676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
-
#195 4 órát beleraktam gyorsan! Simán hozza a Splinti 3 hangulatát szerintem! Főleg a sötét részek.
Van benne ilyen "horda" mod is ahol egyre több ellenfelet kell likvidálni és minél tovább jutsz annál több a zseton és a megszerezhető cucc.
Kurva kutyák mindig kiszagolnak -
mester1987 #194 Van már youtube-on elkezdett walkthrough én azt néztem, de pár perc után elég is volt, lejött aminek le kellett :D -
#193 Kétlem, hogy Chaos Theory minőségű játék lenne :)) De a Convictiontől így látatlanban szerintem egy fokkal jobb lesz -
#192 egyébként milyen lett az Enemy AI és detection level?
király és életszerű azaz ügyesnek kell lenni?
vagy agyhalott, mint Kiszel T.? :)
-
#191 biztos ezt keni magára
-
#190 Egész jó lett lehet sunnyogni ezerrel és végre van olyan küldi ha észrevesznek game over!
Ez a repcsi fejlesztés meg nem kellett volna bele szerintem felesleges baromság! -
#189 Hát ez már nem az a Sam Fisher, akit mi anno megismerhettünk :( 20 évvel fiatalabb lett a Blacklist "új" főhőse :D -
mester1987 #188 Nem is hasonlít az új hangja, de még a kinézete se a főszereplőhöz -
kjhun #187
Aki, már nagyon türelmetlen és viszket a tenyere a kontroller után.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2013-08-14 15:29:44 PS3 Splinter.Cell.Blacklist.PS3-DUPLEX 12697.6MB | 62F
-
#186 Hát igen, az első három rész sztoriját főleg a chaos theoryt nehéz überelni. -
mester1987 #185 Jaja, csak túl új sztorit nem tudnak csinálni hozzá, ami jól elsülhetne, csak ugyanolyat max, mint az előzők. -
#184 Érdekesen alakult ez a játék mert az első trailerek alapján pont olyan kakikupacnak tünt mint a conviction, viszont az utóbbi idökben kijött gameplayek meg annyira meggyözöek voltak, hogy elö is rendeltem. -
mester1987 #183 A kikerülésre meg én is kíváncsi leszek. Eddig minden részben meg lehetett csinálni, ha jól emlékszem, ha nem volt a küldetéshez kötve a likvidálás. -
mester1987 #182 #179 Ez csak reklám, ennyi erővel a Crysis 3-at is lehet vinni Assault és Stealth módban és ez csak 1 volt :D
#180 Szerintem a Chaos Theory-hoz közelebb fog állni, mint a Convictionhöz hangulatilag + a megoldások miatt főképp, bár látszik, hogy a néhol béna mozgás a Convictionből van még. Fisher arca még mindig aligha hasonlít az előző részekhez, de ez csak aki nagyon tökéletesre vágyik azt érdekli :D -
#181 -
Evoluti0N #180 :')
Nekem, mint ős Splinter Cell fannak, maga volt a borzalom a Conviction. Remélem, hogy ez a rész talán, TALÁN, visszahozza a régi részek hangulatát. Megint azt akarják elérni, amit a Conviction-nél is szerettek volna, hogy az új és régi játékosok is megtalálják a játékstílusukat a játékban, de sajnos ott ez nem igazán jött össze nekik. Talán majd most. -
#179 De kétlem, hogy ember kikerüléssel végigvihető lenne :D
Ezt max Preator módban lehet, tehát mindenkit leütsz sunnyogva. Chaos Theoryt nem egyszer végigvittem 0 kill/ 0 leütéssel. A Convictiont meg nem lehetett, mert ott mindenképpen muszáj megölnünk/leütnünk :S
De azért be kell valljam, ez a Blacklist lehet jobb lesz Convictiontől :) -
mester1987 #178 Mi a picsa, magához tér a Splinter Cell a Double Agent óta :P
-
#177 -
Evoluti0N #176 ATI Radeon HD 4870 ajánlott? wut?! Azért ez elég hihetetlenül hangzik. :D -
#175 -
#174 :) -
#173 Érdekes hogy a kettő post forrása között vannak enyhe eltérések :D
Am szilárd meggyőződésem (ha csak nem sikerült valami fantasztikus módon az optimizálás) hogy itt még az ajánlott is kevés lesz.
Iylen konfigon még az előd sem ment valami fényesen :) (értem ezalatt pl a vga igényt)
Tudom, mert akkoriban pont gtx 260-am volt. -
#172 Tessék itt az eredeti forrás.
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.2 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 4850
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.4 GHz / AMD Phenom II X4 @ 2.6 GHz
Memory: 4 Gb
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive -
#171 Ez igen, az ajánlotthoz már vga sem kell. Ezt nevezem én optimizációnak. -
#170 Na de csúnya lenne ahhoz a grafikához nagyobb gép kellene :) Azért bízom benne, hogy PC-n jóval szebb lesz, mint amit a videokban láthattunk. -
#169 Több mint baráti ez a gépigény. -
#168 Gépigény:
Minimum:
Oprendszer: Windows XP (SP3)/Windows Vista (SP2)/Windows 7 (SP1)/ Win 8
Processzor: 2.13 GHz Intel Core 2 Duo E6400 vagy 2.80 GHz AMD Athlon 64 X2 5600+ vagy jobb
Memória: 2 GB RAM
VGA: 512 MB DirectX 10 kompatibilis Shader Model 4.0-val vagy jobb
DirectX: 9
HDD: 25 GB szabad hely
Hang: DirectX 10 vagy DirectX 9.0c kompatibilis
Támogatott perifériák: Windows kompatibilis billentyűzet, egér, headset, kontroller (Xbox 360 Controller for Windows ajánlott)
Ajánlott:
Processzor: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400 vagy 3.00 GHz AMD Phenom II X4 940 vagy jobb
Memória: 4 GB RAM
DirectX: 11
HDD: 25 GB szabad hely
Hang: 5.1 surround
Egyéb: Szélessávú internetkapcsolat
Támogatott perifériák: Windows kompatibilis billentyűzet, egér, headset, kontroller (Xbox 360 Controller for Windows ajánlott) -
#167 Bármelyik pillanatban hozhatja a virágárus. Aztán majd 20-a után meg a postás a CE-t! -
#166 Splinter Cell Blacklist - Blacklist 101 Trailer.
-
#165 Aranylemezen a Splinter Cell: Blacklist.
-
#164 Egyedül Sam új hangjával nem tudtam még megbarátkozni, a többi viszont igen jónak ígérkezik. -
#163 -
Stockbauer33 #162 -
#161 Az első 15 perc!
Egyre jobban várom már! -
#160 Spies vs Mercs.
-
#159 Fasza, nagyon várom ,nem bántam meg hogy előrendeltem a gyűjtőit! -
Csokiturmix #158 Nekem elő van rendelve iponnál a szobros kiadás. Persze lehetne a neten mindenféle forrásokból 5e-ért venni kódot de vannak játékok amik megérdemlik ,hogy dobozosan legyenek meg ráadásul szerintem meg is éri a szobros kiadás, nem olyan olcsók az ilyen alkotások magukban sem. -
#157 Nagyon helyesen visszatértek a gyökerekhez a conviction abszolút nem SC szerű játékmenete után.
Erősen gondolkozom a megvételén ugy is minden rész megvan, illetve volt mert a convictiont egy végigjátszás után pánikszerüen eladtam... -
Csokiturmix #156 Jó lesz. Tetszik, hogy több stílus is lesz benne, némileg az új Hitman jut eszembe róla, mert ott is többféleképpen lehet megoldani a dolgokat.