676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
  • grebber
    Fejlesztői kérdezz felelek video
  • Ragendom
    Nem örülök a dátumnak...
  • grebber
    Megvan a megjelenési dátum?
  • sherlock1

• Prince23
    Játékstílustól függ a játékmenet

ja, ez a Convictionben is tapasztalható volt. de a 0 killes lopakodás továbbra sem lesz, max egy küldetés erejéig
  • sherlock1
  • grebber
    Én ha a fejlesztő /kiadó lennék csinálnék egy olyan húzást hogy Splinter Cell 3 HD és full ugyanaz 1-2 + pálya + UE4-et aláraknám azt had szóljon!
    Ugyis venné a nép mivel nincs sok sunnyogos game!
  • Muttley
    jó a cikk :)
    ua a baj, mint a Conviction-nél is
    adják ki így, nem lesz ez rossz
    M.I.É.R.T. kell Splinter Cell-nek hívni?
    adják ki Super Spy v. TerrorDrome Boy néven, bánom is én :)

N.I.N.C.S. a piacon már jó pár éve modern stealth game
    ha úgy tetszik élethű recon harc, mert hogy a valóságban ha "agyalap barátunk" kiáll nyíltan rambózni, sz.rrá lövik
    GR: Future Soldier singleplayer egy picit stealth jellegű, de sajnos rövid lett és a tátongó erőviszonybeli különbségek miatt legnehezebb szinten sem egy nagy wasistdas

értem, h komplett-idióta a 12-22 éves mainstream
    de hát a fejlesztők nevelik őketazzá
    nehéz kérdés ez, mert sok fejlesztő fosik, h ha picit is gondolkodni kell a játékban, taktikázni, akkor már a paraszt kölök nem veszi meg, meee "húúú, elakadtam"

csak az a bi-bi, h így nevelik direkt módon debilnek őket
    ami, azért gáz, mert ezek 1x felnőnek és el fognak kezdeni dóóógozni...

1ébként, nem tudom mit gondolnak
    pontos értékesítési számokat nem ismerek, de egy Gears of War vagy CoD -dal úgyis esélytelenek
    nem tudnak olyan játékmenetet csinálni
    csak azt érik el, h a régi SC rajongók anyáznak
    a mainstream meg játszik vele 2 hónapot és megy vissza BF-ezni, meg CoD-ozni
    akkor kérdem én
    mi értelme volt?
    2 szék közül a pad alá
  • Prince23
    Előzetes a sajtó demó alapján
  • Shep
    Na ezért hitelesek a játéktesztek :)
  • Prince23
    Conviction 3x szorzóval :S

Ejj de utálom, valahányszor ránézek gameplay-re, mindig visszasírom a Chaos Theory-t. ha tesztelni fogom, szét szedem, az egyszer biztos :D:D
  • Muttley
    erről beszélünk:

• Muttley
    ez MW-nek lassú
    full-quick time event irányba
  • mester1987
  • gosumofo
    modern warfare irányba :/
  • mester1987
    Kíváncsi leszek mely irányba megy el; a Conviction irányba vagy a Chaos Theory irányába, az utóbbinak még most is eszméletlen hangulata van.
  • grebber
    Fisher nem cicózik a velős Splinter Cell: Blacklist trailerben
  • grebber
    Remélem nálunk is kapható lesz ez a stellbookos!Mert akkor abszolút vétel lesz!
  • Muttley
    3 gombos játék
    congrats UBI
  • Jim Morrison
    én is szeretem a splinter cellt, a convictionon már nem éreztem hogy az a régi splinter cell lenne. Kár érte. Ezeket a videókat meg elnézve... Lehet azért adok neki egy esélyt. Remélem azért finomítanak rajta.
  • Tomy Lee
    De még nagyon régen első és második részével játszottam.Persze ha ti állítjátok ez nem olyan lesz akkor elhiszem,ezek szerint már elfelejtettem miről is szól pontosan meg,hogy milyen stílust képvisel.Nagyon mély nyomot nem hagyott nálam mondjuk a régebbi részek és most Blacklist videó emlékeztetett pár dologra,ebből gondoltam,hogy megfelelő folytatás lesz
  • Prince23
    Beland köszi szépen h más irányba tereled ezt a játékot :P
  • wedge31
    Ez egy nagyon jó kis TPS lesz de nem SC.

R.I.P Splinter Cell...
  • Prince23
    Nesztek :D:D Már más is gúnyt űz belőle :D

• mester1987
    Meg is erősítik ;-)
  • mester1987
    Szörnyű, de igaz. A Double Agent-ben még lehetett látni a Tom Clancy féle Splinter Cell-t. Azzal le is zárult. A Conviction már egészen más...
  • bgabor
    Ha nem érdekel a régi hangulat, akkor honnan tudod hogy méltó folytatás lesz? Úgy tűnik te nem is ismered a régi részeket!
  • Evoluti0N
    Katasztrófa. Sehol a régi Splinter Cell hangulat. Az első 3 rész itt hever a polcomon, de úgy tűnik, h a Conviction-hoz hasonlóan ebből is marad a warez verzió számomra.
  • DeerHunter01
    Hááát, én a Double Agentet játszottam régebben, az nagyon tetszett, a Conviction már más stílus volt, de az is bejött. Ez sem lesz rossz szerintem, majd meglátjuk, de inkább én is azt mondom, hogy szépen, lassan, csendben, egyenként kéne likvidálni az ellent.
  • Bence94
    rettentő grafika! mark & execute is túl van erőltetve! Nem láttam, hogy szépen egyenként intézte volna el az ellent.

A legrosszabb az egészben: HOL VAN MICHAEL IRONSIDE ?!??
  • Prince23
    Innen látszik hogy nem játszottál Splinter Cellel :))

és nem tudod meghatározni a műfaját sem. habár azt hiszem meg tudod... Az SC egy akciójáték. Ugye? :)
  • Tomy Lee
    Kit érdekel a régi hangulat,jó kis játék lesz ez.
  • Prince23
    Hatalmas csalódás!!!

Mit hazudtak, hogy feltámasztják a régi hangulatot????

A Chaos Theory közelébe sem érhet!

Convictiontől sokkal akciódúsabb lett, mi a wtf-ok művel a Ubisoft a jó kis címeiből. Kiherélik mindet :(

Convictiont is abba a hiszembe játszottam, hogy ez nem SC, és úgy tudtam végigvinni a gamet :))) :D
  • Tomy Lee
    Brutális,nagyon tetszik amit látok tuti méltó folytatás ez!!
  • grebber
    E3 2012 Gameplay!!!!!!!!
  • janihunk
    Ez nagyon vad játék lesz az tuti.
  • Tomy Lee
    köszönjük
  • grebber
    Jeleztem a modiknak!
  • Tomy Lee
    Át kellene írni címet.
    Splinter Cell: Blacklist
  • Muki100