676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
-
#115 Nagy kár hogy a kis katonákat nem tudjuk kifaggatni, kihallgatni, hanem egyből 19 fajta mozdulattal eltenni láb alól....
Biztos csak a főbb karaktereket lehet kihallgatni a pálya végén, vagy még azokat sem :/ -
#114 nyugtával dicsérjük a napot, de
ez már így kezd szépen alakulni :)
konkrétan hasonlít Chaos Theory élményre
és ugye az az über-Splinter Cell :)
reméljük merítenek a Far Cry 3-ból
lehet csúnya paraszt-gyerek módjára hentelni ill. mesterien lopakodni is
bizakodom, h így lesz a SC Blacklist-nél is
bár nekem ez a nyíllal megjelölős fedezékbe rohangálós dolog még mindig nem tetszik
UBI amúgy kezdi összeszedni magát idén már végre
témában jól, megvalósításban kevésbé eltalált GR: Future Soldier
majd AC 3, sok-sok újítással, de uncsi és időrabló side-mission-ökkel
most itt a full-extrás Far Cry 3
ezek után egy király BlackListet kérünk szépen
(és jöhetne egy (végre) jól megszerkesztett OFFline Silent Hunter 6) -
#113 Likvidálás gyilkolás nélkül -
#112 Far Cry 3-ban 1000x többet lopkodtam mint az új hitmanban,mivel ott volt legalább olyan küldetés ahol megkövetelték hogy only lopakodás 0 kill.
-
#111 Crysis 1 / Warhead azért egy tiszteletbeli említést megérdemelnek szerintem. Persze nem vagy rákényszerítve benne, de attól még érződik, hogy a lopakodós játékmenetet is tervezetten rakták bele, méghozzá elég jól. -
#110 + én arról beszéltem h a RÉGI STEALTH ek egyre inkább más irányba mennek. Az SC: Theory t azt még SamFisher "legós korszakának" tekintve írtam le. (Vagyis az a régi sc és stealth abban egyetértünk) + azt nem tudom mikoriak amiket leírtál, ha 2011/12, és tényleg stealth, akk igazad van -
#109 Far cry, meg Crysis STEALTH ?!?!?!?!?! -
#108 keci steampunk stílus, pfuj :)
ezért kifelejtettem
de, ja, igaz :) -
#107 + Dishonored -
#106 szerencsére még mindig vannak üdítő kivételek:
- Tenchu Z
- Riddick (2 in 1)
- AvP 2010 (Predator és Alien vonalon)
- Stalker Complete 2009
- jó indulattal: Metro 2033
- Sniper Elite V2
- éééés ugye a SC: Chaos Theory
2013:
- Far Cry 3 (1 hét múlva stealth stílusban)
- Sniper GW2 (január 15)
- Crysis 3 (júniusban stealth stílusban) -
#105 Úgylátszik minden régi stealth játék egy irányba megy... Gondolok itt főleg 47-esre, meg Samfisherre. Ha megnézzük mindkét esetben ugyanaz a felállás. Hitmanban mikor még "legó 47 essel" futkoztunk, akkor még nagyon megvolt a stealth, és nem amiatt, h a pálya telilett volna fedezékkel (nem volt ugye ilyen h egyik fedezékből másikba, ...) És ha most ránézünk, már szép a grafika, sokféleképp lehet ölni, viszont ez a régi stealth színvonal nem egészen a régi. Ugye ide betették a fedezékeket (nekem tetszett úgy is, így is a játék). Nos, ha SamFishert nézzük, akkor nem nagy a különbség. Mikor még Sam egy páncélos legóbábu volt, akkor még stealth volt a javából. Nem volt ott se cover, mint Convictionban; de mégis stealth volt, kellett lopakodni meg minden. Most ugye már "megszépült" Fisher, és már nem olyan stealth; pl mostmár simán előveszek egy kis stukkert benn és végig tudok menni az egészen (nem így szoktam). De régen ha ezt próbáltam lehetetlen volt. Coverek itt is.... Node jó így is a játék ugye. Ha összehasonlítjuk a "modern" 47 est, és Fisher t, látni, hogy már-már rémisztő a hasonlóság. Még a sztorija is vmien szinten (eddig mindkettőbe ügynökök voltak, másnak dolgoztak, itt mindketten a saját fejük után mennek, nem törődve a többi ügynökkel) (kb). Na nem mintha ezekkel nekem bajom lenne, sőt... Szerintem így egy fokkal jobb, bár volt ami hiányzik a régi legós stílusból, de van ami meg nem volt bennt ami most az újban és kellett volna szal... Így most egy fokkal jobb, nomeg a story itt értelmet nyert... -
