2424
  • Alexease
    Az arral nem lenne gond, belottek magukat a ket „konkurencia” (iR vs SRW) koze, annak is az also harmadaba. Ha van mogotte szolgaltatas es ki lehet hasznalni, akkor nincs vele gond.

Most eppen ez a gondjuk, hogy meg nincs igazan szolgaltatasuk, igy hasznalni sem lehet, igy minek vasaroljanak az emberek.

Persze ez meg beta, de ha sokaig huzzak (quickrace es online race nelkul), kozben teletoljak tartalommal, amire lesz valami szolgaltatas is melle, elijeszti az embereket az addigi ossztartalom ara.
    Mert hiaba nem kotelezo megvenni mindent, foleg nem egyszerre, de osszeadva azert megis sok.
    Mar most is hatareset, ugy hogy a kamu autokat nem szamolom bele.
  • Czobi
    És szerintem az autók ára is olcsóbb lett, úgy emlékszem, hogy az elején mintha drágábbak lettek volna. Nálam a gond még mindig a pályakínálattal van: egyrészt drágák (3500 ft 3 db pályáért), másrészt kicsi a választék. Ha pénzt is akarnak látni, akkor ezen kéne először változtatniuk, mert abból nem tudnak megélni, ha az emberek az ingyenes dolgokkal mennek és csak ezeken az 1 napos teszteken körözgetnek.
  • Alexease
  • Alexease
    Igen, hosszutavon biztos/remelem jo lesz. De tavaly azert valodi csalodas volt, amikor lefujtak a GTR3-at, es kiadtak ezt, es akkor meg kizarolag arkad kezelessel, kamu palyaval es kamu autoval.
    Javult a helyzetuk, de a fizetos kamu dolgokkal ismet alavagtak (szerintem) maguknak. Szerintem tobb erdeklodes es bizalom maradt volna a jatekkal kapcsolatban, ha ezeket nem eroltetik.
  • Roller75
    Oke, de ne felejtsd, hogy ez még mindig csak egy BETA. Biztos lesz még minden frankó dolog. Szerintem sikeres project lesz. Legalábbis a online eredménylistán 12000 regisztrált user ideje van. Tudom ez nem sok mindent jelent, de valamit mégis.
  • Alexease
    Sokaknak eppen attol ment el a kedve, es foleg a bizalma, hogy csak Amateur volt...
    Amig nincs QuickRace, nem sok ertelme van a dolognak. Egyedul korozgetni nem az igazi. A Hotlap jo, foleg hogy mar naponta van 1-1 GetRel es most a VMW, de azert gyorsan ra lehet unni.
    Talan ha inditananak egy tucatot parhuzamosan, max 1-1 hetig darabjat, normalis palyakon (nyeremeny nem kell), ugy talan a QR elott is be lehetne fuzni az embereket (legalabbis engem).

De igy, hogy naponta egy GR-t ingyen tesztelhetek, es azonkivul csak arkad van, nem gyoztek meg hogy fizessek erte:)
  • Alexease
    Azert az nem olyan egyszeru:) A Codies-nak nem szokott osszejonni, a Shift1/2 is bukott, de a Reiza GCS/Truck sem erdekel, pedig tudom, hogy jo. A gokart nem erdekel, motorzoni gepen meg nem lehet;)
  • Roller75
    Nekem egyre jobban tetszik, már vettem Suzuka pályát, autókat. Paypalon 1 perc alatt megvolt. Egyszerűen és igen gördülékenyen megszabadítanak a lóvédtól :) 2000 vRP = 17 Euro ~ 5200 Ft. Ebbe jó pár pálya és autó belefér. A Raceroom Raceway pályán már úgy éreztem nekem nagyon megy. Sikerült is vagy a 850. helyet megcsípnem :))))) GetRealban iszonyat nehéz menni, ezért nem is csodálom, hogy csak amatőr módban indították először a online részt mert realban sokaknak elment volna a kedve. Erősebb autóknál tényleg úgy kell nyomni a gázt mintha (úgy is itt a húsvét) hímestojás volna alatta.
  • lac coo
    Csinálok én egy valami játékfejlesztő céget, belőled simán megélek ....:P
  • Alexease
    Mara is van 1 napos GetReal teszt, es normalis palyan, vegre nem a SimBin raceWay-en:D
    De ami fontosabb, hogy vegre van rendes 1 honapos hotlap GetReal, BMW M3 es Bathurst komboval (RaceRoom Competition)!

