Splinter Cell: Blacklist
← ElőzőOldal 14 / 14
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÓÓÓÓÓÓÓÓ, hogy AZAAAA
pedig az elsõ 3 rész nagyon jó volt
MI AZ HOGY CSAK PiSi3-ra jön az 1-2-3 update?!
pedig az elsõ 3 rész nagyon jó volt
MI AZ HOGY CSAK PiSi3-ra jön az 1-2-3 update?!
Just do it :)
amennyire kivettem legalább már értik mik voltak a konkrét gondok az 5. résszel: nuku késharc, nuku zárnyitás, nuku alternatív bejutási lehetõségek, nuku halott rejtés, nuku HC gameplay, ha Sam-et felfedezték átment a játék egy középszerû lövöldébe.
remélem ez a Jade Reymond csajszi letesz valamit az asztalra
nem úgy, mint a Maxime Beland
remélem ez a Jade Reymond csajszi letesz valamit az asztalra
nem úgy, mint a Maxime Beland
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nekem nem sikerült, a lövöldözés ugyanis suta, élvezhetetlen volt 😞
(pedig én imádom a lövöldéket, kétévente egy lopakodós játék elég is lenne...)
(pedig én imádom a lövöldéket, kétévente egy lopakodós játék elég is lenne...)
Forza.
Simán megoldható, hogy az 5-höz képest ne kelljen komolyabb változtatásokat megejteniük.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ez meg is történhet, hisz a SCC-ben járt a romos Fehér Házban, bármit rávarrhatnak a politikusok vagy akár maga az elnök asszony is...
Sajnos nem hiszem hogy a régi stílusra váltanának vissza.
Egyszerûbb lesz ha Samut megint valamivel megzsarolják, és ugyanilyen hobo stílusban végigmészárolja a népet a fõgonoszig (amit már meg is tervetek az 5. rész végén). És akkor még fejleszteniük sem kell sokat a Convictionhöz képest.
Mondjuk ha ilyen nagyon kreatív a csapatuk, akár csinálhatnának egy SvM multis módot.
Egyszerûbb lesz ha Samut megint valamivel megzsarolják, és ugyanilyen hobo stílusban végigmészárolja a népet a fõgonoszig (amit már meg is tervetek az 5. rész végén). És akkor még fejleszteniük sem kell sokat a Convictionhöz képest.
Mondjuk ha ilyen nagyon kreatív a csapatuk, akár csinálhatnának egy SvM multis módot.
Történet szp.-jából igen, de a játékmenet unalmas, sablonosra sikerült, tucatshooter lett.
Én untam az egészet, 1-2 pálya kivételével.
Én untam az egészet, 1-2 pálya kivételével.
Qwerty4
nehéz volt nekem is, de
ha sikerül elvonatkoztatni a névtõl
egy egész jó akció-lopakodó játék a conviction
ha sikerül elvonatkoztatni a névtõl
egy egész jó akció-lopakodó játék a conviction
A Convictionnek a minimálisnál kicsivel több köze volt a sorozathoz. 😊
tehát kijön egy ujabb játék, Splinter Cell címmel (aminek minimális köze lesz a sorozathoz, álá Conviction). nagy ügy...
Forza.
csinálhatnának egy HC módot hozzá, ahol
szuper intelligens enemy AI van, azaz, ha barátunk nem lopakodik, semmi perc alatt felkutatják és kinyúvasztják
Az offline Co-Op is kõõõõ nagyon HC móddal is.
a Conviction-nel az a pici gond, hogy rövid és realistic szinten sem nagy kihívás
szuper intelligens enemy AI van, azaz, ha barátunk nem lopakodik, semmi perc alatt felkutatják és kinyúvasztják
Az offline Co-Op is kõõõõ nagyon HC móddal is.
a Conviction-nel az a pici gond, hogy rövid és realistic szinten sem nagy kihívás
Ízlések és pofonok. Nekem ez a Jack Bauer imitálós dolog bejött,csak kár hogy az elõzõ részekkel nem játszottam így a történet kicsit kusza volt<#wow3>#wow3>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Remélem, h ez jobban fog hasonlítani a régi epizódokhoz, mint a Conviction. Ez az új stílus nem jött be. <#duhos2>#duhos2>
Én meg remélem CT alapú lesz. Bár kötve hiszem, a mai világ már túl pörgõs ahhoz, hogy lassú, kommandós játékmenetet kapjunk 😛
várós nagyon 😄 remélem baromi jó lesz 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
remélem jó lesz, a Conviction nekem bejött, csak nagyon rövid volt és volt pár sablonos pálya.
Remélem ez inkább ilyen Double Agent-Conviction keverék lesz.
+fav
Remélem ez inkább ilyen Double Agent-Conviction keverék lesz.
+fav
\"Erről van szó!\"
Az ubisoft Toronto fejelszti a következõ SC részt. A Munkálatokban 83 ember vesz részt...
Forrás #1
Az elsõ fejlesztõi videó!
Forrás #1
Az elsõ fejlesztõi videó!
← ElőzőOldal 14 / 14