Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Milkoma
    Nem akarok senkit megbántani, elnézést, ha ez így jön le, de miért vagytok ennyire biztosak abban, hogy folytatás lesz? Az nem fordult meg senkiben, hogy esetleg előzményeket is feldolgozhatják? Rengeteg dolgot még nem láttunk, köztük a Turiánokkal való sikertelen kapcsolatfelvételt sem. Már ez magában megér egy teljes játékot.
    Félreértés ne essék, én is szeretnék egy folytatást látni, hogy mi történt/történhet ezek után, de 3 teljesen különböző befejezést nehéz átültetni egy új játékba. Főleg, úgy, hogy mindenki máshogy élte meg, látja a dolgokat (ami szerintem a legszebb az egész játékban, így tényleg egyedi a történet még ha a befejezések hasonlóak is) Ha meg csak kiválasztanak egy általuk preferált befejezést, akkor megint az lesz, hogy fogja magát a kisebbség és teleszemetelik a fórumokat, hogy miért ezt a sz**t választották.
    Az epizodikus tartalom egész jó ötlet, Pl.: különböző szemszögből láthatnánk a Reaperekkel vívott csatát. Én szívesen látnék egy ilyet. Csak sajnos az az érzésem, hogy ez kb. 5 éve megbukott a Valve féle próbálkozással. Igaz voltak és még talán vannak sikeres példák is (Monkey Island), de szerintem ezt a kiadók veszteségesnek vélik. De ne legyen igazam.
    Valamint még régen felmerült egy MMO ötlet is, amit nagyon ellenzek, de az is játszódhat abban a cirka (30 éves ?) időszakban, amikor az emberek szétszóródtak a galaxisban.
    Hát így ennyi lenne a rövid véleményem :D Aztán ahogy ismerjük a BW-t olyannal állnak elő, amire nem is gondoltunk volna.