2424
-
twinr #464 Ezt mire alapozod??? Próbáltad már nem a legkönnyebb fokozaton játszani? Get real.... -
#463 A SimBin sem hulye, van hatszeluk, el tudnak intezni ezt-azt, de egyre jobban latszik, mar nem is nagyon titkoljak, hogy egyertelmuen az arcade-simcade vonalat (is) celoztak meg. -
antiqueA #462 Nafene! Ez elég menő ötlet! -
#461 -
Screenracer #460 http://www.virtualr.net/simbin-outlines-new-conversion-guidelines -
#459 És nincsenek kilapítva a nagy fekvőrendőrök .:) -
#458 -
#457 Biztos talaltak meg eroforrast;)
Amig nem torlik innen is (link a kepen:P):
-
#456 F1 videót nézve most tűnt fel, hogy tíz után most látom újra az autóm hátulját a tükörben :))) -
#455 Emiatt nem kell aggodni, egyik program sem komolyabb a masiknal, ugyanugy leragadtak az rF1 alapoknal. Az SRW csuszkalosabb/driftesebb, a RR inkabb sinautosabb, kontrolleresebb.
Ha ketto kozul kellene valasztani, akkor egyelore az SRW jobb: sokkal nagyobb, valtozatosabb tartalom, az engine miatt a regi autok elvezetesebbek.
De mindketto egyelore igazabol csak autos jatek, komolyabb kezelessel, de a mai szimektol egyelore mindketto kicsit messze van. -
#454 Nekem legnagyobb bukásom a BF3 volt, méregdrága tököm tudja milyen verzió előre fizetve :)))
Az jó játék, de 5 óra után elment tőle a kedvem, ahogy a mai fiatalok játsszák :)) -
#453 Akartam hasznalni, de mivel elotte nem probaltam ki (warez:P), igy nem tudtam hogy olyan lesz az FFB. Sokaig fent volt, talan 1 honapja toroltem, azert karba nem ment, de bajnoksagot nem toltam vele, csak korozgetes es egy-egy verseny volt.
A GTL-t ketszer vettem meg, az tetszik, a mai napig fent van:D
Amugy nem allok olyan jol penzugyileg, 1-1 ilyen teljesaru program arabol 1 honapig szoktam kajalni, vagyis ervagas a dolog, de hat a hobby az hobby;D
De mivel nem iszom, havi 7–10E-et sporolok a BKV-bol a biciklivel/motorral, nem nezek es nincs is TV-m, igy elofizetes sem, es nem foglalkozom (nem is tudnek) a technikai kutyukkel (pl. telefon, tiz eves otvar ceges cuccom van), igy meg tudom magyarzni magamnak, hogy belefer evente 1-2 program es a rendszeres iR elofiztees;)
-
#452 Olyan sok azert nincs, de neha valoban elcsabulok;)
Az F1 2012-vel, mint osszessegeben jatek, nem volt bajom. Egyszeruen idegesitett az FFB es nem volt ra idom.
A TD:Ferrari is jo lett volna, ha lett volna lehetoseg belenyulkalni a kormanyzasba, az FFB-be es a pilota dinamikaba. Vezetni nem volt rosszabb mint a nagyatlag rF1-alapu cuccokat, de az idiota beallitasok miatt hasznalhatatlanna tettek a marhak. De az elso 1/3-a jatszhato volt. -
unrealnoise #451 Ha nem használod és nem tetszik, akkor nem értem, hogy miért veszed meg...
Ennél még annak is több értelme van, ha azt a valamit többször megvásárolod, ami tetszik és használsz is... -
#450 A jelzotabla lenne a legkissebb baj... :) -
#449 marha jól néz ki és tényleg bánt, hoyg a simracewayt nekem, mint amatőr, jobb érzés játszani, mint ezt. Pedig a szép és jó hangok, képek el tudnak csábítani, de amúgy nekem se élvezetes a dolog. Nem lenne szar, ha külsőre meg hangra ilyen lenne az SRW... A pálya melletti jelzőket én is kivenném, ha tehetném, a narancs meg piros elég ijesztő, tök megzavarja a buta fejemet -
#448 Van már neked egy pár ilyen jó vételed ... ! :D -
#447 Ezzel az a bajom, hogy eleve nem vagyok oda az F-ert, az elozot is megvettem, alig-alig hasznaltam, de tuti hogy ezt is megveszem:DDDD -
-
#445 Legalabb azokat a bazinagy szines kanyarjelzo szarokat ki lehetne kapcsolni:) -
#444 Jól néz ki . -
Timbu #443 Nahát ez nem sikerült, de itt a link. -
Timbu #442 Nahát:
-
#441 Megis beteszem ide is, mivel a RRRE „nyert” az osszehasonlitasban:DDDD
Mivel ma FIA GT futam volt Zandvoort-on (real:P), es mivel ebben is meg van hozza a cucc (MP412CGT3+palya), mentem vele nehany kort, hogyan viszonyul az igazihoz koridoben. Eloszor ezzel, aztan az iR-rel es a RRRE-szel is:D [SRW topic-bol;P]
Bar az ilyen hasonlitgatasnak nem sok ertelme van, max nagysagrendileg, mivel nem vagyok versenyzo, a programok olyanok amilyenek, es van a egy csomo ismeretlen/valtozo tenyezo (gumik, aszfalt, hofokok). Raadasul, ha ugyanazt megyek, az jo mert poen, de meg sem, mert igazabol nem tudnam megfutni.
