2424
  • Screenracer #424
    Én is abban reménykedem, hogy a SimBin minőséget kapjuk majd GTR3 címen, ha lesz belőle valami. A GTR3 volt a harmadik várósabb cím a CARS és az AC mellett. És most félő, hogy a SimBin visszalépett inkább az EA és a Codie irányába az R3E-vel. Én se tartom ördög művének, ha ebből esetleg meg is akarnak élni, de szerintem az R3E-vel mellényúlt a SimBin. Elég nagy stábbal rendelkeznek és nem hiszem, hogy hoz nekik a konyhára annyit, hogy ebből egy ütősebb GTR3 legyen, mert szerintem biztos mindenfélét el kell nekik is vállalni, hogy keressenek is valamit. Szóval jelen pillanatban a GTR3 egy álomcím marad a szimeseknek, amiből lehet, hogy nem lesz semmi, de legalábbis 3 éven belül biztos nem. :(
  • Alexease
    Valszeg a kesz engine, az autok es a palyak nagyresze ugyanez lenne;) De nem ezt dobozolnak be, az biztos. A GTR3-hoz kell majd AI, napszak, idojaras – es egy normnalisabb GetReal, mert ez az ugyanugy billeg csak jobban csuszik, nem lesz az igazio;P Remelhetoleg ezeket fekleszik meg 1-2 evig, utana johet a GTR3.

Az SMS is ezt csinalja (szerintem) a CARS-szal. Elore bebiztositott penzbol, 2-3 ev alatt kifejlesztenek egy utokepes, hosszutavu, multiplatform engine-t, a leheto legtobb tartalommal.
    Ha kesobb beesik valami megrendeles, arra a rendszerre honapokon belul tundak gyartani barmit.

Nincs ezekkel semmi bajom, ez igazabol igy eri meg. Minden ceg ezt csinalja/csinalta. Csak egy olyan ceg, amelyiknek millios eladasai vannak, megteheti hogy evente kiadja dobozosban „ugyanazt”, egyszerubb a helyzete (Codies, EA).

• Screenracer #422
    Remélem nem ezt akarják kiadni dobozban, GTR 3 néven. Az egy vicc lenne.
  • Alexease
    Tippem szerint ugy tervezhettek eredetileg, hogy az R3E-vel folyamatosan kifejlesztik az engine-t, elkeszitik az osszes autot es palyat, kozben ”teszteltetik”, es meg beveteluk is van belole. Aztan amikor osszeall az alap es az osszes tartalom, osszerantjak GTR3-nak, es kiadjak a Steam-en:)

Nem lenne ezzel semmi bajom, mas ceg evente eladja el ugyanazt, csak hat ez a R3E nem jo egyelore semmire;P
  • Screenracer #420
    Remélem lesz GTR 3 is, ahogy igérték, mert ez legfeljebb a legigényesebb online-árkád-versenyjáték címért indulhat.
    A hangon kívül semmi pozítívat nem lehet róla mondani.
  • Alexease
    Van P4/5C Monza-n, GetReal-ben, lehet tesztelni.

De ez a program semmit nem valtozik:/ Minden auto, leszamitva a hangot es a cockpit-et, egyforma. Legalabbis vezetesi elmenyre ugyanazok, egyforman billeg mindegyik.
    Mintha a kormanyrud gumibol lenne, vagy minden autot megemeltek volna 10 cenitvel;) Ugy nez ki elertek a Shift szintjet, amikor a gamepad-re optimalizalasnak ez az eredmenye.
    Igaz, mar multkor is beismertek, hogy ezt szelesebb kozonsegnek szantak.

De legalabb az AI-t bekapcsolnak. Nem tudom mire hasznalja igy a programot szeles kozonseguk?! :)

Semmi kihivas nincs benne. Nem jo erzes az autokat vezetni, es van ossz-vissz 3 hotlap: 2 amateur es 1 getreal. Azok is tizen heten keresztul. Annyi ido alatt, barmelyik kocka, meg fenyceruzaval is megfutja a legjobb idoket;D

Vagy nem akar a SimBin ebbol megelni, vagy elszamoltak magukat, es ez igy bukta.

Lehet hogy szebb es jobb a hang benne mint az SRW-ben, de ennek igy egyelore semmi ertelme.
  • DrTre
    Nem akarok pofátlankodni, de mivel magam is szimulátoroztam, ezért hol máshol ajánlanám a kormányomat eladásra, ha nem versenyzők között. :)Logitech G25, G27 pedállal
  • Alexease
    Semmi.
  • frango
    Van már online/offline verseny? Vagy valami értékelhető?
  • Alexease
    Igy egyelore szar:) Ha ilyen lesz, akkor felejtos, legalabbis nekunk. A tobbiek meg hasznaljak egeszseggel.
    Ha sokkal jobb lesz, normalis rendszerrel, akkor meg kar volt igy kiadni.

