676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
  • grebber
    4 órát beleraktam gyorsan! Simán hozza a Splinti 3 hangulatát szerintem! Főleg a sötét részek.
    Van benne ilyen "horda" mod is ahol egyre több ellenfelet kell likvidálni és minél tovább jutsz annál több a zseton és a megszerezhető cucc.
    Kurva kutyák mindig kiszagolnak
  • mester1987
    Van már youtube-on elkezdett walkthrough én azt néztem, de pár perc után elég is volt, lejött aminek le kellett :D
  • Prince23
    Kétlem, hogy Chaos Theory minőségű játék lenne :)) De a Convictiontől így látatlanban szerintem egy fokkal jobb lesz
  • Muttley
    egyébként milyen lett az Enemy AI és detection level?
    király és életszerű azaz ügyesnek kell lenni?
    vagy agyhalott, mint Kiszel T.? :)
  • Muttley
    biztos ezt keni magára

• grebber
    Egész jó lett lehet sunnyogni ezerrel és végre van olyan küldi ha észrevesznek game over!

Ez a repcsi fejlesztés meg nem kellett volna bele szerintem felesleges baromság!
  • Prince23
    Hát ez már nem az a Sam Fisher, akit mi anno megismerhettünk :( 20 évvel fiatalabb lett a Blacklist "új" főhőse :D
  • mester1987
    Nem is hasonlít az új hangja, de még a kinézete se a főszereplőhöz
  • kjhun

Aki, már nagyon türelmetlen és viszket a tenyere a kontroller után.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2013-08-14 15:29:44 PS3 Splinter.Cell.Blacklist.PS3-DUPLEX 12697.6MB | 62F
  • wedge31
    Hát igen, az első három rész sztoriját főleg a chaos theoryt nehéz überelni.
  • mester1987
    Jaja, csak túl új sztorit nem tudnak csinálni hozzá, ami jól elsülhetne, csak ugyanolyat max, mint az előzők.
  • wedge31
    Érdekesen alakult ez a játék mert az első trailerek alapján pont olyan kakikupacnak tünt mint a conviction, viszont az utóbbi idökben kijött gameplayek meg annyira meggyözöek voltak, hogy elö is rendeltem.
  • mester1987
    A kikerülésre meg én is kíváncsi leszek. Eddig minden részben meg lehetett csinálni, ha jól emlékszem, ha nem volt a küldetéshez kötve a likvidálás.
  • mester1987
    #179 Ez csak reklám, ennyi erővel a Crysis 3-at is lehet vinni Assault és Stealth módban és ez csak 1 volt :D

#180 Szerintem a Chaos Theory-hoz közelebb fog állni, mint a Convictionhöz hangulatilag + a megoldások miatt főképp, bár látszik, hogy a néhol béna mozgás a Convictionből van még. Fisher arca még mindig aligha hasonlít az előző részekhez, de ez csak aki nagyon tökéletesre vágyik azt érdekli :D
  • Muki100
  • Evoluti0N
    :')
    Nekem, mint ős Splinter Cell fannak, maga volt a borzalom a Conviction. Remélem, hogy ez a rész talán, TALÁN, visszahozza a régi részek hangulatát. Megint azt akarják elérni, amit a Conviction-nél is szerettek volna, hogy az új és régi játékosok is megtalálják a játékstílusukat a játékban, de sajnos ott ez nem igazán jött össze nekik. Talán majd most.
  • Prince23
    De kétlem, hogy ember kikerüléssel végigvihető lenne :D

Ezt max Preator módban lehet, tehát mindenkit leütsz sunnyogva. Chaos Theoryt nem egyszer végigvittem 0 kill/ 0 leütéssel. A Convictiont meg nem lehetett, mert ott mindenképpen muszáj megölnünk/leütnünk :S
    De azért be kell valljam, ez a Blacklist lehet jobb lesz Convictiontől :)
  • mester1987
    Mi a picsa, magához tér a Splinter Cell a Double Agent óta :P

• a.carkey
  • Evoluti0N
    ATI Radeon HD 4870 ajánlott? wut?! Azért ez elég hihetetlenül hangzik. :D
  • Maxtreme
  • Solid Snake
    :)
  • Maxtreme
    Érdekes hogy a kettő post forrása között vannak enyhe eltérések :D
    Am szilárd meggyőződésem (ha csak nem sikerült valami fantasztikus módon az optimizálás) hogy itt még az ajánlott is kevés lesz.
    Iylen konfigon még az előd sem ment valami fényesen :) (értem ezalatt pl a vga igényt)
    Tudom, mert akkoriban pont gtx 260-am volt.
  • wedge31
    Tessék itt az eredeti forrás.

