676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
  • Shep
    Nem baj, jó lesz az hétfőn is.
  • grebber
    Nem gáz ,csak picit idegesítő,hogy ember akarja tolni a cuccot és nem hozzák a beígért napra!

De legalább mire hozzák hétfőn Lost Planet 3 is ki lesz végezve!
  • Myselor
    nyugi nállunk meg balfasz volt a kézbesítő.egésznap rohangáltunk egy játék után amit játékaim.hu-n vettünk,eddig sose volt gond.na de sikerült átvenni végre xd bekellett menni érte
  • grebber
    Szerintem meg nem! Rendeltem máskor is így hogy valami miatt nem hozták és szombatra jött volna. Hiába munkanap túl nagy arcok a futárok ezek nem dolgoznak hétvégén!
  • Shep
    Nekem is :) Holnap munkanap, szerintem megkapjuk. Ja, most jött az sms, hogy feladta az ipon.
  • grebber
    Nem irigykedek ,nekem a steelbook és a szobor többet ér :D
    De nem hozta a futár szóval csak hétfőn fogja szemetek azt ígérték megjelenés napján hozzák :(
  • wedge31

Kapásból tölthető hozzá egy 1.7GB patch...
  • Shep
    Most mit irigykedsz, azért mert mi nem kapunk? :)
  • a.carkey
    Az azért viszont kafa, hogy az előrendelői PRE dobozban - amihez a térkép is volt - lévő SCB kódot nem tudom a mi országunkban beváltani. :D Mondjuk adja a CE, de akkor is ...
  • a.carkey
    Az nincs. Lemezen, kérlek! :D
  • a.carkey
    Hehe, itt arról van szó, hogy xxles a méretem, viszont ebből a póló márkából az XL jó rám. (XXL nem is volt nekik ...)
  • jarlaxxe
    Nem hagyták ki, egyszerüen nincs hozzá.
  • Evoluti0N
    Azzal próbáltam először, aztán visszaraktam a legutóbbi, nem beta drivert. Mindkettővel ugyanaz a helyzet. Különben érdekes, hogy nálam az Ubisoft játékok ilyen furcsán viselkednek. Assassin's Creed 3 is szaggatott minimumon, Far Cry 3 ugyanakkor futott highon. Ötletem sincs.
  • wedge31
    Én is megkaptam pólóval együtt, plusz az x-com declassified-et is.

A kézikönyvet viszont kihagyták belöle...
  • grebber
    " Egy rám IS jó póló" Jól az már gáz ha örülsz neki,mert jobb helyeken ezt egyeztetik milyet küldjenek nem kell imádkozni a méret miatt!
  • a.carkey
    Le a kalappal az 576 előtt a SC-B előrendelői ajándékai kapcsán! Egy rám IS jó póló és egy 4GBs pisztoly alakú PD. :)
  • Csokis
    A legújabb, 13.8 beta2 Catalyst-et tedd fel (ezt), talán segít!
  • hawkie22
    Most vagy én vagyok balfasz vagy a játék kurva nehéz, de valami baromi nehéz összehozni a Grim-es küldiket úgy, hogy ne riassz be. A 2. küldit csinálom, de mindig újra kell kezdenem, mert valahol beriaszt.

Ja, nektek is van olyan, hogy nem tud le- vagy felmászni a csövekre a falakról meg párkányokról? Az mitől van? Grim 2. küldi, párkányon vagyok, mellettem sárga cső, amire alulról fel tudsz mászni gond nélkül, de a párkányról már nem tud rá átlendülni, pedig ezzel a korábbi részekben nem volt gond. Nektek is megjelenik ez a probléma?
  • Evoluti0N
    Érdekes. Akkor nekem highon, vagy legalább mediumon el kéne, hogy fusson...
    Majd megnézem esetleg, hogy driver frissítés, vagy valami segít-e.
  • Tatyla
    E betű onnan már script...
  • Empty
    Az ellenfeleket akiknél kiírja, hogy kapd el az hogyan kivitelezhető? Kösz!
  • Tatyla
    nekem a proci ugyan ez a memória ugyan 8 giga a kártya meg 6870-es de nekem ultran hasit rendesen
  • xido
    na akkor örülök,hogy van ilyen,mert csak ma néztem bele és ott kiakadtam,hogy első küldetés..hozz el valami cuccot valamelyik követségről és várd meg míg érted jönnek..mondom klafa,osonkodás jön..erre egy kis utcarész,barikádokkal és élj túl 20 támadási hullámot..anyucikádat :)
  • SergioAmigo
    kösz így már sikerült :D
  • grebber
    Ez az amikor követni kell a faszit aki bejuttat?
    Semmi nehéz nincs benne felmásztam a ház oldalára és vígigmentem rajta.
    Ha nem ez az amiről beszélsz akkor más hirtelen nem jut eszembe.
  • SergioAmigo
    Istenem ezt a szemét szar küldetést mikor bekel lopakodva menni iráni követségre... nemtom hogy de eljutottam ajtóig erre nyitom ki ajtót és valami nem jó vicc..... utána soha többé nem sikerült addig eljutnom normál szinten most megpróbálom könnyűn de hát a **** esne bele aki belerakta a ezt a szar pályát a játékba
  • grebber
    Sajnos nem tudok neked segíteni ebben

PS3-on játszottam végig. Pc-re ha minden igaz ma hozza nekem a futár!

