Splinter Cell: Blacklist
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
varom nagyon
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a Splinter Cell Remake, amit az alapoktól építenek fel a Ubisoft Torontónál, és természetesen a 2002-es eredetit veszi alapjául. A játék a Snowdrop Engine-t használja, amit más, nyílt világú Tom Clancy's játékok is, viszont több nem derült ki róla. Korábbi pletykák alapján félig-meddig nyitott terepen, de nem egy teljesen szabadon bejárható világban indulhatunk majd bevetésekre - azt, lineáris játékmenetre számíthatunk, a fejlesztők is kihansúlyozták."
Olyan szerepet tölt be mint a steam, tudtommal nem kikerülhető. Lényegében ubisoft steamje/launcherje/kliense. Kapsz achikat meg miegyebeket..
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.04.23. 12:35:31
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Előre is köszönöm.
Nekem az a problémám, hogy nem aktiválja a választótárcsát gamepaddal a játék, hiába nyomom bármelyik gombot, valamint nem megy halkan Sam, nem működik egyetlen gombbal sem, fegyvert se tudok választani.
Kérem a segítségeteket. Genius MaxFire Grandias 12 gamepadom van. Dobozos játék, PC-s.
Utoljára szerkesztette: LRobi01, 2015.09.10. 15:45:15
Utoljára szerkesztette: Picinova, 2015.06.14. 10:07:27
Only GHOST ,meg lehet csinálni. <#violent>#violent> <#gun>#gun> <#mf1>#mf1>
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Swiss Embassy wave 16-20
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Russian Embassy wave 16-20
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Egyptian Embassy wave 16-20
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Pakistani Embassy wave 16-20
Utoljára szerkesztette: Picinova, 2015.06.14. 09:59:54
Olyan mintha Sam mindig "sietne" valahová:)
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Sőt csinál olyat, hogy először mondja Briggs, hogy mehet a hatástalanítás mindenki kiiktatva, aztán mikor nyomom a szóközt, mondja hogy nem bíbelődhet vele még ellenség van a közelben :D
If you give a little love you can get a little love of your own
http://gameguidecentral.com/splinter-cell-blacklist-gone-dark-missions/#dead
Köszönöm
Valahogy csak van vmi trükkje, mert acsivment kéri, hogy teljesítsem riadoztatás nélkül a játékot.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Próbáltam füstöt döbni, meg azonnal fedezékbe vonulni, de nem jön össze. Perfectionosten nehézségen vagyok, lehet ezért?
MIGHTY119855 ez a nevem esetleg ha valaki tud segíteni hogy írhatom át ?
Köszönöm szépen .
If you give a little love you can get a little love of your own
csak ezért meg már hülyeség lenne kétszer megvenni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tomsolo: nem vagyok amd-s. <#shakehead>#shakehead>
* Scomcomputers the future of computing!*
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#falbav>#falbav>
* Scomcomputers the future of computing!*
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
figurás kiadás 3,990..hétvégén még 10e volt..eredeti ára õsszel 20e..