Splinter Cell: Blacklist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ragendom
Nem örülök a dátumnak...

grebber

Next PC upgrade: 2022

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Prince23
Játékstílustól függ a játékmenet

ja, ez a Convictionben is tapasztalható volt. de a 0 killes lopakodás továbbra sem lesz, max egy küldetés erejéig

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

grebber
Én ha a fejlesztõ /kiadó lennék csinálnék egy olyan húzást hogy Splinter Cell 3 HD és full ugyanaz 1-2 + pálya + UE4-et aláraknám azt had szóljon!
Ugyis venné a nép mivel nincs sok sunnyogos game!

Muttley
jó a cikk 😊
ua a baj, mint a Conviction-nél is
adják ki így, nem lesz ez rossz
M.I.É.R.T. kell Splinter Cell-nek hívni?
adják ki Super Spy v. TerrorDrome Boy néven, bánom is én 😊

N.I.N.C.S. a piacon már jó pár éve modern stealth game
ha úgy tetszik élethû recon harc, mert hogy a valóságban ha "agyalap barátunk" kiáll nyíltan rambózni, sz.rrá lövik
GR: Future Soldier singleplayer egy picit stealth jellegû, de sajnos rövid lett és a tátongó erõviszonybeli különbségek miatt legnehezebb szinten sem egy nagy wasistdas

értem, h komplett-idióta a 12-22 éves mainstream
de hát a fejlesztõk nevelik õketazzá
nehéz kérdés ez, mert sok fejlesztõ fosik, h ha picit is gondolkodni kell a játékban, taktikázni, akkor már a paraszt kölök nem veszi meg, meee "húúú, elakadtam"

csak az a bi-bi, h így nevelik direkt módon debilnek õket
ami, azért gáz, mert ezek 1x felnõnek és el fognak kezdeni dóóógozni...

1ébként, nem tudom mit gondolnak
pontos értékesítési számokat nem ismerek, de egy Gears of War vagy CoD -dal úgyis esélytelenek
nem tudnak olyan játékmenetet csinálni
csak azt érik el, h a régi SC rajongók anyáznak
a mainstream meg játszik vele 2 hónapot és megy vissza BF-ezni, meg CoD-ozni
akkor kérdem én
mi értelme volt?
2 szék közül a pad alá

Just do it :)

Shep
Na ezért hitelesek a játéktesztek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Conviction 3x szorzóval :S

Ejj de utálom, valahányszor ránézek gameplay-re, mindig visszasírom a Chaos Theory-t. ha tesztelni fogom, szét szedem, az egyszer biztos 😄😄

Muttley
errõl beszélünk:

Muttley
ez MW-nek lassú
full-quick time event irányba

<#circling>
modern warfare irányba :/

Kíváncsi leszek mely irányba megy el; a Conviction irányba vagy a Chaos Theory irányába, az utóbbinak még most is eszméletlen hangulata van.
grebber
Remélem nálunk is kapható lesz ez a stellbookos!Mert akkor abszolút vétel lesz!

Muttley
3 gombos játék
congrats UBI

Jim Morrison
én is szeretem a splinter cellt, a convictionon már nem éreztem hogy az a régi splinter cell lenne. Kár érte. Ezeket a videókat meg elnézve... Lehet azért adok neki egy esélyt. Remélem azért finomítanak rajta.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De még nagyon régen elsõ és második részével játszottam.Persze ha ti állítjátok ez nem olyan lesz akkor elhiszem,ezek szerint már elfelejtettem mirõl is szól pontosan meg,hogy milyen stílust képvisel.Nagyon mély nyomot nem hagyott nálam mondjuk a régebbi részek és most Blacklist videó emlékeztetett pár dologra,ebbõl gondoltam,hogy megfelelõ folytatás lesz

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Prince23
Beland köszi szépen h más irányba tereled ezt a játékot 😛

wedge31
Ez egy nagyon jó kis TPS lesz de nem SC.

R.I.P Splinter Cell...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Nesztek 😄😄 Már más is gúnyt ûz belõle 😄

Szörnyû, de igaz. A Double Agent-ben még lehetett látni a Tom Clancy féle Splinter Cell-t. Azzal le is zárult. A Conviction már egészen más...
Ha nem érdekel a régi hangulat, akkor honnan tudod hogy méltó folytatás lesz? Úgy tûnik te nem is ismered a régi részeket!

Katasztrófa. Sehol a régi Splinter Cell hangulat. Az elsõ 3 rész itt hever a polcomon, de úgy tûnik, h a Conviction-hoz hasonlóan ebbõl is marad a warez verzió számomra.
DeerHunter01
Hááát, én a Double Agentet játszottam régebben, az nagyon tetszett, a Conviction már más stílus volt, de az is bejött. Ez sem lesz rossz szerintem, majd meglátjuk, de inkább én is azt mondom, hogy szépen, lassan, csendben, egyenként kéne likvidálni az ellent.

\"Erről van szó!\"

Bence94
rettentõ grafika! mark & execute is túl van erõltetve! Nem láttam, hogy szépen egyenként intézte volna el az ellent.

A legrosszabb az egészben: HOL VAN MICHAEL IRONSIDE ?!?? <#levele><#levele><#levele>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Innen látszik hogy nem játszottál Splinter Cellel 😊)

és nem tudod meghatározni a mûfaját sem. habár azt hiszem meg tudod... Az SC egy akciójáték. Ugye? 😊

Kit érdekel a régi hangulat,jó kis játék lesz ez.

Prince23
Hatalmas csalódás!!!

Mit hazudtak, hogy feltámasztják a régi hangulatot????

A Chaos Theory közelébe sem érhet!

Convictiontõl sokkal akciódúsabb lett, mi a wtf-ok mûvel a Ubisoft a jó kis címeibõl. Kiherélik mindet 😞

Convictiont is abba a hiszembe játszottam, hogy ez nem SC, és úgy tudtam végigvinni a gamet 😊)) 😄

Brutális,nagyon tetszik amit látok tuti méltó folytatás ez!!

grebber

Ez nagyon vad játék lesz az tuti.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

köszönjük

grebber
Jeleztem a modiknak!

Át kellene írni címet.
Splinter Cell: Blacklist

Muki100
Spy vs Merc multi megerõsítve!

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
E3 elõ éppen Splintit tolják!

Akinek az elõzõ sem tetszett mert dara volt ez annak nagyon nem fog.Atomhent!!!!!!

Prince23
Prince23
Már hogy ne lenne, honnan veszed ezt? Max egy hónapot késik arra, mint a Conviction

Makkmag
Nem lesz pc-re 😞

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

grebber
Prince23
GDC 2012: Jade Raymond bejelentette, hogy 100%-osan az új SC-re koncentrálnak.

:S

jó kis hír XD

Prince23
Splinter Cell: Retribution lesz a címe. és elõször fog megjelenni PS3.ra is a game :S

Hivatalos bejelentés még ebben az évben, E3-ra.

Prince23
E3-ra van esély egy teaserre, sztem 😊
és itt fogják "hivatalosan" bejelenteni 😄

Muttley
összevonják a Portal 3-mal <#idiota>