Igy hogy valszeg javitottak a kezelesen, kormanyon, FFB-n, es vegre nem a gagyi Amateur-t eroltetik, egyre jobban erdekel a dolog. Ha lesz QuickRace, akkor majd be is vasarolok.
  • Alexease
    Ezt a tojasgyujtogetest dugjak fel maguknak:) Bar kozben jokat rohogtem a hangokon:P De Master szinten eselytelen, bo 2 masodperccel vagyok lemaradva. Annyira mar nem erdekel a dolog.
  • lac coo
    Hát ez is elég fura... tud mindent amit kell, elfékezni, megforgatni lehet, de olyan idétlen darabos minden benne, ffb semmit nem ad vissza , kormányzás is elég pontatlan ....

Vagy csak állítgatni kellene, de nincs hangulatom hozzá :)))( Valahogy engem nem érdekel ez a játék ...)
  • lac coo
    Jah ,tököm tudja, azt sem tudom mi hol van... :DDDDDD
  • Alexease
    Volt egy tippem, hogy nem jot probaltal ki:) Es bejott;P Az AMATEUR-t tesztelted (legalabbis abban a listaban vagy benne), az foss:D
  • lac coo
    A hangja jó, amúgy olyan felemás az egész.....hol jó hol nem .
  • Alexease
    A mai Capri-t nagyon erdemes kiprobalni, eleg jo lett. Kezd tetszeni a dolog:P
  • WinStar
    ja,most azzal a zöld kocsival lehet menni gyors kört,azt tudom,viszont gáz hogy én beállítással nem találkoztam,pedig elméletileg "szimulátorról" lenne szó...
    Meg ezeket a húsvéti tojás megszerzőseket se értem,bár én a BMW-t megkaptam(elméletileg) tehát megnyertem mert teljesítettem az expert szintet is.
  • Alexease
    Itt csak online hotlap van, egyedul gyors koroket mesz. Eddig csak arkadban volt, most elvileg lesz rendes Getreal is.
    Az elso 3 helyezet nyer mindig valami hardware-t vagy RR polot:)
  • WinStar
    Sziasztok.Már tavaly óta játszom RaceRoom-ot... de nem igazán jöttem rá a lényegére :D Lehet valamit nyerni? Mi a célja?
    Bocsi hogy így érdeklődöm.... de imádok online autóversenyzősekkel játszani,csak valamiért erre nem jövök rá....
  • lac coo
    Hangja igazából jó, dögös, de néha erősen füleltem, hogy ez most honnan a fenéből szedték, vagy mi az is isten nyávog az autó hátuljánál :))
  • Roller75
    Hát nem tudom nagyon más lehet az ízlésünk, de nekem ez így elsőre teli találat. Real-ban mindent kikapcsolva mocskos nehéz összetenni egy épkézláb kört. Bukkanókon elkönnyül a kocsi, rohadtul észnél kell lenni, sok helyen még III.-ban sem nyomhatsz teligázt mert elszállsz mint a töketlen fecske. Ellenkormányozásra és a megcsúszó autót megfogni jó ha van 1 tized másodperced, különben véged. Nagyon kemény. Nagyon nehéz. Valósághű. És ez így van jól. Szerintem kibaszott jó ez a fizika. Alap ingyenes Hillclimb pálya is nagyon tetszik. Jó lesz ez gyerekek ! Nekem legalábbis nagyon bejön. És még egy ruppót sem fizettem érte. De fogok. Ha valamire nem sajnálom a pénzt akkor az ez lesz ! Meg még egyszer mondom: a hangok, azok cerka felállítósak lettek de nagyon. Igen, így szólhatnak ezek a szörnyek valahogy.
  • Alexease
    Elsore en is kiegyenesitettem egy-ket kanyart;)
  • lac coo

Egyszer végig kínlódtam,megforogva falba menve, gumi falat lökdösve, hogy szétesik-e stb .... szerintem idétlen egy pálya, nem szeretem ezt a 20 kanyar-egy pici egyenes-30 kanyart ....
  • Alexease
    Azon azert latszi, hogy valamivel jobb lett, hogy kepes voltam haromszor vegigmenni, hogy csakazertis elso legyek a Magyarok kozott:DDDDD
    Bar nem volt annyira nehez, mivel osszesen 10-en vagyunk a listan:D
  • Alexease
    Mas autot nem probaltam, csak ezt a BMW-t, de valoban jobbank tunik. Bar lehet csak azert, mert ez regi auto, nem annyira extra mint a korabbiak. Azert ennek is meg van az oldalra betapados erzese, de ez mar vallalhato lenne.