De lenyegeben jo buli:D
SRW: Vezetni jo, erzesre is OK, de a 2. korben megfutottam az igazi verseny legjobb koridejet;) Tovabb eroltetve sajnos elojon az SRW gumi/aero betegseg, igy erezhetoen meg en is (sok event tapasztalat alapjan) meg 2 masodpercet javultam volna. Ami a valodi pole ido:) De az mar altalaban, az auto idetlen kezelesevel es idiota mozgasaval jar.
Ami gazosabb, hogy ha ezzel lenne event (nem talaltam korabbrol), akkor erre meg lazan 6 masodpercet (vagy tobbet!) ratolnak a tobbiek:D
iRacing: Vezetni tuti, erzesre OK. A real koridohoz 4 kort kellett fussak, ami szinte a vege is volt az elorelepesnek. Utana mar, tapasztalatbol, altalaban csak tizedeket tudok javitani. A problemasabb resz, hogy ennel 5! masodperccel mennek jobbat az iR-topposok:) Ami gazos, mert ebben nem lehet idetlenkedni, nincs SRW feeling, ha gyilkolom megbosszulja, de megis megoldjak valahogy:D
RRE: Vezetni a rugodzo FFB miatt nem annyira jo, de osszessegeben nem rossz. Hat kor alatt sem ertem el a valodi verseny koridejet (+2sec), a pole vilagvege (+4sec):D Ez jol hangzik, mivel nem vagyok versenyzo, ennyit tuti kapnek.
Sot, a toplistaban a legjobb ido is nehany tizeden kivul van a valodi pole-tol!
Ezek alapjan (en-idok es top-idok) vicc, de az RRRE van a legjobban belove:))))) -
#440 Semmi hir. Meg az AI-rol is csend van. De keresnek zart beta teszteloket, valszeg akkor mar az AI/Online reszet is hegeszgetik. -
antiqueA #439 Van valami hír arról, hogy online csatározás mikor lesz elérhető? -
#438 Meg jo hogy tegnap irtam, kozben kitoltak Zoldert;))
-
#437 Komplett sorozatok tuti nem jonnek. Ezek is csak valogatasok mint az iR-ben.
Ezek a tartalmak egyelore zart betasak, csak eleg fake a rendszeruk, es mindenkinek mindent letolt:)
Igy eleve lent van mar 1 honapja egy csomo meg nem hasznalhato auto es palya is. Pl. Indianapolis, Zolder, Laguna Seca. -
Timbu #436 Ebben a cikkben azt feltételezik, hogy jön a DTM meg a WTCC a R3E-re. Bár egy DTM licensznek jobban örülnék monjduk a pCARS esetében, ahol egynél több autó is lehet egyszerre a pályán... -
#435 -
#434 Erdemes egyszer vegig bongeszni az oldalukat, mar nem egy szokasos jatekkeszito ceg;)
Raceroom - Vision and mission
-
#433 A SimBin-nek mar evek ota nem az elsodleges profilja a jatekkeszites. Amig tudtak, a Race-bol kiszedtek a penzt. Annak vege. GTR3 huzonev lehetett volna, de valszeg felmertek a piacot, es nem erte volna meg nekik csak azzal foglalkozni. Nincs uj engine-juk, pedig az elvart dolgokhoz, az userek iegenyeihez az kellene. Az SMS/ISI/Kunos/iR vonalon latszik, hogy evek kellenek az engine fejleszteshez.
A RRRE a szoftveres alapjuk a ceges szolgaltatasaikhoz. Annak elvileg „tokeletes”. Az hogy kiadtak „jateknak”, igy beta-ban, az OK, de nem ez a bevetel forrasuk.
Igazabol forditva mukodnek mint az iR.
Az iR a softverrel inditott, abbol van a fo bevetel, de kijarnak rendezvenyekre es versenyekre promozni, es viszik a hardvert.
A SB elsosorban a HW-bol, a szolgaltatasbol es a rendezvenyekbol el – vagy abbol szeretne –, es amit a helyszineken ki lehet probalni es hasznalni, az most online is elerheto. Aki korabban beulhetett egy RaceRoom-ba, annak most otthon is van lehetosege korozgetni, akar full-os RaceRoom hardverrel (cockpit):)
Szamukra most nem a szokasos, klasszikus otthoni gammer volt a celkozonseg;P -
unrealnoise #432 csak tudnám mit csináltak eddig. az RaceRoom-ot eröltetik, ebbe ölik az idejüket és így a pénzüket is. Totál szívás.
Megmondom a tutit. Azt kellett volna csinálniuk, amit az SMS próbál meg a pCARS-sal. Egy multi címet, egy jobbféle, szép és tartalmas szimet ledobni minden platformra. Abban lett volna talán pénz.
