676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
  • drop
    akinek eredeti van e kedve tolni majd együtt akár coop vagy a másikat írjon privát,másik eredeti és most olvasom hogy a javitást külön lekel szedni vagy már tartalmazza az újat? uplay nem frisit
  • TóthG77
    Gondolod nem néztem meg?! Ugyanazok a ruhák és fegyverek elérhetők, mint az Xboxos verzióban, pedig a 20gigás reloaded verziót alkalmazom, ezért kérdezek számodra faszságokat
  • grebber
    Esetleg ha megnéznéd kiderülne!Egyébként meg biztos hogy már ott vannak az elején!
  • TóthG77
    De rögtön az első főküldi előtt (amit már te indítassz a térképről), vagy csak utána?
  • V43 1105
    Igen.
  • grebber
    Elvileg ha minden ok,akkor ott kell lenni mindennek a játék megfelelő részén. A ruháknak ahol fel tudod magad szerelni, a küldetésnek a térképen ahol a küldetésre tudsz menni stb.
  • TóthG77
    Szasztok, elméletileg a reloaded-es verzió Digital Deluxe Edition, ami az alábbi plussz-okat tartalmazza az nfo fájl szerint:
    Content Includes:

- Single-player and multiplayer co-op missions: Dead Coast and
    Billionaire’s Yacht.

- Bonus suits, weapons, and gear: Five powerful weapons for any play style:
    VSS Sniper Rifle, M1014 Shotgun, 416 Assault Rifle, F40 Pistol, and
    Tactical Crossbow with Sleeping Gas Bolts.

- Five enhanced combat suits: Elite Digital Ghillie Suit, Spy Suit,
    and Mercenary Suit for Spies vs. Mercs; Upper Echelon Suit and
    4E Eclipse Ops Suit for the single-player storyline.

- Five armor accessories: Gold Sonar Goggles, Amber Sonar Goggles,
    Ghost Boots, Armored Boots, and Tactical Gloves.

Ezekkel találkozott valaki?
  • SergioAmigo
    Nah sikerült de azt senki nem mondta előbb lekel játszani a bevezető részt és csak utánalehet nyelvet állítani! :D
  • SergioAmigo
    menüben sehol nincs nekem olyan nem is értem mi a fasz van :D

reloaded+update1
  • ricsa008
    ez nagyon jó lett!!!! köv hónapban vétel!
  • mester1987
    No mégegyszer:
    Az milyen már, hogy élsimítás nélkül stabil 30 FPS, ellenben a 2010-es Conviction ilyen 15-30-al ingadozott, még ha a textúrákat levettem is. Látszik, tudnak ha akarnak :D
  • alonso83
    a magyar nyelvi fájlokat nem lehet átmásolni ebbe???(ali verzio)
  • Fox44
    Mindegy melyik exe-t indítjuk(Blacklist_Launcher.exe, Blacklist_game.exe, gu.exe)? Parancsikonnak a gu.exe tette ki. Először a Blacklist_Launcher.exe-t indítottam, és nyelvezetet be lehetett állítani, de mást nem láttam.
  • mester1987
    Nem tudunk rá megoldást.
  • alonso83
    nekem az ali verzio van meg de abba nincsen magyar nyelv nem tudnátok segiteni ebbe?
  • kuktabuk
    Szia. Ahova telepiteted nyisd meg a mappát ott találsz egy Blacklist Launcher kattints rá és a beállitásnál a lang nál kereski a magyart.
  • mester1987
  • V43 1105
    Íme a képek amit kértetek,

• SergioAmigo
    Nyelvet hol lehet álltani?
  • kirpill75
  • MinimumGame
  • mester1987
    Jöhetnek a képek, aki játszik vele, minden maxon...:P
  • alonso83
    nekem megy simán csak a magyar nyelv kéne
  • Prince23
    Lejárt az embargó tegnap délelőtt, szóval ingame képek nyugodtan jöhetnek :D
  • SergioAmigo
    fos az a verzió szedd le RELOADED-et :D
  • alonso83
    a játék az jo csak a fegyvert nem tudom hogy lehet elrakni meg nincsen magyar nyelv nekem!talán valaki felteszi a magyar nyelvi fájlokat!
  • Muki100
    Nincs
  • V43 1105
    Én úgy gondolom, hogy van. Még ennek utána kell nézzek !:-)
  • lalakov
    LAN van benne?
  • V43 1105
    Nem rég telepítettem fel a RELOADED válozatot, seedelek nektek ncorera hogy jöjjön ahogy tud! A játék fantasztikus, még szélesebb lehetőségek vannak, társak, plusz azaz mellék küldetések, fantasztikus tényleg! Képet tegyek be urak ?
  • wedge31
    Pénteken majd mesélek...
  • SergioAmigo
    Még egyszer lenem szedek ilyen verziót se az update nem megy rá se nem Magyar se nem ment.....
  • bakkerman
    milyen a játék? akinek lejött írhatna valami véleményt,gecire vártam az új SC-t,trailerek alapján ütős :)
  • alonso83
    az Ali verziot hogy lehet átálitani hogy magyar legyen???? vagy tudnátok adni egy linket ahol lelehet szedni a magyar nyelvet?
    elöre is köszi!!
  • zzeN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Splinter.Cell.Blacklist-RELOADED
  • ricsa008
    nem tud valaki egy gyors torrentet?
  • kjhun
    Kissebb méretben. Elvileg 1.01-es. Mentés problémák, kifagyások fixálva. Kell az Update1 is előtte.

• kjhun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Proper.Crack.Only-3DM: Link
  • Shep
    Nyaljál sót. Ha egyszer az akkor az. Sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni. :)
  • grebber
    Veled nem játszok mert macerás neked az X-Com is