Splinter Cell: Blacklist
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon agyalok,hogy vajon ez a nem vehetnek észre acsi olyan köcsög lesz mint a Metro Last Light acsi hogy ne ölj senkit amikor véletlen mégis eljár az ember keze és a checkpoint visszatöltés semmit nem ér?
Belegondolva vannak olyan részek, hogy tényleg magamhoz nyúlok ha ott sikerül észrevétlenül átjutnom majd!
Belegondolva vannak olyan részek, hogy tényleg magamhoz nyúlok ha ott sikerül észrevétlenül átjutnom majd!
Next PC upgrade: 2022
"De vannak a "nehezített" katonák aminek a fején van egy katonai sisak.
És itt jön a gázos rész. Fejbe lövöd tökmindegy ha teli arcon vagy bárhol nem hal meg csak a sisakját lövöd le vagy rossz esetben azt se lehet egy lövéssel ergo észrevesznek."
A belinkelt hány fajta mdon is lehet harcolni videó alapján eldobod a kábító gránátot, és lelövöd a sisakját. 😄
És itt jön a gázos rész. Fejbe lövöd tökmindegy ha teli arcon vagy bárhol nem hal meg csak a sisakját lövöd le vagy rossz esetben azt se lehet egy lövéssel ergo észrevesznek."
A belinkelt hány fajta mdon is lehet harcolni videó alapján eldobod a kábító gránátot, és lelövöd a sisakját. 😄
A medve nem játék.
Akkor van egy központ, és onnan kapod a küldiket, melyeket megcsinálsz, és vannak még egyéb szálak is?
A medve nem játék.
Azt biztos aki maxolni akar majd annak kurva sok idõre és türelemre lesz szüksége:
Completed the single player campaign without killing anyone as Sam Fisher (ez még csak csak oké)
Completed a single player mission undetected (ez már a lehetetlennel kacárkodik,mert elég sok olyan szopatos rész van,hogy ihaj)
Completed the single player campaign without killing anyone as Sam Fisher (ez még csak csak oké)
Completed a single player mission undetected (ez már a lehetetlennel kacárkodik,mert elég sok olyan szopatos rész van,hogy ihaj)
Achievmentek között van olyan hogy ne ölj meg senkit, illetve ne vegyen észre senki az egész kampány alatt. Persze a scriptelt,direkt észrevevõs jelenetek nem tartoznak ide bele, bár ott a ne ölj meg senkit teljesíthetõ, mivel van kábító pisztoly,illetve leütés
PSN ID.: Beegabor
Annyiban hasonlít a Double Agenthez, hogy egy fõhadiszállásról indulsz mindig, egy irányítóterembõl.
Nem.
Hát trailer azt sejtette, hogy lehet ghostba is játszani ami ugye annyi, hogy ugy sunnyogsz el, hogy nem is látnak meg és ha lehet még csak le se ütsz senkit
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Rosszul fogalmaztam ,majd a született lopakodók megmondják muszáj-e ölni!
Ha egy küldetés úgy kezdõdik hogy 10-en lõnek rám minden irányból és 3 másodpercem van a full sötétbe gondolkodni mi legyen ,hát biztos hogy nem lopakodok.
Ezért is írtam hogy ha jól belegondolok szerintem minden részt meglehet oldani ölés nélkül de akkor az rengeteg idõ mire olyan helyre kerülsz hogy senki nem vesz észre. 1-2 helyen ilyen szempontból elég húzós lehet.De mivel kurvajó a game lehet elkezdem megint semmi öléssel mire jutok!
Amit viszont gyalázatosnak tartok, hogy van benne olyan hülyeség hogy az arcomat kapartam.
Vannak a sima katonák ugye fejlövés azonnali halál értelemszerûen.Ha sokkolóval küldöd meg elterül elkábul.Eddig ez természetes.De vannak a "nehezített" katonák aminek a fején van egy katonai sisak.
És itt jön a gázos rész. Fejbe lövöd tökmindegy ha teli arcon vagy bárhol nem hal meg csak a sisakját lövöd le vagy rossz esetben azt se lehet egy lövéssel ergo észrevesznek. Ez még hagyján de attól mert hogy "keményebb" a katona a sokkoló nem is hat rá.Szóval jó tudni a sisak az ellen is véd <#banplz>#banplz>
Aztán van a nagydarab katona na azt meg nem lehet berántani/lerántani a sarkokon/korlátokról.
Ha egy küldetés úgy kezdõdik hogy 10-en lõnek rám minden irányból és 3 másodpercem van a full sötétbe gondolkodni mi legyen ,hát biztos hogy nem lopakodok.
Ezért is írtam hogy ha jól belegondolok szerintem minden részt meglehet oldani ölés nélkül de akkor az rengeteg idõ mire olyan helyre kerülsz hogy senki nem vesz észre. 1-2 helyen ilyen szempontból elég húzós lehet.De mivel kurvajó a game lehet elkezdem megint semmi öléssel mire jutok!
Amit viszont gyalázatosnak tartok, hogy van benne olyan hülyeség hogy az arcomat kapartam.
