676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
-
#316 akinek eredeti van e kedve tolni majd együtt akár coop vagy a másikat írjon privát,másik eredeti és most olvasom hogy a javitást külön lekel szedni vagy már tartalmazza az újat? uplay nem frisit -
TóthG77 #315 Gondolod nem néztem meg?! Ugyanazok a ruhák és fegyverek elérhetők, mint az Xboxos verzióban, pedig a 20gigás reloaded verziót alkalmazom, ezért kérdezek számodra faszságokat -
#314 Esetleg ha megnéznéd kiderülne!Egyébként meg biztos hogy már ott vannak az elején! -
TóthG77 #313 De rögtön az első főküldi előtt (amit már te indítassz a térképről), vagy csak utána? -
#312 Igen. -
#311 Elvileg ha minden ok,akkor ott kell lenni mindennek a játék megfelelő részén. A ruháknak ahol fel tudod magad szerelni, a küldetésnek a térképen ahol a küldetésre tudsz menni stb. -
TóthG77 #310 Szasztok, elméletileg a reloaded-es verzió Digital Deluxe Edition, ami az alábbi plussz-okat tartalmazza az nfo fájl szerint:
Content Includes:
- Single-player and multiplayer co-op missions: Dead Coast and
Billionaire’s Yacht.
- Bonus suits, weapons, and gear: Five powerful weapons for any play style:
VSS Sniper Rifle, M1014 Shotgun, 416 Assault Rifle, F40 Pistol, and
Tactical Crossbow with Sleeping Gas Bolts.
- Five enhanced combat suits: Elite Digital Ghillie Suit, Spy Suit,
and Mercenary Suit for Spies vs. Mercs; Upper Echelon Suit and
4E Eclipse Ops Suit for the single-player storyline.
- Five armor accessories: Gold Sonar Goggles, Amber Sonar Goggles,
Ghost Boots, Armored Boots, and Tactical Gloves.
Ezekkel találkozott valaki? -
SergioAmigo #309 Nah sikerült de azt senki nem mondta előbb lekel játszani a bevezető részt és csak utánalehet nyelvet állítani! :D -
SergioAmigo #308 menüben sehol nincs nekem olyan nem is értem mi a fasz van :D
reloaded+update1 -
ricsa008 #307 ez nagyon jó lett!!!! köv hónapban vétel! -
mester1987 #306 No mégegyszer:
Az milyen már, hogy élsimítás nélkül stabil 30 FPS, ellenben a 2010-es Conviction ilyen 15-30-al ingadozott, még ha a textúrákat levettem is. Látszik, tudnak ha akarnak :D -
alonso83 #305 a magyar nyelvi fájlokat nem lehet átmásolni ebbe???(ali verzio)
-
Fox44 #303 Mindegy melyik exe-t indítjuk(Blacklist_Launcher.exe, Blacklist_game.exe, gu.exe)? Parancsikonnak a gu.exe tette ki. Először a Blacklist_Launcher.exe-t indítottam, és nyelvezetet be lehetett állítani, de mást nem láttam. -
mester1987 #302 Nem tudunk rá megoldást. -
alonso83 #301 nekem az ali verzio van meg de abba nincsen magyar nyelv nem tudnátok segiteni ebbe? -
kuktabuk #300 Szia. Ahova telepiteted nyisd meg a mappát ott találsz egy Blacklist Launcher kattints rá és a beállitásnál a lang nál kereski a magyart. -
mester1987 #299 -
#298 Íme a képek amit kértetek,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SergioAmigo #297 Nyelvet hol lehet álltani? -
kirpill75 #296 -
MinimumGame #295 -
mester1987 #294 Jöhetnek a képek, aki játszik vele, minden maxon...:P -
alonso83 #293 nekem megy simán csak a magyar nyelv kéne -
#292 Lejárt az embargó tegnap délelőtt, szóval ingame képek nyugodtan jöhetnek :D -
SergioAmigo #291 fos az a verzió szedd le RELOADED-et :D -
alonso83 #290 a játék az jo csak a fegyvert nem tudom hogy lehet elrakni meg nincsen magyar nyelv nekem!talán valaki felteszi a magyar nyelvi fájlokat! -
#289 Nincs -
#288 Én úgy gondolom, hogy van. Még ennek utána kell nézzek !:-) -
#287 LAN van benne? -
#286 Nem rég telepítettem fel a RELOADED válozatot, seedelek nektek ncorera hogy jöjjön ahogy tud! A játék fantasztikus, még szélesebb lehetőségek vannak, társak, plusz azaz mellék küldetések, fantasztikus tényleg! Képet tegyek be urak ? -
#285 Pénteken majd mesélek... -
SergioAmigo #284 Még egyszer lenem szedek ilyen verziót se az update nem megy rá se nem Magyar se nem ment..... -
#283 milyen a játék? akinek lejött írhatna valami véleményt,gecire vártam az új SC-t,trailerek alapján ütős :) -
alonso83 #282 az Ali verziot hogy lehet átálitani hogy magyar legyen???? vagy tudnátok adni egy linket ahol lelehet szedni a magyar nyelvet?
elöre is köszi!! -
#281 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Splinter.Cell.Blacklist-RELOADED -
ricsa008 #280 nem tud valaki egy gyors torrentet? -
kjhun #279 Kissebb méretben. Elvileg 1.01-es. Mentés problémák, kifagyások fixálva. Kell az Update1 is előtte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kjhun #278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#277 Nyaljál sót. Ha egyszer az akkor az. Sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni. :) -
#276 Veled nem játszok mert macerás neked az X-Com is