Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Tényleg elég korrekt módon mutatta be az új endinget. Ha jól vettem ki a szavaiból/hangsúlyozásából akkor a "zöld választás" annyira neki sem jött be. Én viszont úgy vagyok vele hogy a Destroy endinget nem választanám. (persze azt is megnéztem Renegát Sheppel mert őt nem érdekelte hogy ki döglik meg) Én nem érzem fairnek sem EDI-vel sem a geth-ekkel szemben ezt a véget. Először is (mint az a Rannoch-ért folytatott harcok közben is kiderült) arról hogy a gethek fellázadtak, legalább annyira tehetnek a qvariánok mint a gethek. Renegát Sheppel játszva még úgy is éreztem hogy nekik semmivel nincs több joguk azon a bolygón élni mint a getheknek. Ezek után a legmókásabb a geth-qvarián háborúban feláldozni az utóbbiakat aztán a Citadellen meg a Destroy endinget választani és kinyírni a gethetek is.

Shep igazi hős, nem csak az emberek között, a galaxis minden értelmes fajának a szemében. Ha él bárki ebben a rendszerben akinek van "joga"
    dönteni minden "életforma" jövőjéről az ő. Számomra a szintézis simán elfogadható. A Destroynál még az sem szempont hogy az az egyetlen vég amit emberi alakjában túl is él. Ha Mordin képes volt feláldozni magát a kroganok jövőjéért, Legion a gethek szabad akaratáért, Thane pedig értünk, akkor az a minimum hogy Shep is meghozza a maga áldozatát. A háború sok millió értelmes lény életét követelte, ha nincs Shep, ismét learatnak mindenkit. Tehát ha Shep önként hajlandó lemondani a saját életéről, akkor a túlélők is meghozhatják azt az áldozatot hogy szerves/szintetikusként élnek tovább. Egyébként én úgy gondolom hogy a szintézis nem jár feltétlen személyiségvesztéssel. Tehát ettől az egyén még egyedi maradhat.

Ami meg a folytatást illeti, sztem a BW egyszerűen meg fogja oldani. Kiválasztják a Control endinget, azt mondják hogy ez a játék hivatalos vége, minden úgy történt ahogy ott van, ezt folytassátok.