mester1987 #104 Az a gáz, hogy mióta Convictionnel elrugaszkodtak a stílustól, így sajna nem az igazi. A Chaos Theory volt a legjobb időszakuk, de még a Double Agent se volt rossz. -
#103 az nem baj, hogy nem balf.szról mintázzák a mozdulatokat,
hanem olyanról, aki ért is hozzá
az viszont igen nagy baj, h
az egész játékot elviszik egy slow-paced CoD irányba :/ -
mester1987 #102 Ezek tényleg nem tudnak már mit kitalálni. Ez mi lesz??? Mortal Kombat? -
#101 Splinter Cell: Blacklist - A sötétség leple alatt (Rövid Trailer immáron sötétben) -
#100 "Splinter Cell: Echoes címmel készül képregény Sam Fisher kalandjai alapján"
Pff.Valami komolyabbra számítottam -
#99 kifolyt a szeme? -
#98 -
#97 Splinter Cell bejelentés a láthatáron! -
#96 Húhúúúú mintha a fanok erre nem jöttek volna rá... évek óta nem lopakodós játék, hanem akciójáték.
magyarán ezzel akarnak megvezekelni
Értem
:P -
#95 az én durva anyámat és nem az övékét -
#94 magyarul: nem lopakodós játék lesz -
#93 Ubisoft: A Splinter Cell Blacklist már nem csak egy szimpla lopakodós játék lesz -
#92 Nem tudom eldönteni melyik jobb; a "rendes" Splinter Cell, vagy ez az új felfogás... Hatalmas ez a változás más a Conviction kiadásával. Mondjuk jó mind a 2 -
#91 Új trailer -
#90 Sajnos, de ezt már tudhattuk is a gameplay során :S -
#89 A Splinter Cell: Conviction folytatása lesz a Blacklist -
#88 Ezért reménykedek hogy nem csak a tátogás megy és valóban javítanak majd ezen.Max ha nem akkor a sokkal realisztikusabb rambo modon kell majd játszani. -
#87 ez így nagyon gááz :( -
#86 Nagyon bizom benne,hogy ezt így nem adják ki.Jó tudom mondja is meg irják is hogy pre alpha,de sok demonál mondják irják hogy nem tükrözik teljeset aztán full ugyanazt kiadják.
Mert ez így egy rakás szar eddig.Mármint a lopakodás hogy 4 méterről nem vesznek észre fényes nappal.
-
#85 Szerintem meg pofonegyszerű volt az összes régi rész.Általában egy csendes útvonal,megoldás volt,meg még pár gadget-et be lehetett vetni, de 90%-ban ahogy a területre ért az ember,már látta, hogy merre is kell menni,mire,kire kell vigyázni -
#84 +1 -
#83 Ez a játék a Convictionnal enyhén szólva megváltozott. A régebbi részek nagyon nehezek voltak, nagyon vigyázni kellett minden egyes mozdulattal, illetve arra kellett még nagyon vigyázni, hogy ne vegyenek észre. Ha észrevettek, szinte biztos volt a vereség, mert szétlőttek. + ott én a fegyverekhez nem nagyon nyúltam, mert nem volt olyan egyszerű vele lelőni valakit, mint ezekben az újított játékokban :)Lehet, h más nem ért velem egyet, én így emlékszem a régebbi részekre. De nagyon tetszik ez az új felfogás is, csak ez már hiába lopakodva ölsz, nem olyan nagyon stealth game:) -
Evoluti0N #82 Én is. Ebben az esetben adok még 1 esélyt a játéknak. -
#81 remélem mindegyik mapon meg lehet majd ezt csinálni. -
#80 Kérdés h minden egyes pályát végig lehet majd vinni 0 killel... -
#79 Lopakodj szellem módjára!
A már látott pályát amit végighenteltek,most végiglopakodva mutatják! -
#78 Egyetértek -
Ulthane #77 Újabb előzetes
Naggggyon jó játék lesz ez! -
#76 Nincs teli ez a fórum hírekkel :D Igen nagy a csend;(