2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#64 Most így a sok pixelhiba mizéria miatt egy full fekete képen átnyálaztam a kijelzőt, majd a jobb alsó sarokban amit eddig soha nem is láttam, kb a vissza gomb felett találtam egyetlen kéken világító pontot, de asszem ennyiért nem megyek vissza, mert a kutyát se zavar, ha meg lenen több akkor majd visszaviszem. Én számomra gyors a rendszer, bár én nem játszom rajta, eddig egyetlen dolog tűnt nekem lassúnak, az a youtube betöltés volt, bár igaz nem közeli Wifin hanem a T-Mobile hálózatán próbáltam házon belül, szal nemtom milyen az a net.
Viszont dobnék én is egy kérdést. Be tudok valahogy állítani sms hangnak valami mást mint az alaphangok, mert eddig nem találtam erre megoldást. -
#63 Sziasztok!
Aki az elmúlt napokban vett ilyen telefont, tapasztalta a pixelhibákat?
Az, hogy 256 mb-tal kevesebb memória van benne, mint a SF-ba, tapasztalhatóan lassítja a rendszert? Játékok futnak ugyanúgy?
Swap partíció mennyivel segít?
2.2-es főzött ROM-mal tényleg sokkal gyorsabb? -
#62 ITT meg már 256k colors -t
szal nemtom :) -
#61 hát itt meg ezt írják -> link
"Display:Type: color AM-OLED , 65536 scales" -
sanyicks #60 próbáld ki hogy egy fényképet mondjuk irfanview-el lekonvertálsz 256 színesre :) alig lesz rosszabb a kép, tehát szerintem 256 EZER szín és 16 millió között nem igazán venni észre semmit. -
#59 az hogy vitte, azt jelenti h akadás nélkül vitte? illetve nem zavaró hogy csak 256 ezer szint tud a kijelző, szemben mondjuk a galaxy 3 16 milliójával? -
sanyicks #58 "(a memóriakártya második primary partíciója ext2-es legyen ezt tolja a memóriához, ami elég kicsike alapból)"
Akkor az swap, virtuális memória lesz? És miért pont a 2.? linuxon általában nem normál fájlrendszer szokott swap lenni hanem egy swap nevű fájlrendszer. itt nem? -
#57 beépített böngészőjével semmi gondom nem volt még. -
#56 nekem xyplayerrel vitte a sorozataim
Függetlenítő kód itt
Javaslom rá a Hungarian HedgeHog ROM-ot, nekem remekül működik.
van benne jól működő A2SD (a memóriakártya második primary partíciója ext2-es legyen ezt tolja a memóriához, ami elég kicsike alapból)
Magyar verzió VS orange
fele ram, és TFT kijelző amoled helyett.
a wifi jelet hajlamos elveszíteni olykor... ez van sajna
telepítettem rá rengeteg dogot, így kicsit belassult, de azért használható. majd kipucolom
androidra jellemzően jót tesz neki 1-2 restart olykor.(hetente pl) -
#55 A videó lejátszásról tudtok valamit mondani? Állítólag konvertálás nélkül nem viszi rendesen az .avi-kat. (Rockplayer-el)
Ez az egyetlen dolog, ami visszatart a vételtől. -
#54 Dolphin vagy Opera Mobile. Mindkettő jó. -
#53 Ha értesz hozzá. -
#52 Kérdés: Ha leszedek egy tört iGo t és azt rakom fel az semmiben nem fog bezavarni semminek azért mert tört ugye? Valamint milyen böngészőt és videólejátszót ajánlotok rá ? -
#51 Ami körülbelül 10 percet vesz igénybe. -
#50 Igen, tegyen rá az ember főzött romot, aztán ha előjön a gradiens hiba, van a pixelhiba, neadjisten mindkettő, lehet szórakozni visszatenni a gyári romot és vinni vissza. -
Hajnalcat #49 Igen, természetesen, mivel zalaegerszegi vagyok. Sok meccsre kijárok. De a mostani telefonommal elégedett vagyok, szóval amíg nem romlik el, addig nem veszek újat, mert csak pénzkidobás lenne. Engem nem az éltet, hogy mennyire menő a telefonom vagy sem. -
#48 Ha nem T-s update-el frissíted hanem valamilyen custom ROM-al, akkor ugrik a garancia. Mondjuk vissza lehet rá tenni a gyári ROM-ot később.
@45
Van rá iGO, csak nem hivatalos. Nekem olyan 15-20 másodperc alatt megtalálta a műholdat. -
#47 A hardveres gyorsítás a 3D-alkalmazásokat is gyorsítja. Pl. NFS Shift simán veri egy PS2 szintjét sebességben és vizuális minőségben is. -
#46 Optimus jó csak a kijelzője kisebb felbontású, és csak 3 vagy 3,2 inches. -
#45 azért mert hivatalosan nincs rá igo, attól lehet rá tenni szerintem :)
Amúgy menny idő alatt talál jelet? -
heady #44 Ez engem is érdekelne. -
#43 ha frissited akkor megmarad a garancia ? -
#42 Annyit irnek hogy ez a telefon az ev vetele. Bar nincs olyan nemes anyagokbol mint egy felsokategorias telefon, csak Desigo-t tudom megerositeni,az illesztesek pontosak, massziv hatas kelt, nem recseg-ropog a keszulekhaz. Az anyaghasznalat kulonosen tetszik btw, kisse erdesitett, masszivan tapad a kezbe, nem csuszos "zongoralakkdesign".
