Splinter Cell: Blacklist
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ja, ez a Convictionben is tapasztalható volt. de a 0 killes lopakodás továbbra sem lesz, max egy küldetés erejéig
Ugyis venné a nép mivel nincs sok sunnyogos game!
ua a baj, mint a Conviction-nél is
adják ki így, nem lesz ez rossz
M.I.É.R.T. kell Splinter Cell-nek hívni?
adják ki Super Spy v. TerrorDrome Boy néven, bánom is én 😊
N.I.N.C.S. a piacon már jó pár éve modern stealth game
ha úgy tetszik élethû recon harc, mert hogy a valóságban ha "agyalap barátunk" kiáll nyíltan rambózni, sz.rrá lövik
GR: Future Soldier singleplayer egy picit stealth jellegû, de sajnos rövid lett és a tátongó erõviszonybeli különbségek miatt legnehezebb szinten sem egy nagy wasistdas
értem, h komplett-idióta a 12-22 éves mainstream
de hát a fejlesztõk nevelik õketazzá
nehéz kérdés ez, mert sok fejlesztõ fosik, h ha picit is gondolkodni kell a játékban, taktikázni, akkor már a paraszt kölök nem veszi meg, meee "húúú, elakadtam"
csak az a bi-bi, h így nevelik direkt módon debilnek õket
ami, azért gáz, mert ezek 1x felnõnek és el fognak kezdeni dóóógozni...
1ébként, nem tudom mit gondolnak
pontos értékesítési számokat nem ismerek, de egy Gears of War vagy CoD -dal úgyis esélytelenek
nem tudnak olyan játékmenetet csinálni
csak azt érik el, h a régi SC rajongók anyáznak
a mainstream meg játszik vele 2 hónapot és megy vissza BF-ezni, meg CoD-ozni
akkor kérdem én
mi értelme volt?
2 szék közül a pad alá
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ejj de utálom, valahányszor ránézek gameplay-re, mindig visszasírom a Chaos Theory-t. ha tesztelni fogom, szét szedem, az egyszer biztos 😄😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
★ 汤姆 李
R.I.P Splinter Cell...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Erről van szó!\"
A legrosszabb az egészben: HOL VAN MICHAEL IRONSIDE ?!?? <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
és nem tudod meghatározni a mûfaját sem. habár azt hiszem meg tudod... Az SC egy akciójáték. Ugye? 😊
★ 汤姆 李
Mit hazudtak, hogy feltámasztják a régi hangulatot????
A Chaos Theory közelébe sem érhet!
Convictiontõl sokkal akciódúsabb lett, mi a wtf-ok mûvel a Ubisoft a jó kis címeibõl. Kiherélik mindet 😞
Convictiont is abba a hiszembe játszottam, hogy ez nem SC, és úgy tudtam végigvinni a gamet 😊)) 😄
★ 汤姆 李
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
★ 汤姆 李
Splinter Cell: Blacklist
★ 汤姆 李
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Akinek az elõzõ sem tetszett mert dara volt ez annak nagyon nem fog.Atomhent!!!!!!
Hivatalos bejelentés még ebben az évben, E3-ra.