Minimum System Requirements
    Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.2 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+
    Memory: 2 Gb
    Hard Drive: 12 Gb free
    Video Memory: 512 Mb
    Video Card: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 4850
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0c
    Keyboard
    Mouse
    DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
    Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.4 GHz / AMD Phenom II X4 @ 2.6 GHz
    Memory: 4 Gb
    Hard Drive: 12 Gb free
    Video Memory: 1 Gb
    Video Card: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 10
    Keyboard
    Mouse
    DVD Rom Drive
  • Maxtreme
    Ez igen, az ajánlotthoz már vga sem kell. Ezt nevezem én optimizációnak.
  • Shep
    Na de csúnya lenne ahhoz a grafikához nagyobb gép kellene :) Azért bízom benne, hogy PC-n jóval szebb lesz, mint amit a videokban láthattunk.
  • wedge31
    Több mint baráti ez a gépigény.
  • grebber
    Gépigény:

Minimum:

Oprendszer: Windows XP (SP3)/Windows Vista (SP2)/Windows 7 (SP1)/ Win 8
    Processzor: 2.13 GHz Intel Core 2 Duo E6400 vagy 2.80 GHz AMD Athlon 64 X2 5600+ vagy jobb
    Memória: 2 GB RAM
    VGA: 512 MB DirectX 10 kompatibilis Shader Model 4.0-val vagy jobb
    DirectX: 9
    HDD: 25 GB szabad hely
    Hang: DirectX 10 vagy DirectX 9.0c kompatibilis
    Támogatott perifériák: Windows kompatibilis billentyűzet, egér, headset, kontroller (Xbox 360 Controller for Windows ajánlott)

Ajánlott:

Processzor: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400 vagy 3.00 GHz AMD Phenom II X4 940 vagy jobb
    Memória: 4 GB RAM
    DirectX: 11
    HDD: 25 GB szabad hely
    Hang: 5.1 surround
    Egyéb: Szélessávú internetkapcsolat
    Támogatott perifériák: Windows kompatibilis billentyűzet, egér, headset, kontroller (Xbox 360 Controller for Windows ajánlott)
  • grebber
    Bármelyik pillanatban hozhatja a virágárus. Aztán majd 20-a után meg a postás a CE-t!
  • wedge31
    Splinter Cell Blacklist - Blacklist 101 Trailer.

• wedge31
    Aranylemezen a Splinter Cell: Blacklist.
  • Shep
    Egyedül Sam új hangjával nem tudtam még megbarátkozni, a többi viszont igen jónak ígérkezik.
  • Solid Snake
  • Stockbauer33 #162
  • grebber
    Az első 15 perc!

Egyre jobban várom már!
  • wedge31
    Spies vs Mercs.

• grebber
    Fasza, nagyon várom ,nem bántam meg hogy előrendeltem a gyűjtőit!
  • Csokiturmix
    Nekem elő van rendelve iponnál a szobros kiadás. Persze lehetne a neten mindenféle forrásokból 5e-ért venni kódot de vannak játékok amik megérdemlik ,hogy dobozosan legyenek meg ráadásul szerintem meg is éri a szobros kiadás, nem olyan olcsók az ilyen alkotások magukban sem.
  • wedge31
    Nagyon helyesen visszatértek a gyökerekhez a conviction abszolút nem SC szerű játékmenete után.
    Erősen gondolkozom a megvételén ugy is minden rész megvan, illetve volt mert a convictiont egy végigjátszás után pánikszerüen eladtam...
  • Csokiturmix
    Jó lesz. Tetszik, hogy több stílus is lesz benne, némileg az új Hitman jut eszembe róla, mert ott is többféleképpen lehet megoldani a dolgokat.