A torrent oldalon érdeklödj ott hamarabb tudnak segíteni.
    (Bár nem értem miért ennyire lételemed ez a sok szar kacat)
    Én pl egész végig az alap felszereléssel toltam semmit nem vettem és váltottam át.Mivel nem volt értelme.

Ha meghozza a futár akkor már modositok a felszerelésen annyit hogy altatógránátot rakok be a ne vegyenek észre / ne gyilkoljak acsi miatt.

3 rész van ahol rettentő sok időt fogok szopni.
  • TóthG77
    Mond már el légyszi, mit kell tennem, hogy minden "OK" legyen!!
    Feltelepítettem újra a 20gigás reloaded verziót, utána 1.01 patch, aztán crack. Nincsenek meg az extra cuccok!!! Mi a f*szt lehet elk*rni ezen!
    1st-ről szedtem a cuccot.
    Biztos nem kell valami dlc-t telepíteni?
  • grebber
    Normálon nehéz?

Na ne szivassatok!Max magatoknak teszitek azzá ha acsit akartok maxolni és echte direkt se ölni se magatokat feldeni nem akarjátok.

Ha csak játszol vele semmi kihivás még kokszi max nehézségen sem!
  • Evoluti0N
    Csak, hogy aktuálisabb játékot is írjak, az új XCOM is simán fut high-on. Csak azt nem értem, hogy itt senki se panaszkodott eddig a nagy gépigény miatt. Szóval, nem igazán értem, hogy akkor most mi is van. :D
  • Evoluti0N
    Hááát. Ezért szoktam leszedni csúnya verziót játékokból, mert hát igen, érdemes leellenőrizni, hogy is fut.
    Nincs csúcs gépem. Közel se
    AMD Phenom II X4 965 proci
    6 giga ram
    AMD Radeon HD 6850 grafikus kártya

Ettől függetlenül eddig mindegyik új játék elment maximumon, vagy majdnem maximumon. Ideiek közül is pl. Tomb Raider-t, Bioshock Infinite-t maximumhoz közeli beállításokon játszottam.
    Erre ez meg medium grafikán is 20 FPS körüli értékeket produkál néhány helyen. Pedig a grafika szerintem nem annyira kiemelkedő és nincsenek benne nagy, nyílt terepek se, mint pl. a TR-ben. Szóval Splinter Cell-ről ennyit. 1 játék miatt nem fogok gépet fejleszteni.
  • Muki100
    Ha lenne benne quicksave (ami már 2002-ben is volt ugye) akkor egyáltalán nem lenne vészes.
  • Tatyla
    röviden amit én is érzek az hogy kurvanehéz a játék még normálon is...
  • hawkie22
    Briggs küldetéseit warezben nem lehet megcsinálni, mert mindegyik coop-os küldi.f
  • hawkie22
    Azért van egy-két idegesítő dolog is a játékban. Elkezdtem Grimsdottir küldetéseit, ahol nem lehet riadóztatni, különben fuccs a küldinek. Az első küldetésnél már csak két ellenfél volt hátra, 2 cél kiiktatva a 3-ból, erre egy kamerán véletlenül beriasztóztam, hát nem teljesen az elejéről kellett kezdeni a küldit? És ez még csak normál nehézség, nem is a valósághű (csak kb. 40 percig tartott, míg eljutottam idáig, utána meg újrakezdés, kicsit se voltam ideges).
    Charlie küldetései se utolsók, 1. küldi: éld túl az ellenfél 20 hullámát. Hehe, a 2. hullám után kidőltem. Szóval nem tudom, ezeket a küldiket hogy gondolták, de baromira oda kell figyelni, ha túl akarsz jutni rajtuk.
  • wedge31
    Megkaptam a mailt holnap jön a játék ajándék polóval.

Ami érdekes, hogy a The Bureau: XCOM Declassified is megrendeltem de arról még nem kaptam értesitést...
  • hawkie22
    De ettől függetlenül amint fizu jön, vétel lesz, jó lenne coopban tolni. Meg a multi se lehet utolsó.
  • hawkie22
    Mindegyik küldit lehet coopban nyomni?
  • hawkie22
    Baromira jó lett a játék, csak azt nem tudom, hogy én lettem az évek során rosszabb, vagy ennyivel nehezebb lett a játék. Legutoljára a Double Agent-et játszottam probléma nélkül, itt meg alig bírom lopakodással megcsinálni a pályát, ha meg felfedeznek, akkor kb. annyi is volt. A mellékküldik meg ugye felfedezés esetén rögtön bukta.
  • TóthG77
    Ezt nem értem, a fegyverek megvannak, de ezek az alap játékban is benne vannak. De a két plusz küldetést(Dead Coast és Billionaire’s Yacht),Upper Echelon Suit ,4E Eclipse OpsSuit,
    Gold Sonar Goggles, Amber Sonar Goggles,
    Ghost Boots, Armored Boots, and Tactical Gloves.
    Ezek nincsenek.
    Az exlusive menüben az ALPHA SUIT az utolsó amit csak Uplay-on keresztül lehet aktiválni.
    Most akkor mi VAN?