676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
  • grebber
    A sapkás nagydarab nyomorultakat ki szoktam kerülni vagy ha van cső a magasban felmászok alácsalom és ráugrok.

Lopakodni sokkal jobb ott rendesen a valóságba is parázok anyám ezt megusztam majdnem észrevett.
    Azt hittem nehezebb lesz ölés és észrevétel nélkül,de nem.
  • Shep
    Ja, én csak sarokról próbáltam elkapni, az nem ment de akkor ezt megnézem, kösz.
  • uscGhost
    Bár így jobban belegondolva, lehet hogy lőszer nélkül is kilehet vele lőni, nem tudom, eddig csak kommandóztam igazából.
  • uscGhost
    Hátulról kiiktatod, esetleg egy mesterlövészpuskához páncéltörő lőszert veszel és fejbe lövöd
  • Tatyla
    mögé kerülsz és elkapod mint a többit...
  • V43 1105
    Füst gránát ..
  • Myselor
    ezt én is kérdeztem,van benne pár akkora faszság,minek kell eröltetni omg
  • bakvarnyu
    Úgy látom ezek hexadecimális számok.
  • Shep
    A nagydarab sisakos agyonpáncél, barmokat nem lehet se bealtatni se, semmi, csak akkor lesz sebezhető ha nincs rajta sisak? Ezt a baromságot melyik találta ki?
  • chris jericho
    Hello gyrekek! ez mi:
    5001 0xceffff75
    mi a megoldás?
  • grebber
    Nálam coopba nem lesz halál ,de singlebe is csak az assault acsi miatt,mert ahogy a game is írja páduc vagyok észre se vesznek ;-)
  • Shep
    Akkor jó, mert én tegnap elsőre megnéztem egy Grim, meg egy néger gyerek küldetést koopban, és nyilván mivel még nem ismertem a pályát, meg a felszerelésem is csak az alap volt ezért bénáskodtam kicsit, ennek ellenére 1 küldetést megcsináltunk, de a másikat az egyik gyerek 2 halál után a másik meg már az elsőnél otthagyta.
  • uscGhost
    Nem. Addig próbálom újra és újra míg nem sikerül. Kedvenc játéksorozatom a Splinter Cell, akár az összes SC-vel coopozok akárkivel mivel mind eredeti :D
  • Shep
    Te is olyan vagy aki ha nem sikerül elsőre akkor kilép, vagy ha 2-3 próbálkozás is halállal végződik akkor szintén távozik?
  • Tatyla
    na a végére értem a storynak kicsit rövidnek tűnt de jó kis játék volt,amúgy tegnap láttam az Olypus has Fallen-t az tiszta spliner cell :)
  • grebber
    Én is szivesen coopozok majd csak előbb csutkára kiélvezem a singlet.Kurvajó lopakodni :-D
  • uscGhost
    Coop társat keresek, aki szívesen játszana velem az vegyen fel uplay-re vagy steam-re, akár mindkettőre: uscghostplay
  • bakvarnyu
    Steam-ba van olyan, hogy "verify game integrity" azt próbáld meg hátha javit valamit.
  • hawkie22
    Letöltöttem a warezt, mondván, kipróbálom, hátha nem a géppel van gond. Namost, a warez tökéletes módon fut.
    Felötlött bennem, mi a különbség a warez és az eredeti között? Az eredetinél ott a Steam és a UPlay, a wareznél ez a kettő nincs meg.
    Az eredetit a Steam nélkül is lehet indítani, viszont UPlay nélkül nem.

Szerintetek a UPlay bekavarhat ilyen szinten, hogy miatta kifagy a játék?
    Én azért is állítottam át Dx11-re mert sokkal gyorsabb mint a Dx9.
    Ezt már tapasztaltam DiRT játékoknál is. A töltési idő szerintem a 1/8-ára csökken, míg a beállításokat nem kell levennem egyáltalán.
    Ezen a laptopon: textúrák-ultra, árnyékok-magas, 2x élsimítás, VSync-be.
    (igaz pont a dx11 sajátosságát, a tesselációt ki kell kapcsolnom, mert ahhoz már kevéske ez az nVidia...)
  • hawkie22
    Az ötlet nem rossz, de ehhez kellene egy mentés is, viszont az nem volt, pontosabban azt nem mentettem el.
    Tudna valaki egy mentést küldeni nekem mailben? ([email protected])
  • DONGUBA
    nekem inditasnal ezt irja ki tudtok segiteni?

az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
    dll-t csereltem ugyanaz
  • wedge31
    Van értelme átállni dx11-re látványilag? mert ha nincs akkor marad a dx9.
  • Shep
    video beállításoknál van
  • Tatyla
    és hol van az hogy amelyik dx-ben fusson a játék hol állítható?
  • DONGUBA
    Valaki nem tudja melyek a magyar nyelvu fajlok a jatekban?
    Közben úgy tűnik a Dx9-el volt a probléma, mert most átállítottam Dx11-be, és minden rendben lett.
  • Shep
    Hát akkor próbáld meg berakni a mentésedet a warezből.
  • hawkie22
    Az nem egy "csak vicceltem" smiley, hanem "kárörvendő" smiley, ezért reagáltam úgy, ahogy. Mindegy, ne menjünk bele, felesleges.
  • jarlaxxe
    és németországban nem tudják mit jelent a szmájli? te kis nebáncsvirág...
  • hawkie22
    Köszi a linket, ezt az oldalt már megtaláltam, de sajna nem volt megoldás a problémámra.
  • hawkie22
    Jaja, a patchet letöltöttem próbaképp, de nem tudom rátölteni, a Steam-esben alapból benne van.
  • hawkie22
    Jarlaxxe, nem kúrtam el, Németországban élek, itt ugyanannyiba kerül a Steam-es verzió, mint a dobozos, ezt sajna benézted. Egyébként ha nem tudsz segítőlegesen hozzászólni egy kérdéshez, inkább ne tedd.
  • grebber
    Nekem megvan, de nem tudom melyik fájlok azok.Tettem már fel ilyeneket szóval a nagyja adja magát de szokott lenni párszor olyan fájl amiről lövésem sincs.

Ha kideríted reggel felrakom szivesen (ma már csak telefonról leszek ,nem tudnám felrakni)
  • DONGUBA
    Es neked nincs meg veletlen?
  • grebber
    Külön max ha valakit megkérsz hogy töltse fel neked.Ehhez nem árt előtte kideríteni ,hogy melyek ezek a fájlok.
  • DONGUBA
    Sziasztok csak a magyar nyelvi fajlokat le lehet szedni:?
    Az amit en vettem :D az orosz es angol a nyelv is es a felirat is
  • wedge31
    Michael Ironside hangját minden régi fan hiányolja.
  • Béluska74
    Splinter Cell Blacklist hibák és elhárításuk (angol!)
  • Shep
    Szerintem kellene rá a patch, de az meg ha jól tudom steames verzióval nem megy, legalábbis, mintha ilyesmit láttam volna, mikor az uplayes verziómhoz letöltöttem.