676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
-
#275 Én igen. -
#274 23-án adja fel az ipon jött az sms
Valaki majd jön coopba? -
#273 Ránéztem gyorsba pár perc erejéig.
Jónak tűnik ez nagyon. Hangulatos, szép, és remekül optimizált (ultrába a vsync okozta 60fps-ről eddig sosem mozdult) -
kjhun #272 Szerintem Update1 előtti crack. A scene, lehet hogy úgy jön, egyben a játékkal. -
alonso83 #271 ezt csak ki kell csomagolni azt kész??? -
mester1987 #270 Mentsd ki az eredetiket patch-cselés után és próbáld ezzel, menni biztos fog. -
SergioAmigo #269 Kell az update 1 és utána crack vagy update nélkül crack? -
SergioAmigo #268 még 2 és fél óra és tolhatom -
kjhun #267 A 3DM verzió, kb. ~2GB-al még nagyobb terjedelmű. Majd a BB verzió, csak 1DVD5/9 lesz. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #266 -ből -
mester1987 #265 Mondjuk ezekből a leírások nagyon általánosak, lesz itt még...:D -
SergioAmigo #264 jah okés :D -
mester1987 #263 ...ja tudom régi Splinter Cell-nél + Rainbow Six-nél is így volt már. -
#262 Vannak fájlok amik nagyon, tömritett fájlok, ezekbe ha 2 kb-ot kell javítani le kell tölteni akkor is a sok gb-os fájlt...ezért ennyi.
Pl Darksiders 2-nél a játék FELE 3.5GB-os javítás volt. -
SergioAmigo #261 itt van leírás -
mester1987 #260 De mi a szar 1,7 GB?! -
#259 Nem annyit javít.... -
mester1987 #258 De mi a ... áááh :D -
#257 Az komoly. Szombatig lehet lesz még vagy 2 :) -
mester1987 #256 Betyáros :D -
SergioAmigo #255 UPDATE 1.01
http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/splintercell/blacklist/patch/Blacklist_Patch_v1_01.exe
Nem rossz 1,7 GB! -
#254 Én gyorsan végigviszek mindent amit lehet minél előbb,hogy ha nagyon megtetszik tudjam újra kezdeni a köv. végigjátszást.
Ezt is már nagyon várom ,hogy hozza a futár aztán remegyek az uplay acsi maxolásra.
Far Cry 3 is annyira jó volt ott is összes acsit megszereztem uplayen.
Ennél mocskos mod nehéz lesz,de nem érdekel,mert jó game! -
mester1987 #253 Az szép. -
#252 Dehogy, olvassatok utána, kikből áll a tényleges fizető közönség. -
mester1987 #251 Nehéz is 3 korosztálynak is megfelelni. -
#250 A baj az hogy nagytöbbségben pedig ők a célközönség. Nem véletlen csinálják úgy a játékok 90%-át, hogy még egy agyrákos epilepsziában szenvedő majom is boldoguljon vele. -
mester1987 #249 Az tuti biztos!!! :D -
#248 Nyilván, de nem csak 10-12 évesekből áll a világ. :)
Ráadásul az első splinter cellek sem épp tekinthetők még ma sem annyira retro címeknek :) -
#247 Meglepődnél ,hogy mennyire nem így van. -
#246 Hát de igazából eltérő stílusok, annyira nem vészes azért, bár tény, hogy kicsit jobban is szétszórhatták volna őket. -
mester1987 #245 De inkább a tizenéves korosztály van benne a játékiparban jobban, mint a 30...szerintem, de ebből nem nyitok vitát :) -
#244 És ezzel nem vagy egyedül. Nekem még egy 4 órás játék is minimum 3 napig kitart :) -
#243 Jepp, csak én itt most az eladásokra gondoltam.
Nem egészséges az mikor ennyi nagyobb cím jön ki egyszerre. Szerintem. :) -
#242 Igen de utána még szeptember elején 1-2 cím aztán novemberig szinte semmi, lesz idő játszogatni velük. -
#241 ez nem lóverseny :)
Én jobban szeretem beosztani, és nem egy délután alatt ledarálni, így a monotonitásra is kevesebb az esély. -
#240 " A Splinter Cell amúgy se olyan ismert név már."
Ezt most ugye viccnek szántad?
Azért ez nem olyan mint mikor a 80-as évekből származó nagyobb slágert feldolgoznak (a mai fiatalok nagy része úgy sem ismeri jelszóval) és hülyére keresik magát vele az adott "előadó".
Azért a splinter cell nevet szerintem a gamerek nagy nagy része ismeri. Itt most nem a 10 éves korosztályra gondolok. -
mester1987 #239 Pl. :P -
#238 Fél napos mindegyik siessé azt kész -
mester1987 #237 Mert nem nagy szám maga a program. Régi részekből emeltek át megvalósításokat. A Splinter Cell amúgy se olyan ismert név már. -
#236 Azért ezeket a megjelenéseket krva rosszul időzítették már nem azért :)
Hónapokon át semmi említésre méltó, aztán most 1-2 nap alatt jön az áradat.