Gyorsasagrol: sok minden fugg a rom-tol is, a gyarik szvsz hokik, nincs bennuk bekapcsolva a hardveres rasegites az user interface-re. Fozott romok hasznalata ezert is ajanlott, megtaltosodik toluk a keszulek, minden gyors, akadas-mentes lesz. -
Rainbow15 #41 Amúgy jó cucc :) -
Rainbow15 #40 Nekem ma hozta a DHL, bekapcsolás után tökéletes, 5 perc múlva elég sok pixel hibás volt, és a gradiens hiba is előjött. Kiraktam a hidegre, azt mondták, attól megjavulhatnak a hibás pixelek. Nem javultak meg, de a gradiens hiba eltűnt. Aztán amikor használtam a telefont, újra előjött a gradiens, gondoom hőm. függő :)
Holnap visszaviszem, kérek másikat, ami nem pixel hibás. -
#39 x8-at már elvetettem a fehér szín miatt
optimus vs zte maradt -
#38 :-)
Te is ZTE szurkoló vagy? -
Hajnalcat #37 ZTE szurkolók biztos előnyben fogják részesíteni ezt a telefon márkát. -
#36 Képernyőhibákról:
többen említettek pixelhibát és kijelző elszíneződést
szerencsére én egyiket sem tapasztalom a T-mobiloson de ha baja lett volna akkor azonnal vittem volna vissza és vagy csere vagy visszakérem az árát
Optimus is egész korrekt,X8 nekem nem bejövős... -
#35 na akkor most mi a helyzet a képernyőhibákkal, rémhírekkel?
SE x8-at meg lg optimus gt540-et vehetnék hasonló árban az előfizumhoz most, de azok ugye kisebb, és nem kapacitív kijelzősek
rohadt nagy dilemma. adjatok tanácsot!
-
#34 Egy 100 fontos telefonnak miből kellene készülnie?
Az illesztések hibátlanok,egyáltalán nem recseg ropog.
Semmivel sem gyengébb minőségű a burkolat mint egy kétszer drágább Nokia vagy Samsung telefon.
Melyik szoftverrel lassú?
Csak mert nekem hibátlanul fut facebook,msn,twitter,trillian,gmailes és céges email,iGO,Opera,angry bird,online poker és további nem kevés app... -
#33 Függetlenítést otthonról meg tudod csinálni. MoDaCo-t javaslom Neked is. -
#32 Ezt az oldalt kerestem, nem jutott eszembe a neve! :D
43 kicsit drága, bár az xxlgsm sose volt olcsó.. -
#31 Hát a szoftver lassúra annyi, hogy lehet hogy egy IPhone 4 után az, de egy SE P1i után repül mint a szél :D Fogása lehet kicsit gagyi a hátuljának, de ezt így most megmondva, leszarom :D Aksiról mivel 1 napos nem nyilatkozom :D -
#30 Azt olvastam hardverapron, hogy páran árulnak már függetlent, de nagyon kevesen, kifejezetten a zte bladeről beszélek, gondolom ők is T-nél megvették és kiüttették. Engem az érdekelne főleg, hogy ha megveszem a T-nél mennyire nehéz kiüttetni, esetleg van-e valakinek erről valami tapasztalata?
Barátnőmnek venném karácsonyra, csak ő nem T-s. -
#29 most néztem, xxlgsmen 43k. de ahogy jobban beleolvastam a cikkbe, azért van bőven hátulütő. a gagyi műanyag mellett a szoftver lassú, és gyatra az aksi is. -
#28 Jah, összekavarodtam, a füles tényleg nem agybadugós volt, csak szinte nem is használtam a gyárit, hanem egy új agybadugósom van hozzá kb. első naptól fogva, ezért ment ki a fejemből.
Na, ebben nem tudok segíteni. MoDaCo fórumban ha bedobod a kérdést, biztosan segít valaki.
@24 1-2 GSM üzletben lehet már kapni itthon is, de 45 körül. De mivel az androidos teló függetlenítése nem nagy művészet, inkább érdemes a T-nél venni. Mondjuk akkor meg a gari ugrik. -
#27 WiFi is jó. Egyébként attól hogy kínai, elég jó minőségű anyagokból lett összerakva. A kijelző üvegből van, max gyémánttal vagy kvarccal fogod összekarcolni. Az illesztések nagyon jók, a műanyag ház is jó minőségű.
Az enyém majdnem 3 hetes, és nincs rajta 1 karcolás sem, pedig zsebben hordom, és már el is dobtam egyszer. -
#26 Angliában már biztos:D Magyarországon még nemtudom, nézz utána valami árusító oldalon (teszvesz, vatera...). -
#25 Igen ezt próbáltam, csak nem egészen értem hogy van felosztva az 5 oldal, mert a 960 nem 5 részre van osztva az tuti. A középső a legszélesebb, de hogy a többi mekkora ??
#21 De sajnos pocsék a füles, a T-Mobile nem agybadugóst ad. Sima egyszerű kis fülest.