigjatszassal fognak kijonni
- A finale elott valaszthatsz, melyik DLC-t veszed meg, melyik finale felel meg az izlesednek, mielott ujra bepereled a kiadot.
- Es hogy a warez ki legyen szoritva, mindezt csak online tudod majd befejezni - ahogy most is konnyebb a 4000 EMS-t elerni multival a "tokeletes" vegjatekhoz, mint minden dontest egy lista alapjan maximalizalni.

Es nem csak egy kiadorol van szo. Aki szeretei a BW-t, be fogja perelni a Blizzardot, bosszubol, vagy lesz "aki csak azert is megmutatja a vilagnak", es beperel minden kiadot, mint anno Jack Thompson. Tenyleg ez kell a gamereknek?

Most bontottam ki a Victory Pack-ot. M-13 Raptor volt benne 😄
A multi tényleg szörnyen bugos. A Banshee pl simán átlõ a falon ami lássuk be, elég kellemetlen, viszont ha az ellenfélnek kilóg a feje a fedezékbõl, az idõk végezetéig lõheted, akkor sem sebzõdik, mert úgy veszi mintha fedezékben lenne. Apró, de bosszantó hibák.
Fenrir
Érdekes, többször is lõttem már rá a pilótára, de õt még sohasem tudtam kilõni.

MerlinW
Sabotage. Vagy ügyesen kilövöd a pilótát sniper-el.

[merlinw.org]

Viszont amellett nem tudok elmenni szó nélkül hogy egy ilyen játékban a semmibõl teleportálódik elém a járókelõ! Azért egy ME3-tól többet vártam volna ebbõl a szempontból.
Fenrir
Atlas-t mivel lehet hack-elni? Van egy ilyen achievement is.

ja én is a medigellel szívok mingid sose azt ad amit kéne.rakétából is jó ha van 5.De 3at el tudok lõni egy meccsen, kaptam rá cuccot ami megnöveli xD

Ja xd van hogy én is mellélõttem lol bensheenél neccesebb mert ugye elég vékony is nem úgy mint az atlas meg teleportálgat is.Amúgy volt olyan bugom hogy az atlason egyszerûen csak keresztûlment a rakéta aztán elszállt a semmibe xd.
De most az elõbb pl kicsit bugos volt a multi.
-1 töltényem nem tudom hogy lehetett xDDDD

koschwarz
egyébként rakétából is mindig sok van nekem (8-10). meg thermal packból is (több mint 50). egyedül medigélt alig kapok, szinte soha, külön örülök, amikor kapok😄.
a spec ops survival packot is ad, de azt azért elhasználom mindig.

szóval ez a tök random ad valamit, ez elég kiszámíthatatlanul szélsõséges eredményeket tud szülni.

hát ebbe meg igazad van és ez fõleg pont az ea-ra igaz, ennél pénzsóvárabb kiadót én nem láttam még.Lassan egy patchért is fizetni kell.Rókabõrbõl él a kiadó fele kb a nfs már évek óta szar, õszintén szólva nekem a most wanted óta egy se tetszett.Meg az ilyen sims meg..stb.Amúgy meg a bw is a bögyömben volt kicsit már a da2 miatt mert közel se lett olyan jó mint az origin szerintem.Most meg a kedvenc játékomat vágják haza pfff.Komolyan én szoktam warezolni de ezt pl a me3-at ce-ben vettem meg és le se szedtem a warez verziót.Megvártam még szépen megjött.

koschwarz
kedvencem volt, amikor lövéskor a csapattársam beugrott elém, és a rakéta SEMMIT nem ért, "elpazaroltam". barátilag felfogta a lövésem 😄

Pedig a rakéta kulcsfontoságú. A másik ezzel kapcsoltabna az amikor ellõnek a célpont mellett a semmibe. MINDIG a földre kell célozni!!

Ja pont ezaz van 4 ember jó esetben az minimum 8 rakétát jelent egy meccs alatt én is csak akkor használom ha muszáj mert nem mindig kap az ember ugye.De könyörgöm mikor 2 geth pyme van egymás mellett akkor mér a szaros pisztollyal kell lõni??
egy rakéta aztán mindkettõ fekszik ennyi de ezek meg csak lõdöznek össze vissza mintha több xp-t kapna érte ha nem rakétával szedi le. ami szem hülyeség mert 1000 xp felett van ha rakétázod is sztem totál ugyanannyi mindegy mivel lövöd ki.De vagy fosnak használni mert fél hogy elfogy vagy szimplán hülyék.A végén meg lehet taktikázni az extractionnál nem feltétlen kell a körben maradni jó kicsit gyorsabban telik de ha tehetem azt csinálom hogy megpróbálok az ellen mögé kerülni aztán így hátulról szép sorjába leszedegetni õket.Vagy pl bensheenél lehet eljátszani hogy elfutsz elõle és elcsalod a csapattól amíg téged üldöz annyival kevesebb marad a többinek.Aztán a végére szépen vissza lehet rohanni.Persze megvan az esélye hogy belefutsz valami ellenfélbe de nem mindenhonnan jönnek amerrõl nem jönnek arra el lehet csalni pár ellenfelet.Mert az a 2 perc nagyon húzós még silveren is.Fõleg úgy hogy rakétákat ugye basznak használni.Ha meg elhullik a csapat te meg maradsz egyedül még mindig jobb mert legalább a meccs nem lett failed mégha egyedül is érsz be.

xblades
De sajnálatos az a tendencia hogy 'nagyon' beleszólnak a kiadók egy-egy játék történetébe, határ idejébe és szerkezetébe. Emiatt látunk már sok "rossz" játékot, rossz történet levezetésût bugokkal telit és szétszabdaltat <#shakehead>

És a legrosszabb hogy elvileg AAA játékoknál is elõfordul ilyen.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A mûvészi szabadsággal kapcsolatban teljesen igaz. Az összes többi az, ami meghatározza mit is döntenek végül. A Mass Effect fejõs tehén. Hosszabb távon valószínûleg megéri engedni egy DLC-nek. Fõleg ha ez kihathat más termékeikre is (beleértve az egyéb játékaikat). Ne felejtsük el a járuláékos tartalmakat sem, úgy mint könyvek, képregények, pólók, zene CD-k, Artbook-ok, stb még 1000 másik dolog, ami jelentõs pénzbefolyást eredményez. Ezt kell mérlegelniük. Úgyan is pont a hardcore fanok ezeknek a termékeknek a fõ fogyasztói. Majd a marketingeseik kiszámolják.

koschwarz
a demóban a kedvencem volt a turian sentinel 😄