Splinter Cell: Blacklist
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki majd jön coopba?
Next PC upgrade: 2022
Jónak tûnik ez nagyon. Hangulatos, szép, és remekül optimizált (ultrába a vsync okozta 60fps-rõl eddig sosem mozdult)
Crack Only: Link
Pl Darksiders 2-nél a játék FELE 3.5GB-os javítás volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/splintercell/blacklist/patch/Blacklist_Patch_v1_01.exe
Nem rossz 1,7 GB!
Ezt is már nagyon várom ,hogy hozza a futár aztán remegyek az uplay acsi maxolásra.
Far Cry 3 is annyira jó volt ott is összes acsit megszereztem uplayen.
Ennél mocskos mod nehéz lesz,de nem érdekel,mert jó game!
Ráadásul az elsõ splinter cellek sem épp tekinthetõk még ma sem annyira retro címeknek :)
Nem egészséges az mikor ennyi nagyobb cím jön ki egyszerre. Szerintem. :)
Én jobban szeretem beosztani, és nem egy délután alatt ledarálni, így a monotonitásra is kevesebb az esély.
Ezt most ugye viccnek szántad?
Azért ez nem olyan mint mikor a 80-as évekbõl származó nagyobb slágert feldolgoznak (a mai fiatalok nagy része úgy sem ismeri jelszóval) és hülyére keresik magát vele az adott "elõadó".
Azért a splinter cell nevet szerintem a gamerek nagy nagy része ismeri. Itt most nem a 10 éves korosztályra gondolok.
Hónapokon át semmi említésre méltó, aztán most 1-2 nap alatt jön az áradat.
Oda kell figyelni de nem lehetetlen. Egy kb 5-8 perces résszel (ennyi idõ alatt meglehet ha minden ok) 2 órát lazán elkurtam mire kisakkoztam hogy is kéne rendesen.
De ezt a részt már kb vakon megcsinálom annyiszor kezdtem újból látatlanba szórtam már a altatógránátokat mikor még ott se voltak mert tudtam már úgyis belesétálnak! :D
Frankó nagyon!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.