Vannak a sima katonák ugye fejlövés azonnali halál értelemszerûen.Ha sokkolóval küldöd meg elterül elkábul.Eddig ez természetes.De vannak a "nehezített" katonák aminek a fején van egy katonai sisak.
És itt jön a gázos rész. Fejbe lövöd tökmindegy ha teli arcon vagy bárhol nem hal meg csak a sisakját lövöd le vagy rossz esetben azt se lehet egy lövéssel ergo észrevesznek. Ez még hagyján de attól mert hogy "keményebb" a katona a sokkoló nem is hat rá.Szóval jó tudni a sisak az ellen is véd <#banplz>#banplz>
Aztán van a nagydarab katona na azt meg nem lehet berántani/lerántani a sarkokon/korlátokról.
1-2 nap warez, 20 a hivatalos.
*hasonlít
Ez más...talán a Double Agent-re igaz.
Akkor ez nem Chaos Theory. Mi az hogy muszáj ölni, meg hogy van olyan küldi, hogy muszáj lopakodni? Ilyen volt a Future Soldierben is, hogy muszáj volt lopakodni, különben ha észrevettek game over...
Jade Raymond innentõl kezdve egy hazug ribanc 😊) Azt ígérte hogy Chaos Theorys meg SC1-es lesz az SC 6
Jade Raymond innentõl kezdve egy hazug ribanc 😊) Azt ígérte hogy Chaos Theorys meg SC1-es lesz az SC 6
De azok olyan részek ahol a szituáció miatt van a hent!
Egy példa: Spoilerbe rakom mert valaki tuti nyivákolna!
Bár lehet én voltam csak hentelõs kedvembe és lehet meglehet minden részt csak leütéssel /sunnyogással csinálni csak ugye ölni egyszerûbb és gyorsabb <#gun>#gun>
Egy példa: Spoilerbe rakom mert valaki tuti nyivákolna!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülõnkkel mennénk a következõ küldire ,de azt betámadják.Jönnek sokan kocsikkal stb. Na itt addig nem tudsz továbblépni amíg mindenkit le nem ütsz vagy meg nem ölsz! Bár igazság szerint ölés nélkül is meglehet csinálni ezt a részt csak sokkal tovább tart kitaktikázni mögé osonni leütni,mint szarrá hentelni õket 😄
Bár lehet én voltam csak hentelõs kedvembe és lehet meglehet minden részt csak leütéssel /sunnyogással csinálni csak ugye ölni egyszerûbb és gyorsabb <#gun>#gun>
Az utolsó mondat nem tetszik. 😞
Ja azt elfelejtettem hozzáfûzni,hogy ez csak a fõsztori! Egyetlen db mellékküldetést se csináltam!
Amint lepergett a credits folytathatjuk tovább a játékot a kihagyott mellékküldetésekkel.
#204:
Van ahol only lopakodni kell gyilkolás nélkül (ha észrevesznek /ölsz mission over kezdheted elölrõl vagy ha eljutsz oda akkor legutolsó checkpointról!
És van olyan is ahol szabad sõt muszáj a tömeghent!
Amint lepergett a credits folytathatjuk tovább a játékot a kihagyott mellékküldetésekkel.
#204:
Van ahol only lopakodni kell gyilkolás nélkül (ha észrevesznek /ölsz mission over kezdheted elölrõl vagy ha eljutsz oda akkor legutolsó checkpointról!
És van olyan is ahol szabad sõt muszáj a tömeghent!
A végére is értem!Nagyon jó volt! 11 óra 5 perc normálon!
Akinek bejött a Conviction és a Chaos Theory ezt egyenesen imádni fogja!
<#worship>#worship>
Akinek bejött a Conviction és a Chaos Theory ezt egyenesen imádni fogja!
<#worship>#worship>
Ha már tolod tényleg lehet gyilkolászás nélkül ghostba játszani vagy csak reklámfogás volt?
Splinter.Cell.Blacklist.XBOX360-iMARS 16.28GB
LAN Play or System Link 2 Players <#eplus2>#eplus2>
LAN Play or System Link 2 Players <#eplus2>#eplus2>
Nem kekeckedés, de a Timeline kapcsán a US Navynél szerintem NINCS Corvette Captain rang ...
A medve nem játék.
Átbújva a review-eket 1 dbot találtam amibe leírták a gametime-ot!
14 óra volt nekik!
14 óra volt nekik!
Akit érdekel egy nagy terjedelmû felzárkoztató az alapoktól:
1. rész
2. rész
3. rész
és végül a Splinter Cell Idõvonal
1. rész
2. rész
3. rész
és végül a Splinter Cell Idõvonal
4 órát beleraktam gyorsan! Simán hozza a Splinti 3 hangulatát szerintem! Fõleg a sötét részek.
Van benne ilyen "horda" mod is ahol egyre több ellenfelet kell likvidálni és minél tovább jutsz annál több a zseton és a megszerezhetõ cucc.
