Splinter Cell: Blacklist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Csináld meg esetleg a plusz küldiket, azaz mellék küldiket, de ott vannak a feladatok hogy x fegyverrel ölj meg y ellenfelet, látszik hogy még nem olvastál utána eléggé..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

grebber
Könnygáz nem elérhetõ még itt az elején mert nincs rá pénz. A füstgránátot meg látszik hogy itt nem probáltad mert azzal észrevesznek.

Next PC upgrade: 2022

V43 1105
Füstgránát, könnygáz.. használd már a rohadt kiegészítõket .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne online, hogy mikor deathmatchezek, és annak vége, sokszor kiírja hogy "a játékgazda megváltozott, meccs átköltöztetése folyamatban" és innentõl van amikor rendesen visszamegyek a szobába de rendszerint ez van: "lecsatlakozás a szerverrõl, megszûnt a kapcsolat a szerverrel". És akkor keresgélhetek meccseket, mert mindig olyanba dob be ahol egyedül vagyok...
Feltettem a patchet.
Játékban nevem: Ragendom
Igen, én is nagyon gondolkodom, hogy megvegyem-e hisz eddig majdnem az összes részt megvettem, csak sajnos a gépem nem a legerõsebb, így nem tudom kiélvezni a grafikát.
grebber
Nem tudja valaki, hogy pl annál az acsinál aminél ugy kell az egész gamet végigvinni hogy ne vegyenek észre egy esetleges hibánál a checkpoint restart az "reseteli" ezt?
(Mert pl metro last lightnál sajnos nem)
És hogy vannak e kivételek ahol megláthatnak de
nem számít?
Pl a kobin kiszabadítos rész az üvegfal mögött ott
ha nincs feltöltve a "kivégzés" lehetetlen
észrevétlenül megcsinálni.

Ezt a checkpointosat azért kérdem megint hogy tutira tudja-e valaki.Mert pl az elrontott részen szerzett pénz az nem tünik el :-(

grebber
Na ez fasza kezdhetem elõlrõl :-(

Kobin kiszabaditása: Ugye ha ide ugy érkezünk hogy nincs tele a "kivégzés" akkor észrevétlenül nem lehet :-(

de geci bénák atya úristen lol 😄
Jó kis game volt ez! Vége lehetett volna ütõsebb de nembaj 😄
Myselor
én szerintem itt nem jegyzi az észrevételt meg.map végén se volt meg nincs jelentõsége ha csak nem vehetnek észre kimondottan akkor restart checkpoint😊
grebber
Az kiderült már hogy ha észrevesznek és újratöltöm a korábbi checkpointot akkor az úgy veszi mintha észre se vettek volna vagy így már bukta?

Elég nehéz és hosszadalmas így,de jó lenne tudni hogy veszi a gép mert akkor tovább se viszem ha restart nem törli az észrevételt!

V43 1105
Nem tudni, nem régen jött ki. Eddigi részekhez mindig volt Coop-Fix. Majd kiderül, mindenesetre én erõsen gondolkozok vásárláson is.. ha nem is most, akkor késõbb. Most ezt a részt igazán jól összerakták.

Sziasztok! Lesz a játékban majd valamikor olyan lehetõség, hogy a coop missionoket lanon lehessen játszani, vagy örökké szükség lesz a uplay szerverre?
bon
Csak mellékküldetésnél

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Myselor
közben rájöttem hogy az más fajta küldetés volt.hmm😊
Myselor
téged is?na látom nem csak szerintem kurvaság ez a dolog :C
Myselor
ez most kibaszott komoly hogy nem lehet menteni és nincs save küldetés közben?normálon grimes küldetés csinálom 3pontot kell elérni hekkelni stb.elbaszom mert a kurv sniper észrevesz és mindig elõrõl kell ,ez most komoly?
Tatyla
kezd fel idegelni hogy ha elszurok valamit teljesen elõrõl kell kezdeni a pályát

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

V43 1105
Te beteg vagy és ez már súlyos. De nem baj, hiszen ismerem a gondolkodásmódod pár itt megtörtént megnyilvánulásod után.

Shep
Nem baj, jó lesz az hétfõn is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem gáz ,csak picit idegesítõ,hogy ember akarja tolni a cuccot és nem hozzák a beígért napra!

De legalább mire hozzák hétfõn Lost Planet 3 is ki lesz végezve!

Myselor
nyugi nállunk meg balfasz volt a kézbesítõ.egésznap rohangáltunk egy játék után amit játékaim.hu-n vettünk,eddig sose volt gond.na de sikerült átvenni végre xd bekellett menni érte
grebber
Szerintem meg nem! Rendeltem máskor is így hogy valami miatt nem hozták és szombatra jött volna. Hiába munkanap túl nagy arcok a futárok ezek nem dolgoznak hétvégén!

Shep
Nekem is 😊 Holnap munkanap, szerintem megkapjuk. Ja, most jött az sms, hogy feladta az ipon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem irigykedek ,nekem a steelbook és a szobor többet ér 😄
De nem hozta a futár szóval csak hétfõn fogja szemetek azt ígérték megjelenés napján hozzák 😞

wedge31
<#eljen>

Kapásból tölthetõ hozzá egy 1.7GB patch...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Most mit irigykedsz, azért mert mi nem kapunk? 😊

a.carkey
Az azért viszont kafa, hogy az elõrendelõi PRE dobozban - amihez a térkép is volt - lévõ SCB kódot nem tudom a mi országunkban beváltani. 😄 Mondjuk adja a CE, de akkor is ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az nincs. Lemezen, kérlek! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Hehe, itt arról van szó, hogy xxles a méretem, viszont ebbõl a póló márkából az XL jó rám. (XXL nem is volt nekik ...)