De most meg kicsit fityeg az FFB kozepen, hiaba van minden max-on?! Ez kicsit idegesito;)

Ez a hillclimb palya OK, de autot tesztelni eppen hasznalhatatlan:)
  • lac coo
  • lac coo
    Hát fene tudja, talán mintha jobb lenne picit, vagy csak az autó van jobban összerakva ...
    De nem kell :)))
  • Alexease
    Meg sem, mar varialtak rajta, mar csak 2,2GByte-ot tolt le.
  • Alexease
    Az update rendszer is jol sikerult, mindig leszedi mind a 12GByte-ot:D
  • lac coo
    Hát ha még ma végez a frissítéssel, akkor megnézem mi változott ! :)
  • Alexease
    Ma es holnap is lehet tesztelni uj autot, vegre GetReal-ban is. Ma a BMW M3 E30-at HillClimb-en, holnap a Capri-t Portimao-n.

Bar poen, de ebbol is latszik a program komolysaga es celkozonsege, hogy a Husvet alkalmabol tojasvadaszatot rendeznek az ApexHunt kereteben;)

http://www.bsimracing.com/raceroom-racing-experience-easter-weekend-bliss-is-yours-at-raceroom/#2013032779
  • lac coo
    Jah...!

És ugye a cirkusz kinézetű pályák ...!!!
  • lac coo
    Tudom, hogy nem hulye a simbin...:
    De ezzel a vezetjetoseggel, fizikaval nekem semmi nem kell ha kamu ha nem .:)
    En ketlem, hogy normalisra megcsinalajk ezt, valoban nem azoknak szanjak akiknek most nem tetszik.
    De egyszer jo lesz , akkor is durvan draganak mondanam, azert ennyi penzert elegge villantani kellene, tartalomban ,minosegben, szolgaltatasban !!!:)
  • Alexease
    Valszeg nem hulyek, de egyelore nagyon erzodik rajta, hogy a nagykozonsegnek akartak kedvezni. Es ilyen alapokkal nehez a komolyabb retegeket megnyerni.
    Es mar tobbszor irtam, hogy a fizetos jelleg mellett (amivel alapbol nincs gondom), ezekkel a kamu autokkal es palyaval durvan romboljak az egesz program megiteleset.

Egy SRW-t kellett volna csinalik, SimBin mimosegben es tartalommal (elsosoroban versenyautok).

Ha egyszer osszerakjak ertelmesen, akkor azonnal megveszek hozza mindent (kiveve a kamu hulyesegeket).
  • lac coo
    Grafika es hang tenyleg jo, fizika gumicstb... szerintem is csalodas.
    Talan ha gyurnak rajta es meg hasznalhato is lesz valamire, hotlapon kivul....
  • Alexease
    Ez nagyreszt nem fikazas volt, hanem inkabb csalodottsag. A SimBin-tol sokkal tobber vartak az emberek. A GTL es a GTR2 a mai napig nagyon jo program (a GTL-t ketszer vettem meg:P), a GTL meg most is fent van.

Ez a program, uzleti szempontbol, teljesen logikus, nincs is vele bajom. A legnagyobb gondja, hogy a fizika, a gumi es az autokezeles messze nem azt hozza amit elvart volna az ember. GetReal-ben nem rossz, de a jotol is messze van.

A masik gond, hogy a hotlapozason kivul masra egyelore nem lehet hasznalni (online vagy quickrace).

Ennel egyelore nem nagyon kell neki porgosebb topic, ugy sincs mirol beszelni;)
  • SimaSuna #348
    nekem mai napig fenn van.
    a BMW 635i a kedvencem meg a hillclimb track :)
    az eszméletlen jó :)
  • Roller75
    Szasztok !
    A sok fikázás után le sem akartam tölteni, de hál Istennek megtettem. Veletek ellentétben nekem nagyon tetszik. Grafika szerintem nagyon jó. REAL-ban minden segítséget kikapcsolva az irányítás DFGT-vel abszolút korrekt, már most szerethető, jó úton haladnak a fejlesztők. A testre szabatossággal biztos, hogy ennél is jobb lehet, de ezt eddig nem buzeráltam. És ami talán a legjobb az egészben azok a hangok. Az egyszerűen Parádés. Szerintem jó lesz ez, kerül amibe kerül. A torrentezés teljesen szétcseszte az eddigi üzleti modelleket. Ingyen senki nem akar dolgozni !
    Nagyon eltűntetek innen. Van valahol ennél pörgősebb RaceRoom fórum Mo-n ?
  • Dav1doff
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy nekem nem akarja feltölteni az időeredményeimet? Ez csak nálam fordult elő vagy másnál is? És ez mitől fordulhat elő? Előre is köszönöm a válaszokat.
  • antgecc
    Az viszont rossz pont. Mondjuk ez a getreal competition sem tudott rávenni, hogy belogoljak. Halva született game. Legalábbis a szimulátorosoknak.