Kurva kutyák mindig kiszagolnak <#eplus2>#eplus2>
Van benne ilyen "horda" mod is ahol egyre több ellenfelet kell likvidálni és minél tovább jutsz annál több a zseton és a megszerezhetõ cucc.
Kurva kutyák mindig kiszagolnak <#eplus2>#eplus2>
Van már youtube-on elkezdett walkthrough én azt néztem, de pár perc után elég is volt, lejött aminek le kellett 😄
Kétlem, hogy Chaos Theory minõségû játék lenne 😊) De a Convictiontõl így látatlanban szerintem egy fokkal jobb lesz
egyébként milyen lett az Enemy AI és detection level?
király és életszerû azaz ügyesnek kell lenni?
vagy agyhalott, mint Kiszel T.? 😊
király és életszerû azaz ügyesnek kell lenni?
vagy agyhalott, mint Kiszel T.? 😊
Just do it :)
Egész jó lett lehet sunnyogni ezerrel és végre van olyan küldi ha észrevesznek game over!
Ez a repcsi fejlesztés meg nem kellett volna bele szerintem felesleges baromság!
Ez a repcsi fejlesztés meg nem kellett volna bele szerintem felesleges baromság!
Hát ez már nem az a Sam Fisher, akit mi anno megismerhettünk 😞 20 évvel fiatalabb lett a Blacklist "új" fõhõse 😄
Nem is hasonlít az új hangja, de még a kinézete se a fõszereplõhöz <#conf>#conf>
Aki, már nagyon türelmetlen és viszket a tenyere a kontroller után. <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2013-08-14 15:29:44 PS3 Splinter.Cell.Blacklist.PS3-DUPLEX 12697.6MB | 62F
Hát igen, az elsõ három rész sztoriját fõleg a chaos theoryt nehéz überelni.
Jaja, csak túl új sztorit nem tudnak csinálni hozzá, ami jól elsülhetne, csak ugyanolyat max, mint az elõzõk.
Érdekesen alakult ez a játék mert az elsõ trailerek alapján pont olyan kakikupacnak tünt mint a conviction, viszont az utóbbi idökben kijött gameplayek meg annyira meggyözöek voltak, hogy elö is rendeltem.
A kikerülésre meg én is kíváncsi leszek. Eddig minden részben meg lehetett csinálni, ha jól emlékszem, ha nem volt a küldetéshez kötve a likvidálás.
#179 Ez csak reklám, ennyi erõvel a Crysis 3-at is lehet vinni Assault és Stealth módban és ez csak 1 volt 😄
#180 Szerintem a Chaos Theory-hoz közelebb fog állni, mint a Convictionhöz hangulatilag + a megoldások miatt fõképp, bár látszik, hogy a néhol béna mozgás a Convictionbõl van még. Fisher arca még mindig aligha hasonlít az elõzõ részekhez, de ez csak aki nagyon tökéletesre vágyik azt érdekli 😄
#180 Szerintem a Chaos Theory-hoz közelebb fog állni, mint a Convictionhöz hangulatilag + a megoldások miatt fõképp, bár látszik, hogy a néhol béna mozgás a Convictionbõl van még. Fisher arca még mindig aligha hasonlít az elõzõ részekhez, de ez csak aki nagyon tökéletesre vágyik azt érdekli 😄
:')
Nekem, mint õs Splinter Cell fannak, maga volt a borzalom a Conviction. Remélem, hogy ez a rész talán, TALÁN, visszahozza a régi részek hangulatát. Megint azt akarják elérni, amit a Conviction-nél is szerettek volna, hogy az új és régi játékosok is megtalálják a játékstílusukat a játékban, de sajnos ott ez nem igazán jött össze nekik. Talán majd most.
Nekem, mint õs Splinter Cell fannak, maga volt a borzalom a Conviction. Remélem, hogy ez a rész talán, TALÁN, visszahozza a régi részek hangulatát. Megint azt akarják elérni, amit a Conviction-nél is szerettek volna, hogy az új és régi játékosok is megtalálják a játékstílusukat a játékban, de sajnos ott ez nem igazán jött össze nekik. Talán majd most.
De kétlem, hogy ember kikerüléssel végigvihetõ lenne 😄
Ezt max Preator módban lehet, tehát mindenkit leütsz sunnyogva. Chaos Theoryt nem egyszer végigvittem 0 kill/ 0 leütéssel. A Convictiont meg nem lehetett, mert ott mindenképpen muszáj megölnünk/leütnünk :S
De azért be kell valljam, ez a Blacklist lehet jobb lesz Convictiontõl 😊
Ezt max Preator módban lehet, tehát mindenkit leütsz sunnyogva. Chaos Theoryt nem egyszer végigvittem 0 kill/ 0 leütéssel. A Convictiont meg nem lehetett, mert ott mindenképpen muszáj megölnünk/leütnünk :S
De azért be kell valljam, ez a Blacklist lehet jobb lesz Convictiontõl 😊
Mi a picsa, magához tér a Splinter Cell a Double Agent óta 😛
ATI Radeon HD 4870 ajánlott? wut?! Azért ez elég hihetetlenül hangzik. 😄