A medve nem játék.

jarlaxxe
Nem hagyták ki, egyszerüen nincs hozzá.

Azzal próbáltam elõször, aztán visszaraktam a legutóbbi, nem beta drivert. Mindkettõvel ugyanaz a helyzet. Különben érdekes, hogy nálam az Ubisoft játékok ilyen furcsán viselkednek. Assassin's Creed 3 is szaggatott minimumon, Far Cry 3 ugyanakkor futott highon. Ötletem sincs. <#nemtudom>
wedge31
Én is megkaptam pólóval együtt, plusz az x-com declassified-et is.

A kézikönyvet viszont kihagyták belöle...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
" Egy rám IS jó póló" Jól az már gáz ha örülsz neki,mert jobb helyeken ezt egyeztetik milyet küldjenek nem kell imádkozni a méret miatt!

a.carkey
Le a kalappal az 576 elõtt a SC-B elõrendelõi ajándékai kapcsán! Egy rám IS jó póló és egy 4GBs pisztoly alakú PD. 😊

A medve nem játék.

A legújabb, 13.8 beta2 Catalyst-et tedd fel (ezt), talán segít!

Most vagy én vagyok balfasz vagy a játék kurva nehéz, de valami baromi nehéz összehozni a Grim-es küldiket úgy, hogy ne riassz be. A 2. küldit csinálom, de mindig újra kell kezdenem, mert valahol beriaszt.

Ja, nektek is van olyan, hogy nem tud le- vagy felmászni a csövekre a falakról meg párkányokról? Az mitõl van? Grim 2. küldi, párkányon vagyok, mellettem sárga csõ, amire alulról fel tudsz mászni gond nélkül, de a párkányról már nem tud rá átlendülni, pedig ezzel a korábbi részekben nem volt gond. Nektek is megjelenik ez a probléma?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Érdekes. Akkor nekem highon, vagy legalább mediumon el kéne, hogy fusson...
Majd megnézem esetleg, hogy driver frissítés, vagy valami segít-e.
Tatyla
E betû onnan már script...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Empty
Az ellenfeleket akiknél kiírja, hogy kapd el az hogyan kivitelezhetõ? Kösz!

Tatyla
nekem a proci ugyan ez a memória ugyan 8 giga a kártya meg 6870-es de nekem ultran hasit rendesen

na akkor örülök,hogy van ilyen,mert csak ma néztem bele és ott kiakadtam,hogy elsõ küldetés..hozz el valami cuccot valamelyik követségrõl és várd meg míg érted jönnek..mondom klafa,osonkodás jön..erre egy kis utcarész,barikádokkal és élj túl 20 támadási hullámot..anyucikádat 😊
kösz így már sikerült 😄
grebber
Ez az amikor követni kell a faszit aki bejuttat?
Semmi nehéz nincs benne felmásztam a ház oldalára és vígigmentem rajta.
Ha nem ez az amirõl beszélsz akkor más hirtelen nem jut eszembe.

Istenem ezt a szemét szar küldetést mikor bekel lopakodva menni iráni követségre... nemtom hogy de eljutottam ajtóig erre nyitom ki ajtót és valami nem jó vicc..... utána soha többé nem sikerült addig eljutnom normál szinten most megpróbálom könnyûn de hát a **** esne bele aki belerakta a ezt a szar pályát a játékba
grebber
Sajnos nem tudok neked segíteni ebben

PS3-on játszottam végig. Pc-re ha minden igaz ma hozza nekem a futár!

A torrent oldalon érdeklödj ott hamarabb tudnak segíteni.
(Bár nem értem miért ennyire lételemed ez a sok szar kacat)
Én pl egész végig az alap felszereléssel toltam semmit nem vettem és váltottam át.Mivel nem volt értelme.

Ha meghozza a futár akkor már modositok a felszerelésen annyit hogy altatógránátot rakok be a ne vegyenek észre / ne gyilkoljak acsi miatt.

3 rész van ahol rettentõ sok idõt fogok szopni.

Mond már el légyszi, mit kell tennem, hogy minden "OK" legyen!!
Feltelepítettem újra a 20gigás reloaded verziót, utána 1.01 patch, aztán crack. Nincsenek meg az extra cuccok!!! Mi a f*szt lehet elk*rni ezen!
1st-rõl szedtem a cuccot.
Biztos nem kell valami dlc-t telepíteni?
grebber
Normálon nehéz?

Na ne szivassatok!Max magatoknak teszitek azzá ha acsit akartok maxolni és echte direkt se ölni se magatokat feldeni nem akarjátok.

Ha csak játszol vele semmi kihivás még kokszi max nehézségen sem!

Csak, hogy aktuálisabb játékot is írjak, az új XCOM is simán fut high-on. Csak azt nem értem, hogy itt senki se panaszkodott eddig a nagy gépigény miatt. Szóval, nem igazán értem, hogy akkor most mi is van. 😄