676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
  • SergioAmigo
    Languages: English*, German*, French*, Italian*, Korean, Spanish*, Traditional Chinese, Russian*, Japanese*, Polish, Danish, Dutch, Norwegian, Swedish, Hungarian, Czech, Portuguese-Brazil*
  • SergioAmigo
    Torrrent
  • SergioAmigo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tom.Clancys.Splinter.Cell.Blacklist.Multi15.Deluxe.Edition-ALI213 aztán már csak crack kell
  • mester1987
    Csak 20 GB, úgy készüljetek :D
  • Solid Snake
    Ez? Az
  • alonso83
    magyar feliratos lesz?
  • mester1987
    Mint az előző részeknél, csak itt okosabbak :)
  • grebber
    Elkezdtem újból csak sunnyogva ,de úgy hogy észre se vegyenek + nem gyilkolok.
    Oda kell figyelni de nem lehetetlen. Egy kb 5-8 perces résszel (ennyi idő alatt meglehet ha minden ok) 2 órát lazán elkurtam mire kisakkoztam hogy is kéne rendesen.
    De ezt a részt már kb vakon megcsinálom annyiszor kezdtem újból látatlanba szórtam már a altatógránátokat mikor még ott se voltak mert tudtam már úgyis belesétálnak! :D

Frankó nagyon!
  • DarkSector
    Splinter Cell Blacklist

• wedge31
    Tényleg csak egy kis türelem kell az ilyen szituknál és akkor általában szokott sikerülni.
  • grebber
    Azon agyalok,hogy vajon ez a nem vehetnek észre acsi olyan köcsög lesz mint a Metro Last Light acsi hogy ne ölj senkit amikor véletlen mégis eljár az ember keze és a checkpoint visszatöltés semmit nem ér?

Belegondolva vannak olyan részek, hogy tényleg magamhoz nyúlok ha ott sikerül észrevétlenül átjutnom majd!
  • scomcomputers
    Köszi a válaszokat...
  • a.carkey
    Mester1987 meg is válaszolta ... :)
  • a.carkey
    "De vannak a "nehezített" katonák aminek a fején van egy katonai sisak.
    És itt jön a gázos rész. Fejbe lövöd tökmindegy ha teli arcon vagy bárhol nem hal meg csak a sisakját lövöd le vagy rossz esetben azt se lehet egy lövéssel ergo észrevesznek."

A belinkelt hány fajta mdon is lehet harcolni videó alapján eldobod a kábító gránátot, és lelövöd a sisakját. :D
  • a.carkey
    Akkor van egy központ, és onnan kapod a küldiket, melyeket megcsinálsz, és vannak még egyéb szálak is?
  • grebber
    Azt biztos aki maxolni akar majd annak kurva sok időre és türelemre lesz szüksége:

Completed the single player campaign without killing anyone as Sam Fisher (ez még csak csak oké)
    Completed a single player mission undetected (ez már a lehetetlennel kacárkodik,mert elég sok olyan szopatos rész van,hogy ihaj)
  • Seth
    Achievmentek között van olyan hogy ne ölj meg senkit, illetve ne vegyen észre senki az egész kampány alatt. Persze a scriptelt,direkt észrevevős jelenetek nem tartoznak ide bele, bár ott a ne ölj meg senkit teljesíthető, mivel van kábító pisztoly,illetve leütés
  • mester1987
    Annyiban hasonlít a Double Agenthez, hogy egy főhadiszállásról indulsz mindig, egy irányítóteremből.
  • mester1987
    Nem.
  • Prince23
    Faggatni embereket lehet egyáltalán?
  • wedge31
    Hát trailer azt sejtette, hogy lehet ghostba is játszani ami ugye annyi, hogy ugy sunnyogsz el, hogy nem is látnak meg és ha lehet még csak le se ütsz senkit
  • grebber
    Rosszul fogalmaztam ,majd a született lopakodók megmondják muszáj-e ölni!

Ha egy küldetés úgy kezdődik hogy 10-en lőnek rám minden irányból és 3 másodpercem van a full sötétbe gondolkodni mi legyen ,hát biztos hogy nem lopakodok.

Ezért is írtam hogy ha jól belegondolok szerintem minden részt meglehet oldani ölés nélkül de akkor az rengeteg idő mire olyan helyre kerülsz hogy senki nem vesz észre. 1-2 helyen ilyen szempontból elég húzós lehet.De mivel kurvajó a game lehet elkezdem megint semmi öléssel mire jutok!

