676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
-
#436 A sapkás nagydarab nyomorultakat ki szoktam kerülni vagy ha van cső a magasban felmászok alácsalom és ráugrok.
Lopakodni sokkal jobb ott rendesen a valóságba is parázok anyám ezt megusztam majdnem észrevett.
Azt hittem nehezebb lesz ölés és észrevétel nélkül,de nem. -
#435 Ja, én csak sarokról próbáltam elkapni, az nem ment de akkor ezt megnézem, kösz. -
uscGhost #434 Bár így jobban belegondolva, lehet hogy lőszer nélkül is kilehet vele lőni, nem tudom, eddig csak kommandóztam igazából. -
uscGhost #433 Hátulról kiiktatod, esetleg egy mesterlövészpuskához páncéltörő lőszert veszel és fejbe lövöd -
#432 mögé kerülsz és elkapod mint a többit... -
#431 Füst gránát .. -
#430 ezt én is kérdeztem,van benne pár akkora faszság,minek kell eröltetni omg -
#429 Úgy látom ezek hexadecimális számok. -
#428 A nagydarab sisakos agyonpáncél, barmokat nem lehet se bealtatni se, semmi, csak akkor lesz sebezhető ha nincs rajta sisak? Ezt a baromságot melyik találta ki? -
chris jericho #427 Hello gyrekek! ez mi:
5001 0xceffff75
mi a megoldás? -
#426 Nálam coopba nem lesz halál ,de singlebe is csak az assault acsi miatt,mert ahogy a game is írja páduc vagyok észre se vesznek ;-)
-
#425 Akkor jó, mert én tegnap elsőre megnéztem egy Grim, meg egy néger gyerek küldetést koopban, és nyilván mivel még nem ismertem a pályát, meg a felszerelésem is csak az alap volt ezért bénáskodtam kicsit, ennek ellenére 1 küldetést megcsináltunk, de a másikat az egyik gyerek 2 halál után a másik meg már az elsőnél otthagyta. -
uscGhost #424 Nem. Addig próbálom újra és újra míg nem sikerül. Kedvenc játéksorozatom a Splinter Cell, akár az összes SC-vel coopozok akárkivel mivel mind eredeti :D -
#423 Te is olyan vagy aki ha nem sikerül elsőre akkor kilép, vagy ha 2-3 próbálkozás is halállal végződik akkor szintén távozik? -
#422 na a végére értem a storynak kicsit rövidnek tűnt de jó kis játék volt,amúgy tegnap láttam az Olypus has Fallen-t az tiszta spliner cell :) -
#421 Én is szivesen coopozok majd csak előbb csutkára kiélvezem a singlet.Kurvajó lopakodni :-D -
uscGhost #420 Coop társat keresek, aki szívesen játszana velem az vegyen fel uplay-re vagy steam-re, akár mindkettőre: uscghostplay -
#419 Steam-ba van olyan, hogy "verify game integrity" azt próbáld meg hátha javit valamit. -
hawkie22 #418 Letöltöttem a warezt, mondván, kipróbálom, hátha nem a géppel van gond. Namost, a warez tökéletes módon fut.
Felötlött bennem, mi a különbség a warez és az eredeti között? Az eredetinél ott a Steam és a UPlay, a wareznél ez a kettő nincs meg.
Az eredetit a Steam nélkül is lehet indítani, viszont UPlay nélkül nem.
Szerintetek a UPlay bekavarhat ilyen szinten, hogy miatta kifagy a játék? -
#417 Én azért is állítottam át Dx11-re mert sokkal gyorsabb mint a Dx9.
Ezt már tapasztaltam DiRT játékoknál is. A töltési idő szerintem a 1/8-ára csökken, míg a beállításokat nem kell levennem egyáltalán.
Ezen a laptopon: textúrák-ultra, árnyékok-magas, 2x élsimítás, VSync-be.
(igaz pont a dx11 sajátosságát, a tesselációt ki kell kapcsolnom, mert ahhoz már kevéske ez az nVidia...) -
hawkie22 #416 Az ötlet nem rossz, de ehhez kellene egy mentés is, viszont az nem volt, pontosabban azt nem mentettem el.
Tudna valaki egy mentést küldeni nekem mailben? ([email protected]) -
#415 nekem inditasnal ezt irja ki tudtok segiteni?
az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
dll-t csereltem ugyanaz
-
#414 Van értelme átállni dx11-re látványilag? mert ha nincs akkor marad a dx9. -
#413 video beállításoknál van -
#412 és hol van az hogy amelyik dx-ben fusson a játék hol állítható? -
#411 Valaki nem tudja melyek a magyar nyelvu fajlok a jatekban? -
#410 Közben úgy tűnik a Dx9-el volt a probléma, mert most átállítottam Dx11-be, és minden rendben lett. -
#409 Hát akkor próbáld meg berakni a mentésedet a warezből. -
hawkie22 #408 Az nem egy "csak vicceltem" smiley, hanem "kárörvendő" smiley, ezért reagáltam úgy, ahogy. Mindegy, ne menjünk bele, felesleges. -
#407 és németországban nem tudják mit jelent a szmájli? te kis nebáncsvirág... -
hawkie22 #406 Köszi a linket, ezt az oldalt már megtaláltam, de sajna nem volt megoldás a problémámra. -
hawkie22 #405 Jaja, a patchet letöltöttem próbaképp, de nem tudom rátölteni, a Steam-esben alapból benne van. -
hawkie22 #404 Jarlaxxe, nem kúrtam el, Németországban élek, itt ugyanannyiba kerül a Steam-es verzió, mint a dobozos, ezt sajna benézted. Egyébként ha nem tudsz segítőlegesen hozzászólni egy kérdéshez, inkább ne tedd. -
#403 Nekem megvan, de nem tudom melyik fájlok azok.Tettem már fel ilyeneket szóval a nagyja adja magát de szokott lenni párszor olyan fájl amiről lövésem sincs.
Ha kideríted reggel felrakom szivesen (ma már csak telefonról leszek ,nem tudnám felrakni) -
#402 Es neked nincs meg veletlen? -
#401 Külön max ha valakit megkérsz hogy töltse fel neked.Ehhez nem árt előtte kideríteni ,hogy melyek ezek a fájlok. -
#400 Sziasztok csak a magyar nyelvi fajlokat le lehet szedni:?
Az amit en vettem :D az orosz es angol a nyelv is es a felirat is -
#399 Michael Ironside hangját minden régi fan hiányolja. -
#398 Splinter Cell Blacklist hibák és elhárításuk (angol!) -
#397 Szerintem kellene rá a patch, de az meg ha jól tudom steames verzióval nem megy, legalábbis, mintha ilyesmit láttam volna, mikor az uplayes verziómhoz letöltöttem.