Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #17157 Ha ezek tényleg annyira OP-k lesznek (remélem nem), az elég nagy törést okozna a játékmenetben szerintem. Ez azt jelentené, hogy a karaktervariáció ezekre korlátozódna, mindenki a "badass" karakterekkel akarná uralni a pályákat. Ha pedig még és/vagy ultra rare-ek lesznek az meg hatalmasat mélyítene az elit játékosok (szerintem kb 5-10%) és az átlagos, normál játékosok közötti külömbséget. Azok akik már eddig is kijátszották az agyukat és kimaxolták az ulra rarejeiket (ilyet még a BSN-en is ritkán látok) illetve mocskosul gazdagok pár napon belül kinyitnák az új karaktereket és könyedén játszanának Platium fokozaton, amitől még több kreditjük lesz és így tovább. Ezzel szemben az átlagos játékosnak kibővülne az ultra random tára még nehezebbé téve a dolgát.
Én megjelenés óta multizok, és bár kimaxoltam az összes rare fegyveremet, megvan az összes karakter (csak néhány kosztümizációs opció hiányzik még). Viszont az ultra rare-jeim meg valahol még a holdban vannak. Párat még csak ki se nyitottam közülük. Ennél többet nem tudok a játékba feccolni és nem is fogok. 10 ultra rare fegyver van az 100 ultra rare nyitást jelent. 100-at!!! Én elég sokat játszok főleg Goldon és eddig összesen 9 db nyitottam ki a 100-ból.