Az SRW lehet hogy csunyabb es rosszabb a hangja, de minden masban nagysagrenddel jobb.

Raadasul, ma mar minden beta es felkesz, arra nem nagyon lehet alapozni: ACR, CARS, AC, rF2, SRW, R3E :)
  • lac coo
    Kicsit gagyi... mi van ezekkel ?
    Nem jönnek rá, hogy ez egyrészt még nagyon kevés, tartalom és szolgáltatás, plusz még drága is , és az egész játék úgy ahogy van semmire nem jó ?

OK, hogy béta vagy alfa vagy valami, nem tudom, de ezt kicsit korán adták ki szerintem ....
  • Alexease
    Mar trukkoznek tesztttel;)
    Amateur-ben a jo autot beraktak fake palyara, GetReal-ben pedig jo palyara fake autot tettek:)
  • lac coo
    Hát ez az, unalmas percekre néhány hotlap...arra kicsit drága nekem .Így nem is foglalkozom vele.
    Szerencsére nincs olyan ínséges időszak, hogy ne tudnék mivel játszani :)
    Szerintem ezt így kicsit benézte a Simbin ....
  • Alexease
    Amateur-ben felejtos, az ugy nagyon gagyi. Legalabbis a szimeseknek.

De GetReal-ben mar eleg jo, javitgattak rajta fizikat es gumit is. Jol erezni a bealitasokat is. Legalabbis a „valodi” autokkal, amelyeket teszteltem, azokkal nincs gond.

A legjobb kerdes valoban az, hogy ez egyelore mire jo?!:)

- Naponta van GetReal teszt, azzal el lehet menni nehany kort, egy ideig elvezetes. Persze a RaceRoom Raceway es a nagyon extra kitalalt autok felejtosek. Pl. a mai nap felejtos;P

- Most van tobb hetes, dijazasos hotlap is. Raadasul jo autoval (BMW M3) es jo palyan (Bathurst).
    Persze a dijazas csak parasztvakitas, foleg ha az elso 1–10. helyet dijazzak komolyaban, az ugyis elerhetetlen. Hiaba GetReal, kivitelezhetetlen a dolog, foleg hogy hiaba GetReal, azt is lehet tolni barhogy;)
    De ez mondjuk OK.

- Tegbap betoltak (ahogy irtam) uj autot (Mini) normalis palyaval (Hockenheim). Ez is OK lenne, de csak Amateur, ez igy szanalmas es erdektelen.
    Miert nem lehet minden hotlap-bol mind a ketto?!?! Ugyanigy jogosan sirhatnak az Amateur-t kedvelok, hogy nem tudnak menni a BMW/Bathurst hotlapon.

Aztan ennyi;) QuickRace es online nincs. Lehet hotlapozni barhol, de ahhoz mar vasarolgatni kell, es csak arra kicsit draga.

Ha naponta valtozna 1-1 hotlap, es lenne mellette meg legalabb negy, es mindket kategoriaban, es persze lenne hozza QuickRace akkor mar ertelme is lenne.
  • lac coo
    De az is lehet annyira nem rossz, csak én próbáltam túl régen, vagy engem nem érdekel annyira, hogy vegyem a fáradságot és bállítsak mindent...

A lényeg az, hogy még ha jó is lenne, MINEK??? Mit lehet kezdeni ezzel a programmal ??? :))))
  • antgecc
    Én GT5-öztem is, és azt kell mondjam hasonló kategória a kettő: nem attól lesz szimulátor egy játék, hogy irreálisan csúszik a gumi.
  • lac coo
    Attól nem lesz valami jó, ha kiszámíthatatlanul, vagy kezelhetetlenül nehéz ....
    Konkrétan ez szerintem idióta gumikon megy, bűn rossz vezetni .
  • Roller75
    Igaz nekem nem sok időm van tolni, de számomra továbbra is egy űberhoki ez az egész. (GT5 után). Azt meg nem hiszem, hogy annyira arcade-os volna, mert múltkor a haverok GetRealban egy db épkézláb kört nem tudtak összehozni. Pedig azért nekik is van ilyen-olyan szimulátoros tapasztaltuk ! Mindegy nekem most ez akkor is No.1.
  • antgecc
    Addig húzzák ezt a bétás faszságot, míg minden komolyabb érdeklődő otthagyja a francba....
  • Alexease
    Semmi, kicsit komolytalan egyelore az egesz. Ugy nez ki valoban a driving centeres, arkadosabb embereket celoztak meg:/
  • Alexease
    A szokasos napi GetReal „josag” melle, betoltak meg egy competitionst, uj autoval (Mini) es normalis palyaval (Hockenheim). Vagyis jo lenne, mert lehetne tesztelni, de hat csak AMATEUR es majd 3 honap:) Ezt igy dugjak fel maguknak. Es csodalkoznak hogy nem erdekli az embereket meg ingyen sem...

