Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Gurut már jó rég nem olvastam. Amikor megláttam a ME 3 értékelését, nem is igazán voltam kíváncsi arra hogy mit hordanak benne össze. Elég jól lehúzták a játékot. Azt is elismerem hogy a GameStaros cikk meg átesett a ló másik felére, sztem annyira azért nem lett jó mint amennyire ők elsőre gondolták. Valahol a kettő között van sztem az igazság. De ez csak az én ízlésemet tükrözi.
    Ez az indexes cikk viszont röhej. Egy laikus talán bedől ennek a sok marhaságnak, de aki játszott a játékkal, az nem. Először is elég merész a ME-t szerepjátéknak titulálni, mivel ez alapvetően egy akció játék szerepjáték elemekkel (és ahogy haladunk előre egyre hangsúlyosabb lesz az akció rész)
    Az meg kifejezetten szánalmas hogy először jól leoltja azokat a játékosokat akik fel voltak háborodva a befejezés miatt, a következő bekezdésben meg már ő is fikázza. Ezt nevezem következetes állásfoglalásnak. Viszont ő ellentétben sokunkkal nincs megelégedve a EC-vel sem. Neki mi lenne a jó? Az ha Shep letépné az állarcát, kiderülne hogy ő igazából Chuck Norris és lepörgőforgórúgná az összes Reapert? Mert akkor kezdeményezek egy petíciót én is, hogy Stöki kedvéért legyen egy ilyen, ötödik választható befejezés is. Egyébként nem értem miért pörög ennyire. Elvette a BW a nyalókáját? Vagy csak szimplán két bal lábbal kelt fel?