Amit viszont gyalázatosnak tartok, hogy van benne olyan hülyeség hogy az arcomat kapartam.
    Vannak a sima katonák ugye fejlövés azonnali halál értelemszerűen.Ha sokkolóval küldöd meg elterül elkábul.Eddig ez természetes.De vannak a "nehezített" katonák aminek a fején van egy katonai sisak.
    És itt jön a gázos rész. Fejbe lövöd tökmindegy ha teli arcon vagy bárhol nem hal meg csak a sisakját lövöd le vagy rossz esetben azt se lehet egy lövéssel ergo észrevesznek. Ez még hagyján de attól mert hogy "keményebb" a katona a sokkoló nem is hat rá.Szóval jó tudni a sisak az ellen is véd

Aztán van a nagydarab katona na azt meg nem lehet berántani/lerántani a sarkokon/korlátokról.

• jarlaxxe
    A warez jön Augusztus 20-án az eu megjelenés 23.
  • mester1987
    1-2 nap warez, 20 a hivatalos.
  • scomcomputers
    PC-re mikor jön ?

• mester1987
    *hasonlít
  • mester1987
    Ez más...talán a Double Agent-re igaz.
  • Prince23
    Akkor ez nem Chaos Theory. Mi az hogy muszáj ölni, meg hogy van olyan küldi, hogy muszáj lopakodni? Ilyen volt a Future Soldierben is, hogy muszáj volt lopakodni, különben ha észrevettek game over...

Jade Raymond innentől kezdve egy hazug ribanc :)) Azt ígérte hogy Chaos Theorys meg SC1-es lesz az SC 6
  • grebber
    De azok olyan részek ahol a szituáció miatt van a hent!
    Egy példa: Spoilerbe rakom mert valaki tuti nyivákolna!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Repülőnkkel mennénk a következő küldire ,de azt betámadják.Jönnek sokan kocsikkal stb. Na itt addig nem tudsz továbblépni amíg mindenkit le nem ütsz vagy meg nem ölsz! Bár igazság szerint ölés nélkül is meglehet csinálni ezt a részt csak sokkal tovább tart kitaktikázni mögé osonni leütni,mint szarrá hentelni őket :D

Bár lehet én voltam csak hentelős kedvembe és lehet meglehet minden részt csak leütéssel /sunnyogással csinálni csak ugye ölni egyszerűbb és gyorsabb
  • Evoluti0N
    Az utolsó mondat nem tetszik. :(
  • grebber
    Ja azt elfelejtettem hozzáfűzni,hogy ez csak a fősztori! Egyetlen db mellékküldetést se csináltam!
    Amint lepergett a credits folytathatjuk tovább a játékot a kihagyott mellékküldetésekkel.

#204:

Van ahol only lopakodni kell gyilkolás nélkül (ha észrevesznek /ölsz mission over kezdheted elölről vagy ha eljutsz oda akkor legutolsó checkpointról!
    És van olyan is ahol szabad sőt muszáj a tömeghent!
  • Prince23
    Az embereket muszáj megölni/leütni? Van e olyan szakasz ami ezt megköveteli? Remélem nincs :)
  • grebber
    A végére is értem!Nagyon jó volt! 11 óra 5 perc normálon!
    Akinek bejött a Conviction és a Chaos Theory ezt egyenesen imádni fogja!

• grebber
    Lehet ,csak kegyetlenül sunnyogni kell hogy ne vegyenek észre!
  • wedge31
    Ha már tolod tényleg lehet gyilkolászás nélkül ghostba játszani vagy csak reklámfogás volt?
  • grebber
    Splinter.Cell.Blacklist.XBOX360-iMARS 16.28GB

LAN Play or System Link 2 Players
  • a.carkey
    Nem kekeckedés, de a Timeline kapcsán a US Navynél szerintem NINCS Corvette Captain rang ...
  • grebber
    Átbújva a review-eket 1 dbot találtam amibe leírták a gametime-ot!
    14 óra volt nekik!
  • mester1987
    Akit érdekel egy nagy terjedelmű felzárkoztató az alapoktól:

1. rész
    2. rész
    3. rész

és végül a Splinter Cell Idővonal
  • wedge31
    Fürgyé le!...