De ha mar beta, legalabb patch-elgetnek. Egyszeru beallitasok nem mukodnek, meg nem elerheto, mintha valami bonusz lenne:) Az idiota pilota dinamikat jo lenne allitani, mert nem eleg, hogy az FFB hintazik kozepen meg a pilota is jobbra-balra csuszkal az ulesben:D
  • antgecc
    Van valami infó arról, hogy mikor lesz elérhető az online race? Funolnék már haverom ellen...
  • lac coo
  • Alexease
    Tessek, itt vannak keszen: RaceRoomRE-ControlSet.zip (Alexease HPattern, Alexease Paddle, Alexease Stick):)

Ide: c:\Users\TE_NEVED\Documents\My Games\SimBin\RaceRoom Racing Experience\UserData\ControlSet\
  • lac coo
    Lusta vagyok beállítgatni a kormányt benne, így meg ahogy most van alig tudok körbemenni :DD
  • Alexease
  • lac coo
    A video jó, a játék továbbra se érdekel :DDD
  • Alexease
    Ha tetszik, probald ki:)
  • lac coo
  • Alexease
    A mai GetReal-teszt paros:

• Alexease
    GetReal, Saleen S7R es Zandvoort.
  • Alexease
    Tegnap-ma BMW/Suzuka teszt van GetReal-ben is, erdemes kiprobalni. Egyreszt eleg jo, masreszt a palyat mashogy nem lehetne kiprobalni.
  • lac coo

De ez egy baromság amúgy , hogy ami elsőkerekes az tolja magát ha kell ha nem ...
  • Alexease
    Mert kombi Volvo volt benne, es hatra betettek egy fel disznot es harom kosar naposcsibet;)
  • lac coo
    Jah, jól mondod, tényleg, olyan simbines orrtolós. :)
    De pl volt a volvójuk az teljesen jól sikerült, nem tolta az orrát ....)))
  • Alexease
    Szerintem eleg hasznalhato mar most a fizika/ffb. GetReal-ben, normalis autoval, rendes palyan nincs kulonosebb gond vele.
    Persze a kamu auto vs. RR-Raceway mar nem az igazi, de az nem is erdekel;)

Kicsit olyan SimBin-es, orrtolos/alulkormanyzottan kicsuszos fajta, oldaltartos sodrodassal, de meg hiheto szinten. Ugy sem tudom (meg soha) milyen az igazi.

Majd hasonlitgatok, most mar van benne alap.
    Pl. McLaren GT3 van mar az SRW-ben, az iR-ben es az RR-ben is. Az SRW-t es az iR-t osszehasonlitottam (). Kozvetlen egymasutan tesztelve, meglepoen jol szerepelt az SRW, egyaltalan nem volt buta. Kicsit egyenfizikas erzes az SRW, de nem rossz, es koridoben rosszabbat mentem vele mint az iR-rel:) Nem minthaa ez szamitana is valamit:)
  • Alexease
    Most lattam csak, hogy ez a BMW hotlap fizetos. Raadasul a jobbfajta, ugy nez ki nezelodnek a konkurencianal: az elso harmat 1-1 auto araval dijazzak, a tobbi ~100-at fokozatosan csokkeno ertekben, negyed-tized auto araval.
    A tobb mint 4 hetes idoszakot sokallom, de valszeg ha jobban beindul, nem lesz mar ennyire betas, tobb hotlap lesz rovidebb idovel.

Ugy tunt fel a dolog, hogy mar most nepszeru, „sokan” vannak, es mar 8 masodpercet kaptam:DDDDD

A masik GetReal-ben negyed ennyien vannak, es teljesen egyedul vagyok a Magyarok kozott;)
  • lac coo
    Hát a grafika , meg hang az ok de fizikában, kormány kezelésben ffb-ben többet várok egy GTR3-tól ! :)
  • Alexease
    A GTR3 ebbol lesz osszegyurva:) Amikor elkeszultek az RR engine-nel, kesz lesz minden auto es palya (es mar eladtak az RR-hez darabonkent), akkor osszerantanak belole egy GTR3-at:)
    Valszeg tized annyibol ki fog jonni, mint ehhez megvenni darabonkent.
    Az SMS CARS-betaval szedte be elore a fejleszteshez szukseges osszeget, a SimBin az RR-rel probalja eloteremteni:P
  • lac coo
    De elég csekély az üzleti kockázat ! :))))

Raceroom...én továbbra is úgy vagyok vele, hogy ennyiért ez nem kell.

Igaz lövésem sincs most pontosan mennyi, és hogy milyen lesz a végén, de nálam ez már a drága és nem a legjobb kategória marad. :)

GTR3-at viszont most kifizetném ;)