Splinter Cell: Blacklist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Én igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
23-án adja fel az ipon jött az sms<#taps><#eljen>

Valaki majd jön coopba?

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Ránéztem gyorsba pár perc erejéig.
Jónak tûnik ez nagyon. Hangulatos, szép, és remekül optimizált (ultrába a vsync okozta 60fps-rõl eddig sosem mozdult)

Szerintem Update1 elõtti crack. A scene, lehet hogy úgy jön, egyben a játékkal.
ezt csak ki kell csomagolni azt kész???
Mentsd ki az eredetiket patch-cselés után és próbáld ezzel, menni biztos fog.
Kell az update 1 és utána crack vagy update nélkül crack?
még 2 és fél óra és tolhatom
A 3DM verzió, kb. ~2GB-al még nagyobb terjedelmû. Majd a BB verzió, csak 1DVD5/9 lesz. :D

Crack Only: Link
-bõl
Mondjuk ezekbõl a leírások nagyon általánosak, lesz itt még...:D
jah okés :D
...ja tudom régi Splinter Cell-nél + Rainbow Six-nél is így volt már.
DarkSector
Vannak fájlok amik nagyon, tömritett fájlok, ezekbe ha 2 kb-ot kell javítani le kell tölteni akkor is a sok gb-os fájlt...ezért ennyi.
Pl Darksiders 2-nél a játék FELE 3.5GB-os javítás volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De mi a szar 1,7 GB?!
DarkSector
Nem annyit javít....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De mi a ... áááh :D
Shep
Az komoly. Szombatig lehet lesz még vagy 2 :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Betyáros :D
UPDATE 1.01

http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/splintercell/blacklist/patch/Blacklist_Patch_v1_01.exe

Nem rossz 1,7 GB!
grebber
Én gyorsan végigviszek mindent amit lehet minél elõbb,hogy ha nagyon megtetszik tudjam újra kezdeni a köv. végigjátszást.

Ezt is már nagyon várom ,hogy hozza a futár aztán remegyek az uplay acsi maxolásra.
Far Cry 3 is annyira jó volt ott is összes acsit megszereztem uplayen.

Ennél mocskos mod nehéz lesz,de nem érdekel,mert jó game!

Az szép.
Shep
Dehogy, olvassatok utána, kikbõl áll a tényleges fizetõ közönség.

Nehéz is 3 korosztálynak is megfelelni.
Maxtreme
A baj az hogy nagytöbbségben pedig õk a célközönség. Nem véletlen csinálják úgy a játékok 90%-át, hogy még egy agyrákos epilepsziában szenvedõ majom is boldoguljon vele.

Az tuti biztos!!! :D
Maxtreme
Nyilván, de nem csak 10-12 évesekbõl áll a világ. :)
Ráadásul az elsõ splinter cellek sem épp tekinthetõk még ma sem annyira retro címeknek :)

Shep
Meglepõdnél ,hogy mennyire nem így van.

Shep
Hát de igazából eltérõ stílusok, annyira nem vészes azért, bár tény, hogy kicsit jobban is szétszórhatták volna õket.

De inkább a tizenéves korosztály van benne a játékiparban jobban, mint a 30...szerintem, de ebbõl nem nyitok vitát :)
Shep
És ezzel nem vagy egyedül. Nekem még egy 4 órás játék is minimum 3 napig kitart :)

Maxtreme
Jepp, csak én itt most az eladásokra gondoltam.
Nem egészséges az mikor ennyi nagyobb cím jön ki egyszerre. Szerintem. :)

Shep
Igen de utána még szeptember elején 1-2 cím aztán novemberig szinte semmi, lesz idõ játszogatni velük.

Maxtreme
ez nem lóverseny :)
Én jobban szeretem beosztani, és nem egy délután alatt ledarálni, így a monotonitásra is kevesebb az esély.

Maxtreme
" A Splinter Cell amúgy se olyan ismert név már."

Ezt most ugye viccnek szántad?
Azért ez nem olyan mint mikor a 80-as évekbõl származó nagyobb slágert feldolgoznak (a mai fiatalok nagy része úgy sem ismeri jelszóval) és hülyére keresik magát vele az adott "elõadó".
Azért a splinter cell nevet szerintem a gamerek nagy nagy része ismeri. Itt most nem a 10 éves korosztályra gondolok.

Pl. :P
grebber
Fél napos mindegyik siessé azt kész<#taps>

Mert nem nagy szám maga a program. Régi részekbõl emeltek át megvalósításokat. A Splinter Cell amúgy se olyan ismert név már.
Maxtreme
Azért ezeket a megjelenéseket krva rosszul idõzítették már nem azért :)
Hónapokon át semmi említésre méltó, aztán most 1-2 nap alatt jön az áradat.

Languages: English*, German*, French*, Italian*, Korean, Spanish*, Traditional Chinese, Russian*, Japanese*, Polish, Danish, Dutch, Norwegian, Swedish, Hungarian, Czech, Portuguese-Brazil*
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Blacklist.Multi15.Deluxe.Edition-ALI213 aztán már csak crack kell
Csak 20 GB, úgy készüljetek :D
Solid Snake
Ez? Az <#hehe>
magyar feliratos lesz?
Mint az elõzõ részeknél, csak itt okosabbak :)
grebber
Elkezdtem újból csak sunnyogva ,de úgy hogy észre se vegyenek + nem gyilkolok.
Oda kell figyelni de nem lehetetlen. Egy kb 5-8 perces résszel (ennyi idõ alatt meglehet ha minden ok) 2 órát lazán elkurtam mire kisakkoztam hogy is kéne rendesen.
De ezt a részt már kb vakon megcsinálom annyiszor kezdtem újból látatlanba szórtam már a altatógránátokat mikor még ott se voltak mert tudtam már úgyis belesétálnak! :D

Frankó nagyon!

DarkSector

wedge31
Tényleg csak egy kis türelem kell az ilyen szituknál és akkor általában szokott sikerülni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.