A Simraceway is sokkal vonzóbb jelenleg, mint ez az R3-as cucc nem néz ki nagy számnak, és hát nem is olvasok róla sok jót... -
#431 -
#430 Mondjuk nem nagyon állítgattam semmit. 600fok meg kicsit feljebb húztam az ffb erősségét. De mindegy már letöröltem. Ne foglalja a helyet egy ilyen... -
#429 Ez a Shift-hatas;) Ha valamit kontrollerre optimalizalnak, ez sul ki belole:/ Foleg hogy a SimBin teljesen leragadt a regi ISI engine-nel, egyedul a grafikat piszkaljak folyamatosan.
A billeges erzes egy normalisabb, autokhoz illo kormanyszoggel (450–550 fok) csokkentheto. Az uj build-ben elvileg lehet allyani valamit.
A masik fo gond, hogy van 3 analog erzekenyseg allitas, elsosorban gamepad-re, de kormanyon is mukodik. Nem tudom mi az alapbeallitas, de brutal idiotizmus. Azt a 3-at 10-re erdemes tenni, mert kisebb ertekeken viccesen mukodik a kormanyzas. -
#428 Na most mentem ezen a Monzai eventen. 3 körnél többet nem tudtam, mert annyira felba..ott. Nem lehet azt a rohadt kocsit egyenesbe tartani. Billeg ide-oda mintha muszáj volna. Nagy rakás ez... -
#427 A holnapi update elott tekertem nehany kort, talan lesz valami valtozas a kezelesben is.
-
#426 Elvileg holnap... -
#425 R3E update (madj valamikor:P):
Game & Code & Performance:
Full controller support. The cursor can be controlled in menus with analog stick on gamepads and steering wheels.
Improved & updated controller support. (Reverse replicate for steering, new hot key options).
Added additional controller options for steering sensitivity and min/max range.
Added additional controller option for gamepads; return multiplier (front wheel return/snap back to center).
Improved Analog Sector values for more accurate gamepad control.
Instant Replays in-game. Press R to instantly see a replay of the cool move you’ve done.
HUD elements can now be toggled on/off in replays.
Implemented and improved free camera logic & cam collision.
Data displays are now showing properly in replays.
Tweaked Zoom in/out functions in replays for certain cameras, disabled them for cameras where it’s not meant to be used.
Camera names will no longer show when replay controls are hidden.
Optimized Localization. Game now supports letters with accents.
Improved & updated font support.
Fixed an issue where Russian keyboard inputs were not showing the right characters despite setting the Language for Unicode programs.
Fixed various typos in menus, portal, car/track information and descriptions.
Optimized Media Hub.
Player can now have infinite amount of replay files in Media Hub.
Optimized Menu transitions.
Optimized GPU performance.
Optimized Memory usage.
Optimized CPU usage.
Improved patching system to shrink the patch file size in future updates.
Removed the launcher functionality in game as it’s no longer relevant; the game now executes faster.
Fixed pathing issues that could occur on Win 7 and 8 when the Windows or the game was not installed in the default location.
Fixed various issues that occurred when adjusting car setup and going back to the game.
Fixed issues that could occur when rewinding/navigating a replay via its progress bar.
Fixed an issue where skidding sound could trigger while wheels are rotating.
Fixed inconsistencies with car marker positions on track layouts.
Fixed an issue where wind screen of player car could start flickering after overtaking an AI car.
Fixed issues where data display and dashboard displays were inconsistent on some of the cars.
Fixed an issue where ghost files would appear corrupt.
Apex hunt progress now shows properly in the menus.
Re-enabled Legacy Mode (Game runs in Windows XP, though not fully supported).
Fixed issues that would occur if the player had multiple controllers connected.
Prepared the game for future content.
Groundwork for future features.
Fixed various individual issues that could potentially cause crashes.
Portal & Leaderboards & Competitions:
Implemented Class based Leaderboards.
Leaderboards have been changed and improved. The look and feel of the leaderboards have changed. Filters are now presented in a more user-friendly way.
Updated & Improved the in-game browser.
Players can now subscribe to specific leaderboards, which gets added as a widget to the dashboard for quick access.
Search functionality has been improved. It is now faster.
Added summary to the sidebars to provide better and more user-friendly information about the selected leaderboard.
Added galleries for store items. Players can now see different screenshots for cars/tracks.
Fixed an issue where player avatars sometimes would appear blank in the leaderboards.
Various improvements in the backend/frontend.
Art & Art Code:
Optimized motion blur and fixed various motion blur related issues on cars.
Implemented a new lighting system for better illumination.
Implemented a new car paint shader for better visuals on cars.
Implemented a new gravel/dirt shader.
Various art fixes & tweaks in Suzuka tracks.
Various art fixes & tweaks in Lakeview Hillclimb tracks.
Various art fixes & tweaks in Raceroom Hillclimb tracks.
Various art fixes & tweaks in Bathurst.
Various art fixes & tweaks in Raceroom Raceway tracks.
Various art fixes & tweaks in Hockenheimring tracks.
Various art fixes & tweaks in Monza tracks.
Various art fixes & tweaks in Zandvoort tracks.
Various art fixes & tweaks in Portimao tracks.